Toro86 je napisao/la:Drugi dio sezone je takav da ce u PL uci onaj ko vise kupi utakmica, tako je uvijek bilo, tako ce biti i sada.
Dzaba Slobodi ekipa, ekipu ima i Jedinstvo, da bude sve regularno, uslo bi Jedinstvo zbog bodovne prednosti, a koja ekipa je jaca vidjelo bi se u derbiju na Tusnju, ovako sve mi se cini da ce tu biti najmanje fudbala, nadam se da grijesim, uostalom pred nama je...

najmanje fudbala je bilo prosle sezone kad smo vas upravo mi ostavili u ligi , danas bi vi JEDISNTVO bili treca liga , a danas pljujete po nama i dizete se u visine !!!! ne znam ko ce docekati sa picem i rostiljem silu nebesku , ali kako price kruze , razorali ste nas opasno , ne sluzujete NISTA od nas !!!
p.s. mi ne moramo uci ove sezone , ako nista ulazimo sljedece sigurno i to sa 20 bodova vise od drugoplasiranog , garantujem ti !!! a na kraju krajeva ja vecu opasnost vidim u Rudaru iz Kaknja i jakom Bratstvu nego u vama koji ste kupili 90% utakmica ove sezone , al evo tigric vam uskoro na robiju ide , tako da ja ocekujem jedno veliko vase spustanje na zemlju !!!
p.s.2. MOZDA izgubimo vec na prvom gostovanju , ALI do zadnjeg kola cemo se boriti i zagorcati zivot svima !!!