FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo pomjera se vjerovatno Euro. Znaci otvaraju se termini za nadoknadu svega ovog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
al cuj vlogger hahahahhahah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nece vise biti izvjestaja sa instagrama
- MocMahale444
to ja malo pretjerujem,prava istina je da te mnogo postujem ko forumasa
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako smo pametno odradili prelazni rok. Nismo potrosili puno i sad chill. Ovi sto ulozise moraju placati sad, a ne igra se.
Salu na stranu ako se nastavi ovo ogroman financijski udar je ovo na sve klubove PL. Placas igrace, a ne igraju. Platio pripreme, hotel pm, a ovaj belaj sad i ne znas sta ce biti.
Salu na stranu ako se nastavi ovo ogroman financijski udar je ovo na sve klubove PL. Placas igrace, a ne igraju. Platio pripreme, hotel pm, a ovaj belaj sad i ne znas sta ce biti.
- kolezeljovac
- Kontakt:
1996. godine u martu mjesecu 7 dana prije reintegracije GRBAVICE mama me je donjela na ovaj svijet. Utorak 12.03.1996. U ranim jutarnjim satima je krenuo moj život. Nekako kao da je sudbina govorila da ću uz Grbavicu i Želju provesti život. Pošto živim na granici Pofalića i Grbavice, svoje prve dane sam provodio u maminom naručju s pogledom na za mene sveto naselje. Kasnije kako rastem to postaje moja soba. Sad iz iste sobe pišem za svoj 24. rođendan i upravo gledam na Grbavicu. Sjećam se kad me je otac sa mojih 6 godina poveo na Grbavicu(mislim da je Željo igrao sa Veležom). To je prvi put koliko se sjećam da sam sa babom otišao da gledam Želju. Bili smo na dijelu gdje se spajaju jug i istok. Tadašnji istok. Moja dva starija brata(jedan je 1988., a drugi 1989. godiste) su navijala za različite rivale. Stariji Željovac, a mlađi Pitar. Bila je velika borba kojoj ću boji pripasti jer babo i strana sa babine strane su većinom bili Željovci, a mamina većinom Pitari. Babin dedo je(moj pradedo) Asim K. je radio prije 2. svjetskog rata u Vasi Miskin i plaćao članarinu te je i bio začetnik familijarne ljubavi prema Želji. Međutim moje srce je izabralo svetu plavu stranu i ako je strana mamine familije pokušavala da me dobiju na svoju stranu. Ali babo Semir je mudro vodio mene na Grbavicu, kupovao šalove i dresove Želje, kasnije me upisao da treniram u Želji i ljubav je planula. Kao što sam i trenirao tako sam i završio omladinski pogon u Želji(posljednji trener mi bio Omer Joldić koji je bio igrač Želje kada sam počinjao da pravo pratim već i pamtim igrače Želje.).
Moj prvi derbi je čuveni prekinuti derbi 2005. godine u kupu kada je golom Raščića Željo poveo, a onda je nakon udaranja sudije igrača Šarića meč prekinut. 9 godina sam imao, trebao sam otići u školu, ali nisam, i nisam nikome rekao, sjećam se da sam zamolio nekog čiku da me uvede sa sobom i ušli smo na sjevernu tribinu. Taj čiko je bio sa sinom negdje mojih godina, sjećam se da mi je davao nekakve grickalice jer sam sjeo do njih. Kada je prekinut meč nisam znao gdje da idem, i hladno sam otišao u školu. Učiteljica vidno iznenađena me pita što sad dolazim, a ja iskreno ko dijete joj rekao istinu. Mama je bila pozvana i te batine u kući i ribanje nikad neću zaboraviti. Kad se babo vratio s posla, nije me ružio, ali mi je rekao da ću s njim ići na tekme, ali da moramo surađivati.
I evo danas 12.03.2020. sjedim u toj sobi, s pogledom na Grbavicu(naselje) i razmišljam kako je gore negdje davno odlučeno da budem Željin ratnik. Na slici ovoj dole je upravo za rođendan ispričana priča koja i dalje traje, i trajaće dok je mene, Želje i naše svete Grbavice.

Moj prvi derbi je čuveni prekinuti derbi 2005. godine u kupu kada je golom Raščića Željo poveo, a onda je nakon udaranja sudije igrača Šarića meč prekinut. 9 godina sam imao, trebao sam otići u školu, ali nisam, i nisam nikome rekao, sjećam se da sam zamolio nekog čiku da me uvede sa sobom i ušli smo na sjevernu tribinu. Taj čiko je bio sa sinom negdje mojih godina, sjećam se da mi je davao nekakve grickalice jer sam sjeo do njih. Kada je prekinut meč nisam znao gdje da idem, i hladno sam otišao u školu. Učiteljica vidno iznenađena me pita što sad dolazim, a ja iskreno ko dijete joj rekao istinu. Mama je bila pozvana i te batine u kući i ribanje nikad neću zaboraviti. Kad se babo vratio s posla, nije me ružio, ali mi je rekao da ću s njim ići na tekme, ali da moramo surađivati.
I evo danas 12.03.2020. sjedim u toj sobi, s pogledom na Grbavicu(naselje) i razmišljam kako je gore negdje davno odlučeno da budem Željin ratnik. Na slici ovoj dole je upravo za rođendan ispričana priča koja i dalje traje, i trajaće dok je mene, Želje i naše svete Grbavice.

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Halalite na upadu, @kole nek je sretan.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
@kole sretaaan rodjendan. Hairli da bude aBd, a svaki naredni sve bolji i bolji.
- kolezeljovac
- Kontakt:
@LjoZee hvala brate moj
@skoroalen hvala brate moj, halalosun
@skoroalen hvala brate moj, halalosun
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kole sve najbolje ti želim.
Ovi naši bi mogli na neke mini pripreme u Crnu Goru, lijepo vrijeme, dobri tereni, nema korone, ljepota.
Ovi naši bi mogli na neke mini pripreme u Crnu Goru, lijepo vrijeme, dobri tereni, nema korone, ljepota.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Potvrda da se moj pulen povrijedio - potvrda o odgadjanu lige na isti dan
Da li je sad nekom jasno koliki uticaj ima Veselinovic i zato je zacementiran u prvih 11?
Da li je sad nekom jasno koliki uticaj ima Veselinovic i zato je zacementiran u prvih 11?
Trener FK Željezničar Amar Osim odlučio je fudbalere poslati na sedmodnevni odmor.
Najjaci u PL
Najjaci u PL
- Taurus1999
- Kontakt:
Sretan rodjendan Kole! Odlican tekst.
Ja sam vjerovatno mladji od dosta raje s foruma, prva utakmica na kojoj sam bio je evropska protiv Macabbija 2011. na Kosevu. Sjecam se da me odusevila koreografija i navijanje Manijaka, kao i igra Zelje, ali i Harisa Medunjanina, tada 26-godisnjaka. Sjecam se Beslije, Jamaka, Adilovica i ostale ekipe..Nakon toga sam poceo aktivno pratit Zelju, uzivao u onoj dominantoj sezoni i tituli 2012, ali nisam imao priliku da idem na utakmice jer sam bio jos uvijek dijete ali i nije bilo jednostavno iz Zavidovica putovati za Sarajevo.
Prije otpriliku godinu i po doselio u Sarajevo i od tad sam redovan (i glasan) na Grbavici, i planiram da nastavim tako

Ja sam vjerovatno mladji od dosta raje s foruma, prva utakmica na kojoj sam bio je evropska protiv Macabbija 2011. na Kosevu. Sjecam se da me odusevila koreografija i navijanje Manijaka, kao i igra Zelje, ali i Harisa Medunjanina, tada 26-godisnjaka. Sjecam se Beslije, Jamaka, Adilovica i ostale ekipe..Nakon toga sam poceo aktivno pratit Zelju, uzivao u onoj dominantoj sezoni i tituli 2012, ali nisam imao priliku da idem na utakmice jer sam bio jos uvijek dijete ali i nije bilo jednostavno iz Zavidovica putovati za Sarajevo.
Prije otpriliku godinu i po doselio u Sarajevo i od tad sam redovan (i glasan) na Grbavici, i planiram da nastavim tako
kolezeljovac je napisao/la: ↑12 mar 2020, 17:001996. godine u martu mjesecu 7 dana prije reintegracije GRBAVICE mama me je donjela na ovaj svijet. Utorak 12.03.1996. U ranim jutarnjim satima je krenuo moj život. Nekako kao da je sudbina govorila da ću uz Grbavicu i Želju provesti život. Pošto živim na granici Pofalića i Grbavice, svoje prve dane sam provodio u maminom naručju s pogledom na za mene sveto naselje. Kasnije kako rastem to postaje moja soba. Sad iz iste sobe pišem za svoj 24. rođendan i upravo gledam na Grbavicu. Sjećam se kad me je otac sa mojih 6 godina poveo na Grbavicu(mislim da je Željo igrao sa Veležom). To je prvi put koliko se sjećam da sam sa babom otišao da gledam Želju. Bili smo na dijelu gdje se spajaju jug i istok. Tadašnji istok. Moja dva starija brata(jedan je 1988., a drugi 1989. godiste) su navijala za različite rivale. Stariji Željovac, a mlađi Pitar. Bila je velika borba kojoj ću boji pripasti jer babo i strana sa babine strane su većinom bili Željovci, a mamina većinom Pitari. Babin dedo je(moj pradedo) Asim K. je radio prije 2. svjetskog rata u Vasi Miskin i plaćao članarinu te je i bio začetnik familijarne ljubavi prema Želji. Međutim moje srce je izabralo svetu plavu stranu i ako je strana mamine familije pokušavala da me dobiju na svoju stranu. Ali babo Semir je mudro vodio mene na Grbavicu, kupovao šalove i dresove Želje, kasnije me upisao da treniram u Želji i ljubav je planula. Kao što sam i trenirao tako sam i završio omladinski pogon u Želji(posljednji trener mi bio Omer Joldić koji je bio igrač Želje kada sam počinjao da pravo pratim već i pamtim igrače Želje.).
![]()
sretan legendo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.