FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 18 avg 2024, 15:47

Gdje je statut :urnebes: Potraga za statutom ko za svetim gralom....Aco stoji na bedemu ljubavi prema Slobodi i cuva ga ko krizar, sta kazu nema statuta, nije napravljen update stranice..... :urnebes: :urnebes:
🔴⚫️

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 18 avg 2024, 16:20

Skver je napisao/la:
18 avg 2024, 15:47
Gdje je statut :urnebes: Potraga za statutom ko za svetim gralom....Aco stoji na bedemu ljubavi prema Slobodi i cuva ga ko krizar, sta kazu nema statuta, nije napravljen update stranice..... :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol:

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 18 avg 2024, 16:23

DamirT je napisao/la:
18 avg 2024, 13:53
Jbt papire za igrace rjesavaju mjesec dana. Radnik sve rijesio u sedmicu dana.
Jbg razumi ih,bili su zauzeti pisanjem (kukanjem)saopstenja pa nisu uspjeli registrovati igrace.
I ne razumijem na osnovu cega su ljudi po komentarima optimisti sto se tice vecerasnje utakmice,kad ce opet menadzeri sastaviti tim.
Nek nam je bog na pomoci veceras

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 17:18

Jao jao, najjači su mi ovi sto su njihovi harali Slobodom, pa sada ne mogu prismrditi pa seru ovim drugim koji eto nesto rade. 😂

Malo hamam izborno botovanje sta li vec 😂
Sloboda je moja nacija

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 18 avg 2024, 18:10

Sunderland je napisao/la:
18 avg 2024, 17:18
Jao jao, najjači su mi ovi sto su njihovi harali Slobodom, pa sada ne mogu prismrditi pa seru ovim drugim koji eto nesto rade. 😂

Slomise se koliko rade.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 avg 2024, 18:25

Beduin je napisao/la:
18 avg 2024, 12:30
FKBilder je napisao/la:
18 avg 2024, 12:05
Dok se nesto "pozitivno" desi, bicemo zakovani za dno i sigurni putnici u nizi rang
A onda cemo mi ispasti krivi jer smo ih otjerali, nismo im dali podrsku, mir i vrijeme, nismo uzeli 1000 clanskih, nema nas na stadionu 4000 da gledamo trpanje od Posusja. Uvijek ce oni biti zrtve.
Treba da putujem 1600 Kilometara u 2 pravca, trosim vrijeme, novac, kupujem ulaznice zajebavam se da bi me klosar prozivao da sam ja kriv za njihov nerad i nesposobnost.

Hvale se napravili ugovor rijesili najveci dug Slobode prema Davudu, blabla mene ako sjecanje sluzi, i Azmir je "rijesio "mnoge stvari pa i tog Davuda, dobio licencu za evropu, i evo nas 9 godina kasnije.....
Mnogo ce toga doc na naplatu nekom drugom posle ovih.
Sve samo u krug se vrti.
Sta tebi pricam znas i vise od mene

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 18:41

Celestial je napisao/la:
18 avg 2024, 18:10

Slomise se koliko rade.
Jel' to najbolje sto mozes i znas?
Sloboda je moja nacija

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 18 avg 2024, 18:42

18 avg 2024, 18:41
Celestial je napisao/la:

Slomise se koliko rade.
Znam dosta ali ne branim nikog po forumima za cvaju.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 18:46

Celestial je napisao/la:
18 avg 2024, 18:42
Celestial je napisao/la:

Slomise se koliko rade.
Hahaha, de opet procitaj, kao nešto rade. Ali evo da ti pojasnim, za razliku od ugovora na ruke, placanje duplih ugovora, naplacivanje 5,6 puta ugovora, ne placanje poreza i slicno ovi i izgleda kao da nešto rade. Da ne spominjem uzimanje mobitela na racun kluba, flasa viskija od 400 km i slicno. Jel' sada jasnije?
Sloboda je moja nacija

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 18 avg 2024, 18:49

18 avg 2024, 18:46
Celestial je napisao/la:

Hahaha, de opet procitaj, kao nešto rade. Ali evo da ti pojasnim, za razliku od ugovora na ruke, placanje duplih ugovora, naplacivanje 5,6 puta ugovora, ne placanje poreza i slicno ovi i izgleda kao da nešto rade. Da ne spominjem uzimanje mobitela na racun kluba, flasa viskija od 400 km i slicno. Jel' sada jasnije?
I ti si u talu s njima.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 18:49

Celestial je napisao/la:
18 avg 2024, 18:49
18 avg 2024, 18:46
Celestial je napisao/la:

I ti si u talu s njima.
Ahhaha dobro 😂
Sloboda je moja nacija

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 avg 2024, 18:56

Ako se brukanje kluba, glumljenje diktatora, plakanje da nas ne gura politika ( a isti pisali da grad mora davati 0KM u slucaju da neko drugi bude predsjednik?! ), angazovanje sumnjivih tipova da nas vanterenskim aktivnkstima guraju, svaljivanje krivice na navijace, ocajna politika izbora trenera i igraca i dobar uvod u trece ispadanje iz PL smatra radom, onda da ovi nesto rade.

A sad smo i politicki botovi jer volimo Slobodu i ne zelimo da gledamo ovaj jad. Aferim.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 19:02

Madal je napisao/la:
18 avg 2024, 18:56

Ako se brukanje kluba, glumljenje diktatora, plakanje da nas ne gura politika ( a isti pisali da grad mora davati 0KM u slucaju da neko drugi bude predsjednik?! ), angazovanje sumnjivih tipova da nas vanterenskim aktivnkstima guraju, svaljivanje krivice na navijace, ocajna politika izbora trenera i igraca i dobar uvod u trece ispadanje iz PL smatra radom, onda da ovi nesto rade.

A sad smo i politicki botovi jer volimo Slobodu i ne zelimo da gledamo ovaj jad. Aferim.
Cek cek, stani malo... Zar to isto nije bilo i u doba onih koje prizivas? S tim da su ovi rekli toliko imamo i cao, i kao da nešto rade sam napisao. Opet kazem ne branim ih, otice kao i milion do sada uprava, nebitni su .A ne znam sto si se pronašao u ovom botovi?
Sloboda je moja nacija

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 avg 2024, 19:16

18 avg 2024, 19:02

Cek cek, stani malo... Zar to isto nije bilo i u doba onih koje prizivas? S tim da su ovi rekli toliko imamo i cao, i kao da nešto rade sam napisao. Opet kazem ne branim ih, otice kao i milion do sada uprava, nebitni su .A ne znam sto si se pronašao u ovom botovi?
Cuj toliko imamo i cao. Pa nek idu cao onda?! Ili toliko imamo pa makar i u kantonalnoj zavrsili? Iskreno i nisam se pronasao nego ste mi degutantni kako vam smeta sto je raji ovo dopizidilo. I treba im dopizditi jer nije normalno da ne dopizdi.

I da drug, de mi molim te reci, koga ja to prizivam?
-Beogradski sindikat

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 19:22

Madal je napisao/la:
18 avg 2024, 19:16
18 avg 2024, 19:02

Cuj toliko imamo i cao. Pa nek idu cao onda?! Ili toliko imamo pa makar i u kantonalnoj zavrsili? Iskreno i nisam se pronasao nego ste mi degutantni kako vam smeta sto je raji ovo dopizidilo. I treba im dopizditi jer nije normalno da ne dopizdi.

I da drug, de mi molim te reci, koga ja to prizivam?
Pa evo dali su otkaz, eto neka preuzme? Toliko se ima jer moras isplatiti dugove i ostalo, od bivših uprava npr oca od Tonija Livancica sto je neko uzeo pozajmicu, Nalinu platu iz prvog mandata itd...Ne znam sta treba da se zaduzujemo dodatno i slicno... Kazem ti opet **** mi se za njih nebitni su ali pokušavam da sagledam stvari realno ..

Izvini nije ti pomjesao sam do mene ovi sto gore prizivaju :)
Sloboda je moja nacija

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 avg 2024, 19:48

18 avg 2024, 19:22
Pa evo dali su otkaz, eto neka preuzme? Toliko se ima jer moras isplatiti dugove i ostalo, od bivših uprava npr oca od Tonija Livancica sto je neko uzeo pozajmicu, Nalinu platu iz prvog mandata itd...Ne znam sta treba da se zaduzujemo dodatno i slicno... Kazem ti opet **** mi se za njih nebitni su ali pokušavam da sagledam stvari realno ..

Pa bilo je prijava proslo ljeto pa su oni svog predsjednika ugovorili bez da se sam prijavi i dali mu nogu za 6mj. jer se vjerovao ili ne ponasao kao i u prvom mandatu. Nisu mozda znali za onu ko te **** godinama **** ce te opet?!
Dugovi su nam smijesni i veoma mali, pa mi smo i sa Secerom dobijali i europsku licencu na prvostepenoj. Ovi dugovi su teret ako si kokuz a i kad se rijesimo dugova, sa ovom politikom vodjenja kluba ja garantujem da bi bili kanta za nabijanje jer ovi ljudi ne znaju.
-Beogradski sindikat

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 20:05

Madal je napisao/la:
18 avg 2024, 19:48
18 avg 2024, 19:22

Pa bilo je prijava proslo ljeto pa su oni svog predsjednika ugovorili bez da se sam prijavi i dali mu nogu za 6mj. jer se vjerovao ili ne ponasao kao i u prvom mandatu. Nisu mozda znali za onu ko te **** godinama **** ce te opet?!
Dugovi su nam smijesni i veoma mali, pa mi smo i sa Secerom dobijali i europsku licencu na prvostepenoj. Ovi dugovi su teret ako si kokuz a i kad se rijesimo dugova, sa ovom politikom vodjenja kluba ja garantujem da bi bili kanta za nabijanje jer ovi ljudi ne znaju.
Evo **** njih podnijeli su ostavke, otice kao i milion do sada ih. Evo informacija Azmir ceka ko ce gradonačelnik, vecina biti, nudilo se i njemu. Sta cemo kako cemo je pitanje iz ove koze se ne moze :)
Sloboda je moja nacija

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 avg 2024, 20:15

Sta te boli ko ce biti gradonacelnik. Uzmi klub, igraj evropu, uzmi titulu, napuni stadion, napravi koji transfer i uzmi i sebi para,ili vrati svoje boli me k mene kao navijaca zanima i sanjam da i ja navijam za svoj klub u evropi, da i ja sanjam tu KL ,da iz sveg glasa zapjevam Sloboda sampion.
Ywbem vam mater

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 avg 2024, 20:17

FKBilder je napisao/la:
18 avg 2024, 20:15
Sta te boli ko ce biti gradonacelnik. Uzmi klub, igraj evropu, uzmi titulu, napuni stadion, napravi koji transfer i uzmi i sebi para,ili vrati svoje boli me k mene kao navijaca zanima i sanjam da i ja navijam za svoj klub u evropi, da i ja sanjam tu KL ,da iz sveg glasa zapjevam Sloboda sampion.
Ywbem vam mater
Nazalost brate moj sve oko politike se vrti, a ovo svi cekaju da trguju
Sloboda je moja nacija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 avg 2024, 20:18

FKBilder je napisao/la:
18 avg 2024, 20:15
Ywbem vam mater
Sta ces kad se svi preko sportskih klubova probijaju u politiku. Evo i Azmir. Suruju oni svi medjusobno na politickoj sceni...

Eto i ako udje ponovo, nece se postici nesto ogromno kao prvi puta. Eventualno sigurna zona u ligi i bez stresa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.