Nismo više od 4.000.000€ zaradili sigurno. Zvezda i Sarajevo su neuporedivi, niti imamo državu iza sebe, niti investitor ulaže baš ogromne pare. Ko zna, možda će nam se ova sitnija ulaganja isplatiti. Nije sve ni u prevelikom ulaganju.bordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:14Gledam neki interviju s Terzicem direktorom CZ. Kaze od kako je došao 2014 do danas zvezda prodala igraca u vrijednosti 130 miliona. Znam da su puno i trošili al povucem paralelu s nama pa nismo ni blizu bar ovako po sjecanju. Ima li ko podatak koliko smo od dolaska Tana prodali i zaradili. Bez dobre prodaje nema napredka.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Samo jedno pitanje bi ga ugasilobordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:14Gledam neki interviju s Terzicem direktorom CZ. Kaze od kako je došao 2014 do danas zvezda prodala igraca u vrijednosti 130 miliona. Znam da su puno i trošili al povucem paralelu s nama pa nismo ni blizu bar ovako po sjecanju. Ima li ko podatak koliko smo od dolaska Tana prodali i zaradili. Bez dobre prodaje nema napredka.
Koliko je od tih para uslo u zvezdu? Koliko duga su vratili tim novcima?
Odgovor na oba pitanja je 0
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Znam sve , ulaganja drzave, veci grad, sponzori itd itdKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:16Nismo više od 4.000.000€ zaradili sigurno. Zvezda i Sarajevo su neuporedivi, niti imamo državu iza sebe, niti investitor ulaže baš ogromne pare. Ko zna, možda će nam se ova sitnija ulaganja isplatiti. Nije sve ni u prevelikom ulaganju.bordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:14Gledam neki interviju s Terzicem direktorom CZ. Kaze od kako je došao 2014 do danas zvezda prodala igraca u vrijednosti 130 miliona. Znam da su puno i trošili al povucem paralelu s nama pa nismo ni blizu bar ovako po sjecanju. Ima li ko podatak koliko smo od dolaska Tana prodali i zaradili. Bez dobre prodaje nema napredka.
Al s kim cemo se poredit ??
Po meni zvezda, rijeka, Maribor sto je bio i slicni timovi su mjerilo nekako vidim da bi to mogli dokuciti taj nivo pa bar ko rijeka grupne faze LE
- ElCartel11
- Kontakt:
Kizo28 je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:02Prekjuce ** se kazeElCartel11 je napisao/la: ↑21 dec 2020, 21:51Jedan realan posle velikih riba![]()
https://www.transfermarkt.com/prejuce-n ... eler/69246
Yebem te nepismena !

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Drzava im puno pomaze to im je velika prednost. Al ovdje se radi o rezultatima i prodaji igraca, sto se tice duga mislim da nebi mogli igrati LP i EL da ne ispunjavaju obaveze.Denchi je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:20Samo jedno pitanje bi ga ugasilobordobijeli je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:14Gledam neki interviju s Terzicem direktorom CZ. Kaze od kako je došao 2014 do danas zvezda prodala igraca u vrijednosti 130 miliona. Znam da su puno i trošili al povucem paralelu s nama pa nismo ni blizu bar ovako po sjecanju. Ima li ko podatak koliko smo od dolaska Tana prodali i zaradili. Bez dobre prodaje nema napredka.
Koliko je od tih para uslo u zvezdu? Koliko duga su vratili tim novcima?
Odgovor na oba pitanja je 0
Cuo sam da Vinko ima ponudu iz komsiluka. Ne znam koliko istine ima u tome.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Poceo sam da drhtim koliko mi je dosadno.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 dec 2020, 21:24Hoće li neko da se posvađamo? Da ubijemo ovu monotoniju..
Za sve vas Husref je Sarajevo!!
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Odem na temu Barcelone da odmorim od ovog Alfreda kad vidim, da i tamo piše. Jedino sam miran na temi "ljepotice" jer ga to ne zanima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑21 dec 2020, 23:10Odem na temu Barcelone da odmorim od ovog Alfreda kad vidim, da i tamo piše. Jedino sam miran na temi "ljepotice" jer ga to ne zanima.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑21 dec 2020, 23:10Odem na temu Barcelone da odmorim od ovog Alfreda kad vidim, da i tamo piše. Jedino sam miran na temi "ljepotice" jer ga to ne zanima.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dobar, dobar. Ide te u zadnje vrijeme.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 dec 2020, 23:10Odem na temu Barcelone da odmorim od ovog Alfreda kad vidim, da i tamo piše. Jedino sam miran na temi "ljepotice" jer ga to ne zanima.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Mislim da je Zudno - Ahbab
@mracni, bolje ne misli ko je @ahbab
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Ako ima jos neko da ga je Morto blokirao,viber,Instagram,fb...
Ne zamjeriti mu,kad je sa dragom duzan je predati mobitel doticnoj...
Ne zamjeriti mu,kad je sa dragom duzan je predati mobitel doticnoj...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.