BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Virtu4l
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2014, 16:51

Cartman je napisao/la:Je li ovo onaj Tarik17?
Baš sam prije desetak dana pitao za njega. Samo mislim da mu je nick bio tarik14. Kralj :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 12 feb 2014, 18:48

Tarik91 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Selektor U17 reprezentacije BiH Sakib Malkocevic objavio je spisak za nadolazeće kvalifikacije elitne runde za odlazak na Evropsko prvenstvo. Spisak igrača izgleda ovako :
Na spisku su golmani Emir Ćutahija (Željezničar), Azir Muminović (Sloboda), Alen Hadžić-Šarić (Hajduk) te igrači Advan Kadušić (Sarajevo), Arman Ćorović (Bohum, Njemačka), Kemal Osmanković (Sarajevo), Adnan Osmanović (Sarajevo), Ante Grbešić (Široki Brijeg), Harun Velić (Štutgart, Njemačka), Darko Todorović (Sloboda), Ismail Duraković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Dario Šarić (Karti, Italija), Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka), Elvedin Herić (Sarajevo), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Vedad Gljiva (Njemačka), Vladimir Kremenović (Borac), Sanjin Lelić (Ingolštat, Njemačka), Luka Dursun (Slavija), Adi Nalić (Njelbi, Švedska) i Miloš Aćimović (Leotar)
Ko su nam najveci talenati u ovoj generaciji..?
Jesli mo mi prosli dalje u ispod 17 godina..?Kad su sljedece utakmice..?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false;
Gojak, Ćutahija i Mustedanagić su najveći talenti sigurno, solidni su Gljiva, Ćorović, Kadušić, Hadžiahmetović, Lelić a ovo ostalo loše. Fali tu dosta igrača koji trebaju da igraju, a ne dobivaju pozive.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Tarik91
Kontakt:

Post Postao/la Tarik91 » 14 feb 2014, 23:09

je li ovaj Haris duljevic presao u kaiserlautern..?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 feb 2014, 00:33

Tarik91 je napisao/la:je li ovaj Haris duljevic presao u kaiserlautern..?
Nije prosao probni rad u K'lauternu.Dakle,clan je jos uvijek Olimpica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 15 feb 2014, 16:09

Vandelanoite je napisao/la:
Tarik91 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Selektor U17 reprezentacije BiH Sakib Malkocevic objavio je spisak za nadolazeće kvalifikacije elitne runde za odlazak na Evropsko prvenstvo. Spisak igrača izgleda ovako :
Na spisku su golmani Emir Ćutahija (Željezničar), Azir Muminović (Sloboda), Alen Hadžić-Šarić (Hajduk) te igrači Advan Kadušić (Sarajevo), Arman Ćorović (Bohum, Njemačka), Kemal Osmanković (Sarajevo), Adnan Osmanović (Sarajevo), Ante Grbešić (Široki Brijeg), Harun Velić (Štutgart, Njemačka), Darko Todorović (Sloboda), Ismail Duraković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Dario Šarić (Karti, Italija), Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka), Elvedin Herić (Sarajevo), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Vedad Gljiva (Njemačka), Vladimir Kremenović (Borac), Sanjin Lelić (Ingolštat, Njemačka), Luka Dursun (Slavija), Adi Nalić (Njelbi, Švedska) i Miloš Aćimović (Leotar)
Ko su nam najveci talenati u ovoj generaciji..?
Jesli mo mi prosli dalje u ispod 17 godina..?Kad su sljedece utakmice..?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false;
Gojak, Ćutahija i Mustedanagić su najveći talenti sigurno, solidni su Gljiva, Ćorović, Kadušić, Hadžiahmetović, Lelić a ovo ostalo loše. Fali tu dosta igrača koji trebaju da igraju, a ne dobivaju pozive.
Iznenadit će vas mnoge ovaj "boldani" momak,koji je kao eto samo solidan.

Tarik91
Kontakt:

Post Postao/la Tarik91 » 20 feb 2014, 18:11

je li potpisao emir cutahija za liverpool..?

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 20 feb 2014, 18:45

Joj koja je to faca sto je pokrenula ovu temu... 8-) :mrgreen: jos tada je bio problem sa katastrofalnim scoutingom i evo sada, 5 dugih godina kasnije nista se promjenilo nije!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 feb 2014, 19:26

Tarik91 je napisao/la:je li potpisao emir cutahija za liverpool..?
nije.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 20 feb 2014, 20:51

Sta je sa ovim malim Tankovicem jeli prihvatio poziv Svedske ...
Anti Nakarada

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 24 feb 2014, 07:01

Eagles_OldSchool je napisao/la:Sta je sa ovim malim Tankovicem jeli prihvatio poziv Svedske ...
Jeste.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2014, 07:13

Tankovic odigrao ovu utakmicu ili ne, time ga ne kaparisu. Ako mu roditelji dodju na ovu party, mozda sta bude.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 24 feb 2014, 07:22

U pravu si. Ja sam samo napis'o da je prihvatio poziv, medjutim jos nije kasno da zaigra za nas.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 feb 2014, 12:41

SALANOVIĆ STRIJELAC ZA ATLETICO MADRID

Dennis Salanović, 17-godišnji napadač Atletico Madrida, postigao je svoj prvijenac u novom klubu.Sastav Atletico Madrida starosti do 19 godina odigrao je prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Azarbajidžana iste starosti, te slavio sa 5:2.Mladi Salanović, koji od ove godine igra za Atletico Madrid, nakon gola, ali i dobre partije, dobio je pohvale svog trenera.Napadač Atletica i reprezentacije Lihtenštajna, pozvan je od strane Fudbalskog saveza BiH da kao gost posjeti našu reprezentaciju prilikom odigravanja prijateljske utakmice protiv Egipta u austrijskom Innsburcku 5. marta.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 feb 2014, 14:41

[youtube][/youtube]

Mirza Mujcic, 19 godina, pozvali ga Juventus da ide na probu za prvi tim.
Valjda vec sada ga pozvati u U19 reprezentaciji i uspostaviti kontakt s njim.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 feb 2014, 14:48

Iz Svedske ti nikad niko nece promijeniti sportsko.... :P

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 25 feb 2014, 17:15

Ima i boljih od tankovica, nit je standardan nit igra u bog zna dobrom klubu nit ga bog zna nesto fudbalska elita hvali, mogu dzeko i vedo jos par godina a doce onda neki novi zajebani dijamant, ne brine me tolko taj maksum svedski.

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 25 feb 2014, 17:25

Nije mi jasno mi znao za tolke silne talete a ovi gov nari sto vode u selekcije ocigledno nemaju sposobnosti poslati poziv?! Treba da se mjenja kadar trenera u U selekcijama obavezno!!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 feb 2014, 23:12

Polako ljudi, niko od te dijece koji igraju vani za druge repke nebi trebao mjenjati sportsko drzavljanstvo prije evt poziva u A-selekcije drugih zemalja. Vi niste realni ni sekunde, pa ti momci zive od toga, ta nece prokockat cijelu karijeru mjenjajuci drzavljanstva, papire, pasose, pa samim time mozda i postati Non-EU igrac u PL npr......

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 feb 2014, 23:16

Dok Susic ne ode , necemo dobiti niti jednog igraca koji igra za druge selekcije ! Sticaj sretnih okolnosti nam je omogucio da dobijemo kolasinca i Hajrovica iako je Susic sve uradio da ih otjera. To je svima jasno, poslana im je poruka da ih ne zelimo i nije ni cudo sto ih gubimo.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 26 feb 2014, 19:54

Hogar, jedes **** a cevapi 3 marke ;-)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 14 gostiju.