Edit: Ovaj Robben ce me kostati zivaca. Pa smjesti je u mrezu hebo ga zivot.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Hebem li mu MAMU Englesku...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Neutralan88
- Kontakt:
Joj Robben 2x zicera promašio
moglo je komotno 3:0 da bude..
moglo je komotno 3:0 da bude..
Bayern pored Juventusa ima protivnika i u sudiji...Na kraju prvog poluvremena malo su popustili, no mogu biti zadovoljni igrom u prvom poluvremenu, a rezultatom nikako gdje su par navrata bezpotrebno komplikovali.
Razbili smo Juventus za ovih 45 ' Robben OPET FULA ZICERE pa do kad više u ******M*** 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Odmah da **** sudiji mater smecarsku englesku. Hvala.
Koja je rupa Robben, usporava napade, fula zicere i nikakve koristi od njega.
Nadam se da ćete završiti ovo u drugom poluvremenu.
Nadam se da ćete završiti ovo u drugom poluvremenu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Znaci hladno je trebalo biti jos koji gol al nema veze nadam se u drugom poluvremenu:)
Samo mi ovo recite, onaj start Vidala nad Riberyem da nije za zuti karton a start Mandze nad Vidalom je zuti.. gdje tu Logikaa jee.... hehe...
Samo da sudija ne pocne dalje da komplikuje a vala i da Robben jednom dadne onoo
Samo mi ovo recite, onaj start Vidala nad Riberyem da nije za zuti karton a start Mandze nad Vidalom je zuti.. gdje tu Logikaa jee.... hehe...
Samo da sudija ne pocne dalje da komplikuje a vala i da Robben jednom dadne onoo
FC Bayern !!!!!
Okej prvi šut, opalio je punim, shvaćam to pa je pogodila Buffona ali onaj drugi promašaj
Nadam se da će igrati aBd agresivno u drugom poluvremenu i da će ga zabiti Arjen ili neko drugi iz Bayerna.
Alaba dosta griješi, vidi se da je još neiskusan iako je odigrao dosta velikih mečeva.
Luiz Gustavo odličan, ne osjeti se izostanak Javija.
Sudija je posebna priča, užasan kriterij zauzeo. Vidal je trebao dobiti žuti karton te ne bi smio igrati uzvrat. Oštetio nas je žestoko jer je Vidal top 3 igrača Juventusa.
MORAMO ZABITI JOŠ GOL(OVA).
Nadam se da će igrati aBd agresivno u drugom poluvremenu i da će ga zabiti Arjen ili neko drugi iz Bayerna.
Alaba dosta griješi, vidi se da je još neiskusan iako je odigrao dosta velikih mečeva.
Luiz Gustavo odličan, ne osjeti se izostanak Javija.
Sudija je posebna priča, užasan kriterij zauzeo. Vidal je trebao dobiti žuti karton te ne bi smio igrati uzvrat. Oštetio nas je žestoko jer je Vidal top 3 igrača Juventusa.
MORAMO ZABITI JOŠ GOL(OVA).
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ne znam baš jel start Vidala za žuti, pošto je bio prvi takav na utakmici, a i Ribery je malo to odglumio.
Mandžukić je zbog prigovora vjerovatno dobio karton, prigovarao mu je i na polovini Juventusa. Po meni ujednačen kriterij, pušta malo oštriju igru, standarno za Engleze.
Mandžukić je zbog prigovora vjerovatno dobio karton, prigovarao mu je i na polovini Juventusa. Po meni ujednačen kriterij, pušta malo oštriju igru, standarno za Engleze.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Mnogo smo jaki 
- anelbavarac
- Kontakt:
Trebalo je bit 3 razlike lagano
Yebem li ti mamu englesku cigansku,yebo ti vidal porodicu cijelu
Yebem li ti mamu englesku cigansku,yebo ti vidal porodicu cijelu
Sarajevo1946 je napisao/la:Ne znam baš jel start Vidala za žuti, pošto je bio prvi takav na utakmici, a i Ribery je malo to odglumio.
2 faula i oba su mogla biti žuti karton, ali eto nije čovjek niti jedan dao.
Vrijeme za 2 poluvrijeme, da Bog da Bayern zabio još par golova a niti jedan primio.
a jel bio ondje penal nad mandzukicem?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Udario je Riberya s leđa po nozi to je po svim pravilima žuti karton.Sarajevo1946 je napisao/la:Ne znam baš jel start Vidala za žuti, pošto je bio prvi takav na utakmici, a i Ribery je malo to odglumio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma realno nije bilo toliko jako i oštro, ali eto. Jes da je Ribery pokušao odglumit žestok udarac, ali hajd. Idući, bilo kakav faul, Vidal će sigurno dobit žuti....
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Alllllllllllllleeeeeeeeeeeeessssssssssssssss Müüüüüüüüüülllllllllllleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr oder was
Edit: Bila je nedozvoljena pozicija, ali gol je ipak priznat.
Edit: Bila je nedozvoljena pozicija, ali gol je ipak priznat.
- moustapha
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
haha sreca pa se ovo sve ne sudi u korist Juventusa , jos golovi iz offside ccc
Sta lupetas,pa juve nije imao suta na gol.cunga je napisao/la:haha sreca pa se ovo sve ne sudi u korist Juventusa , jos golovi iz offside ccc
Da je samoa roben pogodio sta je trebao bilo bi 5:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.