Za iftar nas zameziBordoSarajevo je napisao/la:Uskoro pojačanje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
PP nobelu oduzeli licencuBordoSarajevo je napisao/la:Uskoro pojačanje
-
Pitaristok
- Kontakt:
Dug je unutrasnji, dakle investitor sam sebi duguje kroz pozajmice. Tacka.
https://sportsport.ba/fudbal/za-petoric ... m/320823/2
Krste 3457 minuta
Mujakić 3243 minute
Hebibović 3047 minuta
Ahmetović 3023 minute
Rahmanović 2897 minuta
Krste 3457 minuta
Mujakić 3243 minute
Hebibović 3047 minuta
Ahmetović 3023 minute
Rahmanović 2897 minuta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
dobrodošao Brkiću, Krona 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Vidis da se @nobel nagurava tamo u cosku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- crozzer
- Kontakt:
Asani slobodan, ja mislim da je top igrač za nas.
Cudo ti Fanima ne spominjesDenchi je napisao/la:dobrodošao Brkiću, Krona
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordopoeta
- Kontakt:
E, ti k'o fol nisi čuo za to? Pa cijeli grad je o tome pričao!belosevic28 je napisao/la:E cuj kupio mu titulu hahaha Sta sve neces procitati ovdje od ,,navijaca,, ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Izgleda da cemo biti jedini klub ove sezone iz bivse juge sa duplom krunom 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!

cesto se ova zastava vidi na utakmicama Olimpije, ima jedan veliki navijac Sarajeva iz Doboj Istoka koji zivi u Sloveniji, i cesto bude na utakmicama Olimpije, naravno bez dresa, sala, zastave Sarajeva ne ide nigdje, ja veceg bolesnika za bordo boju nisam upoznao...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
jbg ja bi ga doveo, ne more bit lošiji od bilo kojeg našeg krila izuzev Tatara...a brži je svakakomiky_hz je napisao/la:Cudo ti Fanima ne spominjesDenchi je napisao/la:dobrodošao Brkiću, KronaEvo napusta Mladost
ali Mortem....
-
bordopoeta
- Kontakt:
Jel' ti ovo slika Besta na avataru (sitna mi slika pa ne vidim dobro)?Rooney88 je napisao/la:Ti bi moderne trening kampove, zemljista i stadione i jos da godinu zavrsis u plusu?amypitar je napisao/la:samoSA je napisao/la:Citam ovaj finansijski izvjestaj klubova,po ovome kako pise mi imamo akumulirani dug od nekih 19 mil,nisam expert al bih volio ko se bas razumije u ovo sve da nam pojasni o cemu se radi.
Evo i ja čitam,samo u dvije godine smo u minusu 8 4 miliona KM.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Možel' braon?Denchi je napisao/la:Javite se na pp ko ima bar zuti pojas da se organizujemo
-
belosevic28
- Kontakt:
Koja si ti iskompleksirana matorcina, Bgm te zalim, al' ono iskreno.bordopoeta je napisao/la:E, ti k'o fol nisi čuo za to? Pa cijeli grad je o tome pričao!belosevic28 je napisao/la:E cuj kupio mu titulu hahaha Sta sve neces procitati ovdje od ,,navijaca,, ...
@croozer, Asani se valjda vraca u Maledoniju zato je raskinuo ugovor.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- egocentrik
- Kontakt:
Hahahahhahaha, predlozi na meljinom pdf, ipak je njima omogucio bodove.crozzer je napisao/la:Asani slobodan, ja mislim da je top igrač za nas.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
bordopoeta
- Kontakt:
Baš ti hvala na informaciji i objašnjenju.PeppermintSA je napisao/la:30. aprila amidza je očistio sve dugove. Vijetnamac je dao uslov da klub nema ni jedan feninga duga u trenutku kupoprodaje, tako da od 30. aprila ne dugujemo ni jedan jedini fening ikome. Amidza je od svog dolaska upumpao 19 miliona KM u klub, a prodao je upravljačke uloge za 22 miliona. Znaci, zaradio je. On zadovoljan, Vijetnamac zadovoljan, mi zadovoljni. Ponavljam, ni jedan jedini fening ne dugujemo ikome. Svi minusi u poslovanju, kao i svi prethodni minusi u ovih 5-6 godina je Amidza mirio bez da je tražio da mu se i jedan fening vrati. Čak je umjesto nas vratio odredjene cifre koje smo dugovali Cardiffu. Maksimalno nas je ispoštovao i treba mu se spomenik dići.Pitar6785 je napisao/la:Neznam sad posto je vjetnamac kupio klub da se nisu dugovi rastalili oprostili. Neki kazu nema mogucnosti da neko da klubu neke pare osim ovog (da se prikaze dug klubu), kako nema kroz reklamu npr: visit vjetnam maleziju, donaciju zar nije moguce na takav nacin. Samo pitam meni ovo bas ne mirise
Pusti lobotomce, ovo sto ti pišem je 100%. Upravo zato smo prvi dobili licencu. Što bi se reklo, imamo para nem’re ih krava pojesti.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da javim da je Konvektor završen. Idemo dalje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.