Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hodža
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hodža » 11 okt 2012, 17:37

revoX. je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Suska se nesto,da bi city doveo falcaa,za 40 mil. + Dzeko.Sta mislite o tom?
Glupe spekulacije. Atletico ne bi mogao priustiti Edinu ni pola plate sto sad ima.

al baš...ljudi prodaju Radamela da bi poklopili sa tim parama razne rupe u finansijama a da plaćaju Džeku :lol:
FORZA MARŠAL !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 okt 2012, 12:54

Koje ste vi neznalice .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 12 okt 2012, 23:12

lolcina je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
lolcina je napisao/la:Neka Dzeko bez imalo ustrucavanja ZAMOLI Samarasa da mu otkrije neke fudbalske tajne!!!
Nema tu nekih tajni. Prvi korak je da staviš Vranješa da te čuva, drugi koraka nema.
Samaras je bez problema igrao i pored trojice, nekad i cetvorice nasih igraca, Dzeku je zatvorio jedan, ustvari, skoro da ga nije trebalo ni cuvati. Onakvu bezvoljnost jos vidio nisam, cak mislim da je svoju apatiju prenio i na Ibisevica koji je realno u mnogo boljoj formi. Sve u svemu veoma lose izdanje dijamanta.
Kod Dzeke znas nakon 5 minuta kako ce igrati, to "igrati" kao ucinak u pass-igri i inviduelni potezi a ne samo zabijanje golova.

Ovo veceras je tesko procjeniti, ipak je to Grcka. U vecini slucajeva i ja bi rekao totalno osjecen i jako blijedo izdanje, no kad vidim u kakvoj formi igra Sokratis onda nemas ni pohod da kritikujes Dzeku. Naravno Samaras je se bolje kretao i otkrivao te bio veoma aktivan u njihovoj igri ali opet se treba pitati koliko mu je tesko bilo i ko je imao vise prostora i jaceg protivnika u duelima.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 okt 2012, 23:13

Može to i mora bolje protiv Litvanije..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 okt 2012, 23:13

Edineeeeeeee kakav si da malo potrčiš za promjenu, mejtu!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 12 okt 2012, 23:16

Ma upast ce sami, dva igraca kao protiv Latvije, dati ce go i bice najbolji napadac na svijetu.Ha ja :mrgreen:
Onanisanje ce bit nastavljeno, no siki.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 okt 2012, 23:21

kod njeg se fkt zna, kad je ovako smrknut ko vcrs mozes ga odmah vadit iz igre nema od njeg hajra, kad se smije po terenu je.ali su jeza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 12 okt 2012, 23:23

Čirs mejt!
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 okt 2012, 23:26

Ne vidim razlog za ovakve komentare, odigrao je onoliko koliko je mogao, ne znam šta očekujete od njega, znate da on neće uzeti loptu na centru, predriblati 4-5 igrača i dati gol.

Pored Misimovića koji pelja loptu, antitalenta Zahirovića i Medunjanina, kasnije i bivšeg igrača Ibričića, više se i ne može, ko je tu bio raspoložen da da neku loptu u prostor?!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 12 okt 2012, 23:51

Oxygen je napisao/la:Ne vidim razlog za ovakve komentare, odigrao je onoliko koliko je mogao, ne znam šta očekujete od njega, znate da on neće uzeti loptu na centru, predriblati 4-5 igrača i dati gol.

Pored Misimovića koji pelja loptu, antitalenta Zahirovića i Medunjanina, kasnije i bivšeg igrača Ibričića, više se i ne može, ko je tu bio raspoložen da da neku loptu u prostor?!
Danas, nazalost, samo Sejo..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 okt 2012, 00:41

Uporedite igru veceras njega i Samarasa i bit ce vam jasno da Džeko nije mnogo uradio,uostalom nekoliko njih je podbacilo u napadu i vezi tako da su svi utopili se u sivilo,mislim ZAhirovic-MEdunjanin blijeda partija obojice,Misimovic poklopljen i tako da nema sta ocekivat puno ni od napadaca makar se on zvao i Edin Dzeko..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 okt 2012, 00:44

zgembo89 je napisao/la:Uporedite igru veceras njega i Samarasa i bit ce vam jasno da Džeko nije mnogo uradio,uostalom nekoliko njih je podbacilo u napadu i vezi tako da su svi utopili se u sivilo,mislim ZAhirovic-MEdunjanin blijeda partija obojice,Misimovic poklopljen i tako da nema sta ocekivat puno ni od napadaca makar se on zvao i Edin Dzeko..
Edina nije čuvao Vranješ.
Kad se ovaj malo uozbiljio, mislim na drugo poluvrijeme, gdje je bio taj Samaras?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 okt 2012, 00:48

'Lepi' danas nije bio na nivou, al' ok, neka bude protiv Litvanije i nema frke :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 13 okt 2012, 01:37

Lepi je spahić

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 13 okt 2012, 01:56

Cautinho je napisao/la:Suska se nesto,da bi city doveo falcaa,za 40 mil. + Dzeko.Sta mislite o tom?
Mislim realno bi trebalo biti Falcao + 40 mil a ne obrnuto. Sistem igre Shity-a uopste ne lezi napadacima poput Dzeke a on dalje zabija i zabija.. volio bi samo vidjeti kako bi Falcao igrao za Shity.. 20 minuta jednu tekmu.. 0 drugu.. 90 trecu.. 15 minuta cetvrtu.. u sistem gdje uopste neodgovara za njega.. nebi zabio vise od 10 golova u toku jednu sezonu.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 13 okt 2012, 02:03

mandraX je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Uporedite igru veceras njega i Samarasa i bit ce vam jasno da Džeko nije mnogo uradio,uostalom nekoliko njih je podbacilo u napadu i vezi tako da su svi utopili se u sivilo,mislim ZAhirovic-MEdunjanin blijeda partija obojice,Misimovic poklopljen i tako da nema sta ocekivat puno ni od napadaca makar se on zvao i Edin Dzeko..
Edina nije čuvao Vranješ.
Kad se ovaj malo uozbiljio, mislim na drugo poluvrijeme, gdje je bio taj Samaras?
Samaras je za razliku od Džeke AKTIVAN. Izvlaci se i do pola centra da PRIMI loptu. GRIZE u svakom duelu iako nije neki tehničar. Trka i zalaganje u kombinaciji sa Džekom?? 0 bodova....

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 okt 2012, 09:28

a takav je Džeko.. jednu utakmicu dere, drugu ništa ni ne uradi konkretno.. al dobro, nije njega čuvao Vranješ pa da se nako lako mogao izvlačiti.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 okt 2012, 09:44

Sinoc mi je nekoliko puta kroz glavu proslo ono od navijaca Citya, Dzeko terrible first touch, takav je sinoc bio, prvi dodir mu je uvijek bio metar dva od njega, pola ih je izgubio, neke jedva stigao...

Mogao bi mnogo nauciti oko primanja lopte od Samarasa, avrseno je to sinoc radio.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 okt 2012, 09:50

Kad gledam Džeku kako igra za repku.. jednostavno nemam više tu neku sigurnost u napadu pogotovo kad igraš protiv ovakvih protivnika. A bogme, ako budemo htjeli na svjetsko ovakvi protivnici će postat normala. OK, svi znamo, on je visok i spor igrač ,nije puno agilan , više koristi snagu kako bi otresao igrače i igru glavom. Ali kad gledaš ovako to izgleda - Lik primi loptu, ona ili odskoči u zrak jedan metar, ili mu se odbije negdje bogu iza nogu. Kad je primi , pokuša odigrat neku finu akciju ,neki dupli pas ali ne može pretrčat one Grčke defanzivce. Šut iz voleja mu je katastrofalan , mislim da to nikad više ne treba pokušavat ,jer i prije je takav bio. Kad je probao da smiri loptu i šutne lijepo , on šutne poprilično slabo ,to jest lopta ne dobije brzinu i završi u rukama golmana vrlo lako . On zna dat lijepih golova, kao što su onaj protiv Belgije , i onaj protiv Francuske u Parizu. Ali jednostavno , on jednu utakmicu sjajno odigra ,drugu je potpuno loš. Da je netko ko ne zna kako Džeko igra pogledao utakmicu sinoć ,vjerovatno ne bi mogao skontat kako netko takav igra za Manchester City.
Naravno osjetilo se to što nije bilo ni Pjanića, jer je on uglavnom koordinirao tu igru i te pasove prema Džeki i Vedi , ali jednostavno nije mu išla igra sinoć.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 okt 2012, 09:56

Pa da igra svaku utakmicu super i zabije 2, 3 gola, predribla pola odbrane 5,6 puta, ne bi ga zvali Dzeko nego Messi.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bardock, GG3, Goalgetter, Vaya i 44 gosta.