Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jbg razumi ih,bili su zauzeti pisanjem (kukanjem)saopstenja pa nisu uspjeli registrovati igrace.
Slomise se koliko rade.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:18Jao jao, najjači su mi ovi sto su njihovi harali Slobodom, pa sada ne mogu prismrditi pa seru ovim drugim koji eto nesto rade.![]()
Malo hamam izborno botovanje sta li vec![]()
Treba da putujem 1600 Kilometara u 2 pravca, trosim vrijeme, novac, kupujem ulaznice zajebavam se da bi me klosar prozivao da sam ja kriv za njihov nerad i nesposobnost.
Jel' to najbolje sto mozes i znas?Celestial je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:10Slomise se koliko rade.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:18Jao jao, najjači su mi ovi sto su njihovi harali Slobodom, pa sada ne mogu prismrditi pa seru ovim drugim koji eto nesto rade.![]()
Znam dosta ali ne branim nikog po forumima za cvaju.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:41Jel' to najbolje sto mozes i znas?Celestial je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:10Slomise se koliko rade.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:18Jao jao, najjači su mi ovi sto su njihovi harali Slobodom, pa sada ne mogu prismrditi pa seru ovim drugim koji eto nesto rade.![]()
Hahaha, de opet procitaj, kao nešto rade. Ali evo da ti pojasnim, za razliku od ugovora na ruke, placanje duplih ugovora, naplacivanje 5,6 puta ugovora, ne placanje poreza i slicno ovi i izgleda kao da nešto rade. Da ne spominjem uzimanje mobitela na racun kluba, flasa viskija od 400 km i slicno. Jel' sada jasnije?
I ti si u talu s njima.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:46Hahaha, de opet procitaj, kao nešto rade. Ali evo da ti pojasnim, za razliku od ugovora na ruke, placanje duplih ugovora, naplacivanje 5,6 puta ugovora, ne placanje poreza i slicno ovi i izgleda kao da nešto rade. Da ne spominjem uzimanje mobitela na racun kluba, flasa viskija od 400 km i slicno. Jel' sada jasnije?
Ahhaha dobroCelestial je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:49I ti si u talu s njima.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:46Hahaha, de opet procitaj, kao nešto rade. Ali evo da ti pojasnim, za razliku od ugovora na ruke, placanje duplih ugovora, naplacivanje 5,6 puta ugovora, ne placanje poreza i slicno ovi i izgleda kao da nešto rade. Da ne spominjem uzimanje mobitela na racun kluba, flasa viskija od 400 km i slicno. Jel' sada jasnije?
Ako se brukanje kluba, glumljenje diktatora, plakanje da nas ne gura politika ( a isti pisali da grad mora davati 0KM u slucaju da neko drugi bude predsjednik?! ), angazovanje sumnjivih tipova da nas vanterenskim aktivnkstima guraju, svaljivanje krivice na navijace, ocajna politika izbora trenera i igraca i dobar uvod u trece ispadanje iz PL smatra radom, onda da ovi nesto rade.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:18Jao jao, najjači su mi ovi sto su njihovi harali Slobodom, pa sada ne mogu prismrditi pa seru ovim drugim koji eto nesto rade.![]()
Cek cek, stani malo... Zar to isto nije bilo i u doba onih koje prizivas? S tim da su ovi rekli toliko imamo i cao, i kao da nešto rade sam napisao. Opet kazem ne branim ih, otice kao i milion do sada uprava, nebitni su .A ne znam sto si se pronašao u ovom botovi?Madal je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:56Ako se brukanje kluba, glumljenje diktatora, plakanje da nas ne gura politika ( a isti pisali da grad mora davati 0KM u slucaju da neko drugi bude predsjednik?! ), angazovanje sumnjivih tipova da nas vanterenskim aktivnkstima guraju, svaljivanje krivice na navijace, ocajna politika izbora trenera i igraca i dobar uvod u trece ispadanje iz PL smatra radom, onda da ovi nesto rade.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:18Jao jao, najjači su mi ovi sto su njihovi harali Slobodom, pa sada ne mogu prismrditi pa seru ovim drugim koji eto nesto rade.![]()
A sad smo i politicki botovi jer volimo Slobodu i ne zelimo da gledamo ovaj jad. Aferim.
Cuj toliko imamo i cao. Pa nek idu cao onda?! Ili toliko imamo pa makar i u kantonalnoj zavrsili? Iskreno i nisam se pronasao nego ste mi degutantni kako vam smeta sto je raji ovo dopizidilo. I treba im dopizditi jer nije normalno da ne dopizdi.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:02
Cek cek, stani malo... Zar to isto nije bilo i u doba onih koje prizivas? S tim da su ovi rekli toliko imamo i cao, i kao da nešto rade sam napisao. Opet kazem ne branim ih, otice kao i milion do sada uprava, nebitni su .A ne znam sto si se pronašao u ovom botovi?
Pa evo dali su otkaz, eto neka preuzme? Toliko se ima jer moras isplatiti dugove i ostalo, od bivših uprava npr oca od Tonija Livancica sto je neko uzeo pozajmicu, Nalinu platu iz prvog mandata itd...Ne znam sta treba da se zaduzujemo dodatno i slicno... Kazem ti opet **** mi se za njih nebitni su ali pokušavam da sagledam stvari realno ..Madal je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:16Cuj toliko imamo i cao. Pa nek idu cao onda?! Ili toliko imamo pa makar i u kantonalnoj zavrsili? Iskreno i nisam se pronasao nego ste mi degutantni kako vam smeta sto je raji ovo dopizidilo. I treba im dopizditi jer nije normalno da ne dopizdi.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:02
Cek cek, stani malo... Zar to isto nije bilo i u doba onih koje prizivas? S tim da su ovi rekli toliko imamo i cao, i kao da nešto rade sam napisao. Opet kazem ne branim ih, otice kao i milion do sada uprava, nebitni su .A ne znam sto si se pronašao u ovom botovi?
I da drug, de mi molim te reci, koga ja to prizivam?
Pa bilo je prijava proslo ljeto pa su oni svog predsjednika ugovorili bez da se sam prijavi i dali mu nogu za 6mj. jer se vjerovao ili ne ponasao kao i u prvom mandatu. Nisu mozda znali za onu ko te **** godinama **** ce te opet?!Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:22Pa evo dali su otkaz, eto neka preuzme? Toliko se ima jer moras isplatiti dugove i ostalo, od bivših uprava npr oca od Tonija Livancica sto je neko uzeo pozajmicu, Nalinu platu iz prvog mandata itd...Ne znam sta treba da se zaduzujemo dodatno i slicno... Kazem ti opet **** mi se za njih nebitni su ali pokušavam da sagledam stvari realno ..
Izvini nije ti pomjesao sam do mene ovi sto gore prizivaju![]()
Evo **** njih podnijeli su ostavke, otice kao i milion do sada ih. Evo informacija Azmir ceka ko ce gradonačelnik, vecina biti, nudilo se i njemu. Sta cemo kako cemo je pitanje iz ove koze se ne mozeMadal je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:48Pa bilo je prijava proslo ljeto pa su oni svog predsjednika ugovorili bez da se sam prijavi i dali mu nogu za 6mj. jer se vjerovao ili ne ponasao kao i u prvom mandatu. Nisu mozda znali za onu ko te **** godinama **** ce te opet?!Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:22Pa evo dali su otkaz, eto neka preuzme? Toliko se ima jer moras isplatiti dugove i ostalo, od bivših uprava npr oca od Tonija Livancica sto je neko uzeo pozajmicu, Nalinu platu iz prvog mandata itd...Ne znam sta treba da se zaduzujemo dodatno i slicno... Kazem ti opet **** mi se za njih nebitni su ali pokušavam da sagledam stvari realno ..
Izvini nije ti pomjesao sam do mene ovi sto gore prizivaju![]()
Dugovi su nam smijesni i veoma mali, pa mi smo i sa Secerom dobijali i europsku licencu na prvostepenoj. Ovi dugovi su teret ako si kokuz a i kad se rijesimo dugova, sa ovom politikom vodjenja kluba ja garantujem da bi bili kanta za nabijanje jer ovi ljudi ne znaju.
Nazalost brate moj sve oko politike se vrti, a ovo svi cekaju da trgujuFKBilder je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:15Sta te boli ko ce biti gradonacelnik. Uzmi klub, igraj evropu, uzmi titulu, napuni stadion, napravi koji transfer i uzmi i sebi para,ili vrati svoje boli me k mene kao navijaca zanima i sanjam da i ja navijam za svoj klub u evropi, da i ja sanjam tu KL ,da iz sveg glasa zapjevam Sloboda sampion.
Ywbem vam mater
Sta ces kad se svi preko sportskih klubova probijaju u politiku. Evo i Azmir. Suruju oni svi medjusobno na politickoj sceni...FKBilder je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:15Sta te boli ko ce biti gradonacelnik. Uzmi klub, igraj evropu, uzmi titulu, napuni stadion, napravi koji transfer i uzmi i sebi para,ili vrati svoje boli me k mene kao navijaca zanima i sanjam da i ja navijam za svoj klub u evropi, da i ja sanjam tu KL ,da iz sveg glasa zapjevam Sloboda sampion.
Ywbem vam mater
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.