Safet Sušić - Pape

ren_hz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 03:25

anonymousHD je napisao/la:HAHAHHAHHAHHAHA!
Pa što je koji klinac ubacio Medunjanina? Mogao je samo zamenit Bičakčića sa Sunjićem, a sve ostalo kao protiv Argentine.
Ove njegove izjave su smešne i amaterske, on bi trebao par knjiga o nogometu da pročita i da shvati neke stvari, kakav maloumni panj, to je neverovatno.

PAPE ODLAZI!!!
Ovo nikada necu skontati.
Nemam nista protiv Medunjanina, ali sta taj decko moze doprinijeti ekipi u kojoj (vec) igraju Pjanic, Misimovic, Besic i Hajrovic ??????????????

Eto sta ??

Bolje dva golmana staviti, nego u taj vezni red dodati i Medunjanina.

Da ne govoim o Kolasnicu.

Ma mijenjao samo da bi promijenio i ispao junak. Ja ne vidim drugi razlog.
Jos kad bratic udje :o

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 03:26

Namjerno im je otvorio lijevu stranu,ustvari ucinio je puno toga sto nije trebao i sve sto je ucinio je savrseno islo na ruku Nigerijcima.
Ovo jesu teske rijeci ali ovo je meni nejblize tome da uradjeno namjerno.
A uvodjenje bratica tek je bilo otkrivanje njegovog pravog,prevarantskog lica.

Iranu treba pustiti razlikom koja im treba,cisto da se mafijasima iz Fife pokvari racunica.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 03:26

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ako nisi spreman na promjenu filozofije i ako ćeš i dalje biti **** i šutiti kad su u pitanju naši najbolji igrači, molim te odstupi, večeras si nas prodao zajedno sa svojim pulenima Emirom i Edinom pizda vam materina, đubrad jedna
Da je napravio rez kao što je najavio nakon Egipta, bila bi druga priča. Ako misli ostajati na klupi, nekim igračima se mora zahvaliti, a neke staviti gdje im je mjesto. Zamjene imamo.
Jos nisi odstupio sa foruma, puuuuuuhhh, mene bih sramota bilo nakon toliko promasaja na raznim temama. Ti i tvoji rezovi, znas koliko i Safet, nista.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 jun 2014, 03:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 03:26

Neki igraju sa laznom devetkom, a mi sa laznim bekom :lol: :lol: :lol:

E teleca glavusino iz Zavidovica :facepalm:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 jun 2014, 03:29

Mozambik je napisao/la:Neki igraju sa laznom devetkom, a mi sa laznim bekom :lol: :lol: :lol:

kasnije je usao i lazni zadnji vezni :shifty:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 03:29

DonCorleone je napisao/la:Jos nisi odstupio sa foruma, puuuuuuhhh, mene bih sramota bilo nakon toliko promasaja na raznim temama. Ti i tvoji rezovi, znas koliko i Safet, nista.
Pa tebe sam uvijek prekucavao, ali neću više, ti podržavaš ove, a vrijeđaš svoje

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitez-va ... p-a/134184" onclick="window.open(this.href);return false;

Tako da više ne postojiš za mene, prodane duše.... dalje znaš i sam :wave:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 22 jun 2014, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 jun 2014, 03:30

jasmin10 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Neki igraju sa laznom devetkom, a mi sa laznim bekom :lol: :lol: :lol:

Ma mi imamo laznog selektora, druga smo galaksija za Spaniju i slicne.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 03:32

Ozbiljno se treba zapitati o njegovim namjerama vcrs !!! Da li je namjerno ciljao poraz. Ocito je da nije isao na povoljan rezultat. Jako jako cudne odluke su u pitanju. Mislim da smo igrali i prijateljsku, obim ovakvog eksperimentisanja bi bio sumnjiv a da ne pricamo o najvaznijoj utakmici. :crazy:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 03:32

PostPostao/la Ajax dana 20 jun 2014, 23:38
Zgembo pa o tome i ja pricam cijelo vrijeme. Samo ovako protiv Nigerije po meni.

slika

Oko 65-70 minute Ibisevic umjesto Misimovica, Hajrovica ili cak Dzeke. U ovisnosti od toga dali lovimo rezultat ili ga cuvamo. Jer ako cuvamo rezultat neznam zasto bi napadali sa dvojicom napadaca. Tada bi mogao odmorni Ibisevic zamjeniti i Dzeku. Jer se nepotrebno otvaramo sa dvojicom napadaca ako nam rezultat odgovara.
Druga zamjena Medunjanin - Misimovic
Treca zamjena po meni Salihovic ili Visca ako lovimo rezultat. I Salihovic ili Vranjes ako cuvamo rezultat.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 jun 2014, 03:33

Kad se nisam šlagirao kad sam vidio postavu vcrs, necu nikad. mrš ****.o jedno truhlo :puke:
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 22 jun 2014, 03:33, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 03:33

Virtu4l je napisao/la:[
Pa tebe sam uvijek prekucavao, ali neću više, ti podržavaš ove, a vrijeđaš svoje
Em zna o fudbalu ko trula visnja, em laze...ja nikada ne vrijedjam svoje, ali postujem tudje ;), ogromna razlika, za tebe svakako naucna fantastika.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 jun 2014, 03:33

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ako nisi spreman na promjenu filozofije i ako ćeš i dalje biti **** i šutiti kad su u pitanju naši najbolji igrači, molim te odstupi, večeras si nas prodao zajedno sa svojim pulenima Emirom i Edinom pizda vam materina, đubrad jedna
Da je napravio rez kao što je najavio nakon Egipta, bila bi druga priča. Ako misli ostajati na klupi, nekim igračima se mora zahvaliti, a neke staviti gdje im je mjesto. Zamjene imamo.
Mislim da on nema šta misliti. On je svoje završio na klupi i toga je već bio svjestan oko 60. minute. Ni NS bu se ne smije ni usuditi ponuditi novi ugovor. Kakvi februarski protesti, šta bi bilo da to urade.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2014, 03:34

:kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 03:35

Laznim bekom
Laznim krilom ( na istoj strani kao lazni bek - lijevoj )
tromom desetkom ( koja odigra svih 90 minuta )
zamjenimo spremne Hajrovica i Medunjanina.
i rovitim stoperom koji mora uz to igrat i ljevog beka. Jer Lulic nezna igrat beka nego krilo. A na klupi nam SEO.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 03:38, ukupno mijenjano 4 puta.

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 22 jun 2014, 03:36

Virtu4l je napisao/la:
Virtual, kakav bolan ostanak na klupi? Nadam se da nisi ozbiljan jer nas je ovaj konjina direktno izbacio sa sp koje cekamo 20 godina.

Susicu, sjeme ti se zatrlo dabogda

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jun 2014, 03:36

ren_hz je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:

Ma mi imamo laznog selektora, druga smo galaksija za Spaniju i slicne.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 03:38

NoName je napisao/la:Virtual, kakav bolan ostanak na klupi? Nadam se da nisi ozbiljan jer nas je ovaj konjina direktno izbacio sa sp koje cekamo 20 godina.
Eh druže, ne pitamo se ti i ja, znaš to i sam. Mnogo je bliže da mu se ponudi novi ugovor, nego da ide, ali o tome ćemo nakon SP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 03:38

Ajax je napisao/la:
Laznim bekom
Laznim krilom ( na istoj strani kao lazni bek - lijevoj )
tromom desetkom
i rovitim stoperom koji mora uz to igrat i ljevog beka. Jer Lulic nezna igrat beka nego krilo. A na klupi nam SEO.
I lazni igrac ulaskom Sven Görana Susica.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2014, 03:38

Gledao sam neke kasete :wave: poselami svoje u Parizu

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 03:40

Osim drumera niko veceras nije rekao niti pretpostavio zasto je Susic izveo ovakav sastav. Da li ovo pitanje ima odgovor?
Ja stvarno racionalno ne mogu ovo objasniti.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.