ti si nešto prvo bio napisao da vas je oko 200 otišloRAVFC je napisao/la:KRNENULI SMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

vidim vas oko 40-45 na tribini, gdje je ostalih 150

ti si nešto prvo bio napisao da vas je oko 200 otišloRAVFC je napisao/la:KRNENULI SMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sta ti je reci navijac. Nema sanse da taj subjektivno odgovori.velez_mostar je napisao/la:Kako sudija lagano domacinski sudi ,pardon ...sudijE..haha..pa ,ovo je smijesno ,Osmanagica ubise na terenu ,nista ne svira ,dade zuti karton Hadjidjulbi...a,sudija jeb.em ti oba roditelja..sve u svemu ,samo na guzove moze Borac gol dat ,puno smo konkretniji na terenu,stabilniji...FORZA VELEZ!!
ja bas okrenuo na BHT,tad, kad je bio taj prekrsaj.... mislim da je velez imao priliku za kontru tada... stvarno start je bio ostar... lik[nezz ime ,nemojte zamjerit',hehe] sutnuo loptu ispred sebe ,ono u for, i ovaj ga odere s ledja k'o seljak napolitanku... .. da je dao i crveni ne bi pogrijesio jer je isao bas s namjerom da igraca pokupi jer je lopta uveliko bila ispredAYAN je napisao/la:Čuo sam da je Hadžidžulbić u 10 minuti dobio Žuti, zbog zadržavanja lopte...HAHAHA
I to da je nad igračem Veleža bio pogibeljan start s leđa, koji je okarakterisan samo kao žuti karton...
Mislim da ovakve stvari mnogo utiču na rezultat, ali zanima me da li je to istina?
Brukaš se ti pametnjakoviću. pročitaj prvo sve. Raja "rođeni" se slažu da je poraz bio više nego zaslužen. Biseru.ulaznica je napisao/la:Ajde Rodjeni šta se brukate. Izgubili ste zasluženo.
Meni je baš jaran prićao, on je Veležovac. Kaže da je taj start bio s leđa s obje noge i direkt na igrača, koji je u punom trku išao u kontra napad.fazlaaaa je napisao/la:ja bas okrenuo na BHT,tad, kad je bio taj prekrsaj.... mislim da je velez imao priliku za kontru tada... stvarno start je bio ostar... lik[nezz ime ,nemojte zamjerit',hehe] sutnuo loptu ispred sebe ,ono u for, i ovaj ga odere s ledja k'o seljak napolitanku... .. da je dao i crveni ne bi pogrijesio jer je isao bas s namjerom da igraca pokupi jer je lopta uveliko bila ispredAYAN je napisao/la:Čuo sam da je Hadžidžulbić u 10 minuti dobio Žuti, zbog zadržavanja lopte...HAHAHA
I to da je nad igračem Veleža bio pogibeljan start s leđa, koji je okarakterisan samo kao žuti karton...
Mislim da ovakve stvari mnogo utiču na rezultat, ali zanima me da li je to istina?
Amer Osmanagić.Schlager je napisao/la:Kako se zove igrac koji je nosio broj 22 u Velezu?
Samo cu jedno spomenuti ..start na nasem igracu s ledja sa 2 noge ,u odlicnoj prilici za kontru bi u trecoj bugarskoj ligi bio okarakterisan kao direktan crveni karton,da ne spominjem glupe zute,sjeckanje igre od sudije ,i td..samo pogledaj ponovo onaj start...Hellas je napisao/la:Sta ti je reci navijac. Nema sanse da taj subjektivno odgovori.velez_mostar je napisao/la:Kako sudija lagano domacinski sudi ,pardon ...sudijE..haha..pa ,ovo je smijesno ,Osmanagica ubise na terenu ,nista ne svira ,dade zuti karton Hadjidjulbi...a,sudija jeb.em ti oba roditelja..sve u svemu ,samo na guzove moze Borac gol dat ,puno smo konkretniji na terenu,stabilniji...FORZA VELEZ!!
Konkretnost na terenu kaze da prvo poluvrijeme Borac 11 suteva Velez 2, mozda je Borac trebao dobiti jos koji zuti, ali ne vidim to kao kljucno za rezultat.
pa eto jedina greska je taj start mada po meni nije greska ni ako se da zuti, ali i da je dao crveni ajd recimo nebi mu se moglo zamjertiti...a sto ne spominjes cisti gol borca koji je ponisten zbog "ofsajda" ? jednostavno bili smo tri puta bolji i to je to...velez_mostar je napisao/la:Samo cu jedno spomenuti ..start na nasem igracu s ledja sa 2 noge ,u odlicnoj prilici za kontru bi u trecoj bugarskoj ligi bio okarakterisan kao direktan crveni karton,da ne spominjem glupe zute,sjeckanje igre od sudije ,i td..samo pogledaj ponovo onaj start...Hellas je napisao/la:Sta ti je reci navijac. Nema sanse da taj subjektivno odgovori.velez_mostar je napisao/la:Kako sudija lagano domacinski sudi ,pardon ...sudijE..haha..pa ,ovo je smijesno ,Osmanagica ubise na terenu ,nista ne svira ,dade zuti karton Hadjidjulbi...a,sudija jeb.em ti oba roditelja..sve u svemu ,samo na guzove moze Borac gol dat ,puno smo konkretniji na terenu,stabilniji...FORZA VELEZ!!
Konkretnost na terenu kaze da prvo poluvrijeme Borac 11 suteva Velez 2, mozda je Borac trebao dobiti jos koji zuti, ali ne vidim to kao kljucno za rezultat.
Zamisli kako je igrati kad znas da sudija stoji domacina ,pa normalno je da ce pasti u igri ,nad Osmanagicem je bilo milion startova ,skoro pa nogama u glavu,ne znam sto se sekiram zbog ove nakradne lige ,i igre u kojoj se zna ko mora pobjediti ,vjerovatno zato jer se radi o Velezu..ali ovo je sramota!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.