FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 26 maj 2019, 13:03

ma pokajao se momak, sigurno, se u medjuvremenu omekso pa htio da produzi, a nasi mu rekli nema sada, da nas vozas ako ti vani sta ne uspije ili menadzer htio da izvuce vise para, eto sad nek ide gdje hoce , ocito da je sumnjao u duplu krunu.. i da moze iz FKS vani sta naci... ko ga J**+ dovest cemo bolje igrace
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2019, 13:12

Camuga iz celika mahalska. Znaci nista od njega :D
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 maj 2019, 13:14

Adukor je čekao rasplet.
Na stolu su još u decembru bile ponude Olimpika i Veleža.
Mostar je izabrao zbog trešanja i klime uopšte.
Otoka je memli.

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 26 maj 2019, 13:31

obiteljskicovjek je napisao/la:
admir1946 je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la: Ovi iz RA kazu da je Adukor od iduce sezone njihov igrac.
Koji? :?:
Ma onaj tamnoputi igrač sredine terena :D
Aha, taj :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2019, 13:31

Kamuflazn je napisao/la:Camuga iz celika mahalska. Znaci nista od njega :D
čekaj onaj Okoli? jel? :hmmmmm:

Mortem će to rastjerat ne brinem se ja :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2019, 13:32

Nakon što je ministru vanjskih poslova BiH, Igoru Crnadku, zasmetala zastava s ljiljanima na trofeju Evropske lige, odgovorili su mu navijači Sarajeva, Horde zla.

Podsjetimo, nedavno pojavila zanimljiva fotografija pehara Evropske lige, za koji će se u Bakuu 29. maja takmičiti Chelsea i Arsenal. Naime, na peharu se nalazi prva zastava Republike Bosne i Hercegovine sa ljiljanima…

Crnadku je to zasmetalo, pa je zbog toga čak uputio pismo predsjedniku UEFA-e Aleksanderu Čeferinu.

Na jučerašnjoj utakmici između GOŠK-a i Sarajeva, Horde zla su poslale poruku ministru vanjskih poslova BiH, koja glasi:

“Gdje god tvoje oči gledale, ljiljani će uvijek da se vijore”.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2019, 13:33

:kralj:
Denchi je napisao/la:

Broj 4 nosio :D
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 maj 2019, 13:35

Denchi je napisao/la:

Mete frajer komplet ligu, yebote ja ga zamišljam sa onom kapuljačom na glavi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 maj 2019, 13:37

Završi prvenstvo e sad ćemo da vidimo,koliko je novi vlasnik ozbiljan.Brzo će Evropa,i do tog datuma mnoge stvari uvezi odlazaka i pojačanja će se znati.
Nadam se da ćemo zadržati kostur ekipe,i pokušati napokon nastaviti dominaciju u Premijer lige,u suprotnom vraćamo se na isto.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 maj 2019, 13:44

slika
pronadzite uljeza :urnebes: :urnebes:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2019, 13:46

bravo Husrefe :clap: :salut:
Musemić: Možda i bude neka ponuda, volio bih se svakako okušati u inostranstvu

U razgovoru za Al Jazeeru Balkans, strateg FK Sarajevo je potvrdio da mu aktuelni ugovor ističe krajem narednog mjeseca. Pregovori o eventualnom nastavku saradnje trebali bi započeti u ponedjeljak:

Svu svoju snagu ja i ljudi u klubu smo usmjerili u završnicu sezone, u tom trenutku to nije bilo toliko bitno. Sad ćemo naći vremena da pričamo o tome. Imam i ja neke svoje planove, ali normalno da treba da sjednemo i razgovaramo. Možda se dogovorimo, možda se i ne dogovorimo, ali red je da razgovaramo”.

Na pitanje da li je imao neku ponudu, Musemić odgovara:

U ovom trenutku – ne. Ranije sam imao, ali tada nisam želio da idem. Ali, kraj je prvenstva, možda i bude nešto. Inostranstvo? U svakom slučaju me zanima. Volio bih se okušati, da vidim šta bih ja to mogao uraditi negdje drugo, pošto ovdje sam, vjerujem, uradio dosta dobrih stvari. To bi bio neki izazov”, istakao je Musemić.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 14:08

Bio bi dobar potez kad bi otišao vani. I mene živo zanima kako bi se snašao i šta bi uradio. Mislim da ovo sve više i više miriše na rastanak.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2019, 14:11

AlfredNobel je napisao/la:Bilo bi dobar potez kad bi otišao vani. I mene živo zanima kako bi se snašao i šta bi uradio. Mislim da ovo sve više i više miriše na rastanak.
ama jedino logično sve ostalo je forsiranje

on voli starije igrače a naši neće starije od 25 da dovode, koji drugi zaključak ostaje

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2019, 14:15

Bravo i za Husa i Upravu. Posebno za Husa, jer je mogao u trenutcima kad se lomi prvenstvo forsirati tu pricu oko ugovora.
Mislim da saradnju nece dogovoriti, ali kako god red je da pricaju...
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 26 maj 2019, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 14:18

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Bilo bi dobar potez kad bi otišao vani. I mene živo zanima kako bi se snašao i šta bi uradio. Mislim da ovo sve više i više miriše na rastanak.
ama jedino logično sve ostalo je forsiranje

on voli starije igrače a naši neće starije od 25 da dovode, koji drugi zaključak ostaje
Ma ovo je odradio odlično, sezona iz snova, najbolja u historiji. Volim ga zbog svega što je uradio za FKS, a i mimo toga je gotivan i dobar čovjek, barem meni. Ali, mislim da bi bio dobar potez kad bi se ovdje i rastali. Evo što i on kaže, volio bi se okušati vani, jer je ovdje urwdio sve što je mogao. Čisto sumnjam da ima šta još ponuditi, i igrači su možda malo zasićeni, bilo je nesuglasica i s onim Jahićem, tako da bi ispao gospodski dogovor da se raziđu fer i korektno. Također, sad su se digli i kriteriji i očekivanja još više, tako da bi samo mogao pokvariti ovaj utisak, a svi znamo kakav je pitarski mentalitet.
Ako je u opticaju ovo jedno ime za trenera, onda bez razmišljanja 'da'.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2019, 14:26

AlfredNobel je napisao/la: Ma ovo je odradio odlično, sezona iz snova, najbolja u historiji. Volim ga zbog svega što je uradio za FKS, a i mimo toga je gotivan i dobar čovjek, barem meni. Ali, mislim da bi bio dobar potez kad bi se ovdje i rastali. Evo što i on kaže, volio bi se okušati vani, jer je ovdje urwdio sve što je mogao. Čisto sumnjam da ima šta još ponuditi, i igrači su možda malo zasićeni, bilo je nesuglasica i s onim Jahićem, tako da bi ispao gospodski dogovor da se raziđu fer i korektno. Također, sad su se digli i kriteriji i očekivanja još više, tako da bi samo mogao pokvariti ovaj utisak, a svi znamo kakav je pitarski mentalitet.
Ako je u opticaju ovo jedno ime za trenera, onda bez razmišljanja 'da'.
isto kapa dole za ovu sezonu, začepio je svima usta
ali ne treba sad nazor i na silu ostajat pa nešto da bude pa da sjebe utisak...to stvarno ne bi volio
jest da ćemo ga prizivat svako malo jbg pitari smo :D
ja sam isto načuo za jednog(možda je isti :D ) da bi mogao doći al nije ok da se priča dok imamo trenera

mislim da bi mu Azija legla odlično, ko sve radi tamo on bi bio cjenjen sigurno... :thumbup:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2019, 14:27

Glupa prica da ne voli mlade kad je do sada kroz svaki mandat demantovao tu pricu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 maj 2019, 14:30

Kamuflazn je napisao/la:Glupa prica da ne voli mlade kad je do sada kroz svaki mandat demantovao tu pricu.
Koji?
Kojeg je u21 igraca on postavio u prvih 11 bez da je zbog ozljede i suspenzije odletio neko stariji?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 26 maj 2019, 14:32

Otići kao osvajač duple krune bi Musemića proslavilo!
Mislim da je vrijeme za rastanak. Dovoljno je dao Sarajevu. Hvala mu! Ali opet nikad čovjek ne zna kad će Husref opet sjesti na klupu Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 maj 2019, 14:39

Denchi je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la: Ovi iz RA kazu da je Adukor od iduce sezone njihov igrac.

Ma onaj tamnoputi igrač sredine terena :D
i bolje ba nek se skloni od Mortema što je sigurno, sigurno je :kafa:
:kafa: :zviz:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []