FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 12:35

Adnel je napisao/la:Evo jedan citat sa jednog od foruma"Ljudi taj Zeljeznicar je odlucio titulu kad im je Velez pustio u Vrapcicima bodove a Borcu ne ,tako da ce skoro vazda nasi prvaci ovako prolazit dok se kupovale titule"zavrsen citat.
Mora da je neko jako bitan ovo napisao pa automatski vodi tome da je to istina .. 8-)

Moj Adnele, klub ti propada, igraci odose a ti brines o Zelji ... :?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 14 jul 2010, 12:40

e......ovako
džuiši su nas razbili jer nemamo, osim par pojedinaca, igrače sa karakterom i prag tolerancije za fudbalsko poniženje im je nevjerovatan
sami se ne poštuju i nemaju damu i Brko je to i rekao još kad su nas trpali na pripremama za prošlu sezonu...jeb.a tako je
nemamo kvalitete - zašto? zato jer nemamo para i vremena
vrijeme, bar što se tiče mene i mojih havera, Brko će vazda imati jer radi pametno pošteno i znalački
oni koji pljuju i očekuju da deremo ozbiljne ekipe su neozbiljni..jer za to treba vremena i pravi ljudi ...i naravno novac
vjerujem da ćemo im dati vremena, da ćemo biti pametni i strpljivi...prave ljude imamo (stručni tim) + igrače koje kupujemo i nekoliko koje već imamo + ali novac..?
e...to je pitanje za zuju

pozdrav...i vjerujem u titulu i ove godine

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 jul 2010, 12:41

zna li ko kad se skspedicija vraca?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 14 jul 2010, 12:42

[size=200]5:0
WELA HAVLE
[/size]:o :o :o :o :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nije hapoel jak, koliko je Željo slab.Sramota za BiH fudbal. Bolje biti drugi ili treći pa imati barem 6 utkamica u Evropi, nego kupovati utakmice da bi bio prvak i sramotio se. A Vam vjerni navijači iskrena sućut. I nadam se da ubuduće kada se na TV budu prikazivali horori da će biti logo 18+ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 14 jul 2010, 12:43

Zeljovac je napisao/la:
zijadp je napisao/la:
Zeljovac je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Samo ti napisi koliko je sarajevo platilo titulu te godine :lol: :lol: :lol:

Šta je ovo očaj ili utjeha?
Ni jedno ni drugo, za razliku od tebe ja znam sta je favorit a sta autsajder, pa nema potrebe za tim.
Kad pitar dodje na temu drugog kluba i pise kako se neko bruka, a pritom ne pise o sebi :lol: :lol: :lol:
Ja se samo prisjecam :D
Nigdje ni jednom riječju nisam pomenuo riječ bruka ( vrati se unazad pa pogledaj ). Toliko si ogorčen na rezultat svoga kluba da si počeo da porediš rezultate od nekada prije ( poštujem bruka ). A očito iz tvojih izfrustriranih izjava je očito da ti misliš da je bruka ono od sinoć i sada tražiš utjehu u tuđim rezultatima.
Ako hoćeš tako,nađi klub sa ovih prostora koji je primio sedam komada u euro takmičenjima, i devet u domaćem takmičenju i onda dalje razgovaramo.
Nadam se da će Osim naći načina da promijeni situaciju, i da budete pravi za početak prvenstva.
Pozdrav za iskrene i normalne navijače Želje.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 jul 2010, 12:47

JA neznam sta se ovi pitari javljaju kad ih nema ni na mapi.Jbg nama dolazi hapoel a vama Zdravko colic pa sretno njanje :lol: :lol: :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jul 2010, 12:54

Ne znam sta bi napisao a da je pametno,nema tu neke velike filozofije,bole neke stvari,pogotovo ovakav poraz,ali realno ovo i jeste nivo i odnos snaga...problem je u nasim glavama,kada sam odlazio sa utakmice protiv cibalije bio sam jako zadovoljan,znao sam da ce protiv hapoela biti tesko,ali onakva predstava mi je davala bar neku nadu...s druge strane,spijun koji je gledao tu istu utakmicu protiv cibalije je prenio ljudima u hapoelu da nas hladno mogu dobiti...e takav je odnos i u nasim glavama,mi prezadovoljni na generalnoj probi,oni prezadovoljni sto su vidjeli koliko smo zapravo losi za njih...mi takve stvari ne mozemo da poravnamo u nasim glavama i nadamo se i zelimo neke trenutno nerealne stvari...opet,nas klub je za nasu ligu sasvim jak,i svakako cemo se boriti opet za mjesto u evropi u najgorem slucaju...
Neke stvari moramo da shvatimo svi zajedno,a jedna od najbitnijih je da se nas Zeljo ponovo budi u fudbalskom smislu,proces traje prirodno dugo...ne moze i ne smije nas poraziti jedna utakmica protiv izuzetno jake ekipe hapoela...zbog jedne lose predstave ne smije i ne moze da stane sve ovo sto se pokrenulo i za sta realno treba vremena da procvate...ne smijemo psovati nase igrace...oni su nam donijeli titulu...oni su nam donijeli radost,svi skupa bez iznimke,od prvog do zadnjeg...na kraju krajeva,oni su ti koji su zasluzni sto smo uopste imali priliku okusiti evropu,bez obzira na gorak okus koji je ostao...Zeljo se poslije nekoliko godina dize ponovo iz pepela i desavale su se samo neke lijepe stvari na zelenom terenu,ponosno i hrabro isli iz utakmice u utakmicu i pobjedjivali...
Ovo sto se sinoc desilo je mozda realno,mozda nije,ako uzmemo sklop okolnosti od teskih vremenskih uslova( velika vrucina),neiskustva igraca,psihologije,straha i paralize na terenu,dekoncentracije,sportske nesrece,pa na kraju krajeva i naseg neznanja naspram protivnika i svakako mnogo bolje fizicke spreme hapoela...sve su to stvari koje cine onu utakmicu realnom...mene je smetalo sto nismo napravili pet zutih kartona...gubimo pet razlike uz jedan nas napravljen faul u 1.poluvremenu...strah je bio evidentan...mnogi su podbacili,vidim spominju se Culum i Lazo najvise...potpuno su u pravu svi koji su tako rekli...ne bih u analizu utakmice jer je sve receno,ali osim njih dvojice svi ostali su bili na apsolutnom nivou kao oni...Sehic je bio dobar po meni...svi ostali podbacili...Besliju nije uhvatio strah cisto zbog iskustva kojeg ima...i to je to,bez veze psujemo po odredjenim igracima,a bili smo im zahvalni za sve sto su uradili za nas...hajde da pokazemo ljubav i podrsku svima njima vec na sljedecoj utakmici,pa onda dalje kroz nove ligaske utakmice,kroz jos jednu sezonu do nove evrope,kada cemo imati uslove da budemo i kvalitetniji i jaci i iskusniji...mora biti postepeno,a sa nase strane mora biti strpljenja i za ovakve stvari,ako volimo Zelju,onda hajde da ih podrzimo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 14 jul 2010, 12:55

BLU SKY je napisao/la:JA neznam sta se ovi pitari javljaju kad ih nema ni na mapi.Jbg nama dolazi hapoel a vama Zdravko colic pa sretno njanje :lol: :lol: :lol:
Bolje i Zdravko Čolić nego Ljuba Aličić. A izgleda poslije 21.07. da i tebi negine Zdravko Čolić
:lol:

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 14 jul 2010, 12:57

Zdravko Colic nece donijeti sramotu,hehe

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 13:00

imate na izvoru sta je rekao Amar poslije tekme i sve je tacno od a do ž sta je rekao, eto poslusajte ga i bice i vama malo jasnija ova sva situacija...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2010, 13:02

Ne mogu da vjerujem!!!
Pa imaju li pitari svoju temu?
Fakat ne kontam, ako imaju, pisu li ista na njoj, ili su stalno na nasoj temi?
Za Boga miloga, pa prosetajte malo po svojoj temi, procitajte o pojacanjima iz C.Gore...
I nemojte bezveze blatiti zdravka Colica, nema potrebe da se on spominje u negativnom kontekstu...
Osim toga, Zdravko Colic ne gostuje na stadionu Njanjajeva, vec na Stadionu Asim Ferhatovic - Hase, a on ne pripada gore navedenom klubu.
I molim Vas, nemojte se vise sa "susjedima" prepucavati preko foruma, vidjecemo kad pocne sezona ko se ima razloga smijati...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 14 jul 2010, 13:05

sta reci odigrali smo lose pogtovo na sredini terena koja nam je donjela titulu ocekivao sam puno vise ali sta sad jedna argentina primi 4 komada na svjetskom prvenstvu za koju igra mesi,maskerano.... pa nije smak svijeta za sedam dana imamo uzvrat pokusati odigrati sto bolje nauciti nesto iz ovog dvomeca i naravno odbraniti titulu ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 14 jul 2010, 13:08

nisam vam zelio ovakav debakl,ali sam ga predosjecao..

ljudi,opet kazem,prvaci ste,niste lose igrali proslu sezonu,ali presudan je bio vjetar u ledja koji vam je osigurao OSIM stariji-Ivica..al' i tako se osvajaju prvenstva diljem svijeta,pa zasto ne bi i kod nas..

shvatite...taj AMAR OSIM kojeg dizete u nebesa, nema kvalitet da vodi moj haustor na nekom turniru..napisao vam je kolega prije mene..projekat AMAR OSIM na celu sa tatom,ili kako vi kazete "babom",vam se razbija od glavu,i sto je najgore taman ste malo zivnuli a ovo ce vas skroz srozati..i cim bude imalo zagustilo taj isti AMAR OSIM ce vas parkirat' ko biciklo i pobjeci negdje ,gdje mu tata nadje angazman..je.be se njega za vas..cijelo prvenstvo je bilo odradjeno od strane ivice osima &co iz saveza koji su mu se uvlacili u analni otvor i pomagali njegovom"malom" delegirajuci mu sudije,delegate i slicno....jer ipak,lakse je sina utrpati u neki "eu" klub kad kaze osvojio je prvenstvo...shvatite to..i zapitajte gdje vam je brkovic koji je bio spreman da vam pomogne i prije svega zahvalite njemu na tituli..ja cu vam reci,otisao zbog AMARA OSIMA koji mu nije htio povesti njegovog malog na pripreme...PROVJERITE..

usput,upuceniji sam u stanje u bh nogometu vise nego 99 % posjetitelja ovog foruma..

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2010, 13:11

HUM je napisao/la:nisam vam zelio ovakav debakl,ali sam ga predosjecao..

ljudi,opet kazem,prvaci ste,niste lose igrali proslu sezonu,ali presudan je bio vjetar u ledja koji vam je osigurao OSIM stariji-Ivica..al' i tako se osvajaju prvenstva diljem svijeta,pa zasto ne bi i kod nas..

shvatite...taj AMAR OSIM kojeg dizete u nebesa, nema kvalitet da vodi moj haustor na nekom turniru..napisao vam je kolega prije mene..projekat AMAR OSIM na celu sa tatom,ili kako vi kazete "babom",vam se razbija od glavu,i sto je najgore taman ste malo zivnuli a ovo ce vas skroz srozati..i cim bude imalo zagustilo taj isti AMAR OSIM ce vas parkirat' ko biciklo i pobjeci negdje ,gdje mu tata nadje angazman..je.be se njega za vas..cijelo prvenstvo je bilo odradjeno od strane ivice osima &co iz saveza koji su mu se uvlacili u analni otvor i pomagali njegovom"malom" delegirajuci mu sudije,delegate i slicno....jer ipak,lakse je sina utrpati u neki "eu" klub kad kaze osvojio je prvenstvo...shvatite to..i zapitajte gdje vam je brkovic koji je bio spreman da vam pomogne i prije svega zahvalite njemu na tituli..ja cu vam reci,otisao zbog AMARA OSIMA koji mu nije htio povesti njegovog malog na pripreme...PROVJERITE..

usput,upuceniji sam u stanje u bh nogometu vise nego 99 % posjetitelja ovog foruma..
A normalno je da vodi njegovog malog na pripreme?
SVASTA!!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 jul 2010, 13:11

Svi zaboravljaju da je Amar došao prije godinu dana.Neka mi ovi kritičari kažu šta se može napraviti za jednu godinu.Opet ponavljam,ko je preživio Krunića i Hotića, zna o čemu govorim.Sve je ovo, još uvijek, instant ekipa.Malo duži period treba da se stvori TIM.U našim uslovima, duži period nego u normalnim ligama.Treba ljude pustiti da rade i ne treba biti ćorava mačka.Amar je dokazao već ranije da može napraviti tim za evropske utakmice.Ovo što sada imamo je podnošljivo za našu ligu i to je to.Možda bi trebalo poraditi i na psihičkoj spremi, a ne samo na fizičkoj.Davno je rečeno da se fudbal igra glavom.Ja bih uvela za sve nove igrače IQ testiranje, je..š glupog i psihički nestabilnog igrača.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 jul 2010, 13:12

Mi barem zemlju predstavimo kako treba a vi nas blamirate,sjetite se Litexa i rekorda od 7-0 jadna ti majka!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 13:12

HUM je napisao/la:nisam vam zelio ovakav debakl,ali sam ga predosjecao..

jooj nedo nam Bog da su nam svi tako upuceni i svi kvazi strucnjaci ko ti....
da Allah dragi sacuva kakvih debila i kakvih poremecenih umova ovdje sve nema...
odani! THE MANIACS 1987

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 13:15

samo sarajevo je napisao/la:Mi barem zemlju predstavimo kako treba a vi nas blamirate,sjetite se Litexa i rekorda od 7-0 jadna ti majka!
Uredu je, mi samo blamiramo i naciju i sve mi smo najgori nema gorih od nas, a vi ste najbolji na svijetu, vama ni Real ni Barca nisu ravni vi ste naj naj najbolji, jesi sad zadovoljan?? Ako nisi nezz koja je svrha tvog pisanja ovdje?? Sta hoces da dokazes?? Eto ja sam ti rekao da smo mi najgori a vi najbolji a sad **** sa teme....
odani! THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jul 2010, 13:15

:mrgreen:
malo cu odmoriti od ovog foruma jer cu oglupit od citanja nekih postova...
...poraz u europi znak namjestanja :mrgreen: besiktasi partizani i ostali...jah
al niste vi krivi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 jul 2010, 13:15

Svasta covjek ovdje procita.Pred ucesce u LP nama 2 standardna igraca odu u renomirani RNK SPLIT a mi ocekujemo da izbacimo tamo neki Hapoel, koji moze pobjediti samo tamo neki Hamburg, Seltik... Sehica kriviti je isto kao i mene isto vazi i za Popa koji se nije usudio da uzme loptu na centru i da nanize odbranu Hapoela. Culum je odigrao katastrofa i ocigledno vazne utakmice lose uticu na njega. Osim je zavalio Stanu , trebao ga je odmah mjenjati ili prekomandovati jer se to vidjelo nakon 10 min. . Uglavnom, ne mozes imati platu 8 glava a vozati novog golfa.Tako je i ovo za ove pare imamo dobar tim za PL i nista vise.
Zadnja izmjena: djale, dana/u 14 jul 2010, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.