NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

wienultras
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la wienultras » 29 jan 2014, 23:26

anonymous001 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Pogledajte koliko se pisalo o Slobodi prije nego je došao Ćiro, pa onda budite realni.
Čovjek je hit tu niko ništa ne spori, dalje mi smo doveli 13 igrača i to svaki drugi-treći dan po jednog. Evo momak iz Gračanice je lagano poslao mail redakciji o prozivci igrača u Gračanici i ljudi su postavili. To što novinar sa vašeg područja nije ažuran to je druga stvar, nije ni Skoka sa našeg područja bio aktivan dok nije vidio interes.
pisalo se je o Slobodi prije nego je došao Ćiro isto koliko i o drugim klubovima,znači bila je neka ravnopravnost ali ovo sad nije normalno ... ako mogu ovi sa portala da kopiraju vijest sa nekih vasih Tuzlanskih portala itd zasto onda ne mogu kopirati sa ostalih portala npr. iz Kaknja,Lukavca,Capljine,Konjica,Banovica itd ? Jedinstvo ima svoju stranicu i to je jos laksi nacin da se dodje do informacija vezanih za Jedinstvo ali meni je samo krivo zasto ako prate svaku vijest vezanu za Slobodu znaci sitnice zasto isto ne rade sa ostalim klubovima u ovoj ligi? Jedinstvo je isto odigralo pripremne utakmice kao i Sloboda pa nije to objavljeno...
jos samo fali da pocnu objavljivati sta su igraci Slobode jeli danas. nemojte me pogresno shvatiti ali sve sto ja zelim reci je da ima i drugih klubova u prvoj ligi FBiH osim Slobode. mene interesuje isto sta se desava u Gradini jer tu Jedinstvo igra u 16.kolu a nikakvih informacija nema na portalu ...
i sto to nas briga sada,imate redakciju,obratite se njima.. :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 jan 2014, 23:58

Pa glupo je, barem meni, da su danas igrali Sloboda-Buducnost (ekipe iz ove nase lige) a u izvjestaju na ss.ba pise samo sastav Slobode i izjave igraca Slobode. Ja se sad mucim po netu i trazim u kojem je sastavu igrala ekipa Buducnosti, ko je otisao a ko otisao i tako to. O Jedinstvu ne trebaju ni pisati sto se mene tice.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 30 jan 2014, 00:02

tropic je napisao/la:Pa glupo je, barem meni, da su danas igrali Sloboda-Buducnost (ekipe iz ove nase lige) a u izvjestaju na ss.ba pise samo sastav Slobode i izjave igraca Slobode. Ja se sad mucim po netu i trazim u kojem je sastavu igrala ekipa Buducnosti, ko je otisao a ko otisao i tako to. O Jedinstvu ne trebaju ni pisati sto se mene tice.
Utakmicu za Buducnost su zapoceli: Mujkic, Mahmutovic, Dzinic, Zoletic, Cergic, Gogic, Kavazovic, Osmanovic, Slomic, Husic i Mujic. Evo buraz kako je počela danas Budućnost utakmicu, u drugom poluvremenu su priliku dobili i ostali igrači :)

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 30 jan 2014, 11:46

Ne znam koja je svrha dolaziti na forum kada u zadnjih deset stranica na temi o Jedinstvu ne mogu procitati nista pametno. Uglavnom jedan ili dva pojedinca koji ovdje sluze kao klovnovi za smijanje(ako i napisu sta o Jedinstvu ili ne daj boze o Sili Nebeskoj to je za plakati) i par ovih Tuzlaka sto ih loze i zbijaju sa njima zahjebanciju. Ne zna se ko je gori od vas. I uglavnom se sve svodi na neku djeciju raspravu o odnosima izmedju dva kluba koja vise lici na sizofreniju. Razumijem malo se i zahjebavati ali brate nije vam vise fora.
A onaj ko i ima sta napisati ne moze doci do izrazaja zbog vas.

Sto se tice odnosa na relaciji Jedinstvo-Tuzla ili Fukare-Sila Nebeska, vec sada znam 20-50 momaka iz Bihaca koji ce otici u Tuzlu, i 20-50 momaka iz Tuzle koji ce ih docekati. Popice pice, zahjebavati se, otici na stadion, navijati, pogledati tekmu, poslije tekme pozdraviti se i kud koji mili moji. Ovo ostalo je phickin dim.

Pojedincima bi bilo bolje da ponekad dodju na utakmicu.
MENI MOJE, A VAMA VASE

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 30 jan 2014, 11:51

Dođite s ovima iz Lukavca, dočekaće vas sigurno 150-200 ljudi

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 jan 2014, 15:58

redblack je napisao/la:Dođite s ovima iz Lukavca, dočekaće vas sigurno 150-200 ljudi
Bolje je da se ne javljaš nikako umjesto što provociraš!
tuzlanska Sloboda

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 30 jan 2014, 16:59

ne bi da je sloboda jedini klub u drzavi se ovoliko pisalo,,
al samo cekam da krene liga pa kad izgube prvu gostujucu ,
a to im je odmah 3 kolo u CAPLJINI i mogu se lagano odmah
pozdraviti sa premier ligom i tada ce jedini kandidat jedinstvu
za 1 mjesto biti rudar kakanj

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 jan 2014, 17:03

renato je napisao/la:ne bi da je sloboda jedini klub u drzavi se ovoliko pisalo,,

:lol: :lol: :lol:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jan 2014, 17:04

renato je napisao/la:ne bi da je sloboda jedini klub u drzavi se ovoliko pisalo,,
zivio govornik :lol:
Sloboda Tuzla

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 jan 2014, 18:01

i ja predviđam neko prejako spuštanje na zemlju Slobode ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jan 2014, 18:16

ne volim se puno mjesat kad ljudi gluposti pisu, ali ovo je presmjesno i ocigledno kako su ljudi zavidni na klub koji radi i dise bolje od ostalih :)..halo bolan ebo te PL ineka ide Capljina ta tvoja sto se mene tice ..ljudi moji jeste li vi svjesni da je nama prvi i najvazni cilj da Sloboda ponovo vrati prvo povjerenje koje je izgubila kod svih zbog lopova koji su godinama bili u kluub..tek kad to uradimo a poceli smo sad nam se otvaraju vrata svugdje, sad nas i na Areni prenose prijateljske utakmice, sad nas prate u ovoj ligi kao da se borimo za evropu, jer su vidjeli da je dosoa covjek koji zna sta radi..nama je to bio prvi i najvazni cilj ..sad SLobodu na treningu prati borj gledalaca kao nekog u PL za dva kola znaci sve je to nesto najvaznije..PL ce doci samapo sebi vremenom..ne mora ove godine ako ne uspiju nema veze , ali sma uvjeren da sad pocinje prvenstvo da bi ovo prekucali objektivno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jan 2014, 18:22

tjesis se ti druze vec neko vrijeme po ovom forumu :ugeek: opusti se
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jan 2014, 18:24

ti ces tako mlad obolit zbog nas :)..ne znam sto vas mi toliko zanimamo/..vama smeta sto imamo Azmira, vama smeta sto smo privukli paznju na sebe i onda se pitate sto ce nam Ciro/..evo zasto ce Ciro da svi gledaju u nas sto smo uspjeli..**** naisli smo i na dobar dio vas zavidnih...Sretno Jedinstvu ako izbori PL i na dobrom su putu...Sloboda kad udje u PL ona ce se boriti odmah za evorpu, dok drugi ce vjerovatno imati ambicije da za prvu seoznu izbore opstanak i zato smo razliciti ebiga..ali da beze ne ulazim u neke diskusije nema potrebe jer ima ovdje finih momaka na forumu koji pisu diskutuju i postuju jedni druge jer su gledali utakmice i znali da su uvjek Sloboda i Jedinstvo igrali 3 za 3 prijateljski..a ne ovi mladji ima vas vidio sam ovog jednog sto se bavi likovnom umjetnoscu sa foruma..recimpo on je tako mlad da se sigurno ne sjeca ovih utakmica ..dok recimo mi se sjecamo finih trenutaka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2014, 18:30

Zalite se na ss.ba, a sami na svojim temama ne pisete o svojim ekipama...Ovo mislim na navijace Jedinstva i ostale

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jan 2014, 18:56

tropic je napisao/la:Pa glupo je, barem meni, da su danas igrali Sloboda-Buducnost (ekipe iz ove nase lige) a u izvjestaju na ss.ba pise samo sastav Slobode i izjave igraca Slobode. Ja se sad mucim po netu i trazim u kojem je sastavu igrala ekipa Buducnosti, ko je otisao a ko otisao i tako to. O Jedinstvu ne trebaju ni pisati sto se mene tice.
ja vas druze razumijem..ti si dobar momak pises korektno nisi neko ko dodje ovdje i pise nebuloze sa bilo koje strane...razumijem sta zelis reci, ali ovo je smao dokaz zasto smo Ciru doveli i baca u vodu sve ono sto su pojedinci ovdje pisali kako nam Ciro nije potreban..vidis da se sve probudilo svi pisu svi dolaze nama ...kazem nama je to prvi i najvanzi cilj, a PL manje vise ako uspijemo bice odlicno, ako ne eto nas slijedece godine sigurno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 30 jan 2014, 19:32

Drugi dio sezone je takav da ce u PL uci onaj ko vise kupi utakmica, tako je uvijek bilo, tako ce biti i sada.

Dzaba Slobodi ekipa, ekipu ima i Jedinstvo, da bude sve regularno, uslo bi Jedinstvo zbog bodovne prednosti, a koja ekipa je jaca vidjelo bi se u derbiju na Tusnju, ovako sve mi se cini da ce tu biti najmanje fudbala, nadam se da grijesim, uostalom pred nama je... ;)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jan 2014, 22:12

Toro86 je napisao/la:Drugi dio sezone je takav da ce u PL uci onaj ko vise kupi utakmica, tako je uvijek bilo, tako ce biti i sada.

Dzaba Slobodi ekipa, ekipu ima i Jedinstvo, da bude sve regularno, uslo bi Jedinstvo zbog bodovne prednosti, a koja ekipa je jaca vidjelo bi se u derbiju na Tusnju, ovako sve mi se cini da ce tu biti najmanje fudbala, nadam se da grijesim, uostalom pred nama je... ;)
Ma toga je uvijek bilo i bice, kad se kupovao ovaj jesenji dio, kako će se tek ljetni kupovat.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 30 jan 2014, 23:56

Ma nije meni problem sto samo o vama pisu, drago mi je jer se dize popularnost ove jadne lige ali zao mi bilo sto sam morao odvojiti par minuta da trazim ekipu Banovica :D

Kad je kraj prijelaznog roka?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jan 2014, 23:59

tropic je napisao/la:Ma nije meni problem sto samo o vama pisu, drago mi je jer se dize popularnost ove jadne lige ali zao mi bilo sto sam morao odvojiti par minuta da trazim ekipu Banovica :D

Kad je kraj prijelaznog roka?
bolje ti je da neznas...mi jos pojacanja planiramo dovest..pa do tad :D :D

do sutra navece,mislim ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 31 jan 2014, 11:31

Toro86 je napisao/la:Drugi dio sezone je takav da ce u PL uci onaj ko vise kupi utakmica, tako je uvijek bilo, tako ce biti i sada.

najmanje fudbala je bilo prosle sezone kad smo vas upravo mi ostavili u ligi , danas bi vi JEDISNTVO bili treca liga , a danas pljujete po nama i dizete se u visine !!!! ne znam ko ce docekati sa picem i rostiljem silu nebesku , ali kako price kruze , razorali ste nas opasno , ne sluzujete NISTA od nas !!!

p.s. mi ne moramo uci ove sezone , ako nista ulazimo sljedece sigurno i to sa 20 bodova vise od drugoplasiranog , garantujem ti !!! a na kraju krajeva ja vecu opasnost vidim u Rudaru iz Kaknja i jakom Bratstvu nego u vama koji ste kupili 90% utakmica ove sezone , al evo tigric vam uskoro na robiju ide , tako da ja ocekujem jedno veliko vase spustanje na zemlju !!!

p.s.2. MOZDA izgubimo vec na prvom gostovanju , ALI do zadnjeg kola cemo se boriti i zagorcati zivot svima !!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.