FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 13:53

edotm87 je napisao/la:kakve sve gluposti neces procitati ovdje... strasno... :roll: ne boli poraz, boli ono **** trckaranje po terenu... i prvo poluvrijeme bez faula... :twisted:
e da nam je tog tvog sa slike sad, pihh... samo da vise ne gledam ono Popovica, pa ako ono lici na fudbalera u PM i fudbal i sve onda, ono vise lici na fizickog radnika u zeljezari neg na fudbalera, ali je najveci problem to sto mi nezznamo cijenit svoje i nase, jer uvijek mislimo ako je tudje i ako je strano da je bolje od naseg i ako dovedemo nekog iz Srbije da je on sad zvijezda tu kod nas i igracina....a onakvih napadaca ko Popovica malih milion, bolje cini mi se da smo ostavili onog Mujknovica imam osjecaj bolje bi on odigro i kiljo bi i udaro i gino neg onaj... nikad ga nesto nisam gotivio tog Popovica jednostavno nezz njegove kretnje i njegova igra me dovodi do ludila...to je moje licno misljenje koje ocito ne dijeli i Amar cim ga onoliko forsira, ali nekad mroate i vi shvatiti da nije ni Amar nepogrijesiv, naravno ja sam mu kao i svi navijaci Zelje neizmjerno zahvalan i postujem ga maximalno i njega i njegov rad, ali ipak mislim da je pogrijesio u tolikom forsiranju Popovica, Daka nije imao ni upola sanse kao Popovic a da ne pricamo o Bajri...
al hajd sad treba doc i probat sto visse napunit Kosevo i probat makar opet ne izgubit...
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 14 jul 2010, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 14 jul 2010, 13:54

djale je napisao/la:Svasta covjek ovdje procita.Pred ucesce u LP nama 2 standardna igraca odu u renomirani RNK SPLIT a mi ocekujemo da izbacimo tamo neki Hapoel, koji moze pobjediti samo tamo neki Hamburg, Seltik... Sehica kriviti je isto kao i mene isto vazi i za Popa koji se nije usudio da uzme loptu na centru i da nanize odbranu Hapoela. Culum je odigrao katastrofa i ocigledno vazne utakmice lose uticu na njega. Osim je zavalio Stanu , trebao ga je odmah mjenjati ili prekomandovati jer se to vidjelo nakon 10 min. . Uglavnom, ne mozes imati platu 8 glava a vozati novog golfa.Tako je i ovo za ove pare imamo dobar tim za PL i nista vise.
bravo kralju, manje vise to je to, za sad smo vladari PL-e al vec sljedece sezone bi trebali imati jaci tim od ovog i biti dosta bolji u evropi, za sad je ovako stanje, ali PL ne bi trebala doci u pitanje :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 13:54

HUM je napisao/la:@ STOLE IZ BORA :D :D

lijepo si obrazovan,nema sta... :oops:

mozda bi ti volio da je ovo napisano LAZ...ali na tvoju zalost ISTINA CISTA KO SUZA...iako navijas za zelju,upuceniji sam u tebe jer mi je to posao..e sad sta kako,eto tebi cu rec'... :o

zivio moj STOLE i sjedi ispod BORA zega je..
:)
o cemu si ti upuceniji de bolan ne izmisljaj procitaj vecinu svojih postova i sam ces sebi dati 12 godina...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 14 jul 2010, 13:55

zijadp je napisao/la:K

Vrati se malo unazad pa pročitaj.
Ili da se ti vratis unazad pa procitas, mozda ne nadjes pitanja, a nadjes odgovore :idea: 8-)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 13:58

mozda bi ti volio da je ovo napisano LAZ...ali na tvoju zalost ISTINA CISTA KO SUZA...iako navijas za zelju,upuceniji sam u tebe jer mi je to posao..e sad sta kako,eto tebi cu rec'... :o

Kao sto rekoh, necu ovde o naobrazbi, nije tema .. ;). Ali ako ti sta znaci eto ti budi obrazovan a ja cu biti onaj koji veze nema, nikakav problem.

Eto vidis, kad ja kazem da si UPUCEN u desavanja u klubu ti bunis a sad ti isto to pises. Da sam napisao da nisi upucen opet bi se bunio. Ne znam sta covjek da napise da bi ti bio zadovoljan .. 8-)

Zahvaljujem ti sto si me uputio u "istinu" o klubu o kojem veze nemam. Ziv ti meni bio ..

Ovim zavrsavam raspravu sa svim POZNAVAOCIMA stanja u FK Zeljeznicar! Cujemo se kad pocne sezona ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 14:02

a kolko samo "upucenih" ljudi u nas fudbal na ovom forumu ja ne mogu da vjerujem, pa ovdje sve sami poznavaoci i ober fudbalski strucnjaci... Ja vecu koncetraciju strucnjaka i upucenih ljudi u nas fudbal na manjem mjestu nisam vidio... Te ovom je posao to, te ovom je ovaj komsija taj i taj, te ovom stari poznaje tog i tog, te ovaj je upucen jer poznaje stanje i ljude u klubu, da Bog sacuva sve sami upuceni ljudi i strucnjaci ovdje....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

sa67
Kontakt:

Post Postao/la sa67 » 14 jul 2010, 14:05

BLU SKY je napisao/la:Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)

Nedaju nam prici Cevljanovicima. Kazu "sad ste nam poslije nekoliko godina dosli, sram vas bilo :oops:
Kazu jos i to "mi smo ti obrazli. zeljovci su nam svake godine tradicionalno gosti, pa nebi da ih uvrijedimo
Ove godine nisu mogli doci , ali dogodine eto njih opet vamo
Gdje nade to Sarajevo - Bazel 0:4. Gubite se izgleda, prividaju vam se golovi

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 14:06

ja lijepa dana, nikad se sretniji nisam probudio. Hvala svima zbog kojih mi osmijeh od sinoc ne silazi sa lica. Covjece ono je nevjerovatno, kako je moguce da glave ne idu sa ramena ali bukvalno, a vi pozivate na nekakav sabur kao haj treba im dati jos jednu sansu ovo ono...boze sacuvaj. Najveca sramota bh fudbala u zadnjih 50 god. definitivno, veca i od litexa

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 jul 2010, 14:07

Ja za svojih preko 30 godina koliko pratim Želju ne pamtim ovakvu bruku. Bilo je i većih poraza (koje nam dušmani nabijaju na nos, ali to su bile neke druge okolnosti i mi malo upućeniji znamo o čemu se to radilo. Bilo je i subjektivnih i objektivnih okolnosti i za Zmaja i za Litex), ali ovako nešto kao ono sinoć se rijetko viđa. Jednostavno nema riječi za opisati onu blamažu.
Ne bih nikoga optuživao pojedinačno od igraća jer sam svoj stav o trenutnom igraćkom kadru manje-više iznio ranije. Možda nisam više kompetentan (vrijeme me pregazilo), ali ja u Želji u stvari i ne vidim ozbiljnih igraća osim nekih par pokušaja, ali ne bitno je to sad. Nemam pare, nemam moć da lično nešto uradim tako da se u startu mogu poklopiti.
Nadam se da će Amar izvući pouku iz svega što se sinoć dogodilo. Kriv je i on itekako. Nije ovo nikakav napad ili linč, ali se odgovornost mora preuzeti. Baš kao što se za dobre rezultate i igre na njegovu adresu slijevaju pohvale i priznanja tako i u ovoj jednoj od većih bruka za ovih 9 banki postojanja mora biti spreman preuzeti krivicu na sebe. Uprava kluba na čelu sa Žujom također. Ako se sav projekat izvlačenja kluba iz krize bude zasnivao na Džekinim parama, to nije dobro. Međutim, kako vrijeme odmiće čini mi se da je to ustvari jedina varijanta. Pa ako i jeste smatram da se u neke stvari trebalo ući sa više rizika. Ako ćemo svake godine, ali baš svake, prodavati sve što je za prodati i vazda čekati nečije pare onda će nam se i svake godine dešavati slične stvari.
Nisam razočaran rezultatom jer bilo je i gorih, ali jesam jednim moram reći sveopštim amaterizmom u svim strukturama. Promjena jeste bila na bolje, ali opet izgleda neke stvari u startu nisu na svom mjestu što bi omogućilo brži napredak u razvoju kluba. Ako je čitav klub spao na Amara i par operativaca onda brate to treba i javno reći i na Amara što se kaže klub prepisati i doviđenja žurim. Ne vidim nikakav igraćki napredak u odnosu na prošlu godinu. Je li naša strategija da Amar svake godine pravi pitu od govana?
Mi navijači kao i uvijek smo dali sve od sebe i nama se nema šta reći. Treba shvatiti i ove dušmane što se naslađuju jer znaju oni dobro ko je Željo i njegovi navijači. Mase manje vrijednih su se uvijek naslađivale neuspjesima velikih. To je normalno. Naravno, ima i veliki broj onih dobronamjernih navijača drugih klubova kojima je istinski žao.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 14:09

Isamo jos da kazem da nije nikakva provokacija boze sacuvaj, mislim uvijek mi je drago kada izgubite i nemam potrebu da to bilo kome objasnjavam ali ovo je i za mene iskrenog zeljomrsca isuvise bolno. Ovo prihvatite kako hocete ali neko mora biti bijen za ovo u najmanju ruku

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 jul 2010, 14:12

junuz23 je napisao/la:Isamo jos da kazem da nije nikakva provokacija boze sacuvaj, mislim uvijek mi je drago kada izgubite i nemam potrebu da to bilo kome objasnjavam ali ovo je i za mene iskrenog zeljomrsca isuvise bolno. Ovo prihvatite kako hocete ali neko mora biti bijen za ovo u najmanju ruku
Jašta,sad ćemo kao i vi ganjati igrače po terenu i lupati stadion.Mrzi Želju negdje drugo, matere ti, od..bi sa pdf.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 14 jul 2010, 14:13

Mene samo zanima koliko ste dali para Izraelcima na poluvremenu da vas ne buše više u drugom dijelu? :mrgreen:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 14 jul 2010, 14:14

HŠKZ-svetinja je napisao/la:Mene samo zanima koliko ste dali para Izraelcima da vas ne buše više u drugom poluvremenu? :mrgreen:
manje nego nama zrinjski zbog istog razloga

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 14:16

Brate iskren sam i ne provociram, da je bilo 2:0 bilo bi provokacija ali ovo......izvini na kraju krajeva i mene se to tice jer ste me u neku ruku predstavljali i imam pravo da kazem svoje misljenje. Naravno da ne treba lupati ni lomiti nista od infrastrukture, ali nekome se zubi moraju pokazati za ovo.

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 14:16

ovim pitarima bi bolje bilo da idu na trening sarajeva kao jucer na kosevu utakmica bila i doslo 8 ljudi da gleda. medju tih 8 ja koji sam manijak dosao da vidim kako je uredjen stadion za nas u srijedu... sramota.. a po forumima nasim nesto pisu i supljiraju i govore kako su se ojacali.. nama na trening dodje hiljadu do dvije a njima na utakmicu u centru grada na kosevu nula. i tih par sto je bilo vidim prijatelji trenera i igraca i familija. sramota... a nama govore sramota za tekmu

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 jul 2010, 14:24

junuz23 je napisao/la:Brate iskren sam i ne provociram, da je bilo 2:0 bilo bi provokacija ali ovo......izvini na kraju krajeva i mene se to tice jer ste me u neku ruku predstavljali i imam pravo da kazem svoje misljenje. Naravno da ne treba lupati ni lomiti nista od infrastrukture, ali nekome se zubi moraju pokazati za ovo.
Samo si ti falio, bolje ti je idi prati Slaviju i liži se sa sokolovima. I samo želim da se zahvalim navijačima Širokog i Zrinjskog koji su jedini ostali dostojanstveni na ovom forumu te nisu slavili tuđi neuspjeh.
FEDERER= KLOC

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 14 jul 2010, 14:26

Hairlija je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen:

HŠKZ-svetinja ovo je trener radio kad su mu javili da ce tatu Ivicu opet opalit infarkt...NE TRPAJTE VISE zvali su japanci,kazu ko ce ga opet ljecit'...

oprostite normalni forumasi ovo je ovom stoli ispod bora :D

sa67
Kontakt:

Post Postao/la sa67 » 14 jul 2010, 14:27

Dove87 je napisao/la:ovim pitarima bi bolje bilo da idu na trening sarajeva kao jucer na kosevu utakmica bila i doslo 8 ljudi da gleda. medju tih 8 ja koji sam manijak dosao da vidim kako je uredjen stadion za nas u srijedu... sramota.. a po forumima nasim nesto pisu i supljiraju i govore kako su se ojacali.. nama na trening dodje hiljadu do dvije a njima na utakmicu u centru grada na kosevu nula. i tih par sto je bilo vidim prijatelji trenera i igraca i familija. sramota... a nama govore sramota za tekmu
Negovorimo samo mi. Pa svi nam se smiju zbog vas

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 14 jul 2010, 14:30

;)
Zadnja izmjena: Pinki tm`87, dana/u 14 jul 2010, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 14 jul 2010, 14:30

HŠKZ-svetinja je napisao/la:Mene samo zanima koliko ste dali para Izraelcima na poluvremenu da vas ne buše više u drugom dijelu? :mrgreen:
ti ko biva smijesan... jade jadni... vi nikad ncecete shvatiti sta je i ko je hapoel...shvati ako smo mi prosli 5-0 kod njih vi bi prosli 10-0... steta sto ti inteligencija ne dozvoljava da to shvatis...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Hrasno15, Lekqqq1921 i 38 gostiju.