Vidim da sam zakasnioSoni je napisao/la:Gdje si to upratioMrAmani96 je napisao/la:Džeko na klupi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ako Balonja danas zabije gol, Džeku čeka klupa naredne dvije, tri tekme. Džeko zabije gol ili više, odmara narednu tekmu, Balonja zabije, odmah u početnom sastavu za narednu tekmu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Čak mi je i drago što ne igra.
Barem će u Sarajevo doći zdrav, ha ya.
DaBogda svaki naš reprezentativac ovo kolo sjedio na klupi, pa nek onda neko kaže nisu mogli, umor, ovo ono.

Barem će u Sarajevo doći zdrav, ha ya.
DaBogda svaki naš reprezentativac ovo kolo sjedio na klupi, pa nek onda neko kaže nisu mogli, umor, ovo ono.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I meni je laknulo kad sam vidio da ne igra danas. Samo treba da ga polomi neko pred kvale.
Sigurno se Susic sa Mancinijem dogovorio da ga cuva za mec protiv Grka...
Ovaj Tevez ni bratu rođenom ne bi dodao loptu. 
Mario out, Aguero in.
Kako lik projuri kraj Mancinija, nije se ni pozdravio, pravo u svlačionicu.
Mario out, Aguero in.
Kako lik projuri kraj Mancinija, nije se ni pozdravio, pravo u svlačionicu.
Kako aguera ubacuje u 56 minuti, a dzeku nikad nije ubacio prije 75. Mamu ti zabrasku
Uf al City igra bolje sa Aguerom i Tevezom.
Super novosti, neće Džeko nikako ulazit.Nek je bar odmoran prije Grčke.
Mislim da nije dobro sto nikako nije igro jer i sam je reko da gubi ritam kad malo igra malo ne igra a on i da je igro bio bi odmoran jer ima 6 dana do tekme
Volio bi da je odigrao nekih 30 min, al nema veze.king33 je napisao/la:Mislim da nije dobro sto nikako nije igro jer i sam je reko da gubi ritam kad malo igra malo ne igra a on i da je igro bio bi odmoran jer ima 6 dana do tekme
Nama bi milo bolje da je igrao, barem pola sata, da udje u ritam, u formu.
Ne bi mi bilo krivo da Dzeko ne igra zbog toga sto je slab, sto ne zna igrat, ne daje golove, ali kriv mi je, jer Dzeko uvijek daje sve od sebe, skoro svaku utakmicu daje gol, i opet Balotelli i Tevez imaju prednst u odnosu na Dzeku, koji ne pokazuju nista, ali valjda ce ovo Mancini nekad shvatit
Ne bi mi bilo krivo da Dzeko ne igra zbog toga sto je slab, sto ne zna igrat, ne daje golove, ali kriv mi je, jer Dzeko uvijek daje sve od sebe, skoro svaku utakmicu daje gol, i opet Balotelli i Tevez imaju prednst u odnosu na Dzeku, koji ne pokazuju nista, ali valjda ce ovo Mancini nekad shvatit
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valjda je više navikao na to i zna i kad zabije i dobro odigra, da možda iducu ne pocinje. Kod Mancinija se ne zna, evo Tevez nije mislim 6 utakmica gola dao, a možda opet iducu pocne, a ne Džeko..king33 je napisao/la:Mislim da nije dobro sto nikako nije igro jer i sam je reko da gubi ritam kad malo igra malo ne igra a on i da je igro bio bi odmoran jer ima 6 dana do tekme
Milner iduca ti je klupa 
za one koji kazu da su tevez i aguero bolji...
dzeko je samo dvije utakmice poceo od prve minute...i to 2 najteze, kad je realno tesko i postici pogodak..a to je protiv arsenala i dortmunda...lahko je protiv sandrlenda i sl.ekipa zabiti gol...a protiv takvih u tandemu uvijek igraju dva argentinca..tak da im nije ni tesko upisati se u strijelce...ili ipak jeste?
dzeko je samo dvije utakmice poceo od prve minute...i to 2 najteze, kad je realno tesko i postici pogodak..a to je protiv arsenala i dortmunda...lahko je protiv sandrlenda i sl.ekipa zabiti gol...a protiv takvih u tandemu uvijek igraju dva argentinca..tak da im nije ni tesko upisati se u strijelce...ili ipak jeste?
Imam osjecaj da je Edin igrao danas, postigao bi 3 gola, jer je City stvorio 100 sansih, ali kad Edin igra stvore ljudi samo 5 sansih mamu im ****.
Sad hoces sa tim rec da je Dzeko bolji od Aguera ?hurem je napisao/la:za one koji kazu da su tevez i aguero bolji...
Niko se i ne sjeca kad je Tevez zadnji put gol dao i o kojem onda boljem tandemu pricamo. Kako god ima previse napadaca i rotacijom ih Mancini izbacuje iz forme, onda neki imaju manje neki više kredita..hurem je napisao/la:za one koji kazu da su tevez i aguero bolji...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Normala. Zato što 95 šansi upropasti upravo Edin, jer spava u ofsajdu.sanji je napisao/la:Imam osjecaj da je Edin igrao danas, postigao bi 3 gola, jer je City stvorio 100 sansih, ali kad Edin igra stvore ljudi samo 5 sansih mamu im ****.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”