Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Sta je bilo u vezi Karavdica?Jel on htio igrati za nas ili?Vidim protiv Hrvatske dao 12 poena i imao 6 skokova...
Svi koji su htjeli igrati za nas su tu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Jel se danas igra sa Srbijom i u koliko? @neno nadam se da ću dobiti odgovore ako znaš naravno?
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
@neno možeš li mi reći nešto više o Aliću? Šta god treba u vezi BH košarke se @neni obrate 

@neno je najupuceniji i uvijek je imao prave informacije od kadeta pa do seniora. Prosle godine je fulao finale olimpijade da gleda nase U18 u B diviziji.NK/RK Krivaja je napisao/la:@neno možeš li mi reći nešto više o Aliću? Šta god treba u vezi BH košarke se @neni obrate
@neno je kosarkaski zaljubljenik definitivno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
24.06.2013. Kontrolni meč muške U18 selekcije u Boru: Srbija – Bih 77:51
Juniorska reprezentacija Srbije (igrači do 18 godina) odigrala je u Boru prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje je se od 8. do 18. jula održava u Letoniji. Izabranici selektora Aleksandra Bućana savladali su selekciju BIH posle furioznog finiša i mnogo bolje igre u poslednjoj četvrtini: Srbija U18 – BIH U18 77:51 (21:18, 18:15, 13:7, 25:11).
- Zadovaljan sam pristupom obavezama svih 14 igrača koji su dobili priliku da se nametnu. Igra je bila na željenom nivou u poslednjoj četvrtini, dok smo u prvih 30 minuta imali izjednačenu utakmicu. U sutrašnjem duelu šansu će dobiti igrači koji danas nisu igrali – istakao je Aleksandar Bućan, selektor U18 reprezentacije Srbije.
SRBIJA U18: Đorđević 12, Đukanović 15, Babović 5, Jaramaz 13, Zagorac 7, Veljković 6, Davidovac, Bursać 7, Milanović 2, Ljubenković 2, Milin, Radovanović 4, Simić, Vučetić 6.
BIH U18: Predić, Mikulić, I. Gacić 2, S. Gacić 5, Poturak 2, Tunovič, Osmanhdžič 13, Alibegović 9, Karamatić 2, Buza 12, Lazić 2, Lakić 1, Lulić 2, Zahiragić 1.
Juniorske reprezentacije Srbije i BIH odigraće utorak (14:00) u Boru još jednu kontrolnu utakmicu.
Juniorska reprezentacija Srbije (igrači do 18 godina) odigrala je u Boru prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje je se od 8. do 18. jula održava u Letoniji. Izabranici selektora Aleksandra Bućana savladali su selekciju BIH posle furioznog finiša i mnogo bolje igre u poslednjoj četvrtini: Srbija U18 – BIH U18 77:51 (21:18, 18:15, 13:7, 25:11).
- Zadovaljan sam pristupom obavezama svih 14 igrača koji su dobili priliku da se nametnu. Igra je bila na željenom nivou u poslednjoj četvrtini, dok smo u prvih 30 minuta imali izjednačenu utakmicu. U sutrašnjem duelu šansu će dobiti igrači koji danas nisu igrali – istakao je Aleksandar Bućan, selektor U18 reprezentacije Srbije.
SRBIJA U18: Đorđević 12, Đukanović 15, Babović 5, Jaramaz 13, Zagorac 7, Veljković 6, Davidovac, Bursać 7, Milanović 2, Ljubenković 2, Milin, Radovanović 4, Simić, Vučetić 6.
BIH U18: Predić, Mikulić, I. Gacić 2, S. Gacić 5, Poturak 2, Tunovič, Osmanhdžič 13, Alibegović 9, Karamatić 2, Buza 12, Lazić 2, Lakić 1, Lulić 2, Zahiragić 1.
Juniorske reprezentacije Srbije i BIH odigraće utorak (14:00) u Boru još jednu kontrolnu utakmicu.
Ko je ovaj Osmanhodzic?Sigurno je neka greska u pitanju...
alic ili curevac, ostali sa spiska su svi nabrojani. i sulejmanovic jos fali, ali nevjerujem da je on igrao kad nece dobit papire do ep-a
I ja sam pomislio na njih dvojicu,jer sam procitao negdje da je Emiru zabranjeno igrati i prijateljske za nas.Sve u svemu ocekivan poraz.Srbija bez nekih vaznih igraca koji su sa U-19,ali opet za klasu bolji.Al opet bice bolje do prvenstva,dok se uigraju a i Buza skroz oporavi.dino-92 je napisao/la:alic ili curevac, ostali sa spiska su svi nabrojani. i sulejmanovic jos fali, ali nevjerujem da je on igrao kad nece dobit papire do ep-a
-
- Kontakt:
Nije loše ovo. Prve tri četvrtine u egalu. Ako se uzme u obzir da su naši vjerovatno direkt sa puta ušli u salu (obično je to tako) i da mi imamo sedam osam igrača kako treba a ostali su nivo ispod za razliku od Srbije koja ima sigurno 14 skoro pa ujednačenih igrača i ako je Neno dao šansu njima u zadnjim minutama tu se i napravila ova velika razlika. Opet sam mišljenja da je Dado trebao ostati. ja bi ga čak ostavio i prije TUne i preferirao bržu igru sa dvije četvorke i sl. Od TUne nema ništa.
Nije ni Polutak bio nesto raspolozen.A ko zna mozda i vrati Dadu ako vidi da nema nista od Tunovica.Eto danas igraju u 14 pa cemo vidjet za sta su sposobni...zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije loše ovo. Prve tri četvrtine u egalu. Ako se uzme u obzir da su naši vjerovatno direkt sa puta ušli u salu (obično je to tako) i da mi imamo sedam osam igrača kako treba a ostali su nivo ispod za razliku od Srbije koja ima sigurno 14 skoro pa ujednačenih igrača i ako je Neno dao šansu njima u zadnjim minutama tu se i napravila ova velika razlika. Opet sam mišljenja da je Dado trebao ostati. ja bi ga čak ostavio i prije TUne i preferirao bržu igru sa dvije četvorke i sl. Od TUne nema ništa.
-
- Kontakt:
Nema šta gledati, vidio sam ja sve na 6.April. Tuna ne može igrati sa ozbiljnijim igračima. Ovaj mali Dado je bar ofanzivno opasan, a vjerujem da bi i zapeo malo više u odbrani i nadoknadio tih par cenata visine u odnosu na Tunu koji je malo ko Zima djeluje kao da mu je dosadno. Mislim da Neno u Tuni vidi najvišeg igrača i kao jedinog pravog centra, ali ipak po meni je bolje bilo da igra brzu košarku sa dvojicom par cenata nižih ali mnogo bržih (Amar, Dado, Alić i Imran bi se rotirali) na ove dvije pozicije.Lotus je napisao/la:Nije ni Polutak bio nesto raspolozen.A ko zna mozda i vrati Dadu ako vidi da nema nista od Tunovica.Eto danas igraju u 14 pa cemo vidjet za sta su sposobni...zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije loše ovo. Prve tri četvrtine u egalu. Ako se uzme u obzir da su naši vjerovatno direkt sa puta ušli u salu (obično je to tako) i da mi imamo sedam osam igrača kako treba a ostali su nivo ispod za razliku od Srbije koja ima sigurno 14 skoro pa ujednačenih igrača i ako je Neno dao šansu njima u zadnjim minutama tu se i napravila ova velika razlika. Opet sam mišljenja da je Dado trebao ostati. ja bi ga čak ostavio i prije TUne i preferirao bržu igru sa dvije četvorke i sl. Od TUne nema ništa.
25.06.2013. Kontrolni meč muške U18 selekcije u Boru: Srbija – BIH 73:52
Juniorska reprezentacija Srbije(igrači do 18 godina) još jednom je u Boru ubedljivo savladala selekciju BIH. Izabranici selektora Aleksandra Bućana za razliku od prvog duela (77:51) sve dileme oko krajnjeg ishoda meča rešili su već u prvoj četvrtini kad su stekli 15 poena prednosti koji su rutinski očuvali do samog kraja: Srbija U18 – BIH U18 73:52 (25:10, 14:16, 20:11, 14:15).
- Danas su šansu dobili igrači koji nusu igrali na prvom meču. Možemo biti zadovoljni formom i igrama u ovoj fazi pripremama. Uvideli smo i greške koje moramo što pre da ispravimo. Prva prilika biće već za vekind, kad nas na turniru u Boru očekuju još jači protivnici – istakao je Aleksandar Bućan, selektor U18 reprezentacije Srbije.
SRBIJA U18: Grujić 6, Đorđević 3, Jugović, 5, Babović 5, Jaranaz 7, Simeunović 3, Davidovac, Milanović 2, Ljubenković 11, Milin 9, Radovanović 2, Simić 2, Vučetić 9, Rakićević 9.
BIH U18: Predić 9, Mikulić 3, Gacić 2, Garić 1, Poturak 3, Tunovič 11, Hadžič, Alibegović, Karamatić 2, Buza 8, Lazić 2, Lakić,
Lulić 7, Zahiragić 4.
Juniorska reprezentacije Srbije sledeće provere imaće na međunarodnom turniru u Boru od 28. do 30. juna na kome će učestvovati selekcije Rusije, Ukrajine i Francuske.
Juniorska reprezentacija Srbije(igrači do 18 godina) još jednom je u Boru ubedljivo savladala selekciju BIH. Izabranici selektora Aleksandra Bućana za razliku od prvog duela (77:51) sve dileme oko krajnjeg ishoda meča rešili su već u prvoj četvrtini kad su stekli 15 poena prednosti koji su rutinski očuvali do samog kraja: Srbija U18 – BIH U18 73:52 (25:10, 14:16, 20:11, 14:15).
- Danas su šansu dobili igrači koji nusu igrali na prvom meču. Možemo biti zadovoljni formom i igrama u ovoj fazi pripremama. Uvideli smo i greške koje moramo što pre da ispravimo. Prva prilika biće već za vekind, kad nas na turniru u Boru očekuju još jači protivnici – istakao je Aleksandar Bućan, selektor U18 reprezentacije Srbije.
SRBIJA U18: Grujić 6, Đorđević 3, Jugović, 5, Babović 5, Jaranaz 7, Simeunović 3, Davidovac, Milanović 2, Ljubenković 11, Milin 9, Radovanović 2, Simić 2, Vučetić 9, Rakićević 9.
BIH U18: Predić 9, Mikulić 3, Gacić 2, Garić 1, Poturak 3, Tunovič 11, Hadžič, Alibegović, Karamatić 2, Buza 8, Lazić 2, Lakić,
Lulić 7, Zahiragić 4.
Juniorska reprezentacije Srbije sledeće provere imaće na međunarodnom turniru u Boru od 28. do 30. juna na kome će učestvovati selekcije Rusije, Ukrajine i Francuske.
Ko je Mikulic ?
Sin od Pege iz Sirokog.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
A sta je sa Alicem?Lotus je napisao/la:25.06.2013. Kontrolni meč muške U18 selekcije u Boru: Srbija – BIH 73:52
Lulić 7, Zahiragić 4.
Igrao je Sulejmanovic prvu utakmicu pod prezimenom Osmanhodzic a drugu nije jer je izvrnuo zglob... Sta je sa ovim Lazicem ne moze da prebaci 2 poena?Lotus je napisao/la:I ja sam pomislio na njih dvojicu,jer sam procitao negdje da je Emiru zabranjeno igrati i prijateljske za nas.Sve u svemu ocekivan poraz.Srbija bez nekih vaznih igraca koji su sa U-19,ali opet za klasu bolji.Al opet bice bolje do prvenstva,dok se uigraju a i Buza skroz oporavi.dino-92 je napisao/la:alic ili curevac, ostali sa spiska su svi nabrojani. i sulejmanovic jos fali, ali nevjerujem da je on igrao kad nece dobit papire do ep-a
Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi!
I Srbija je u problemu sa igrackim kadrom sto zbog povreda sto zbog ovoih koji su sa U19, ima ih dosta 96' godiste i imaju 4 igraca koji su tu samo ispomoc i nisu ni u kakvoj kombinaciji za Evropsko. U posljednjoj cetvrtini trener Bucan je ubacio igrace koji nisu vecim dijelom utakmice igrali pa je ta postava napravila razliku. Taj neki mesar Djordjevic je pogodio 4 trojke...zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije loše ovo. Prve tri četvrtine u egalu. Ako se uzme u obzir da su naši vjerovatno direkt sa puta ušli u salu (obično je to tako) i da mi imamo sedam osam igrača kako treba a ostali su nivo ispod za razliku od Srbije koja ima sigurno 14 skoro pa ujednačenih igrača i ako je Neno dao šansu njima u zadnjim minutama tu se i napravila ova velika razlika. Opet sam mišljenja da je Dado trebao ostati. ja bi ga čak ostavio i prije TUne i preferirao bržu igru sa dvije četvorke i sl. Od TUne nema ništa.
-
- Kontakt:
Htio sam reći kako oni imaju 20-tak igrača približnih kvaliteta, pa iako im fale Đoko i još par njih i ovo je približno jaka selekcija. Kod nas to nije slučaj, jer miimamo 7-8 košakaša na nivou njihovih 20, a ostalo je rang ispod.Bob Rock je napisao/la:I Srbija je u problemu sa igrackim kadrom sto zbog povreda sto zbog ovoih koji su sa U19, ima ih dosta 96' godiste i imaju 4 igraca koji su tu samo ispomoc i nisu ni u kakvoj kombinaciji za Evropsko. U posljednjoj cetvrtini trener Bucan je ubacio igrace koji nisu vecim dijelom utakmice igrali pa je ta postava napravila razliku. Taj neki mesar Djordjevic je pogodio 4 trojke...zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije loše ovo. Prve tri četvrtine u egalu. Ako se uzme u obzir da su naši vjerovatno direkt sa puta ušli u salu (obično je to tako) i da mi imamo sedam osam igrača kako treba a ostali su nivo ispod za razliku od Srbije koja ima sigurno 14 skoro pa ujednačenih igrača i ako je Neno dao šansu njima u zadnjim minutama tu se i napravila ova velika razlika. Opet sam mišljenja da je Dado trebao ostati. ja bi ga čak ostavio i prije TUne i preferirao bržu igru sa dvije četvorke i sl. Od TUne nema ništa.
Sad mi je jasno što je Dado otpao. Izgleda da se nadaju da će Emir igrati na EP čim ga Neno ubacuje u rotaciju i to igra značajno. Koliko vidim ALić i Ćurevac se ne skidaju. Vjerovatno je ovaj sad Hadžić opet EMir samo nije ulazio. Isto tako i kod nas ima dosta 96 (Garić, SAndro GAcic, Polutak, Lazić pa i Dado je 96 - mislim da ih ima još a za ove sam siguran).
EDIT: uostalom nama treba biti cilj ove godine opstanak i to je to. Već sljedeće i one tamo mislim da ćemo imati repke da uđu bar u 1/4 finale.
Nije Emir taj Hadzic, Emir je samo prvu igrao ali je izvrnuo zglob tako da ga nije koristio u drugoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.