Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la L'Avvocato » 18 mar 2015, 19:50

Calciopoli je farsa. Cinjenice. Dovidjenja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 mar 2015, 19:58

Sad mi naumpade, dok je Allegri trenirao Milan, uvijek prvu tekmu odigramo dobro a onda revanš katastrofa :D

Govorim o "nokaut fazi" naravno :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 18 mar 2015, 20:10

Vidi sto se raspricao navijac jedinog kluba na svijetu gdje je igrac veci od kluba.
MaGiCa je napisao/la: Samim tim shto pred-stavljash ideju da samo navijach odredjenog kluba mozhe da polemishe ukoliko je njegov klub prozvan - pokazujesh koliki si (o)dron od forumasha. Neshto slichno kao i ovaj nesretnik @samadhi, kome bi bolje bilo da pije Espumisan nego shto svoje flatuse stavlja u formu teksta. :facepalm:
Pokusavas ostaviti dojam intelEgentnog i pomalo humoristicnog forumasa, al te J**+ to pisanje sh ch zh, valjda bi trebo do ovog vakta znati kako se piSHe ispravno.

MaGiCa je napisao/la:Ali, to je ta elita nacijalska, fanovi kluba chiji su navijachi obozavaoci lika i dela Zheljka Razhnatovica Arkana. :puke:
Ova nebuloza te ekspresno udaljava iz svake daljne raspravlje, znalac, al' nesto sam merhametli veceras, pa mi se da replicirati na ovakve djetinjaste izdrkotine.

MaGiCa je napisao/la: Josh jednom za neupucene: Roma je u Serie A provela sve sezone sem jedne (kao Juventus), shto je samo 1 godinu manje od rekordera - Intera i "samo" jednu sezonu vishe od slavnog Milana. Lazio je vishe od 10 godina truHnuo po Serie B. Roma je u poslednjih 60ak godina bez ikakve sumnje klub koji je najblizhi velikoj trojci, Lazio decenijama nije bivao konkurentan. Roma je zavrshavala kao #2 u prvenstvu vishe od 10 sezona, skoro isto toliko kao # 3 i generalno je uvek u top5 ili jako blizu tome. Lazio je decenijama izbijao van top5. U derbijima Roma ownuje Lazio, godinama ima vece igrache i trenere, plan i viziju kako da udje u elitno drushtvo evropskog fudbala. Lazio je u tom drushtvu bio samo nekoliko sezona u svojoj istoriji, pred kraj epizode sa Cragnottijem. Od tada je proshlo 15ak godina, a SSL nikako da bude konkurent za scudetto i pitanje je kada ce to zaista biti...
Iako Lazio ima 10 vise sezona u Serie B (a to je, inace, najbitnija stvar u svemu ovome :roll: ), opet ima dvije evropske titule a Roma velikih zero, inace brojka koja dolikuje velikanu kao sto je magica Roma. Iako sa 10 minus sezona, Lazio ima samo scudetto manje od velikana Rome. Impresivno, zaista. Mislim na Romu. Mislio bi covjek da frajer usporedjuje Lazio i Juve ili Milanske klubove a ne jednu Romu.

A najjace je ovo oko trenera i igraca. Na koga tacno mislis, Andreazollija, Conti, Del Neri, Völlera? Pocinjes biti smijesan.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 mar 2015, 22:33

FaraonTM je napisao/la:Sad mi naumpade, dok je Allegri trenirao Milan, uvijek prvu tekmu odigramo dobro a onda revanš katastrofa :D

Izdominira me Mister :lol: :clap:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 18 mar 2015, 22:38

Gospodin Allegri!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 mar 2015, 22:43

cestitke za juventus :thumbup: :clap:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Pogba

Post Postao/la Pogba » 18 mar 2015, 22:48

Chinaglia je napisao/la:PSG
Može.

Ako već ne može Monaco ili Porto. Mada nisam ljubitelj igranja protiv ekipa protiv koje bi bili baš favorit na papiru kao što su gore navedene, tako da PSG mi odgovara sasvim.

Bayern ne bih volio jer nam ne leže, a i najjača su ekipa na svijetu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 mar 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2015, 22:59

samadhi je napisao/la:Vidi sto se raspricao navijac jedinog kluba na svijetu gdje je igrac veci od kluba.
Za razliku od tebe koji pishesh po forumu red gluposti-red trolla-red prozivki, ja neshto i doprinesem raspravama.
Samo, ti kao klasichan patkometar to ne vidish.

Pokusavas ostaviti dojam intelEgentnog i pomalo humoristicnog forumasa, al te **** to pisanje sh ch zh, valjda bi trebo do ovog vakta znati kako se piSHe ispravno.
Za razliku od tebe, koji pokushavash ostaviti dojam pomalo retardiranog forumasha i gle chuda - u svakom postu ti to polazi za rukom. :clap:

Ova nebuloza te ekspresno udaljava iz svake daljne raspravlje, znalac, al' nesto sam merhametli veceras, pa mi se da replicirati na ovakve djetinjaste izdrkotine.
Pokazhi mi 1 tvoj smisleni post. Chisto da vidim kako odrasli ljudi manifestuju svoje znanje.
Jeste da trazhim nemoguce, al'kad si vec merhametli... :kafa:

Iako Lazio ima 10 vise sezona u Serie B (a to je, inace, najbitnija stvar u svemu ovome :roll: ), opet ima dvije evropske titule a Roma velikih zero, inace brojka koja dolikuje velikanu kao sto je magica Roma. Iako sa 10 minus sezona, Lazio ima samo scudetto manje od velikana Rome. Impresivno, zaista. Mislim na Romu. Mislio bi covjek da frajer usporedjuje Lazio i Juve ili Milanske klubove a ne jednu Romu.
Prvo: ne postoji najbitnije, vec najvazhnije. To ti kao uchen chovek valjda znash, ne :?:
Drugo: Roma je istorijski veci konkurent klubovima sa Severa, nego shto je to ijedan drugi talijanski klub. Toliko.
Trece: Roma nije velikan, ali su je u pokushaju da to bude sasekla 3 od top10 klubova Evrope svih vremena, u vidu Juventusa, Milana i Intera. Lazio nije velikan isto, a njega su sekle upravo ta Roma, pa onda razni Torini, Fiorentine, Parme, Napoliji, Bologne i josh ko sve ne...

A najjace je ovo oko trenera i igraca. Na koga tacno mislis, Andreazollija, Conti, Del Neri, Völlera? Pocinjes biti smijesan.
Mislim na Capella, Liedholma, Boškova, Herreru i sl., te na Tottija, Ancelottija, Montellu, Batistutu, Falcao-a...
Sigurno su veca imena od Piolija, Rossija, Reje, kao i Candreve, Fiorija i Castromana. :kafa:

BTW, chestitke Juventusu na prolasku dalje i na odbrani chasti italijanskog fudbala u LS. :bow: :bow: :bow:

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 18 mar 2015, 23:00

China

Ti sto vises kritikujes Moratu on vise zabija :clap: nastavi
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2015, 23:17

Sutra od 18:00 ochekujem da Napoli nekako odigra na rezultat. Iskreno, treba nam pobeda, ali neka se prodje i na jadnu igru - samo neka se Napoli nadje u zhrebu u petak.

Roma-Fiorentina... tu mozhe sve da se desi. I dalje je to 50-50 za prolazak. Drugo poluvreme Napolija gledam na 1om streamu, a ovu tekmu na drugom. :lol:

U 21:05 ide prava poslastica. Iskreno, koliko bih voleo da Inter prodje, toliko bih voleo da Mancini popase - jer je 1 prevara per se. Ali, kad se igra protiv kobasichara - ma navija se i za crnog vraga, a tek ne za prevaru od trenera. :kafa:

Torino nema shanse za prolazak, ali dobro bi bilo da se pobedi daleko skuplji, iskusniji i atraktivniji Zenit. Bikovi su prevazishli sebe, tako da je i poraz neshto shto je prihvatljivo. Nemaju oni kvaliteta za 1/4 finala.

2/5(-1) Italijana u QFu EL je sasvim korektno, 3/5(-1) bi bilo extra, a o maksimalnih 4/5(-1) ne zhelim ni da razmishljam.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 mar 2015, 23:21

Vidiš ti moj Chini šta nam moderatori rade, ne smiješ ništa protiv Morate napisati :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 mar 2015, 23:22

@Chinaglia je izgubio na kladji i promenio je svoj avatar, bio je sasvim korektan :thumbup: :kafa:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 23:22

MaGiCa je napisao/la:Mislim na Capella, Liedholma, Boškova, Herreru i sl., te na Tottija, Ancelottija, Montellu, Batistutu, Falcao-a...
Sigurno su veca imena od Piolija, Rossija, Reje, kao i Candreve, Fiorija i Castromana. :kafa:
koji si ti lik, al' ajde :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 23:24

FaraonTM je napisao/la:Vidiš ti moj Chini šta nam moderatori rade, ne smiješ ništa protiv Morate napisati :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ma bjaaaži, zabije tri gola, odmah najbolji napadač na dunjaluku, ne daj Bože da hat-trick zabije, bio bi najbolji igrač u univerzumu :rol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 mar 2015, 23:26

Chinaglia je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Vidiš ti moj Chini šta nam moderatori rade, ne smiješ ništa protiv Morate napisati :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ma bjaaaži, zabije tri gola, odmah najbolji napadač na dunjaluku, ne daj Bože da hat-trick zabije, bio bi najbolji igrač u univerzumu :rol:
Strašno, večeras ih je mogao koštati prolaska samo sreća je pa su Dortmundovci još gori od njega :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 18 mar 2015, 23:27

Momak zabija svaku tekmu :cool: :tokralju:
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 18 mar 2015, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 18 mar 2015, 23:28

FaraonTM je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Sad mi naumpade, dok je Allegri trenirao Milan, uvijek prvu tekmu odigramo dobro a onda revanš katastrofa :D

Mene je zadivio kakav je profesionalac. Definitivno trener godine u Italiji.

Čekam samo da vidim kako će igrati sa slabijim sastavom do kraja šampionata jer će većinu prvog tima odmarati za LP.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 23:29

nevira me ova njegova odvratna faca, sad ću uzet' selotejp i zalijepit' čitavu lijevu stranu gdje su avatari :oops:

zapravo izolir traku, ne selotejp

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 mar 2015, 23:36

HeavensWonder je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Mene je zadivio kakav je profesionalac. Definitivno trener godine u Italiji.

Čekam samo da vidim kako će igrati sa slabijim sastavom do kraja šampionata jer će većinu prvog tima odmarati za LP.
Davno sam ja govorio da on nije loš trener. On dok ima ekipu on će i davati rezultate sa njom. Dok je Milan trenirao, njegova najveća nesreća je bila što vazda naleti na tada nedodirljivu Barcelonu al' uvijek Barca, ili u grupi ili u nokaut fazi.

A i biću slobodan da kažem da je zadao jedan dobar udarac Barcinoj dominaciji u Europi onom pobjedom od 2-0 na San Siru, i da je Niang pogodio na Camp Nou ko zna šta bi bilo. A znamo šta je kasnije Bayern uradio Barceloni, tako da su to neke neoborive činjenice u njegovu korist :D

Jedina stvar što sam mu zamjerao je to što je uvijek zatvarao utakmice kad povede bez obzira da li igra protiv Barcelone ili Leccea, njemu je svejedno on tjera po svom :lol:

@Chini

Izdrži brate!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 23:44

ovu uvredu Andreju nikad neću oprostit', pa ovo mi ni dušman ne bi napravio :cry:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.