Neka su bujrum bujrum
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@Osim13 ??????????????????
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Muhoni, rastavit ces jedno prijateljstvo samo da znas. 
Oske ti je puno ljubomoran.
Oske ti je puno ljubomoran.
We more than friends 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
sa istokom bombona atmosfera
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Znaci OsimiZL i Roko friends with benefits
LjoZee ljubomoran na njih.
Vela havle. pC
Vela havle. pC
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
mene su ucili da se od najboljih prepisuje i uci. ako ona mjera, koju sam predlozio, nije dovoljna, onda prodas i kojeg igraca, dok ne namiris svoje. a, mozda tom lovom zatvoris i kakve kredite, pa cista obraza mozes reci da si poslovao u plusubalkanika je napisao/la: ↑17 mar 2020, 18:59Promijenila se uprava nije vise Miske tu da se takve stvari radestarigrad je napisao/la: ↑17 mar 2020, 16:38posto se prica kako iz uprave prate forume, a, isto tako, prica se da je besparica u klubu, predlazem da se, retroaktivno, igracima umanje plate na ime losih rezultata na Grbavici. ako igraci ne budu zadovoljni tom odlukom i ne budu nadalje davali svoj maksimum, pa krenu losiji rezultati, uprava se uvijek moze vaditi na to da su igraci losije odigrali zbog necijeg uticaja sa strane. barem nama, nije tesko naci nekakvog neprijatelja. pogotovo, u nasim redovima.
bitno je skontati foru kako doci do love za izvlacenje licnih pozajmica, a, prije nego ovu upravu otjeramo ako ne bude titule na kraju sezone. nije red ostati duzan, pa da nas opet neko tuzaka.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Nisam ja ljubomoranMocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 20:00Znaci OsimiZL i Roko friends with benefits![]()
Vela havle. pC
Ja sam sretan jer su i oni sretni
Nevjerica, brate, kako je lijepo biti na Istoku. Prvi put mi bilo sad protiv Tuzle, neopisiv osjećaj. Osjeti se energija sa terena. Mada, ja se u onim situacijama kada se pomno prati i gleda utakmica ne mogu snaći. Da sam tri kutije imao, malo bi mi bilo.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
svidja mi se tvoj nacin kolega...uvijes i zamotas kao Amar ali ko ima mozak zna sta zelis recistarigrad je napisao/la: ↑17 mar 2020, 20:00mene su ucili da se od najboljih prepisuje i uci. ako ona mjera, koju sam predlozio, nije dovoljna, onda prodas i kojeg igraca, dok ne namiris svoje. a, mozda tom lovom zatvoris i kakve kredite, pa cista obraza mozes reci da si poslovao u plusubalkanika je napisao/la: ↑17 mar 2020, 18:59Promijenila se uprava nije vise Miske tu da se takve stvari radestarigrad je napisao/la: ↑17 mar 2020, 16:38posto se prica kako iz uprave prate forume, a, isto tako, prica se da je besparica u klubu, predlazem da se, retroaktivno, igracima umanje plate na ime losih rezultata na Grbavici. ako igraci ne budu zadovoljni tom odlukom i ne budu nadalje davali svoj maksimum, pa krenu losiji rezultati, uprava se uvijek moze vaditi na to da su igraci losije odigrali zbog necijeg uticaja sa strane. barem nama, nije tesko naci nekakvog neprijatelja. pogotovo, u nasim redovima.
bitno je skontati foru kako doci do love za izvlacenje licnih pozajmica, a, prije nego ovu upravu otjeramo ako ne bude titule na kraju sezone. nije red ostati duzan, pa da nas opet neko tuzaka.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja sam mislio da ova hajra malo mozga ima
ma ako dozivim 50 udarat cu se nogom u guzicu ...3 godine evo na istoku svaki put puknu 2 kutije cigara za 2 sata
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zato, brate, svi na Jug!delinjo je napisao/la: ↑17 mar 2020, 20:11
ma ako dozivim 50 udarat cu se nogom u guzicu ...3 godine evo na istoku svaki put puknu 2 kutije cigara za 2 sata![]()
![]()
![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Eh, da sam znao da ce nakon Tuzle biti opet velika pauza sto se tice tekmi na Grbavici tacno bih vise uzivao, a manje se nervirao na one sanse i to.
Valja docekati maj da razbucamo taj Celik ponovo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Koja patetika jbt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pustila mlada malo na forum ...ti i mamla ...nema vam treceg
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.