FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema sta, bas je ovaj sudija brz... Tek 5. min...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Curva_SUD
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:smijem li ?
Ma samo ti brate
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Jel dosta više ovih penala sarajlijama???
Sta su strumfovi nasli pametovat o penalu ako se mi ne bunimo
Fino sacekat snimak pa onda komentarisati
Fino sacekat snimak pa onda komentarisati
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Ako me sjecanje dobro sluzi penali su sastavnio dio igre.Kolega iznad napisa da sacekamo snimak pa da vidimo jel bio ili nije.Nemojte kasnije da se stidite svojih rijeci.
1-1 hadžić
Purić je tukao sa 20-ak metara, lopta odlazi malo pored lijeve stative Adija Adilovića. Domaći mogu biti zabrinuti trenutnim stanjem na terenu.
Pa na vasem terenu Celik vas ubija
jaki ste 
Pa na vasem terenu Celik vas ubija
Razumijes ti mene burazere moj 
Cist penal
e samo mi reci gdje ti gledas utakmicu sabane jedan...Luca.Toni je napisao/la:Purić je tukao sa 20-ak metara, lopta odlazi malo pored lijeve stative Adija Adilovića. Domaći mogu biti zabrinuti trenutnim stanjem na terenu.
Pa na vasem terenu Celik vas ubija![]()
jaki ste
ko je mislio malo provocirati, bolje neka prošeta.
bravo admine kad se plavima sudi penal niko nista ne komentarise a ni ja bogami penali sastavni dio igre i samo neko penale u nasoj ligi komentira . Ima tu i caka svakojakih ali neznam kad nam se dosudi penal da nije ispravan ?
Nek posalju na PP ili ovdje postave snimak utakmice i tog dijela kad je nama dosudzen na štelu penal daj ba više.
Ako je iko kupovao i imao svoje sudije na strani onda je to Željeznićar realno da vam kazem sad i ćao .
- Evo ga gol
Nek posalju na PP ili ovdje postave snimak utakmice i tog dijela kad je nama dosudzen na štelu penal daj ba više.
Ako je iko kupovao i imao svoje sudije na strani onda je to Željeznićar realno da vam kazem sad i ćao .
- Evo ga gol
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- zubanovic89
- Kontakt:
nemoj ti vise realno zivota tiCoDe je napisao/la:bravo admine kad se plavima sudi penal niko nista ne komentarise a ni ja bogami penali sastavni dio igre i samo neko penale u nasoj ligi komentira . Ima tu i caka svakojakih ali neznam kad nam se dosudi penal da nije ispravan ?
- Evo ga gol
ja imam 2-3 havera mrtvih pitara znaci nisu fulili tekmu sarajeva Boga pitaj prosle sezone mi se u facu hvale kako vam je mirza kupio 2 tekme tako da
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
I ako jeste kupio i ako nije . NAMA je kupio a ne vama . Tako dazubanovic89 je napisao/la:nemoj ti vise realno zivota tiCoDe je napisao/la:bravo admine kad se plavima sudi penal niko nista ne komentarise a ni ja bogami penali sastavni dio igre i samo neko penale u nasoj ligi komentira . Ima tu i caka svakojakih ali neznam kad nam se dosudi penal da nije ispravan ?
- Evo ga gol
ja imam 2-3 havera mrtvih pitara znaci nisu fulili tekmu sarajeva Boga pitaj prosle sezone mi se u facu hvale kako vam je mirza kupio 2 tekme tako da
1946
- Evo ga gol
[/quote]
nemoj ti vise realno zivota ti
[/quote]
Neznam koje tekme ? Ona protiv Travnika jel ? Pa na 1 : 1 likovi imali prečku i još priliku znaci njihovi igraci su napadali i kao covjek namjerno pogodio precku lafo utakmica prodata . Navedi te utakmicu molim te eto da znamo !
A i ako je kupio , kupio je radi sebe da ostane na klupi jednostavno . A vi ste ih kupovali da osvojite ligu što je jedna velika sramota jer drugacije i nemozete
! Imam i ja jarana koji tako svašta znaju i što je sigurno ali da ne ulazimo u dalju raspravu pozz / :!
nemoj ti vise realno zivota ti
Neznam koje tekme ? Ona protiv Travnika jel ? Pa na 1 : 1 likovi imali prečku i još priliku znaci njihovi igraci su napadali i kao covjek namjerno pogodio precku lafo utakmica prodata . Navedi te utakmicu molim te eto da znamo !
A i ako je kupio , kupio je radi sebe da ostane na klupi jednostavno . A vi ste ih kupovali da osvojite ligu što je jedna velika sramota jer drugacije i nemozete
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- zubanovic89
- Kontakt:
msm da si pogresno shvatio boli me briga iako realno bit ponosan na to sto se kupuju utakmice i nije neka fora al etMourinhokilledbarca je napisao/la:I ako jeste kupio i ako nije . NAMA je kupio a ne vama . Tako dazubanovic89 je napisao/la:nemoj ti vise realno zivota tiCoDe je napisao/la:bravo admine kad se plavima sudi penal niko nista ne komentarise a ni ja bogami penali sastavni dio igre i samo neko penale u nasoj ligi komentira . Ima tu i caka svakojakih ali neznam kad nam se dosudi penal da nije ispravan ?
- Evo ga gol
hocu samo da ti kazem nemoj pricat da mi kupujemo utakmice jer da ih kupujemo ne bi nas siroki i sloboda dobili na grbavici dok se lomilo prvesnstvo ili ako mislis dok je nijaz bio u klubu takodjer izgubili smo od vas X sa zrinjskim pricas gluposti samo da bi nabijao postove
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Obuca Emir...hajmo jos jedan i mirna Bosna...U inat svima !!! Ja volim volim volim samo tebeeee
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nabijaš postove ima tu utakmica nebrini utakmice protiv manjih klubova ili klubova koji su bili u problemima .
Necu u detalje budi mi pozdravljen i fijuuuu .
Necu u detalje budi mi pozdravljen i fijuuuu .
Ovi simpatizeri zeljeznica! Nek idu svoju brigu brinut! Jer negine im sutra poraz od olimpika!
Kada se Vladavic nalozi!
Kada se Vladavic nalozi!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nisam na tekmi zbog nekih bitnih razloga. Pojedoh se od kuce.
Ako neko ima info sa stadiona, zanima me kako igramo na sredini.Ide li lopta fino od igraca do igraca ili je to kao protiv Veleza i Slobode. Je li odbrana grijesi puno, kako se desilo da su izletili 1 na 1 sa golmanom.Je li neko napravio neki kiks ili sta ?
De vise info boga vam
Ako neko ima info sa stadiona, zanima me kako igramo na sredini.Ide li lopta fino od igraca do igraca ili je to kao protiv Veleza i Slobode. Je li odbrana grijesi puno, kako se desilo da su izletili 1 na 1 sa golmanom.Je li neko napravio neki kiks ili sta ?
De vise info boga vam
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
ti da si neki navijac sad bi bio na kosevu a ne pored monitorabordo je napisao/la:Ovi simpatizeri zeljeznica! Nek idu svoju brigu brinut! Jer negine im sutra poraz od olimpika!
Kada se Vladavic nalozi!
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, MSOZ101, Sazg, Tarapi i 76 gostiju.