FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Arogantni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arogantni » 27 avg 2011, 21:06

Nema sta, bas je ovaj sudija brz... Tek 5. min...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 27 avg 2011, 21:07

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:smijem li ? :mrgreen:

Ma samo ti brate 8-) :mrgreen:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 avg 2011, 21:11

Jel dosta više ovih penala sarajlijama???

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 avg 2011, 21:14

Sta su strumfovi nasli pametovat o penalu ako se mi ne bunimo :?
Fino sacekat snimak pa onda komentarisati ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 27 avg 2011, 21:16

Ako me sjecanje dobro sluzi penali su sastavnio dio igre.Kolega iznad napisa da sacekamo snimak pa da vidimo jel bio ili nije.Nemojte kasnije da se stidite svojih rijeci.

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 27 avg 2011, 21:18

1-1 hadžić

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 27 avg 2011, 21:28

Purić je tukao sa 20-ak metara, lopta odlazi malo pored lijeve stative Adija Adilovića. Domaći mogu biti zabrinuti trenutnim stanjem na terenu.

Pa na vasem terenu Celik vas ubija :D :D jaki ste :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 27 avg 2011, 21:31

Cist penal

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 27 avg 2011, 21:33

Luca.Toni je napisao/la:Purić je tukao sa 20-ak metara, lopta odlazi malo pored lijeve stative Adija Adilovića. Domaći mogu biti zabrinuti trenutnim stanjem na terenu.

Pa na vasem terenu Celik vas ubija :D :D jaki ste :mrgreen:
e samo mi reci gdje ti gledas utakmicu sabane jedan...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 avg 2011, 21:34

ko je mislio malo provocirati, bolje neka prošeta.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 avg 2011, 21:40

bravo admine kad se plavima sudi penal niko nista ne komentarise a ni ja bogami penali sastavni dio igre i samo neko penale u nasoj ligi komentira . Ima tu i caka svakojakih ali neznam kad nam se dosudi penal da nije ispravan ?
Nek posalju na PP ili ovdje postave snimak utakmice i tog dijela kad je nama dosudzen na štelu penal daj ba više.
Ako je iko kupovao i imao svoje sudije na strani onda je to Željeznićar realno da vam kazem sad i ćao .

- Evo ga gol :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 27 avg 2011, 21:43

CoDe je napisao/la:bravo admine kad se plavima sudi penal niko nista ne komentarise a ni ja bogami penali sastavni dio igre i samo neko penale u nasoj ligi komentira . Ima tu i caka svakojakih ali neznam kad nam se dosudi penal da nije ispravan ?
Nek posalju na PP ili ovdje postave snimak utakmice i tog dijela kad je nama dosudzen na štelu penal daj ba više.
Ako je iko kupovao i imao svoje sudije na strani onda je to Željeznićar realno da vam kazem sad i ćao .

nemoj ti vise realno zivota ti
ja imam 2-3 havera mrtvih pitara znaci nisu fulili tekmu sarajeva Boga pitaj prosle sezone mi se u facu hvale kako vam je mirza kupio 2 tekme tako da ;)
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 27 avg 2011, 21:45

zubanovic89 je napisao/la:
CoDe je napisao/la:bravo admine kad se plavima sudi penal niko nista ne komentarise a ni ja bogami penali sastavni dio igre i samo neko penale u nasoj ligi komentira . Ima tu i caka svakojakih ali neznam kad nam se dosudi penal da nije ispravan ?

ja imam 2-3 havera mrtvih pitara znaci nisu fulili tekmu sarajeva Boga pitaj prosle sezone mi se u facu hvale kako vam je mirza kupio 2 tekme tako da ;)
I ako jeste kupio i ako nije . NAMA je kupio a ne vama . Tako da ;)
1946

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 avg 2011, 21:46

- Evo ga gol :D[/quote]
ja imam 2-3 havera mrtvih pitara znaci nisu fulili tekmu sarajeva Boga pitaj prosle sezone mi se u facu hvale kako vam je mirza kupio 2 tekme tako da ;)[/quote]

Neznam koje tekme ? Ona protiv Travnika jel ? Pa na 1 : 1 likovi imali prečku i još priliku znaci njihovi igraci su napadali i kao covjek namjerno pogodio precku lafo utakmica prodata . Navedi te utakmicu molim te eto da znamo !
A i ako je kupio , kupio je radi sebe da ostane na klupi jednostavno . A vi ste ih kupovali da osvojite ligu što je jedna velika sramota jer drugacije i nemozete ;) ! Imam i ja jarana koji tako svašta znaju i što je sigurno ali da ne ulazimo u dalju raspravu pozz / :!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 27 avg 2011, 21:49

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:

I ako jeste kupio i ako nije . NAMA je kupio a ne vama . Tako da ;)
msm da si pogresno shvatio boli me briga iako realno bit ponosan na to sto se kupuju utakmice i nije neka fora al et
hocu samo da ti kazem nemoj pricat da mi kupujemo utakmice jer da ih kupujemo ne bi nas siroki i sloboda dobili na grbavici dok se lomilo prvesnstvo ili ako mislis dok je nijaz bio u klubu takodjer izgubili smo od vas X sa zrinjskim pricas gluposti samo da bi nabijao postove
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 avg 2011, 21:51

Obuca Emir...hajmo jos jedan i mirna Bosna...U inat svima !!! Ja volim volim volim samo tebeeee
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 avg 2011, 21:52

Nabijaš postove ima tu utakmica nebrini utakmice protiv manjih klubova ili klubova koji su bili u problemima .

Necu u detalje budi mi pozdravljen i fijuuuu .

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 27 avg 2011, 21:55

Ovi simpatizeri zeljeznica! Nek idu svoju brigu brinut! Jer negine im sutra poraz od olimpika!
Kada se Vladavic nalozi!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 avg 2011, 21:58

Nisam na tekmi zbog nekih bitnih razloga. Pojedoh se od kuce.

Ako neko ima info sa stadiona, zanima me kako igramo na sredini.Ide li lopta fino od igraca do igraca ili je to kao protiv Veleza i Slobode. Je li odbrana grijesi puno, kako se desilo da su izletili 1 na 1 sa golmanom.Je li neko napravio neki kiks ili sta ?

De vise info boga vam :D

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 27 avg 2011, 22:00

bordo je napisao/la:Ovi simpatizeri zeljeznica! Nek idu svoju brigu brinut! Jer negine im sutra poraz od olimpika!
Kada se Vladavic nalozi!
ti da si neki navijac sad bi bio na kosevu a ne pored monitora :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, MSOZ101, Sazg, Tarapi i 76 gostiju.