haj dalje ,smije li se malo zapaliti na derneku...da brku posaljem po to
@medo braco jesi ti ozenjen ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako zafali brojeva, samo reci kakve fetiše imaš. Rasporedio sam ih u imeniku po kategorijama.delinjo je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:06eto bracuka to je tvoj dio....ja cu dovesti nekih fufa i starleta da se izigramoavalPacidoroP je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:02Logisticiranje mi je primarna nauka.
Pogotovo ovo pod izolacijom. Kućna atmosferica, roštilj, ljulja, bazen, meso i logistika.
Edit: znamo ko je za žene zadužen![]()
![]()
faraone smijes li ti uopste doci na ovaj nas dernek od cure![]()
delinjo je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:06eto bracuka to je tvoj dio....ja cu dovesti nekih fufa i starleta da se izigramoavalPacidoroP je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:02Logisticiranje mi je primarna nauka.
Pogotovo ovo pod izolacijom. Kućna atmosferica, roštilj, ljulja, bazen, meso i logistika.
![]()
avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:13Ako zafali brojeva, samo reci kakve fetiše imaš. Rasporedio sam ih u imeniku po kategorijama.delinjo je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:06eto bracuka to je tvoj dio....ja cu dovesti nekih fufa i starleta da se izigramoavalPacidoroP je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:02
Logisticiranje mi je primarna nauka.
![]()
Prve su mi feet instagramuše. Njih prikupljam preko ljeta dok se nose sandalice, one papuče s mačkom, te japanke. Najdraža 4. mjeseca za moje ukuse.
Pod brojem dva su mi "big ass". Povelik broj mogu ti reći. Pogotovo u ovih par dana mi popuniše memoriju. Mešćini fino su jele i radile preko zime.
Trojka su već sifonjare. Al' kvalitetne. "Ramazanska topa girls".
Četvrta je onako dječija "milf". To vodim radi prijatelja, nema super oglasa već godinu i po, pa ovako traži šeme.
Peta je meni jako draga. Ali to već nije za javnost da ne bi Zen'ce zaglaviJo.
jbg na ruskom bi bio papuca anyukov
a pitam jer jedino ti od ovih zauzetih smiejs koristiti izgleda forum kad pozelis
djesi lutka bratova
Teško da sam to napisao
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 27 gostiju.