FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 16 avg 2024, 17:42

Obicno ispiranje mozga i demagogija.

Iz supljeg u prazno i tako u krug. Klub je u dubiozi i nikakva dobra volja mu nece pomoci osim da dise na skrge.
Kada se sjetim oduzimanja stadiona Slobodi, pod izgovorom da moze biti oduzet zbog dugova, pogledam finansijsko stanje Zeljeznicara i zapitam se sto njima ne uzese stadion bogati....Mi smo jednostavno podobno podneblje i narod za manipulaciju i sve oko Slobode zavijeno je mrakom i politickim interesima.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 17:53

FKBilder je napisao/la:
16 avg 2024, 17:42
Obicno ispiranje mozga i demagogija.

Iz supljeg u prazno i tako u krug. Klub je u dubiozi i nikakva dobra volja mu nece pomoci osim da dise na skrge.
Kada se sjetim oduzimanja stadiona Slobodi, pod izgovorom da moze biti oduzet zbog dugova, pogledam finansijsko stanje Zeljeznicara i zapitam se sto njima ne uzese stadion bogati....Mi smo jednostavno podobno podneblje i narod za manipulaciju i sve oko Slobode zavijeno je mrakom i politickim interesima.
Kolko god zvučalo smijesno i nerelano, nas i Zelju ne mozes poredit.
Zelji sad da zaprijete gasenjem i da im treba milion da se spase, vjeruj da bi do sutra ujutro oni imali te pare.
Sto od navijaca koji bolesno zive za klub, sto igraca i velikih imena koja su vezana za klub, pa na kraju i sponzora.
U Slobodi da za biti ili ne biti treba do ujutro 50 hiljada, ne bi mogo skupit te pare. Nit mi navijaci hocemo da se uhvatimo za dzep, nit imas iza sebe nekog ko ce stat u teskim vremenima uz klub. Ni politiku, nit nekog jakog lika.
Dzaba se mi prsimo, klub nam prije nekih 11-12 godina bio pred gasenjem, skoro niko qrcem nije mrdno.
Da se Bajra, Suljo i jos nekolicina ljudi nije zauzela tad da spase klub, sad bi Sloboda bila proslost.
Al opet vjerujem da ovdje ima i ljudi koji bi zadnju marku dali za Slobodu i ja sam bi to uradio, al ta brojka ljudi nije dovoljna za klub ko sto je Sloboda.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 avg 2024, 17:55

Investitor, investitor, investitor, investitor... avioni, milioni, kamioni, privatizacija... jak čovjek sa parama...

Shvatite više da TOGA NEMA.

1. Nemaš zakona o sportu.
2. Nemaš svoj stadion.
3. Nemaš nikakvu infrastrukturu, nemaš bukvalno gdje da treniraš.
4. Nemaš ni 300 članova.
5. Nemaš neke enormne uspjehe iz prošlosti.
6. Imaš milionski dug.

Hoćemo li napokon shvatit da od ozbiljnog investitora, koji je tu zarad koristi i sebe, a i kluba, nema ništa.
Od investitora koji nije iskompleksirani seljak, kriminalac, polupismeni kabadahija koji ne investira, nego piše pozajmice, nema ništa.

Sve ideje, vizije, kombinacije koje sadrže pojam "investitor", navijači Slobode i svih drugih istih ili sličnih klubova mogu u startu prekrižiti. Klub se mora očistiti na primjeru Veleža ili čak Čelika, zatražiti zakon o sportu i ulaganju, pa tek onda krenuti po ulagača, ali stranog, ozbiljnog, kakvi su dolazili pa odustajali zbog gore u tekstu navedenih stvari.
Tek kad postavimo temelje za takvog investitora, onda ga treba tražiti, do tada ne trošiti uzalud vrijeme i energiju na smišljanje kombinacija koje sadrže taj pojam.

Međutim, ni od ovoga nema ništa, jer se običnom navijaču zgadila riječ "stabilizacija", vraćanje dugova, izlizana priča koju su mnogi ispričali pa radili kontra od toga, obični navijač više nema strpljenja, želi rezultat i to će biti veliko breme na leđima bilo koga ko preuzme ovaj klub bilo kad. Tako da sve se vrti u krug.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2024, 18:03

Sve si upravu. Ono sto imamo su ove spodobe koje ne daju navijacima da komentarisu i titulu prve federacije i kupa juniora pakuju kao duplu krunu.

U medjuvremenu, do nekih boljih vremena i realnih prica o investitoru nam treba: covjek/uprava koji ce iskesirati kad zagusti za solidnog trenera i par igraca i preuzeti te mjesecne troskove iskljucivo na sebe. Dakle ne milioner vec neko ko moze odvojiti nekoliko desetina hiljada mjesecno na par plata.

Ili neko sposobniji da barata gradskim parama. Jer ovi ocito to nisu. Jos su i bezobrazni i arogantni.
Zelja, motiv, cisto srce, obraz i sl. ne sumnjam. I ja bi imao cisto srce pa veze ne bi imao voditi klub. Zato ga i ne vodim.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 avg 2024, 18:08

To mi je najjace kad napišu TREBA NAĆ INVESTITORA, on kao pametan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 avg 2024, 18:09

Ovo saopstenje kao da je Gebels pisao, obicna manipulacija....grad treba pomoci Slobodi tako sto ce ove skloniti od Slobode i tako ce najbolje pomoci u startu, dati Azmiru da vodi klub i godisnju transu.
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 18:13

Problem je kad oni "prisvajaju" omladinski kup i ulazak u PL (mada ulazak u PL ne bi trebao bit uspjeh, nego mala utjeha za sramotu), al nije problem kad pojedini hvale senada i nalu kao glavne za ulazak Slobode u PL. A ko imalo zna pravo stanje, zna da je otprilike njihova zasluga nekih 20% za ulazak (Nalina i senadova). Zna se ko je i kako uveo Slobodu. Ja da sam bio trener, Sloboda bi svejedno usla.
Ne branim nikog, nit imam u cilju, samo pun mi je qrc vise ljudi, ne samo da foruma, nego uopsteno sa svih mjesta gdje se komentarise Sloboda, koji bi kao nesto pametovali a x puta sam ih vidio kako samo na kapijama stadiona prodju bez karte, na racun nekih "zasluga". Il su zadnji put bili na Tusnju kad je Sloboda kiksala protiv Drine. I ono bi sad da bude kao neki relevantni faktor sa svojim komentarima. Nevezano za tebe @madal ovo na kraju, nego cisto sam se nadovezao, jer me neke stvari iznerviraju.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 18:20

Madal je napisao/la:
16 avg 2024, 18:03
Sve si upravu. Ono sto imamo su ove spodobe koje ne daju navijacima da komentarisu i titulu prve federacije i kupa juniora pakuju kao duplu krunu.

U medjuvremenu, do nekih boljih vremena i realnih prica o investitoru nam treba: covjek/uprava koji ce iskesirati kad zagusti za solidnog trenera i par igraca i preuzeti te mjesecne troskove iskljucivo na sebe. Dakle ne milioner vec neko ko moze odvojiti nekoliko desetina hiljada mjesecno na par plata.

Ili neko sposobniji da barata gradskim parama. Jer ovi ocito to nisu. Jos su i bezobrazni i arogantni.
Zelja, motiv, cisto srce, obraz i sl. ne sumnjam. I ja bi imao cisto srce pa veze ne bi imao voditi klub. Zato ga i ne vodim.
A jel tebi rjesenje izvalit ogromnu sumu novca za igrace i onda za 2-3 mjeseca nemas im za plate, pa kasni plata, pa strajk, pa ovo, pa ono.
Prosli smo mi to vec sve. Sve znas kako funkcionise.
Mogu to i ovi ljudi uradit.
Nace se uvijek neko ko ce pozajmiti ogromne pare.
Svi znaju da od Slobode uvijek mogu naplatit barem duplo vise od onog sto su dali.
Najbolja investicija je pozajmiti pare Slobodi.
I sto nisu sposobni baratat gradskim parama?
Oni odlicno raspolazu s parama od grada.
Problem je sto za nesto vise i bolje treba puno vise para od onih sto dobijes od grada.
Senad jel dobro barato sa parama od grada?
Jest, nema sta.
Za 4 mjeseca potrosio cca 600 hiljada, a opet ostali i Bogu i narodu duzni.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 16 avg 2024, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2024, 18:21

antisisoja1919 je napisao/la:
16 avg 2024, 18:13
Problem je kad oni "prisvajaju" omladinski kup i ulazak u PL (mada ulazak u PL ne bi trebao bit uspjeh, nego mala utjeha za sramotu), al nije problem kad pojedini hvale senada i nalu kao glavne za ulazak Slobode u PL. A ko imalo zna pravo stanje, zna da je otprilike njihova zasluga nekih 20% za ulazak (Nalina i senadova). Zna se ko je i kako uveo Slobodu. Ja da sam bio trener, Sloboda bi svejedno usla.
Ne branim nikog, nit imam u cilju, samo pun mi je qrc vise ljudi, ne samo da foruma, nego uopsteno sa svih mjesta gdje se komentarise Sloboda, koji bi kao nesto pametovali a x puta sam ih vidio kako samo na kapijama stadiona prodju bez karte, na racun nekih "zasluga". Il su zadnji put bili na Tusnju kad je Sloboda kiksala protiv Drine. I ono bi sad da bude kao neki relevantni faktor sa svojim komentarima. Nevezano za tebe madal ovo na kraju, nego cisto sam se nadovezao, jer me neke stvari iznerviraju.
Nemam ja nista protiv sto prisvajaju prvu federalnu. Ali daj da to ne nazivamo trofejom i ne slavimo ga toliko da se u svakom obracanju javnosti spominje?
Da li je tebi normalna stvar da udjemo u PL uz sve okolnosti i glavnog konkuretna Stupacnicu iz Olova? Meni jeste. Ja od pocetka pisem da nije to ona federalna gdje smo prosli put bili i da cemo bez problema uci nazad.

Kup juniora skidam kapu, to nije rezultat jedne sezone vec je valjda neko radio s njima jos od pionira pa ih i naucio nesto? I titule omladisnskih selekcija nisu svrha i poenta vec je poenta da ti adekvatno igraju u prvom timu a mi ih istovarimo na teren protiv Posusja i eto vam igrajte se lopte a vi s tribina ne zvizdite to su djeca. Nema to prijatelju logike nikako.

Apsolutno sam rezigniran cinjenicom da to nazivaju duplom krunom.
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 18:25

Madal je napisao/la:
16 avg 2024, 18:21
16 avg 2024, 18:13
Ne branim nikog, nit imam u cilju, samo pun mi je qrc vise ljudi, ne samo da foruma, nego uopsteno sa svih mjesta gdje se komentarise Sloboda, koji bi kao nesto pametovali a x puta sam ih vidio kako samo na kapijama stadiona prodju bez karte, na racun nekih "zasluga". Il su zadnji put bili na Tusnju kad je Sloboda kiksala protiv Drine. I ono bi sad da bude kao neki relevantni faktor sa svojim komentarima. Nevezano za tebe madal ovo na kraju, nego cisto sam se nadovezao, jer me neke stvari iznerviraju.
Nemam ja nista protiv sto prisvajaju prvu federalnu. Ali daj da to ne nazivamo trofejom i ne slavimo ga toliko da se u svakom obracanju javnosti spominje?
Da li je tebi normalna stvar da udjemo u PL uz sve okolnosti i glavnog konkuretna Stupacnicu iz Olova? Meni jeste. Ja od pocetka pisem da nije to ona federalna gdje smo prosli put bili i da cemo bez problema uci nazad.

Kup juniora skidam kapu, to nije rezultat jedne sezone vec je valjda neko radio s njima jos od pionira pa ih i naucio nesto? I titule omladisnskih selekcija nisu svrha i poenta vec je poenta da ti adekvatno igraju u prvom timu a mi ih istovarimo na teren protiv Posusja i eto vam igrajte se lopte a vi s tribina ne zvizdite to su djeca. Nema to prijatelju logike nikako.

Apsolutno sam rezigniran cinjenicom da to nazivaju duplom krunom.
Za mene je trofej Federalne sramota. Ne trebas se dovest u situaciju da se boris za taj trofej.
Al naline i senadove ulizice se samo na to vade i to im je glavni adut. "Otjerali ljude koji su nas uveli u PL".
Da su nas senadove pare i Nalina igra uvodile u PL, mozda bi sad bili na mjestu MDK.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2024, 18:29

16 avg 2024, 18:20

A jel tebi rjesenje izvalit ogromnu sumu novca za igrace i onda za 2-3 mjeseca nemas im za plate, pa kasni plata, pa strajk, pa ovo, pa ono.
Nace se uvijek neko ko ce potaknuti ogromne pare.
Svi znaju da od Slobode uvijek mogu naplatit barem duplo vise od onog sto su dali.
Problem je sto za nesto vise i bolje treba puno vise para od onih sto dobijes od grada.
Jest, nema sta.
Ja uopste ne prizivam ni Azmira ni Senada ni investitora. Ja vjerujem da ovo sto oni rade neko moze isto raditi + da daje par desetina hiljada mjesecno za par plata da imamo kako treba trenera i par igraca pa onda dalje sklapaj i uklapaj tim oko toga.

Ili da ima neko ko bi jos bolje radio s istim budzetom.
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 avg 2024, 18:33

Evo sad procitao ovo saopstenje. Pa pola ovih stvari se znalo i bez njega. Samo me strah da ne pocnemo svako smanjenje duga slaviti kao titulu dok nas yebu svi od Gabele do Banja Luke.

Lijepa je to stvar sto se smanjuje i budimo realni moralo se nekad poceti i to. Problem je sto nekog najobicnijeg navijaca mimo ovog foruma ne zanimaju dugovi, vec hoce da vidi neku igru, da se ne strahuje svake sezone za ostanak.

Neko rece prije, ovi ljudi bi bili dobri uz neku osobu koja ima koliko toliko para. Pohvalno je sto se bore ljudi za svaku marku i svakog sponzora.

Nego, bas me zanima koga ce grad postaviti u klub.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 avg 2024, 18:36

simonknows je napisao/la:
16 avg 2024, 17:55
Investitor, investitor, investitor, investitor... avioni, milioni, kamioni, privatizacija... jak čovjek sa parama...

Shvatite više da TOGA NEMA.

1. Nemaš zakona o sportu.
2. Nemaš svoj stadion.
3. Nemaš nikakvu infrastrukturu, nemaš bukvalno gdje da treniraš.
4. Nemaš ni 300 članova.
5. Nemaš neke enormne uspjehe iz prošlosti.
6. Imaš milionski dug.

Hoćemo li napokon shvatit da od ozbiljnog investitora, koji je tu zarad koristi i sebe, a i kluba, nema ništa.
Od investitora koji nije iskompleksirani seljak, kriminalac, polupismeni kabadahija koji ne investira, nego piše pozajmice, nema ništa.

Sve ideje, vizije, kombinacije koje sadrže pojam "investitor", navijači Slobode i svih drugih istih ili sličnih klubova mogu u startu prekrižiti. Klub se mora očistiti na primjeru Veleža ili čak Čelika, zatražiti zakon o sportu i ulaganju, pa tek onda krenuti po ulagača, ali stranog, ozbiljnog, kakvi su dolazili pa odustajali zbog gore u tekstu navedenih stvari.
Tek kad postavimo temelje za takvog investitora, onda ga treba tražiti, do tada ne trošiti uzalud vrijeme i energiju na smišljanje kombinacija koje sadrže taj pojam.

Međutim, ni od ovoga nema ništa, jer se običnom navijaču zgadila riječ "stabilizacija", vraćanje dugova, izlizana priča koju su mnogi ispričali pa radili kontra od toga, obični navijač više nema strpljenja, želi rezultat i to će biti veliko breme na leđima bilo koga ko preuzme ovaj klub bilo kad. Tako da sve se vrti u krug.
Sta kazes da se pocne raditi na tome, iznutra stavku po stavku da od toga u doglednoj buducnosti bude nesto....
RADITI NA TOME a ne samo kmecati kako od toga nema nista.
Stvorite uslove da bude, to vam je posao.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 18:39

Madal je napisao/la:
16 avg 2024, 18:29
16 avg 2024, 18:20

Nace se uvijek neko ko ce potaknuti ogromne pare.
Jest, nema sta.
Ja uopste ne prizivam ni Azmira ni Senada ni investitora. Ja vjerujem da ovo sto oni rade neko moze isto raditi + da daje par desetina hiljada mjesecno za par plata da imamo kako treba trenera i par igraca pa onda dalje sklapaj i uklapaj tim oko toga.

Ili da ima neko ko bi jos bolje radio s istim budzetom.
To stoji. I da barem ima neko i da hoce.
Sa cistim namjerama i zeljom za uspjehom.
Al nemoj da 50 hiljada vise godisnje od ovih ljudi, a osteti Slobodu za 300-400 hiljada kroz razne malverzacije.
A da ima neko ko bi bolje radio sa ovim budzetom, cisto sumnjam.
Ovaj budzet ti je dovoljan za vrh Federalne lige.
I neki puki opstanak uz veliku dozu srece u PL.
I opet vjerujem da ne moze neko ko nema veze sa Slobodom, imat bolje namjere za klub od cabrije, ace, keme...
Kolko god nekad bili arogantni i pravili budalama nas navijace, vjerujem da je i njima Sloboda ispred svega.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2024, 18:42

16 avg 2024, 18:39

Al nemoj da 50 hiljada vise godisnje od ovih ljudi, a osteti Slobodu za 300-400 hiljada kroz razne malverzacije.
I opet vjerujem da ne moze neko ko nema veze sa Slobodom, imat bolje namjere za klub od cabrije, ace, keme...
Kolko god nekad bili arogantni i pravili budalama nas navijace, vjerujem da je i njima Sloboda ispred svega.
Ja iz dubine duse vjerujem da im je Sloboda ispred svega. To mi nikad nije bilo upitno. Samo sto su diktatori na nacin koji su preuzeli klub, arogantni, bezobrazni i nesposobni.
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 18:42

DamirT je napisao/la:
16 avg 2024, 18:33
Evo sad procitao ovo saopstenje. Pa pola ovih stvari se znalo i bez njega. Samo me strah da ne pocnemo svako smanjenje duga slaviti kao titulu dok nas yebu svi od Gabele do Banja Luke.

Lijepa je to stvar sto se smanjuje i budimo realni moralo se nekad poceti i to. Problem je sto nekog najobicnijeg navijaca mimo ovog foruma ne zanimaju dugovi, vec hoce da vidi neku igru, da se ne strahuje svake sezone za ostanak.

Neko rece prije, ovi ljudi bi bili dobri uz neku osobu koja ima koliko toliko para. Pohvalno je sto se bore ljudi za svaku marku i svakog sponzora.

Ma brate ne znam jesi li upratio, al 70% njih sto pljuju skoro nije ni briga za rezultate, njih jos uvijek bole senad i Nala.
A prvom meni su rezultati prioritet. Dzaba sve ako opet ispadnemo.
Al nisam ni za opciju da se zaduzimo 2 miliona samo da bi ostali.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 18:44

Madal je napisao/la:
16 avg 2024, 18:42
16 avg 2024, 18:39

Ja iz dubine duse vjerujem da im je Sloboda ispred svega. To mi nikad nije bilo upitno. Samo sto su diktatori na nacin koji su preuzeli klub, arogantni, bezobrazni i nesposobni.
Ma sve su to vjerovatno jer se nekad ne znaju nositi sa situacijom spram posla koji rade.
Sloboda je velik sportski kolektiv, poprilično pracena, tako da kolko god oni bili u pravu ili ne, spram pozicije koju obavljas, moras se adekvatno ponasat.
A ne nekad kao na pijaci se ponasaju.
Al opet od mene im halal sve, sto ce mene ko navijaca ponizit, samo nek klubu ne prave stetu.
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 avg 2024, 18:54

DamirT je napisao/la:

Ma brate ne znam jesi li upratio, al 70% njih sto pljuju skoro nije ni briga za rezultate, njih jos uvijek bole senad i Nala.
Kad vidim da na svakoj objavi neko Nalu spomene povraca mi se. Dajte ljudi, znamo sve zbog cega je dobio otkaz. Apsolutno nista nije na pripremama uradio. Niko nije veci od kluba. U vezi njega je jedini minus upravi sto nije dobio otkaz na pocetku priprema.

Evo sto rece Madal, jedina losa stvar u vezi ovih ljudi je to sto su na toliko hinjski nacin usli u klub i sto su se spetljali sa kamatarom iz Srebrenika. A sto se tice njih kao osoba, nemam stvarno nista ni protiv jednog od njih. Razumijem ja da je njima stalo do kluba, ali ne mozes brate dragi ti biti uvijek u pravu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 avg 2024, 18:56

DamirT je napisao/la:
16 avg 2024, 18:54
DamirT je napisao/la:

Kad vidim da na svakoj objavi neko Nalu spomene povraca mi se. Dajte ljudi, znamo sve zbog cega je dobio otkaz. Apsolutno nista nije na pripremama uradio. Niko nije veci od kluba. U vezi njega je jedini minus upravi sto nije dobio otkaz na pocetku priprema.

Evo sto rece Madal, jedina losa stvar u vezi ovih ljudi je to sto su na toliko hinjski nacin usli u klub i sto su se spetljali sa kamatarom iz Srebrenika. A sto se tice njih kao osoba, nemam stvarno nista ni protiv jednog od njih. Razumijem ja da je njima stalo do kluba, ali ne mozes brate dragi ti biti uvijek u pravu.
U klub je Husaru doveo Mujkan a ne ova uprava, tako da stavlja se na teret ljudima nesto sto nije istina.
Sloboda je moja nacija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 avg 2024, 19:00

Sunderland je napisao/la:
16 avg 2024, 18:56
DamirT je napisao/la:
16 avg 2024, 18:54

U klub je Husaru doveo Mujkan a ne ova uprava, tako da stavlja se na teret ljudima nesto sto nije istina.
Onda se izvinjavam zbog optuzbi u vezi toga :thumbup:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.