Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Možda i jeste otišao, ne znam, neka je vala, ispaštala nam je igra radi njega. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Rubinho danas prošao ljekarski. Naš treći golman, ali Di Marzio kaže da će klub ipak odlučiti definitivno do 31.8. da li da ga zadrži...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- SoloJuve26
- Kontakt:
"Oliver Kahn, Peter Schmeichel and Edwin van der Sar inspired me early in my career. Each of them had something inspiring, because they were all different characters.
"Then Buffon appeared and changed everything.
Cech.

"Then Buffon appeared and changed everything.
Cech.
- 10DelPiero
- Kontakt:
SoloJuve26 je napisao/la:
Najjaci ubjedljivo ovi sa Marottom
@Trito je li ono 7 dana ?
Dobar je Milito al' nevalja klub za koji igra
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A ovih medija u Italiji mislim na toalet papir novine i druge neke izjave igraca tz strucnjaka ljudi su nakon prvog kola zakljucili da Napoli upozorava Juve 3-0 pobjedom nad Palermom inter takode upozorava 3-0 pobjedom,mislim stvarno smijesno prvenstvo samo pocelo a oni vec neke promovisali u prvake,a neki vec digli pehar
toliko se boje Juvea da odmah nakon prvog kola upozoravaju ali to nama jos vise ide u prilog nek oni upzoravaju a mi cemo samo gledati sebe i lagano se zahuktavati

Hajde dok smo u iscekivanju Top-a
Evo jedan video..
Zasuzise mi oci
[youtube][/youtube]
Zasuzise mi oci
[youtube][/youtube]
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Zamisli tek derneka kad izgubimo, u Italiji bi proglasili neradni dan.mdss je napisao/la:A ovih medija u Italiji mislim na toalet papir novine i druge neke izjave igraca tz strucnjaka ljudi su nakon prvog kola zakljucili da Napoli upozorava Juve 3-0 pobjedom nad Palermom inter takode upozorava 3-0 pobjedom,mislim stvarno smijesno prvenstvo samo pocelo a oni vec neke promovisali u prvake,a neki vec digli pehar![]()
![]()
![]()
toliko se boje Juvea da odmah nakon prvog kola upozoravaju ali to nama jos vise ide u prilog nek oni upzoravaju a mi cemo samo gledati sebe i lagano se zahuktavati
![]()
Željezničar ale!
Jeste 7 dana10DelPiero je napisao/la:
@Trito je li ono 7 dana ?
Dobar je Milito al' nevalja klub za koji igra
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tutosoprt javlja da smo prije 15 dana odbili ponudu Bayerna za Marchisia i Vidala 60 miliona eura

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Evo Conteovi bivši igrači opet pričaju kako im mister nikad nije govorio o bilo kakvom namještanju, ali opet ovi levati svoje pa svoje...
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Izgleda da su pristali ovi iz Bilbao na 20 milj e. Jel ti znas GaziHusref sta o tome...
Jedan bloger koji pise o Juventusu je prije par dana reka da ce Llorente tesko doci u Juve, inace najavio je Jovetica oko 29 ili 30.8 i da je valjda sve dogovoreno.SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda da su pristali ovi iz Bilbao na 20 milj e. Jel ti znas GaziHusref sta o tome...
Prica o nekakvim insajderskim informacijama (sta je po meni smijesno) ali momak ima dosta pogodaka ove godine, falio je samo za Verattia.
Sad citam da bi sutra treba bit jos jedan sastanak za Llorentea, kako je Bilbao u rasulu a ovaj zeli ici ca moglo bi to bit istina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- SoloJuve26
- Kontakt:
Eh onda se nadam da ce i ovo pogoditi ako je tako istinski insajderTritolone je napisao/la:Jedan bloger koji pise o Juventusu je prije par dana reka da ce Llorente tesko doci u Juve, inace najavio je Jovetica oko 29 ili 30.8 i da je valjda sve dogovoreno.SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda da su pristali ovi iz Bilbao na 20 milj e. Jel ti znas GaziHusref sta o tome...
Prica o nekakvim insajderskim informacijama (sta je po meni smijesno) ali momak ima dosta pogodaka ove godine, falio je samo za Verattia.
Sad citam da bi sutra treba bit jos jedan sastanak za Llorentea, kako je Bilbao u rasulu a ovaj zeli ici ca moglo bi to bit istina.
Nebi ni LIoriente bio los, i mislim da nam je taj naj realnija opcija...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mah imam i ja dosta tih insajdera na fb u raji i oni samo nagađaju, ako šta pogode pogode, to su vam uglavnom novinari koji pišu za neke novine ili inet portale.
To su samo priče, ja sam davno naučio lekciju, dok ne vidim igrača u dresu Juventusa ne vjerujem u njegov prelazak.
To su samo priče, ja sam davno naučio lekciju, dok ne vidim igrača u dresu Juventusa ne vjerujem u njegov prelazak.
Željezničar ale!
Svi su dobrodosli, osim Boriella
, pa neki prica Hare sta god hoce
Kad vec " nismo" bili u stanju dovesti provjerenog, prekaljenog i iskusnog RvP, ocekivao sam da Marotta moze ispuniti obecanje koje je zacrtao kao primarni cilj prije pocetka sezone i tako obradovati sve navijace top zabijacem
. Nazalost, stojimo u mjestu, a vremena sve manje. Svi znamo da najvise skripi na toj poziciji, ali ako napravimo usporedbu sa ostalim ekipama iz kalca, moglo bi se kazati da imamo odlicne napadacke opcije i da se nijedna ekipa ne moze pohvaliti boljim navalnim redom, koji je za talijanske uslove vise nego dobar. Posto se radi o Juventus, a ne o nekim drugom klubu ( svi su manji, bar za dlaku:D) sigurno da postojeci kadar nije zadovoljavajuci za Europske poduhvate,jer se zeli napraviti iskorak u okviru LP, a zato treba nesto vise od Boriella i njemu slicnih
Obecanje jos stoji, Marotta i dalje trubi, a top playera ni na vidiku, osim glupi spekulacija medija koji od lazi ubiru lovu
.
Iskreno se nadam da cu u petak po zavrsetku merkata vidjeti nekog od navedenih, nije mi bitno da li ce se on zvati Ljorento, Edin ili pak Jovetic, bitno mi je da bude tu, pa da na kraju mogu reci: Konacno je Marotta bio covjek i ispunio obecanje...
Jos malo do kraja, vjerujm da ce biti sladak:D
Kad vec " nismo" bili u stanju dovesti provjerenog, prekaljenog i iskusnog RvP, ocekivao sam da Marotta moze ispuniti obecanje koje je zacrtao kao primarni cilj prije pocetka sezone i tako obradovati sve navijace top zabijacem
Obecanje jos stoji, Marotta i dalje trubi, a top playera ni na vidiku, osim glupi spekulacija medija koji od lazi ubiru lovu
Iskreno se nadam da cu u petak po zavrsetku merkata vidjeti nekog od navedenih, nije mi bitno da li ce se on zvati Ljorento, Edin ili pak Jovetic, bitno mi je da bude tu, pa da na kraju mogu reci: Konacno je Marotta bio covjek i ispunio obecanje...
Jos malo do kraja, vjerujm da ce biti sladak:D
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juve turn attention to Bendtner as Arsenal bid to offload £5m striker
Juventus have added Arsenal striker Nicklas Bendtner to their list of targets.
The Dane can go for around £5million and has been linked with Celta Vigo, Galatasaray and AC Milan.
Juve are interested as they are struggling to agree deals for Bilbao’s Fernando Llorente and Manchester City’s Edin Dzeko.
Neka dodje i Boriello sam oda ovog panja negledam...
Juventus have added Arsenal striker Nicklas Bendtner to their list of targets.
The Dane can go for around £5million and has been linked with Celta Vigo, Galatasaray and AC Milan.
Juve are interested as they are struggling to agree deals for Bilbao’s Fernando Llorente and Manchester City’s Edin Dzeko.
Neka dodje i Boriello sam oda ovog panja negledam...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Doći će Borriello...
@Hare javi se...
FORZA JUVE!!!
@Hare javi se...
FORZA JUVE!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Nas 'mister x' je.....borriello.... 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Sumnjiv mi je onaj Marottin osmijeh... garant je Brkolini sex pistol opet u opticaju...
Ako dovede Džeksona ili Llorentea to bi već bio bum...
'Ste vidjeli sinoć Falcaoa.... El Tigre
Ako dovede Džeksona ili Llorentea to bi već bio bum...
'Ste vidjeli sinoć Falcaoa.... El Tigre
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Bendtner je gori od matria i kako on kao takav moze biti pojacanje 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić