sta mislis za ovo,igokea,city,granolers,anderlecht i ovi slovaci 1.pintol_TM87 je napisao/la:trebalo bi da ih dobije...play off je pitanju...haris10 je napisao/la:Druze sta mislis mozel granolers dobit ovepintol_TM87 je napisao/la:NE znam drug...nisam toliko pametan..kad bi igrao to igrao bi ga u sistem...ako ce biti 3+ city onda ce da bude i ps1
Treba probati ovaj Granolers kosarka hendikep -5.5 1
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nemoj mi slutit da Reading ide over
danas bas citam po raznim forumima,svi pitaju da li Cardiff ima pravo nastupa u engleskoj ligi,neki kazu da ima,neki kazu da nema,posto je klub iz Velsa,ako nemaju ko zna mozda puste Readingu mec ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nema šanse da ću se danas okladiti !!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Druze sta mislis mozel granolers dobit ove[/quote]
trebalo bi da ih dobije...play off je pitanju...[/quote]
sta mislis za ovo,igokea,city,granolers,anderlecht i ovi slovaci 1.[/quote]
moglo bi da prodje...tu mi je igokea jedina koja mi mogla nesto da smulja ali nadam se da nece...
Kakav je ovo tenis....
4:6 7:6 i bilo 7:6 i oni nastavili da igraju wtf sta je to eo sad 7:7 ja ovo prvi put vidim da moze bit 7:7???? mec je Huta vs ciric
trebalo bi da ih dobije...play off je pitanju...[/quote]
moglo bi da prodje...tu mi je igokea jedina koja mi mogla nesto da smulja ali nadam se da nece...
Kakav je ovo tenis....
4:6 7:6 i bilo 7:6 i oni nastavili da igraju wtf sta je to eo sad 7:7 ja ovo prvi put vidim da moze bit 7:7???? mec je Huta vs ciric
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Hvala.to je to za danas,ovaj par litvanske lige sam odigrao,jer kvota na gostima pada,negdje je vec 2.60,dok je na nasim 3.05 .. ko zna mozda pobjede..
trebalo bi da ih dobije...play off je pitanju...[/quote]pintol_TM87 je napisao/la:Druze sta mislis mozel granolers dobit ove
Kakav je ovo tenis....
4:6 7:6 i bilo 7:6 i oni nastavili da igraju wtf sta je to eo sad 7:7 ja ovo prvi put vidim da moze bit 7:7???? mec je Huta vs ciric[/quote]
pa nema taj brejka u odlucujucem setu, sta tu nije jasno
nema potpisa
- pintol_TM87
- Kontakt:
sta mislis za ovo,igokea,city,granolers,anderlecht i ovi slovaci 1.[/quote]Admir_Sa je napisao/la:trebalo bi da ih dobije...play off je pitanju...pintol_TM87 je napisao/la:Druze sta mislis mozel granolers dobit ove
Kakav je ovo tenis....
4:6 7:6 i bilo 7:6 i oni nastavili da igraju wtf sta je to eo sad 7:7 ja ovo prvi put vidim da moze bit 7:7???? mec je Huta vs ciric[/quote]
pa nema taj brejka u odlucujucem setu, sta tu nije jasno
heh sad mi je sve jasno..hvala vec je 9:8
Al' me pati ovaj Huta pa to je čudo,a kvota 1,2.Ne znam ni koji k.... igram takve kvote 
RR#9
- crvenocrni
- Kontakt:
Druze i Swansea je iz Velsa tako da nema problema sto se tice tog aspekta.harry_90 je napisao/la:Nemoj mi slutit da Reading ide overdanas bas citam po raznim forumima,svi pitaju da li Cardiff ima pravo nastupa u engleskoj ligi,neki kazu da ima,neki kazu da nema,posto je klub iz Velsa,ako nemaju ko zna mozda puste Readingu mec ??
Jel ima tie break ovde na roland garosu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosnier je napisao/la:Jel ima tie break ovde na roland garosu ?

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Sta mislite Grodig - St. Polten prvo poluvrijeme vise od 2.5 golova ?
Man. City - Stoke 1
Cityu treba pobjeda da bi došli na treće mjesto koje vodi direktno u ligu prvaka. Stoke se nalazi u zlatnoj sredini, ne može ni gore ni dole. Tako da nemaju neki poseban motiv večeras za razliku od Citya.
Anderlecht - Lokeren 1
Anderelchtu pod hitno treba pobjeda, a Lokeren je savršen plijen za to. U lošoj formi su, od zadnjih 5 utakmica 4 su izgubili i jednu odigrali neriješeno.
Dallas - Olkahoma 1
Večina vas zna da je Dallas razbio Lakerse sa 4:0 dok se Olkahoma namučila protiv Memphisa sa 4:3. Dallas je imao dosta vremena za odmor dok je Olkahoma odigrala sedam utakmica i to je poprilična prednost za Dallas večeras. Također tu je i domaći teren. Kvota 1,5 u super ponudi je dobra za ispratit.
Terry over 17,5
Terry je uništio Lakerse sa svojim tricama. Tako da očekujem da i večeras odigra na nivou i ubaci preko 20 pts.
Kvota je oko 5,4 u Bet Live na ova četri para.
Cityu treba pobjeda da bi došli na treće mjesto koje vodi direktno u ligu prvaka. Stoke se nalazi u zlatnoj sredini, ne može ni gore ni dole. Tako da nemaju neki poseban motiv večeras za razliku od Citya.
Anderlecht - Lokeren 1
Anderelchtu pod hitno treba pobjeda, a Lokeren je savršen plijen za to. U lošoj formi su, od zadnjih 5 utakmica 4 su izgubili i jednu odigrali neriješeno.
Dallas - Olkahoma 1
Večina vas zna da je Dallas razbio Lakerse sa 4:0 dok se Olkahoma namučila protiv Memphisa sa 4:3. Dallas je imao dosta vremena za odmor dok je Olkahoma odigrala sedam utakmica i to je poprilična prednost za Dallas večeras. Također tu je i domaći teren. Kvota 1,5 u super ponudi je dobra za ispratit.
Terry over 17,5
Terry je uništio Lakerse sa svojim tricama. Tako da očekujem da i večeras odigra na nivou i ubaci preko 20 pts.
Harry imenjace,bgm ti dobro reče fakle baltika dvica,a ove grodig st.plten odma go paoharry_90 je napisao/la:Sta mislite Grodig - St. Polten prvo poluvrijeme vise od 2.5 golova ?
Nije jos kraj,cekam kraj da sudija odsvira i da zaokruzim,cim se ranije radujem fulam..prosao i par makedonske lige Skopje-Pelister 3+ ili 4+ (3:1 trenutno)..Grodig jedan gol tek,kvota 5.50 da ce prvo preko dva gola.haris10 je napisao/la:Harry imenjace,bgm ti dobro reče fakle baltika dvica,a ove grodig st.plten odma go paoharry_90 je napisao/la:Sta mislite Grodig - St. Polten prvo poluvrijeme vise od 2.5 golova ?
edit: prodjose rusi 2,tauras trenutno 1:1,Grodig 1:1,Skopje zavrsio 4:1,samo Vardar gubi 2:1 .. nije lose za danas..
Sta ce Anderlehtu pobjeda, treci je kako god, a ovo je posljednje koloSPY je napisao/la:Man. City - Stoke 1
Anderlecht - Lokeren 1
Dallas - Olkahoma 1
Terry over 17,5
nema potpisa
My bad, zeznuo sam se. Ali opet trebao bi biti kec, ovi nemaju motiva ni da žive.Admir_Sa je napisao/la:Sta ce Anderlehtu pobjeda, treci je kako god, a ovo je posljednje kolo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.