Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Medikament
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Medikament » 09 jul 2016, 12:31

Papetoljupci na aparatima vidim. :kafa:

Njima je zao sto vise nece bit Svena i Hadzica. To su bila Papketova pojacanja za SP.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 jul 2016, 14:07

emir79 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Pa ko je bolje riješenje na poziciji ofanzivnog veznog od Milicevica ? Neka nas lik odvede na SP, neka odradi SP i od njega dosta.
Koje to mi mlade kvalitetne igrače imamo ? Ko bi mogao upasti na poziciju Milicevica ? Kad već pljujes njegovo pozivanje. Možda Halilovic ? Ali on nije naš, iako se Safet borio za njega tako sto ga je povukao za kapu.
Papetoljupci su se protivili tome da se djeca pozivaju u repku a sada ti smetaju stariji igrači.
Momcino,je li sve udure sa tobom? :roll: Sta Safet, ko ti ga uopste spominje? Koji se papetoljupci protivili pozivanju dijeci? Koja su se to dijeca pozivala uopste, de navedi. Ne znas ni sta hoces da kazes.

Pozivanje bilokog ko je u poznim godinama mi smeta i yebe mi se je li Milicevic, ili Halilovic.

Koju poziciju igra mali Milosevic?

Koje bolan SP? Ko da nas odvede, Milicevic?

Tapkacemo mi u mjestu i dalje.
Jesi dobar ti ? Nisi.
Milošević iz Belgije koja je idealna za razvoj mladih igrača prelazi u Tursku. Ti ga poredis sa Milicevicem koji je miljama ispred njega. Ne kažem da ovaj nece biti bolji ali trenutno je Milicevic potrebniji.
Ili je možda Tino bolji ?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 jul 2016, 14:09

Ovi su mi najjaci kad podju nekog unaprijed kritikovati i kazu "tapkat cemo u mjesto", pa jbt jeste vi to vidoviti?. Milicevic je igrac sa kvalitetom i iskustvom te kao takav moze mnogo pomoci reprezentaciji. Dzaba mlad igrac ako on nema iskustva, onda ponekad i njegov kvalitet zna doci u pitanje. Sa Milicevicem smo mnogo dobili, kao i sa Jajalom. Sta fali sto su "godinama"?. Za obojicu ima jos 5-7 godina dobrog nogometa. Pogledajte selekciju Italije na EP koji su oni prosjek godina imali i kako su dobro igrali. Godine koje imaju Milicevic i Jajalo nasoj selekciji ne mogu biti problem, naprotiv mogu biti samo pomoc. Sto je jos najgore mi nemamo druge alternative, pa su nam ova dva igraca kao kec na desetku dosli. Igraci poput Krunica, Kozulja, Milosevica tek se trebaju dokazati u klubovima, pa ako u tome uspiju treba ih zvati u reprezentaciju. Po meni sve pohvale na račun Meše što nam je doveo kvalitet kakav su Miličević i Jajalo. Imamo sada vrlo dobar vezni red ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 14:44

Emire neznalico Milicevic je tri puta bolji od Milosevica.
I pises sto smo isli na Kirin kup. Pa isli smo da se obrukamo i izgubimo obje sa sto manje razlike, to je ono sto si ti pisao prije kupa.
Kojom se on logikom koristi pa da li je moguce, hocemo li izbaciti Dzeku da igra Hodzic, izbaciti Begovica da igra Karacic, izbaciti Pjanica da igra Kozulj? Pa mogli bi, svejedno ce ovi odraditi jos jedan-dva ciklusa a mi tapkamo u mjestu?!?! Koja logika i koji mentalni sklop, samo takvi i mogu podrzavati onu ublehu i smrada od trenera u vidu Susica.
Nad tobom sunce najljepše sja

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 09 jul 2016, 15:35

Matan je za Cocu i Hadzu svemirski brod! Uz Besica u formaciji sa jednim napadacem a poslije ciklusa za svejetsko prvenstvo i Cimirot ce biti u najboljim godinama...Evropska prvenstva ne smijemo vise nikad propustit! 2 direktno a 3ci u baraz bolan bolan

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 jul 2016, 15:53

pinoglavi je napisao/la:Emire neznalico Milicevic je tri puta bolji od Milosevica.
I pises sto smo isli na Kirin kup. Pa isli smo da se obrukamo i izgubimo obje sa sto manje razlike, to je ono sto si ti pisao prije kupa.
Kojom se on logikom koristi pa da li je moguce, hocemo li izbaciti Dzeku da igra Hodzic, izbaciti Begovica da igra Karacic, izbaciti Pjanica da igra Kozulj? Pa mogli bi, svejedno ce ovi odraditi jos jedan-dva ciklusa a mi tapkamo u mjestu?!?! Koja logika i koji mentalni sklop, samo takvi i mogu podrzavati onu ublehu i smrada od trenera u vidu Susica.
Kakav mentalni sklop moras biti pa da ne procitas da sam vec 3-4 puta napisao DEBITANTI u poznim godinama. Znaci D E B I T A N T I, je li lakse sad procitati? Ko prica o izbacivanju dugogodisnjih reprezentativaca?

Kada smo spali da nam debituju igraci od 30 i kusur godina dovoljno govori da nismo ozbiljna reprezentacija.

U svakom slucaju bi Milosevic trebao biti ispred Milicevica, pa da imamo igraca za duge staze, a ne nakon kvalifikacija da ga uigravamo kada stasiti Milicevic napusti reprezentaciju.

@Adi_Zepce

Pominjes Italiju , pa reci mi, ti igraci sa iskustvom i u godinama, jesu li oni bili debitanti u Italiji na EP ili su godinama stvarali tu jednu cijelinu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 09 jul 2016, 16:12

Emiru kod novog selektora sve smeta, ocigledno da jos uvijek nije prebolio sto mu je Safet dobio nogu u dupe.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 09 jul 2016, 16:40

Emir ne da svog Safeta ko oni Japanci sto su se borili do 70 i neke za Hirohita, a rat zavrsio 45.

Spusti oruzje momcino, izgubili ste.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jul 2016, 20:34

A kome to Jajalo i Milicevic kradu mjesto? Kojim mladim top-talentima koji moraju odmah u reprezentaciju?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 jul 2016, 02:35

Goalgetter je napisao/la:A kome to Jajalo i Milicevic kradu mjesto? Kojim mladim top-talentima koji moraju odmah u reprezentaciju?
Hadzicu. Avdija isto tako moze odigrati dobro na sredini, trebali smo ga isprobati. Sta ce nam Jajalo, Avdija sigurno moze bolje odigrati na toj poziciji. Hadzic igra def vezong, stopera, lijevog beka. Treba ga isprobati na of veznom ili desnom krilu, sta ce nam MIlicevic. A tu svakako ima Kvrzic, moze i on igrati krilo ili of veznog.
Pravimo probleme u repki, mogu se neki momci naljutiti :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2016, 07:41

Medikament je napisao/la:Emir ne da svog Safeta ko oni Japanci sto su se borili do 70 i neke za Hirohita, a rat zavrsio 45.

Spusti oruzje momcino, izgubili ste.
Prekucao. :clap: :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 jul 2016, 13:34

soko je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:A kome to Jajalo i Milicevic kradu mjesto? Kojim mladim top-talentima koji moraju odmah u reprezentaciju?
Hadzicu. Avdija isto tako moze odigrati dobro na sredini, trebali smo ga isprobati. Sta ce nam Jajalo, Avdija sigurno moze bolje odigrati na toj poziciji. Hadzic igra def vezong, stopera, lijevog beka. Treba ga isprobati na of veznom ili desnom krilu, sta ce nam MIlicevic. A tu svakako ima Kvrzic, moze i on igrati krilo ili of veznog.
:rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2016, 13:37

I ja se ovo pitam... Dva ciklusa mogu 100% posluziti. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2016, 13:57

Sabinho je napisao/la:
I ja se ovo pitam... Dva ciklusa mogu 100% posluziti. :bih:
Upravo. Stvarno ne razumijem, ove nogometase sto smo imali na Kirin Cupu + protiv Spanije, to je to sto mi u momentu posjedujemo, i koji mogu trenutno pomoci u reprezentaciji, a svi se se sloziti, fali alternativa bas na ove dvije pozicije koje je Mesa odlucio ciljano pojacati.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 10 jul 2016, 15:20

soko je napisao/la:
Sto je najgore, Papetoljupci bi ovo mrtvi ozbiljni mogli napisat.
sloboda72 je napisao/la:

JFH9
Kontakt:

Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la JFH9 » 11 jul 2016, 13:30

Medikament je napisao/la: Sto je najgore, Papetoljupci bi ovo mrtvi ozbiljni mogli napisat.
Samo bi jos dodali i poziciju lazni napadac. :mrgreen::mrgreen:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 11 jul 2016, 22:20

Kako sami sebi ne dosadite s pričom o Papetu? :crazy:

Na temu, danas Slavko Petrović, trener Radnika, reče za sportsport.ba:
"Napustilo nas je veliki broj igrača, a na izlaznim vratima kluba su kapiten Samir Memišević i Joco Stokić. Uprava je angažovala neke nove igrače ali se mora držati visine klupskog budžeta", rekao je Petrović
Ako povežemo s vijestima da je u nekoliko navrata praćen od strane stranih skauta (protiv Bugara su ga navodno pratili njemački skauti zahvaljujući Krstajićevim poznanstvima tamo), da je momak relativno mlad i zaista talentovan, mislim da se opravdano nadam da ćemo biti prijatno iznenađeni do kraja jula. Zaslužuje pažnju i u adekvatnom okruženju može brzo izrasti u dobrog štopera.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 jul 2016, 22:25

Edol je napisao/la:Kako sami sebi ne dosadite s pričom o Papetu? :crazy:

Na temu, danas Slavko Petrović, trener Radnika, reče za sportsport.ba:
"Napustilo nas je veliki broj igrača, a na izlaznim vratima kluba su kapiten Samir Memišević i Joco Stokić. Uprava je angažovala neke nove igrače ali se mora držati visine klupskog budžeta", rekao je Petrović
Ako povežemo s vijestima da je u nekoliko navrata praćen od strane stranih skauta (protiv Bugara su ga navodno pratili njemački skauti zahvaljujući Krstajićevim poznanstvima tamo), da je momak relativno mlad i zaista talentovan, mislim da se opravdano nadam da ćemo biti prijatno iznenađeni do kraja jula. Zaslužuje pažnju i u adekvatnom okruženju može brzo izrasti u dobrog štopera.
Arslanagić je za njega Ferninad a Dumić je za njega Vidić. :roll:
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2016, 22:54

Arslanagic je najveca letva koja ce obuci dres reprezentacije ikada.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 11 jul 2016, 22:56

Sabinho je napisao/la:Arslanagic je najveca letva koja ce obuci dres reprezentacije ikada.
Nisam ni ja ubjedjen u kvalitete Arslanagica, ali nemoj zaboraviti Adnana Mravca.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: damir_82, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Micron i 39 gostiju.