To je taj izgled,vidi link slike http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Edviin je napisao/la:Adidas kaze da jos neznaju kakav ce biti izgled, a ovde se vec bune ljudi na dresove
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa nije neki fotosopiran, nego extra izradjen dres, kvazi dizajneri samo photoshopom rade. A jos je i postavljeno na oficijelnoj stranici saveza.drummer je napisao/la:E to jarane,kazem,svi se igraju dizajnera i imaju ekskluzivu neku.Edviin je napisao/la:Adidas kaze da jos neznaju kakav ce biti izgled, a ovde se vec bune ljudi na dresove
Suplja,kad kazu ovo je to,onda je to.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sutra cu licno kontaktirati adidas, ne mogu podnjeti ove podvale vise
, sve same spekulacije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Goalgetter je napisao/la:Pa nije neki fotosopiran, nego extra izradjen dres, kvazi dizajneri samo photoshopom rade. A jos je i postavljeno na oficijelnoj stranici saveza.drummer je napisao/la:E to jarane,kazem,svi se igraju dizajnera i imaju ekskluzivu neku.Edviin je napisao/la:Adidas kaze da jos neznaju kakav ce biti izgled, a ovde se vec bune ljudi na dresove
Suplja,kad kazu ovo je to,onda je to.
Ovo prozirno bijelo?Ma dajte ljudi,pogledajte vi to malo bolje.
Kakve crne špekulacije eto ti link na sajt saveza sa slikama dresova.DonCorleone je napisao/la:Sutra cu licno kontaktirati adidas, ne mogu podnjeti ove podvale vise, sve same spekulacije.
Pa u ovim šorcevima ce im se gu.iza vidjeti bez problema,i ne samo to

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro ja sam bio neutralan sto se tice dresova ali za ocekivati je da budu u rangu, Albanskih, Izraelskih, Grckih, Madjarskih
Ne mora znaciti da su oni velesila sto se toga tice, pogledajte eto koliko sirotinje ove po Africi drze..
Ne mora znaciti da su oni velesila sto se toga tice, pogledajte eto koliko sirotinje ove po Africi drze..
Kad neko ne zeli vjerovati u nesto, ne mozes ga ubijediti u suprotno ma kakve god da mu dokaze doneses
Ovo je novi dres 1000%!!!
Ovo je novi dres 1000%!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Idi na stranicu saveza i nadje te dresove svegati, ja ih nigdje ne vidim. A i da ih vidim, necu vjerovatiChuckie je napisao/la:Kakve crne špekulacije eto ti link na sajt saveza sa slikama dresova.DonCorleone je napisao/la:Sutra cu licno kontaktirati adidas, ne mogu podnjeti ove podvale vise, sve same spekulacije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Mozda su ovo dresovi zenske reprezentacije. Danas je normalno ,,da se vidi''drummer je napisao/la:Pa u ovim šorcevima ce im se gu.iza vidjeti bez problema,i ne samo to![]()
Ocito su na serveru savezaDonCorleone je napisao/la:Idi na stranicu saveza i nadje te dresove svegati, ja ih nigdje ne vidim. A i da ih vidim, necu vjerovatiChuckie je napisao/la:Kakve crne špekulacije eto ti link na sajt saveza sa slikama dresova.DonCorleone je napisao/la:Sutra cu licno kontaktirati adidas, ne mogu podnjeti ove podvale vise, sve same spekulacije.
.
http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A to sto pored ociju ne vidis, tvoj problem.
Dresove su sklonili sa stranice posle svega nekoliko minuta samo. Razlog - kontaktiraj savez da bi dobio odgovor.DonCorleone je napisao/la:Idi na stranicu saveza i nadje te dresove svegati, ja ih nigdje ne vidim. A i da ih vidim, necu vjerovatiChuckie je napisao/la:Kakve crne špekulacije eto ti link na sajt saveza sa slikama dresova.DonCorleone je napisao/la:Sutra cu licno kontaktirati adidas, ne mogu podnjeti ove podvale vise, sve same spekulacije.
.
Polahko ba ljudi..,
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovaj drummer panj veliki, ko mu dozvoli da bude na forumu?!
Dresovi sa stranice saveza on govori da to nisu ti, bla bla, kakav lik.
Dresovi sa stranice saveza on govori da to nisu ti, bla bla, kakav lik.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dres za 2014 Danska.

Ovo sto je NFSBiH postavio nemoze nikako biti od adidasa za A-repku.

Ovo sto je NFSBiH postavio nemoze nikako biti od adidasa za A-repku.
Meni su top dresovi. Pogotovo ovaj bijeli. Na igracima ce izgledati jos bolje.Chuckie je napisao/la:
Ocito su na serveru saveza
http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A to sto pored ociju ne vidis, tvoj problem.
pi.
A ovi sto vode stranicu saveza kofol zabunom stavili slike
Znali su oni da ce neko naletit.Mislim da su ovo postavili da vide kakve ce reakcije biti
Naravno da su top. Djecica se nalozila previse na fotoshop.Tweeds_10 je napisao/la:
Meni su top dresovi. Pogotovo ovaj bijeli. Na igracima ce izgledati jos bolje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest care ali zavisi kakav su oni ugovor potpisali, a kakav mi. Vidis da je dres u rangu Njemacke. Nije bitno ko je koji na svijetu bitan je standard..
Ja cu dati svoju ocjenu kad vidim dres na igracu.
Ja cu dati svoju ocjenu kad vidim dres na igracu.
Ne znam,nisam modni guru i u principu mi i nije toliko bitno kako dresovi izgledaju ali ovo providno je šega,bilo to pravo ili neka kopija ili sta ja znam sta.Sramota je igrati u ovakvim dresovima,ovo kosta 10 maraka.
Pa pogledajte bijelu garnituru malo bolje
Pa pogledajte bijelu garnituru malo bolje
Jesu ljudi naivni, pa vi stvarno mislite da bi si adidas dopustio da se ide na sp u neki slabim dresovima?? Jes da njiha briga za bosnu, al jih nije briga za reklamu za novac itd... dobar dres znaci, dobra rekla dobra prodaja... onaj dres nije za drugu bosansku ligu, a da ne govorim za sp... 1.6. Ce se znati kakvi su 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DeeWa, Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10, Proximic, tuzlanskinacin i 39 gostiju.