RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

prolaznik
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la prolaznik » 07 nov 2009, 17:36

RAVFC je napisao/la:KRNENULI SMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ti si nešto prvo bio napisao da vas je oko 200 otišlo :D
vidim vas oko 40-45 na tribini, gdje je ostalih 150 ;)
Titula po sezoni. . .

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 07 nov 2009, 17:36

velez_mostar je napisao/la:Kako sudija lagano domacinski sudi ,pardon ...sudijE..haha..pa ,ovo je smijesno ,Osmanagica ubise na terenu ,nista ne svira ,dade zuti karton Hadjidjulbi...a,sudija jeb.em ti oba roditelja..sve u svemu ,samo na guzove moze Borac gol dat ,puno smo konkretniji na terenu,stabilniji...FORZA VELEZ!!
Sta ti je reci navijac. Nema sanse da taj subjektivno odgovori.

Konkretnost na terenu kaze da prvo poluvrijeme Borac 11 suteva Velez 2, mozda je Borac trebao dobiti jos koji zuti, ali ne vidim to kao kljucno za rezultat.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 nov 2009, 18:02

Borac je bolji. Velež ovu takmicu pravo loš. Katastrofa.

Jedino na suđenje što se može reći su žuti kartoni bez upozorenja.

Velež bez 5-6 igrača loš katastrofa.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 nov 2009, 18:24

Sramota od igre Veleža. Izgubili 30 lopti na svojoj polovici.

Borac je ovo trebao pobjediti sa više od 2:0 definitivno.

Velež bio jednakopravan 30 minuta. Poslije toga Borac dominira svih 60 minuta.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 07 nov 2009, 18:29

Čestitke Borcu,slab Velež,falili igrači,loš dan i igra !
Naša realnost,slabo navijanje ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

vfc'22
Kontakt:

Post Postao/la vfc'22 » 07 nov 2009, 18:32

zao mi je samo masu onih koji su u zadnji tren izradjeni za prevoz!pred sami polazak ih naguzili prevoznici iako je sve bilo fino dogovoreno :evil: , inace bi nas puno,puno vise bilo,svaka cast za ove koji su otisli vlastitim autima.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 nov 2009, 20:01

Čuo sam da je Hadžidžulbić u 10 minuti dobio Žuti, zbog zadržavanja lopte...HAHAHA

I to da je nad igračem Veleža bio pogibeljan start s leđa, koji je okarakterisan samo kao žuti karton...

Mislim da ovakve stvari mnogo utiču na rezultat, ali zanima me da li je to istina?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 07 nov 2009, 20:07

AYAN je napisao/la:Čuo sam da je Hadžidžulbić u 10 minuti dobio Žuti, zbog zadržavanja lopte...HAHAHA

I to da je nad igračem Veleža bio pogibeljan start s leđa, koji je okarakterisan samo kao žuti karton...

Mislim da ovakve stvari mnogo utiču na rezultat, ali zanima me da li je to istina?
ja bas okrenuo na BHT,tad, kad je bio taj prekrsaj.... mislim da je velez imao priliku za kontru tada... stvarno start je bio ostar... lik[nezz ime ,nemojte zamjerit',hehe] sutnuo loptu ispred sebe ,ono u for, i ovaj ga odere s ledja k'o seljak napolitanku... .. da je dao i crveni ne bi pogrijesio jer je isao bas s namjerom da igraca pokupi jer je lopta uveliko bila ispred :D
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 07 nov 2009, 20:09

Ajde Rodjeni šta se brukate. Izgubili ste zasluženo.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 nov 2009, 20:16

ulaznica je napisao/la:Ajde Rodjeni šta se brukate. Izgubili ste zasluženo.
Brukaš se ti pametnjakoviću. pročitaj prvo sve. Raja "rođeni" se slažu da je poraz bio više nego zaslužen. Biseru.

Nego Velež čitavu ovu sezonu dobija žute kartone tipa zadržavanje lopte a gubili par minuta prije kraja. I ovo sada u 10-oj minuti, pa redovno 4-5 kartona bez ikakvog upozorenja. Hadzija da izvede loptu i uopste nije dugo trajalo, a zaradi zuti bez ikakvog upozorenja. Na grbavici zutih i crvenih ne na osnovu prekrsja nego drugih stvari.

Ovdje se priča generalno o lošem i tendecioznom suđenju. Ja se ne sjećam kad je Velež ove sezone kompletan utakmicu odigrao zadnji put odigrao ili makar približno kompletan.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 nov 2009, 20:29

fazlaaaa je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Čuo sam da je Hadžidžulbić u 10 minuti dobio Žuti, zbog zadržavanja lopte...HAHAHA

ja bas okrenuo na BHT,tad, kad je bio taj prekrsaj.... mislim da je velez imao priliku za kontru tada... stvarno start je bio ostar... lik[nezz ime ,nemojte zamjerit',hehe] sutnuo loptu ispred sebe ,ono u for, i ovaj ga odere s ledja k'o seljak napolitanku... .. da je dao i crveni ne bi pogrijesio jer je isao bas s namjerom da igraca pokupi jer je lopta uveliko bila ispred :D
Meni je baš jaran prićao, on je Veležovac. Kaže da je taj start bio s leđa s obje noge i direkt na igrača, koji je u punom trku išao u kontra napad.

Ali ovo za Hadžiđulbića mi je smiješno... čuj 10 minut Žuti karton zbog zadržavanja... hahahahaha

Ma yebo našu ligu...bolje pričati o sranjima u Ruandi... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 07 nov 2009, 21:02

Sudije su bile na strani Borca ali nisu utjecali na rezultat toliko.Bilo je tu svakakvih faula u korist Borca,glupih kartona itd.Mislim,mogli su i bez toga dobiti ali eto.

A to oko RA,prevoz izradio narode.Takođe i jedan se kombi pokvario u nekoj pi... materinoj u Bosni tako da nisu stigli na tekmu.Dobro je što je i iko stigao.

Hadžija prejak a i Majkić.Solidan Knežević.Mogli smo do gola ali eto,nismo imali sreće.Svakako,čestitke Borcu a mi se okrećemo Slobodi.

NAPRIJED VELEŽ !
Lijevo !

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 07 nov 2009, 21:54

Ocekivao sam, od Veleza puno više, nije mi drago što je Borac pobjedio, i tako skinuo Široki sa prvog mjesta.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 nov 2009, 23:36

Kako se zove igrac koji je nosio broj 22 u Velezu?

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 07 nov 2009, 23:45

Ako u fudbalu postoji izraz „zaslužen poraz“, onda bi to bila najbolja ocjena današnjeg Veležovog izdanja u Banja Luci. Poraženi smo danas od ekipe koja je više pružila i bila rastrčanija, te naravno konkretnija.Derbijem u Banja Luci mogli su ovog popodneva biti zadovoljni i mnogobrojni gledaoci putem TV ekrana, naravno izuzevši brojnu „crvenu“ populaciju. Obje ekipe igrale su otvoreno, što je zaista dobra reklama za BH fudbal.

Tu pozitivnu reklamu, donekle je potamnio loši sudija Radislav Vukasović. Njegovo suđenje danas nije bilo tendenciozno, ali je bilo jako loše. Prvo je u 10. minuti, van svakog rezona, zbog nekog samo njemu vidljivog zadržavanja, dodijelio žuti karton Hadžidžulbiću. Nakon toga je i Šečić dobio žuti karton zbog nečega što se u fudbalu dešava „milion puta“ u utakmici, a to je sugestija sudiji da odmakne živi zid. Da sudija ne ostane dužan ni domaćinu, poništio im je čist gol. Nakon toga je došao na red i karton Osmanagiću, kojeg je, jasno se vidjelo, povukao igrač Borca. Možda to nije bio faul, ali definitivno nije za kartona. Da je nastavio sa tim kriterijem do kraja, trebao je Vukasović isključiti po jedno pet igrača Borca i Veleža !!!

Vratimo se opet na teren. Prolaznu ocjenu danas dobili su samo golman Hadžidžulbić, Asim Škaljić, Majkić i Osmanagić. Svi ostali bili su daleko ispod onog uobičajenog što znaju pružiti. Upravo u tome treba tražiti uzroke poraza, jer veći dio igrača nije bio na nivou. Premalo je protiv odličnog Borca samo 4-5 raspoloženih na našoj strani.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 07 nov 2009, 23:45

Schlager je napisao/la:Kako se zove igrac koji je nosio broj 22 u Velezu?
Amer Osmanagić.
Lijevo !

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 08 nov 2009, 00:19

zasluzen poraz,i sami priznajete...Nemojte misliti da provociram,al danas je Velez izgledao smijesno za ekipu koja je 3 na tabeli ;) Al Boze moj,ne moze se svaka utakmica odigrati dobro...Sretno u nastavku prvenstva,pozdrav ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 nov 2009, 00:22

Hellas je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Kako sudija lagano domacinski sudi ,pardon ...sudijE..haha..pa ,ovo je smijesno ,Osmanagica ubise na terenu ,nista ne svira ,dade zuti karton Hadjidjulbi...a,sudija jeb.em ti oba roditelja..sve u svemu ,samo na guzove moze Borac gol dat ,puno smo konkretniji na terenu,stabilniji...FORZA VELEZ!!

Konkretnost na terenu kaze da prvo poluvrijeme Borac 11 suteva Velez 2, mozda je Borac trebao dobiti jos koji zuti, ali ne vidim to kao kljucno za rezultat.
Samo cu jedno spomenuti ..start na nasem igracu s ledja sa 2 noge ,u odlicnoj prilici za kontru bi u trecoj bugarskoj ligi bio okarakterisan kao direktan crveni karton,da ne spominjem glupe zute,sjeckanje igre od sudije ,i td..samo pogledaj ponovo onaj start...
Zamisli kako je igrati kad znas da sudija stoji domacina ,pa normalno je da ce pasti u igri ,nad Osmanagicem je bilo milion startova ,skoro pa nogama u glavu,ne znam sto se sekiram zbog ove nakradne lige ,i igre u kojoj se zna ko mora pobjediti ,vjerovatno zato jer se radi o Velezu..ali ovo je sramota!!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 08 nov 2009, 00:26

Sa neutralne strane gledajuci, onaj igrac Borca sa brojem 22...
Onakvi startovi u ijednoj iole normalnoj ligi,kaznjavali bi se,pa realno gledajuci najmanje 10 utakmica neigranja.
Ono je brate za Haaga
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 08 nov 2009, 00:27

velez_mostar je napisao/la:
Hellas je napisao/la:

Samo cu jedno spomenuti ..start na nasem igracu s ledja sa 2 noge ,u odlicnoj prilici za kontru bi u trecoj bugarskoj ligi bio okarakterisan kao direktan crveni karton,da ne spominjem glupe zute,sjeckanje igre od sudije ,i td..samo pogledaj ponovo onaj start...
Zamisli kako je igrati kad znas da sudija stoji domacina ,pa normalno je da ce pasti u igri ,nad Osmanagicem je bilo milion startova ,skoro pa nogama u glavu,ne znam sto se sekiram zbog ove nakradne lige ,i igre u kojoj se zna ko mora pobjediti ,vjerovatno zato jer se radi o Velezu..ali ovo je sramota!!!
pa eto jedina greska je taj start mada po meni nije greska ni ako se da zuti, ali i da je dao crveni ajd recimo nebi mu se moglo zamjertiti...a sto ne spominjes cisti gol borca koji je ponisten zbog "ofsajda" ? jednostavno bili smo tri puta bolji i to je to...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.