Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Ako ga sastavi bez Draxlera,Kimmicha i Weigla bolje da ga ne objavljuje.
PS. Nadam se da je Ozil povrijeđen.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Oezil izdominir'o u Ars sa asiss, a ti bi bez njegaBesic je napisao/la:Ako ga sastavi bez Draxlera,Kimmicha i Weigla bolje da ga ne objavljuje.

Ako Bastija ne bude, Weigl ili Kimmich upada, uz Kroosa, Kramera, Gundogana, Cana.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nijemci bi trebali imat jaču "allstar" ekipu nego Francuska i sa dobro ukomponovanom 3-5-2 formacijom finale im ne gine.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jaki su..sad hocel' biti dovoljno za finale, vidjecemo.
Jel' to Jugi presao na 352 ili samo tvoja zelja? Jes' da nema bekova dobrih, ali mi je to preofanzivno
Jel' to Jugi presao na 352 ili samo tvoja zelja? Jes' da nema bekova dobrih, ali mi je to preofanzivno

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Pa eto protiv Francuza su počeli sa 3-5-2, ali npr. protiv Italije i Engleske su počeli sa 4 otpozadi(Mustafi, Hummels, Rudiger, Hector) praktički još se traže, ali mislim da bez kvalitetnih bekova nema se tu šta tražit sa 4 u odbrani...a kad imaš 3 stopera poput Hummelsa, Boatenga, Howedesa i treba naravno dodat Hutha, Nicklasa Sulea i Taha ubilo se za 3-5-2. Al vidjećemo još.muhamedhulk je napisao/la:Jaki su..sad hocel' biti dovoljno za finale, vidjecemo.
Low ce se traziti u svakoj utakmici, svaka ce biti eksperiment. Jednostavno, uspjeh na SP mu je to dozvolio. Nama je u interesu da se vrati osnovama da nas ne bi ko nagrdio. Vjerujem, po krilima, i na bekovskim pozicijama ce biti najvise karafeka.
Pa u tome i jeste kvaka što je u Arsenalu dobar , a ovamo ga nema nigdje . Od 2012te pa na ovamo Elf je odigrao jedno 36 utakmica , on se primjetio na 4 . Još ga Jogi ludi počeo upotrebljavati kao DMF/CMF kad igraju sa 3 štopera . Nadam se da ima neku povredu il da će je zadobiti na priprema. Osim toga što ga Jogi nema gdje gurnuti u 3-4-3 , 3-5-2 formaciji još je gore neupotrebljiv u 4-5-1 na 10ki jer ga u defanzivi nema nigdje , a prema naprijed se sjećam da je zadnji put nešto napravio protiv Gruzije assist Kruseu i gol Italiji iz penala naravno .
4-3-3 majka , tri prava veznjaka neprolazno, baš kao i na SP kad su igrali Basti Kroos i Khedira , a ovaj lik zvani zadnji pas guran na krilo , što je rezultiralo uspjehu . Prava je šteta što neće igrati najbolji njemački veznjak Gundogan i kapiten Basti jer onda bi definitivno imali najjaču sredinu i Ozil ne bi igrao pogotovo . Sada ga ne može gurati na krilo pored trojice igračina nema šanse . Reus i Draxler na lijevom su svemirski brod za njega , a o Mulleru ne treba trošiti riječi.
3-4-3 je igrao protiv Francuske i popušili su ali tada nije bilo Boatenga i Howedesa u odbrani . Howedesa nije bilo cijele kvalifikacije što se dobro osjetio. 4-5-1 su igrali protiv Engleske i sve je bilo super dok Hummels nije izašao onda su se raspali . Pa se zaigralo 3-4-3 protiv ogavnih žabara i dobili su . Hummels Mustafi i Rudiger igrali štoper ,Rudy i Hector bekove/krila. Rudy i Can ne smiju dobiti pozive .
Takođe se nadam da niko iz Leverkusena neće dobiti poziv čisto radi tradicije , a i ne znam gdje bi Kramer igrao .
Uglavnom kako god bude sastavljao odbranu tu mu moraju stalno biti Hummels , Boateng , Howedes trojac koji je izgurao cijelo SP. Hector je podnošljiv na LB ili Ginter na desnom .
Mislim da Jegulja nekako ovako vidi : Neuer , Hector , Hummels , Boateng , Howedes , Kroos , Khedira , Reus , Muller , Ozil , Gotze
4-3-3 majka , tri prava veznjaka neprolazno, baš kao i na SP kad su igrali Basti Kroos i Khedira , a ovaj lik zvani zadnji pas guran na krilo , što je rezultiralo uspjehu . Prava je šteta što neće igrati najbolji njemački veznjak Gundogan i kapiten Basti jer onda bi definitivno imali najjaču sredinu i Ozil ne bi igrao pogotovo . Sada ga ne može gurati na krilo pored trojice igračina nema šanse . Reus i Draxler na lijevom su svemirski brod za njega , a o Mulleru ne treba trošiti riječi.
3-4-3 je igrao protiv Francuske i popušili su ali tada nije bilo Boatenga i Howedesa u odbrani . Howedesa nije bilo cijele kvalifikacije što se dobro osjetio. 4-5-1 su igrali protiv Engleske i sve je bilo super dok Hummels nije izašao onda su se raspali . Pa se zaigralo 3-4-3 protiv ogavnih žabara i dobili su . Hummels Mustafi i Rudiger igrali štoper ,Rudy i Hector bekove/krila. Rudy i Can ne smiju dobiti pozive .
Takođe se nadam da niko iz Leverkusena neće dobiti poziv čisto radi tradicije , a i ne znam gdje bi Kramer igrao .
Uglavnom kako god bude sastavljao odbranu tu mu moraju stalno biti Hummels , Boateng , Howedes trojac koji je izgurao cijelo SP. Hector je podnošljiv na LB ili Ginter na desnom .
Mislim da Jegulja nekako ovako vidi : Neuer , Hector , Hummels , Boateng , Howedes , Kroos , Khedira , Reus , Muller , Ozil , Gotze
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Izgleda da će jedina iznenađenja u kadru biti Kimmich i Brandt, a da neće biti nominiran nijedan igrač Gladbacha iako se o nekima špekulisalo (Hahn, Herrman, Dahoud, Stindl)..A evo uskoro će se saznati, jer press konferencija počinje...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ima press uživo na fb Die Mannschaft
Čitam svi očekuje neko iznenađenje kao najavljeno . Meni bi bilo jedino Kimmich ili Weigl .
Čitam svi očekuje neko iznenađenje kao najavljeno . Meni bi bilo jedino Kimmich ili Weigl .

Kimmich, Weigel, Rudy i Brandt ce na kraju po meni otpasti sa spiska...Na kraju ocekivan spisak, iako nece na kraju uzeti titulu jer imaju dva clana iz Luzerkuzena koja ce zavrsiti na konacnom spisku.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 17 maj 2016, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Podolski neuništivi.
Stindl?effe_sa je napisao/la:Izgleda da će jedina iznenađenja u kadru biti Kimmich i Brandt, a da neće biti nominiran nijedan igrač Gladbacha iako se o nekima špekulisalo (Hahn, Herrman, Dahoud, Stindl)..A evo uskoro će se saznati, jer press konferencija počinje...
Da li je to iko ikad pomislio da će on dobiti poziv?
Bellarabi i Brandt nikako ne smiju završiti na spisku . Bolje i Podolskog trpit nego Arabija , a drugi ne može biti bolji od Sanea taman da ovaj s jednom nogom dođe.
Upitno je u kakvom će stanju basti doći.
Kimmich i Weigl su bolji igrači od Khedire, Rudya i Cana za klasu ali neko od njih će im uzeti mjesto.
Upitno je u kakvom će stanju basti doći.
Kimmich i Weigl su bolji igrači od Khedire, Rudya i Cana za klasu ali neko od njih će im uzeti mjesto.
Leno, Can, Rudiger, Rudy, Podolski definitivno najveće rupe ovdje.
Upitan je i Schurrle, ali bolji nego Podolski, a Kimich je zelen,
dok se Weigla nipošto ne bi trebao odreći.
Bekovi nisu dobri, centralna vezna linija je upitna zbog povreda, a napad dođe toliko jak da se 3 repke mogu sastaviti.
Upitan je i Schurrle, ali bolji nego Podolski, a Kimich je zelen,
dok se Weigla nipošto ne bi trebao odreći.
Bekovi nisu dobri, centralna vezna linija je upitna zbog povreda, a napad dođe toliko jak da se 3 repke mogu sastaviti.
Neuer Hector Hummels Boateng Howedes Kroos Weigl Draxler Reus Muller Gotze . Špica.
Mislim da se neće odreći Cana, može mu poslužiti i desno na beku gdje je već igrao, na stoperu po potrebi i primarno je vezni. Očekujem otkaze za uglavnom ove najmlađe, po nekoj logici tu su tu da se pokaže da ih se cijeni i na njih računa u sljedećim godinama. Bit će zanimljivo vidjeti da li će na kraju povesti Podolskog
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Ljevak kakav je tvoj komentar ? 
Podolski je neka vrsta amebe ne možeš ga uništit nema šanse .

Podolski je neka vrsta amebe ne možeš ga uništit nema šanse .
-
- Kontakt:
Na popisu nema Trappa, Zielera, Gintera, Durma, Schmellea, Hutha, Taha, Kramera, L. Bendera, Gundogana, Goretzke, Hermanna, Hahna, Vollanda i Krusea.
Više-manje očekivalo se ovako nešto. Dobra stvar je Howedesov povratak, ali ne znam u kakvom je stanju. Osobno su mi Rudy, Bellarabi i Poldi "najsmrdljivija" imena na popisu, ali mislim da sva trojica idu na Euro. Cana bezveze pljujete jer nije loš igrač, a pored toga je i dosta univerzalan. Jedini problem kod njega je što po njegovim izjavama mogu zaključiti da se on već vidi starterom. Dakako, Elfu želim bolnu eliminaciju.
Više-manje očekivalo se ovako nešto. Dobra stvar je Howedesov povratak, ali ne znam u kakvom je stanju. Osobno su mi Rudy, Bellarabi i Poldi "najsmrdljivija" imena na popisu, ali mislim da sva trojica idu na Euro. Cana bezveze pljujete jer nije loš igrač, a pored toga je i dosta univerzalan. Jedini problem kod njega je što po njegovim izjavama mogu zaključiti da se on već vidi starterom. Dakako, Elfu želim bolnu eliminaciju.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Steta Reusa,Weigla,inace mnogo bezveze ekipa(uz par izuzetaka)...Schmelzer bi trebao preci u Koln ili Hoffenheim da bi dobio poziv.KayserSose je napisao/la: Dakako, Elfu želim bolnu eliminaciju.
Podolski,Rudy,Bellarabi,Rudiger,Schurrle

Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 17 maj 2016, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.