U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

LBJ MVP
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2012, 17:53

Ne tako davno Bolić kao vedeta turskog drugoligaša nam je bio prvi napadač A reprezentacije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2012, 18:02

LBJ MVP je napisao/la:Ne tako davno Bolić kao vedeta turskog drugoligaša nam je bio prvi napadač A reprezentacije.
Yebo ti svoju matematiku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2012, 18:10

harishp je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ne tako davno Bolić kao vedeta turskog drugoligaša nam je bio prvi napadač A reprezentacije.
Vidim da si sa fudbalskim znanjem tu negdje sa ljubimcem ti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2012, 18:14

LBJ MVP je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Vidim da si sa fudbalskim znanjem tu negdje sa ljubimcem ti.
Halo pikachu.Ti fakat veze nemas o cemu pises.
Prvo spominjemo trecu ligu a ti ko pravi navodis Bolica da je igrao u drugoj ligi ,znaci nigdje veze.(i u kojem velis drugoligaskom klubu da je igrao a zatim bio prvi napadac A reprezentacije).
Ali od koga je nije se ni iznenaditi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2012, 18:23

Ako čumenje na forumu 24 sata dnevno i čekanje da neko napiše šta što kudi/kritikuje Safeta Susića da bi mu proturječio znači pisanje s vezom,onda mi je drago što nemam veze o čemu pišem.
Prvo spominjemo trecu ligu a ti ko pravi navodis Bolica da je igrao u drugoj ligi ,znaci nigdje veze.
Poenta je da ako nam je napadač A reprezentacije mogao igrati u drugoj turskoj ligi,ne vidim razloga zašto napadač mlade ne bi mogao igrati u trećoj italijanskoj.
(i u kojem velis klubu da je igrao a zatim bio prvi napadac A reprezentacije).
Istanbulspor.
Ni sam to ne bi bolje rekao.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jul 2012, 18:26

kad mogu rekreativci igrati za A selekciju, ne vidim razlog zasto Djuric ne bi mog'o igrati za mladu repku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2012, 18:34

LBJ MVP je napisao/la:
Ako čumenje na forumu 24 sata dnevno i čekanje da neko napiše šta što kudi/kritikuje Safeta Susića da bi mu proturječio znači pisanje s vezom,onda mi je drago što nemam veze o čemu pišem.
Prvo spominjemo trecu ligu a ti ko pravi navodis Bolica da je igrao u drugoj ligi ,znaci nigdje veze.
Poenta je da ako nam je napadač A reprezentacije mogao igrati u drugoj turskoj ligi,ne vidim razloga zašto napadač mlade ne bi mogao igrati u trećoj italijanskoj.
(i u kojem velis klubu da je igrao a zatim bio prvi napadac A reprezentacije).
Istanbulspor.
Ni sam to ne bi bolje rekao.
1.Kakve veze ima Safet Susic za ovom temom,Djuricem i Bolicem,kakav si bistar i vaterpolu temi ces pronaci neku vezu :lol: Fakat dosadan k'o cesa sa jednim te istim.Odmori dijete drago.
2.Poenta je da druga i treca liga ni matematicki ni teoretski nisu ni slicne.
3.Istanbulspor i tad je Bolic bio glavni napadac u A repci,pokraj ziva Barbareza 2006 :roll:
4.Znaci i sam sa sobom poceo pricati(ili ti pisati).
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2012, 18:42

Italijanski fudbal je znatno kvalitetniji od Turskoga,sumnjam da je italijanska treća liga nešto slabija od druge turske.A ionako su kriteriji za nastup u mladoj reprezentaciji slabiji nego za A tim.
3.Istanbulspor i tad je Bolic bio glavni napadac u A repci,pokraj ziva Barbareza 2006 :roll:
Barbarez je u reprezentaciji više puta zaigrao stopera nego napadača,Bolić je svakako tih godina bio prvi napadač reprezentacije,pa čak i kao igrač turskog drugoligaša.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2012, 19:31

LBJ MVP je napisao/la:
Italijanski fudbal je znatno kvalitetniji od Turskoga,sumnjam da je italijanska treća liga nešto slabija od druge turske.A ionako su kriteriji za nastup u mladoj reprezentaciji slabiji nego za A tim.
Barbarez je u reprezentaciji više puta zaigrao stopera nego napadača,Bolić je svakako tih godina bio prvi napadač reprezentacije,pa čak i kao igrač turskog drugoligaša.
Poredis Bolica koji je najbolji strelac reprezentacije BIH ikada sa Djuricem kojem tek sad prestoji tone pure da bi dosao(ako ikada i dodje) i blizu Bolica.
S tobom fakat vise ne treba uopste ulaziti u bilo kakvu raspravu :shock: .I ne pokusavaj replicirati.
Drzi se ti pikachu-a ,fakat ovo nije za tebe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2012, 19:57

I ja se pitam zasto uopće ulazim u rasprave sa trolom.Mislim da je krajnje vrijeme da iskoristim opciju "ignore".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2012, 20:10

LBJ MVP je napisao/la:I ja se pitam zasto uopće ulazim u rasprave sa trolom.Mislim da je krajnje vrijeme da iskoristim opciju "ignore".
Koga boli klinac sta ces ti koristiti a sta ne.Ono sto je u glavi sigurno i da hoces ne mozes koristiti.
Cuj porediti Bolica i Djurica,svakakvih gluposti procitati :roll: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2012, 00:10

Prvi gol Hodzica za juniore Liverpoola:

[youtube][/youtube]

Nakon minutu i 20 sekundi. Lijep gol.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 20 jul 2012, 01:40

Markić na probi u Wolfsburgu

Prema pisanju novog broja Kickera, s nogometašima Wolfsburga ovih dana trenira i 21-godišnji Toni Markić, član Zrinjskog iz Mostara...

Markić se nalazi na probi i još je neizvjesno hoće li ga trener i sportski direktor “vukova” Felix Magath angažirati.

Radi se, inače, o obrambenom igraču rođenom u Ljubuškom i članu U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine. Markić je svojedobno igrao za juniore Zagreba, odakle je otišao u banjalučki Borac, pa u Široki Brijeg iz kojeg je u siječnju prošle godine prešao u Zrinjski.
FORZA NAPOLI

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 jul 2012, 22:00

Čelik ubjedljiv protiv Viteza
U prvoj utakmici Memorijalnog turnira Galib Mujčić koji se održava u Vitezu, fudbaleri zeničkog Čelika su sa 3:0 pobijedili domaćina turnira, ekipu FK Vitez
Travančić postigao sjajan gol
Memorijalni turnir Galib Mujčić
Piše: Dino Kurbegovic
21.07.2012 u 18:51 sati.

Twitter Facebook

U prvoj utakmici Memorijalnog turnira Galib Mujčić koji se održava u Vitezu, fudbaleri zeničkog Čelika su sa 3:0 pobijedili domaćina turnira, ekipu FK Vitez.

Čelik je od starta bio mnogo bolji protivnik, a nakon što u prvom dijelu nisu uspjeli iskoristiti šest ili sedam povoljnih prilika, otpor domaćih su slomili u nastavku. Prvo je Bajraktarević u 62. minuti, udarcem sa desetak metara iskosa donio vodstvo crno-crvenim, a u 70. minuti, najbolji pojedinac ovoga meča, Travančić je sjajnim udarcem sa preko 20 metara pogodio rašlje gola Viteza i udvostučio prednost Čelika.

Konačnih 3:0, postavio je Čović nakon jednog kornera u 89. minuti.

Za Čelik su u ovome meču nastupili: Nurković, Maletić, Kuduzović, Bajraktarević, Smriko, Marković, Jusić, Brković, Travančić, Dedić i Barać.

Još su igrali: Hinović, Huseinbašić, Čović, Horić, Imamović, Božičić, Majstorović i Arnaut.

U drugom polufinalanom meču, u ovim trenucima igraju Rudar Kakanj i Travnik, a finalni meč je na programu sutra, od 18:30 sati.

bivsi u19 reprezentatiac travancic zabio gol.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 jul 2012, 22:05

Ako se Travančić pokaže u Čeliku vjerovatno će ga Vlado pozvati i u U-21 repku . Sve je na njemu . :)

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 22 jul 2012, 20:32

Kunić
Stefan Dujaković
Subić
Predragović(na ovog posebno obratiti paznju)
Savanović
Runjić

Trenutno što može konkurisati za mladu reprezentaciju a dolazi iz FK Borac.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2012, 22:01

Marko Maletic ce za 2 sedmice debitirati za drugi tim Stuttgarta, koji igra u 3. ligi Njemacke. U sljedecem kolu nece nastupiti, jer kaze trener dok se malo navikne na ekipu, tako da ce za 2 sedmice racunati na njega. A i kako sam procitao, imaju i velika ocekivanja u njega, jer im je napad zakazao u utakmici protiv Saarbrückena, gdje su izgubili 0:1.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 jul 2012, 22:17

Goalgetter je napisao/la:Marko Maletic ce za 2 sedmice debitirati za drugi tim Stuttgarta, koji igra u 3. ligi Njemacke. U sljedecem kolu nece nastupiti, jer kaze trener dok se malo navikne na ekipu, tako da ce za 2 sedmice racunati na njega. A i kako sam procitao, imaju i velika ocekivanja u njega, jer im je napad zakazao u utakmici protiv Saarbrückena, gdje su izgubili 0:1.
Danas su ubjedljivo pobjedili u gostima pa sam bas trazio podatke da li je igro Maletic. Hvala za info.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jul 2012, 00:55

Nije Maletic igrao, ali ovaj jeste: http://www.transfermarkt.de/de/avdic/pr ... 76628.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 03 avg 2012, 14:13

pitanje za onog ko zna okupljaki se u-21 sad u avgustu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hurem i 22 gosta.