VAM je napisao/la:Postedi ti mene tih defektnih pitanja.Sta je s tvojom lokacijom?Od kad je sarajevo država?
Sarajevo je glavni grad DRZAVE Bosne i Hercegovnie htjeo ti to ili ne, a RS je sastavni dio te drzave sa gradom BL i svim ostalim.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
VAM je napisao/la:Postedi ti mene tih defektnih pitanja.Sta je s tvojom lokacijom?Od kad je sarajevo država?
Ja licno nam 5 nemuslimana koji su veliki manijaci, komsije. Tetovaze folovi golovi, zato da nisi upravu. Vjerovatno se ne osjecaju "srbima" ili "hrvatima" vec bosancima ili bosnjacima pa im skandiranja ne smetaju. Znaju i oni da se s druge strane nalaze veliki nacionalisti.VAM je napisao/la:Ne znam cemu se čudite?Pa samo su skinuli maske,nisu vise mogli da glume i to je to.Gori su oni sto su mislili da su oni zaista multietnićni
Kad se u BL prekinulo zbog pjesme, cisto informativno me zanima?sinergija je napisao/la:Uopste nisam imamo namjeru da sve ovo ode na politiku,vec da se pokaze nedosljednost ljudi koji vode bh fudbal.U B.Luci se utakmica prekida zbog pjesme,a u Sarajevu ne,i kada se pale zastave?Zasto?Ko to stiti Zelju?Jeli normalno da se zbog ovakvih stvari grbavica suspenduje cak i do kraja jesenjeg dijela,jel ovo je vec drugi incident u mjesec dana.Cemu protaziranje jednog kluba,sta ce nama to,dajte Zelji odmah titulu.Procitaj izjavu Vlade Capljica.Dokle taj komitet vise i cemu sluzi,sada ce ih kazniti sa 10000KM i nikom nista.Da se ovakvo nesto desi u B.Luci Borac bi bio kaznjen minimum godinu dana ili bez publike ili van B.Luke a sjetite se prije 6 ili 7 godina sta se pisalo o utakmicama u Bijeljini.Uvijek klubovi iz RS na tapetu.U PL BIH ima svega drugog a po najmanje fudbala!!!
hamo_pipa je napisao/la:Kad se u BL prekinulo zbog pjesme, cisto informativno me zanima?sinergija je napisao/la:Uopste nisam imamo namjeru da sve ovo ode na politiku,vec da se pokaze nedosljednost ljudi koji vode bh fudbal.U B.Luci se utakmica prekida zbog pjesme,a u Sarajevu ne,i kada se pale zastave?Zasto?Ko to stiti Zelju?Jeli normalno da se zbog ovakvih stvari grbavica suspenduje cak i do kraja jesenjeg dijela,jel ovo je vec drugi incident u mjesec dana.Cemu protaziranje jednog kluba,sta ce nama to,dajte Zelji odmah titulu.Procitaj izjavu Vlade Capljica.Dokle taj komitet vise i cemu sluzi,sada ce ih kazniti sa 10000KM i nikom nista.Da se ovakvo nesto desi u B.Luci Borac bi bio kaznjen minimum godinu dana ili bez publike ili van B.Luke a sjetite se prije 6 ili 7 godina sta se pisalo o utakmicama u Bijeljini.Uvijek klubovi iz RS na tapetu.U PL BIH ima svega drugog a po najmanje fudbala!!!
Ja koliko znam, zadnja dva puta kada je Zeljo igrao u BL, prekinute su utakmice jer:
- cvjecke pogodile sudiju u glavu;
- cjvecke utrcale u teren i gadjali gostujuce navijace kamenjem.
Utakmica 5 kola PL lige Borac -Radnik je prekinuta kada su Lesinari pjevali generalu,ponavljam generalu,pri tome ne spominjucu u pjesmi nicije ime ili je to sudija sam znao kome se pjeva,utakmica je odmah prekinuta,a u Sarajevu mozemo sta hocemo pa i spaljivati zastave i nikom nista igra se dalje.Utakmica se prekida zbog bakljade i kada navijaci Slavije ,Sokolovi na nacionalisticke i fasisticke ispade Manijaka uzvracaju istom mjerom.Jel tada je trebalo upozoriti navijace Slavije.
To je tuzno na sta smo spali svi generalno, bez obzira na naciju i vjeru. Nikad nam nece biti bolje, ako sami sebi ne pomognemo.Budi sam na ulici je napisao/la: citajuci postove stice se utisak da niko vise nikoga ne moze ocima gledat.
zalosno![]()
Treba temu svesti na klubove utakmice igru satdione igru i ZDRAVO
Ti se volis praviti ili si stvarno budala?Da li bi ja sada tebi trebao objasnjavati da li Republika Srpska ima priznatu vladu,glavni grad,policiju,teritorijalni integritet itd.Na tvoju zalost tako je,i nemoj nas vise tjerati u off i izazivati nepotrebne banove,skretati s teme o fasizmu na stadionu grbavica...Klasicno u multi-kulti stiluElegant je napisao/la:VAM je napisao/la:Postedi ti mene tih defektnih pitanja.Sta je s tvojom lokacijom?Od kad je sarajevo država?
![]()
Sarajevo je glavni grad DRZAVE Bosne i Hercegovnie htjeo ti to ili ne, a RS je sastavni dio te drzave sa gradom BL i svim ostalim.
rs je nastala na genocidu. Svi bitniji političari i đenerali su vam osuđeni u Haagu. BL je etnički očišćena a većinsko muslimansko stanovništvo protjerano. Historija Lešinara je falsifikovana, grb Borca promijenjen. Nakon svega ti imaš obraza ( mozga očito nemaš ) da nekome nešto prigovaraš.VAM je napisao/la:Ti se volis praviti ili si stvarno budala?Da li bi ja sada tebi trebao objasnjavati da li Republika Srpska ima priznatu vladu,glavni grad,policiju,teritorijalni integritet itd.Na tvoju zalost tako je,i nemoj nas vise tjerati u off i izazivati nepotrebne banove,skretati s teme o fasizmu na stadionu grbavica...Klasicno u multi-kulti stiluElegant je napisao/la:VAM je napisao/la:Postedi ti mene tih defektnih pitanja.Sta je s tvojom lokacijom?Od kad je sarajevo država?
![]()
Pa ustvari i jesu, fakticki svi ljudi na ovim prostorima, a posebno ti boldirani, jer je sustinski rijec o jednom nedjeljivom narodu, cinjenicno i genetski.zizu1991 je napisao/la:Djele se ljudi po konfesiji, a vidjeli bi uistinu da su oni toliki Hrvati i Srbi u Bosni identični genetski sa Hrvatima i Srbima u Hrvatskoj i Srbiji, koliko i mi s Turcima.
Mitomanije čuda čine
VAM je napisao/la:hoštapleru,te tvoje tvrdnje razmjeni na pp sa elegantom i vama slicnima,obzirom da nije ni vrijeme ni mjesto.a posto je tvoj kolega elegant toliko opterecen Republikom Srpskom,morao se dotaći iste pa malo pokusati da baci u stranu fasisticko ponasanje na grbavici.Kao sto rekoh vi ste Banjaluku vec deklarisali kao naci grad,i tu nema dalje price,nego mene interesuje sta se to kod multietnićara desava u zadnje vrijeme?kakvi su to povici na ubijanja,paljenje zastava,veličanja zločinaca...Uh ko vas ne zna...
Jbg, ti si pomiješao forume u svom nacionalnom zanosu. Ovo je sportski forum, imaš šumadija forum pa tamo liječi komplekse od ''jalije'' i ''malih zelenih'' ovdje brate smaraš.VAM je napisao/la:hoštapleru,te tvoje tvrdnje razmjeni na pp sa elegantom i vama slicnima,obzirom da nije ni vrijeme ni mjesto.a posto je tvoj kolega elegant toliko opterecen Republikom Srpskom,morao se dotaći iste pa malo pokusati da baci u stranu fasisticko ponasanje na grbavici.Kao sto rekoh vi ste Banjaluku vec deklarisali kao naci grad,i tu nema dalje price,nego mene interesuje sta se to kod multietnićara desava u zadnje vrijeme?kakvi su to povici na ubijanja,paljenje zastava,veličanja zločinaca...Uh ko vas ne zna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.