Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Vulture
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Vulture » 08 dec 2015, 12:28

rigotina je napisao/la:
Vulture je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nema tu mrznje sa nase strane vec neka negativnost i predrasuda sa tvoja da odmah mi sve mrzimo, da niste dobrodosli u BiH, a i sam si rekao da mislis da je Borac iz RS-a i da ne priznajes BiH dok su svi klubovi nasi, to znaci da mozda ti ispoljavas tu mrznju?
Ahaa, jasta, jasta... A vi kad god pomenete Borac, odmah sumska (jel' toliko tesko napisati sprska kao svi normalni), pa onda nama dodo smjesta sve, sta god pozelimo, ne bi postojali da nema njega, mi samo na neposten nacin pobjedjujemo, da ima pravde, gubili bi svaku 5:0, ma da, nema tu ni trunka mrznje, pa onda ispascemo, pa odmah donosenje zakona o sportu koji bi UNAPRIJEDIO sport i u rs i u bih nabijate na noz... Nema tu sa vase strane nimalo mrznje, kakvi..
čini se da je ipak teško
Druze, svima se desi da pogrijese u kucanju
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 dec 2015, 12:29

Vulture je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nema tu mrznje sa nase strane vec neka negativnost i predrasuda sa tvoja da odmah mi sve mrzimo, da niste dobrodosli u BiH, a i sam si rekao da mislis da je Borac iz RS-a i da ne priznajes BiH dok su svi klubovi nasi, to znaci da mozda ti ispoljavas tu mrznju?
Ahaa, jasta, jasta... A vi kad god pomenete Borac, odmah sumska (jel' toliko tesko napisati sprska kao svi normalni), pa onda nama dodo smjesta sve, sta god pozelimo, ne bi postojali da nema njega, mi samo na neposten nacin pobjedjujemo, da ima pravde, gubili bi svaku 5:0, ma da, nema tu ni trunka mrznje, pa onda ispascemo, pa odmah donosenje zakona o sportu koji bi UNAPRIJEDIO sport i u rs i u bih nabijate na noz... Nema tu sa vase strane nimalo mrznje, kakvi..
Borac je klub iz Banja Luke, Banja Luka je grad, drugi najveci u Bosni i Hercegovini pa je samim tim Bosanski klub kao sto sam vec naveo iznad negdje. Milorad Dodik vama financijski pomaze i meni je to uredu jer novac je novac sa bilo koje strane i ciji god da je isti je. Zamisli koliko bi bila bolja liga da Celik usvoji statut, da Borac rijesi dugove i da stane na neke ''zdrave noge'', da Velez ne propada itd. itd. Cinjenica je da je RS zatrovana mrznjom i da fura nacionalni stav (primjer je onaj gdje je RS trazio da 3 ili 4 kluba budu iz RS-a bez obzira na to bi li ispali u drugu ligu a to je mijesanje politike u sport sto je Uefa i potvrdila i odmah u pocetku zabranila to) Mi ne volimo ljude koji negiraju Bosnu i Hercegovinu i kada naprimjer pjevaju za neke turcine koji su bili okupatori Bosne, Srbije itd. koji nemaju veze sa zivotom a to si ti upravo uradio a samim tim si i uvrijedio svoj klub ali vjerovatno nisi skontao. Pusti to sto jedan ili dva forumasa napisu da nema pravde ovo ono, vi ako ispadnete to ce biti zasluzeno a isto tako bi rekao i za bilo koji drugi klub, na terenu stvari treba da se gledaju a ne da se politike uplice u to, uglavnom da ne duljim vise..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 08 dec 2015, 12:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 08 dec 2015, 12:30

Vulture je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
Vulture je napisao/la: Ahaa, jasta, jasta... A vi kad god pomenete Borac, odmah sumska (jel' toliko tesko napisati sprska kao svi normalni), pa onda nama dodo smjesta sve, sta god pozelimo, ne bi postojali da nema njega, mi samo na neposten nacin pobjedjujemo, da ima pravde, gubili bi svaku 5:0, ma da, nema tu ni trunka mrznje, pa onda ispascemo, pa odmah donosenje zakona o sportu koji bi UNAPRIJEDIO sport i u rs i u bih nabijate na noz... Nema tu sa vase strane nimalo mrznje, kakvi..
čini se da je ipak teško
Druze, svima se desi da pogrijese u kucanju
probaj tipkat
goveđigulašmajka

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 08 dec 2015, 12:30

PitarBordo je napisao/la:
silvestar1 je napisao/la:Mene zanima koliko sudac u Bih dobije po utakmici za sudjenje??
Glavni sudija dobije 500 dnevnicu i plaćenu kilometražu, a pomoćnici po 300 - te troškove snosi generalni sponzor (BH Telecom).
aha aha pa to je dobra dnevnica :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 dec 2015, 12:32

Vulture je napisao/la:jel' toliko tesko napisati sprska kao svi normalni
Oplakao sam na ovo... hahahahahahahahahaha!!!
Samo Saraj'vo.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 08 dec 2015, 12:33

Borca kao kluba mi je zao ako se ugasi,njegovih navijaca nikako

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 08 dec 2015, 12:35

jel problem ako neko iz sarajeva napise p.ederacija i rep. sumska istovremeno?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 dec 2015, 12:36

http://www.tubechop.com/watch/7469823

UMIREM MAAAAAAAAAJKO. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 08 dec 2015, 12:38

MortemHz je napisao/la:
Vulture je napisao/la:
Borac je klub iz Banja Luke, Banja Luka je grad, drugi najveci u Bosni i Hercegovini pa je samim tim Bosanski klub kao sto sam vec naveo iznad negdje. Milorad Dodik vama financijski pomaze i meni je to uredu jer novac je novac sa bilo koje strane i ciji god da je isti je. Zamisli koliko bi bila bolja liga da Celik usvoji statut, da Borac rijesi dugove i da stane na neke ''zdrave noge'', da Velez ne propada itd. itd. Cinjenica je da je RS zatrovana mrznjom i da fura nacionalni stav (primjer je onaj gdje je RS trazio da 3 ili 4 kluba budu iz RS-a bez obzira na to bi li ispali u drugu ligu a to je mijesanje politike u sport sto je Uefa i potvrdila i odmah u pocetku zabranila to) Mi ne volimo ljude koji negiraju Bosnu i Hercegovinu i kada naprimjer pjevaju za neke turcine koji su bili okupatori Bosne, Srbije itd. koji nemaju veze sa zivotom a to si ti upravo uradio a samim tim si i uvrijedio svoj klub ali vjerovatno nisi skontao. Pusti to sto jedan ili dva forumasa napisu da nema pravde ovo ono, vi ako ispadnete to ce biti zasluzeno a isto tako bi rekao i za bilo koji drugi klub, na terenu stvari treba da se gledaju a ne da se politike uplice u to, uglavnom da ne duljim vise..
Politika realno ne treba da se mijesa u sport, i bila bi nam liga kvalitetnija da se rijese dugova svi klubovi, to si dorbo rekao, ali ovo ostalo :urnebes: :lolno: :?:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 dec 2015, 12:41

To je zalosno a ne smijesno ali kako god vec hoces ti da se izrazis

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 dec 2015, 12:43

Bojac druga liga jedva cekam, navikli ste vi na to (:

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 dec 2015, 12:44

Borac će nama naredne godine učinit mnogo usluga neka ga ovdje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 dec 2015, 12:46

http://www.tubechop.com/watch/7469823

UMIREM MAAAAAAAAAJKO. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Gdje ovo nadje :urnebes: :urnebes: :tokralju: :bow:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 dec 2015, 12:48

Za jacu ligu je potrebna jos jedna velika promjena, a to je jedinstvena druga liga BiH sa takodje 12 klubova! Jednostavno ovako ulaze samo 2 kluba u Premijer ligu i ko garantira, da onaj sto je zavrsio na 2. mjestu 1.FBiH nije bolji i jaci nego onaj sto je osvojio sampionat u 1.RS ili obratno? Vjerovatno se to nikad nece ni desiti, jer ima puno lobija koji hoce svoje klubove u Premijer ligi i taj neki nacionalni kljuc.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 08 dec 2015, 12:50

MCMXLVI je napisao/la:Bojac druga liga jedva cekam, navikli ste vi na to (:

:thumbup: :wave:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 08 dec 2015, 12:52

Mladost nam je mogla uciniti svima veliku uslugu al izgubise. Nadam se gasenju Borca u naredne godinu dvije.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2015, 12:53

Vulture je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Vulture borac je klub iz. BiH a tvoje navijače su osnovali većinom oni koji vole BiH ... Mada ne vjerujem da se ti toga sjećaš

Šumska i federacija su tekndvije tvorevine koje su zanemarive kada se pomene republika BIH i mi svi kao stanovnici BiH... Tako da odhebes od Bosne i ako ti se nešto ne svidja vazda možeš otići preko Drine tamo vas "vole" ko zagrepčani Hercegovca

Neka vam ukinu dug sta fali... Meni je to OK samo neka sport ozdravi, ali je jadno čitati kako "mi imamo Kamiondžije i tana" a u RS ima nekoliko milionera koji ne znaju koliko im je bogatstvo... Prvi mile ronhil. Što niste kao fks napravili plan rada, prezentacije, privukli sponzore... Sarajevo je vratilo oko 7 mil duga ukupnog sa svim potraživanja... Nije to "malo" kako ti pišes i izmisljas....naravno, taj dug borca kad j etoliki Pokažite Ko ga je napravio , kada... Dignite tužbe?
Nije sveto slovo niti je preko 10/mil duga zajebancija

I na kraju , baskijska liga.. A ko je vama kriv što su vam svi klubovi osim radnika goli racku? Balije?
Borac je klub prvenstveno iz RS, jer smo shvatili odavno da u bih nismo dobrodosli. A i ta republika bih, ni mi, a ni Hrvati iz hercegovine koliko vidim nisu nesto nakloni prema njoj. Tako da suplja prica! Uostalom, vi (horde zla) i mi smo bili prije rata u dobrim odnosima, mada rat je poremetio sve, a kao sto vidim, i dalje remeti, pa sinocna prica o Borcu na stranama 1979 i 1980 je bila napadacki nastrojena upravo zbog tog rata.

Takodje, i vi odyebite od Borca i Republike Srpske, ipak ste sad ovo vi prvi zapoceli, kao znate od nas bolje sta je kod nas u toku.. Gluposti lupate. A ako bas mislis da rovim nosom po tudjim temama i klubovima, evo udji mi u profil i pogledaj postove (ima ih oko 100, malo vise) i vidi o cemu sam pisao, i na koje teme. Ugl na Borcevu glavnu, i ovdje, ali najcesce kad neko spomene Borac, pa ja nesto dodam, dakle... Pogledaj, ne budi lijen ;)

Pa imamo mi dodu, istina, ali hoces ti sad dodu za rukav, pa ajde u Borac, ulazi pare, prodaj svoje vikendice, stanove, makine... Hoces malo sutra! Nece, pa nece, sta sad. I tako on nije odavde, vec iz jedne selendre iz susjedne nam opstine, ne zna on o BL nista, a jos ga i samo kosarka od sporta zanima, i sta dobijes? Kk potkozarje, hibrid, tzv. IGOKEU. Toliko o njegovom ulaganju u Borac, kao sportski kolektiv. Neka hvala, njegov novac sto dalje od Borca.

Balije, jer je SUMSKA. Prost razlog ;) Ja bih licno da rata nije ni bilo, pa svi smo mi tu, isti narod, isti jezik ako cemo iskreno, ali na proslost ne mogu da uticem, a ni na sadasnjost kao pojedinac. A onda vidim da vrijedjaju moje, e pa necemo tako.
Druze Azmir moze biti ko hoce I kad hoce..lik ne samo da ima kapital nego covjeku je ovo I hobi...ima on ekipicu ovdje I u USA vidio si mu nekoliko pehara u vitrinama kad se javljao preko skypa..uz to sve ima I karakter, obraz I nije lopov...I mi smo imali takve kao I vi zaduzili nas I nije nam bilo lahko nikako I sad nam nije puno bolje dok se ne vrate svi dugovi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 dec 2015, 12:53

@elcartel, To bi bio jedan veliki napredak, ali sumska ti je blokada drzave u svakom smislu, pa cak i u sportu.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 dec 2015, 12:54

dell21 je napisao/la:Mladost nam je mogla uciniti svima veliku uslugu al izgubise. Nadam se gasenju Borca u naredne godinu dvije.
Amin..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 dec 2015, 12:55

Sta se ljutite sto nam je lik reko " balije " , kad i jesmo :mrgreen:

A tema je PL BiH opcenito
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 08 dec 2015, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.