e da nam je tog tvog sa slike sad, pihh... samo da vise ne gledam ono Popovica, pa ako ono lici na fudbalera u PM i fudbal i sve onda, ono vise lici na fizickog radnika u zeljezari neg na fudbalera, ali je najveci problem to sto mi nezznamo cijenit svoje i nase, jer uvijek mislimo ako je tudje i ako je strano da je bolje od naseg i ako dovedemo nekog iz Srbije da je on sad zvijezda tu kod nas i igracina....a onakvih napadaca ko Popovica malih milion, bolje cini mi se da smo ostavili onog Mujknovica imam osjecaj bolje bi on odigro i kiljo bi i udaro i gino neg onaj... nikad ga nesto nisam gotivio tog Popovica jednostavno nezz njegove kretnje i njegova igra me dovodi do ludila...to je moje licno misljenje koje ocito ne dijeli i Amar cim ga onoliko forsira, ali nekad mroate i vi shvatiti da nije ni Amar nepogrijesiv, naravno ja sam mu kao i svi navijaci Zelje neizmjerno zahvalan i postujem ga maximalno i njega i njegov rad, ali ipak mislim da je pogrijesio u tolikom forsiranju Popovica, Daka nije imao ni upola sanse kao Popovic a da ne pricamo o Bajri...edotm87 je napisao/la:kakve sve gluposti neces procitati ovdje... strasno...ne boli poraz, boli ono **** trckaranje po terenu... i prvo poluvrijeme bez faula...
al hajd sad treba doc i probat sto visse napunit Kosevo i probat makar opet ne izgubit...