Baš sam prije desetak dana pitao za njega. Samo mislim da mu je nick bio tarik14. KraljCartman je napisao/la:Je li ovo onaj Tarik17?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Baš sam prije desetak dana pitao za njega. Samo mislim da mu je nick bio tarik14. KraljCartman je napisao/la:Je li ovo onaj Tarik17?
Gojak, Ćutahija i Mustedanagić su najveći talenti sigurno, solidni su Gljiva, Ćorović, Kadušić, Hadžiahmetović, Lelić a ovo ostalo loše. Fali tu dosta igrača koji trebaju da igraju, a ne dobivaju pozive.Tarik91 je napisao/la:Ko su nam najveci talenati u ovoj generaciji..?Batko je napisao/la:Selektor U17 reprezentacije BiH Sakib Malkocevic objavio je spisak za nadolazeće kvalifikacije elitne runde za odlazak na Evropsko prvenstvo. Spisak igrača izgleda ovako :
Na spisku su golmani Emir Ćutahija (Željezničar), Azir Muminović (Sloboda), Alen Hadžić-Šarić (Hajduk) te igrači Advan Kadušić (Sarajevo), Arman Ćorović (Bohum, Njemačka), Kemal Osmanković (Sarajevo), Adnan Osmanović (Sarajevo), Ante Grbešić (Široki Brijeg), Harun Velić (Štutgart, Njemačka), Darko Todorović (Sloboda), Ismail Duraković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Dario Šarić (Karti, Italija), Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka), Elvedin Herić (Sarajevo), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Vedad Gljiva (Njemačka), Vladimir Kremenović (Borac), Sanjin Lelić (Ingolštat, Njemačka), Luka Dursun (Slavija), Adi Nalić (Njelbi, Švedska) i Miloš Aćimović (Leotar)
Jesli mo mi prosli dalje u ispod 17 godina..?Kad su sljedece utakmice..?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije prosao probni rad u K'lauternu.Dakle,clan je jos uvijek Olimpica.Tarik91 je napisao/la:je li ovaj Haris duljevic presao u kaiserlautern..?
Iznenadit će vas mnoge ovaj "boldani" momak,koji je kao eto samo solidan.Vandelanoite je napisao/la:Gojak, Ćutahija i Mustedanagić su najveći talenti sigurno, solidni su Gljiva, Ćorović, Kadušić, Hadžiahmetović, Lelić a ovo ostalo loše. Fali tu dosta igrača koji trebaju da igraju, a ne dobivaju pozive.Tarik91 je napisao/la:Ko su nam najveci talenati u ovoj generaciji..?Batko je napisao/la:Selektor U17 reprezentacije BiH Sakib Malkocevic objavio je spisak za nadolazeće kvalifikacije elitne runde za odlazak na Evropsko prvenstvo. Spisak igrača izgleda ovako :
Na spisku su golmani Emir Ćutahija (Željezničar), Azir Muminović (Sloboda), Alen Hadžić-Šarić (Hajduk) te igrači Advan Kadušić (Sarajevo), Arman Ćorović (Bohum, Njemačka), Kemal Osmanković (Sarajevo), Adnan Osmanović (Sarajevo), Ante Grbešić (Široki Brijeg), Harun Velić (Štutgart, Njemačka), Darko Todorović (Sloboda), Ismail Duraković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Dario Šarić (Karti, Italija), Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka), Elvedin Herić (Sarajevo), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Vedad Gljiva (Njemačka), Vladimir Kremenović (Borac), Sanjin Lelić (Ingolštat, Njemačka), Luka Dursun (Slavija), Adi Nalić (Njelbi, Švedska) i Miloš Aćimović (Leotar)
Jesli mo mi prosli dalje u ispod 17 godina..?Kad su sljedece utakmice..?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false;
nije.Tarik91 je napisao/la:je li potpisao emir cutahija za liverpool..?
Jeste.Eagles_OldSchool je napisao/la:Sta je sa ovim malim Tankovicem jeli prihvatio poziv Svedske ...