FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
normala i kod nas je isto....
samo sto su mi u zadnje vrijeme nase nekako dosadile umrtvile.
imamo nekoliko extra stvari a slabo se pjevaju.
najbolja stvar vam je ona...
ne znam kako tacno ide: sa sajevera ces cuti nasu pjesmu sarajevo volim te....tako nekako
ne znam kako tacno ide: sa sajevera ces cuti nasu pjesmu sarajevo volim te....tako nekako
ma vidi mozes ti imat super pjesmu al ako nemas raje da je kako treba pjeva tj.atmosferu da naprave djaba ti sve,ovi momci sa sjevera maximalan respekt od nas obicnih navijaca imaju za sve, od koregrafija,piro,pjesama i svega ostalog daju maximum od sebe,sta da ti kazem kad cujes komentar raje odo na utakmicu da gledam i slusam hordeVELEZDOGROBA je napisao/la:normala i kod nas je isto....
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
normala kad te nema na tribini u dovoljnom broju djabe ti sve,....
ja se iskreno nadam sad kad je i nas krenulo i povratak raje na nasu tribinu iza gola i RED ARMY u sto vecem broju svako naredno kolo.
pozd iz mostara
ja se iskreno nadam sad kad je i nas krenulo i povratak raje na nasu tribinu iza gola i RED ARMY u sto vecem broju svako naredno kolo.
pozd iz mostara
Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
Da se ne skida zastava ni po dkoju cjenu.Silkoni je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:Da se ne skida zastava ni po dkoju cjenu.Silkoni je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
Koji Kralj
Odmah Torlaka u repkuVanBasten je napisao/la:Da se ne skida zastava ni po dkoju cjenu.Silkoni je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
svaka mu castVanBasten je napisao/la:Da se ne skida zastava ni po dkoju cjenu.Silkoni je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Znaci polufinale sa Dobrinjom drugi ili ti kombinovani tim,dok eventualno finale igra najaci tim...eto Zeljo opet sa Olimpicom bit ce kompenzacija
Plisek neda ovim prvotimcima da treniraju na plastici,a kamoli da igraju,ko zna koga ce izvesti u subotu..prije je ekipa uvijek trenirala na pomocnom(plastika) sad kako je Plisek tu neda im ni da pogledaju istu,sto je sigurno sigurno je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Devile da ti nisi neki njegov pomocnik ?VanBasten je napisao/la:
- molotovljev
Sa ovom generacijom igraca i rukovodstva kluba uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja,za 2-3 sezoneseven je napisao/la:Sarajevo već godinama ima ekipu koja je predominantna za ovu ligu, ne znam zašto do sada nisu to i rezultatski pokazivali, ali evo nadam se da će od ove godine biti drugačije što se rezultata tiče, a ekipa ove godine je atomska.
Koja ekipa osvoji bod protiv Sarajeva može slaviti, a na Koševu će se ići na izlet i čišćenje kartona, ono što je Velež napravio je ko da je titulu osvojio.
igrali bi u grupnoj fazi...mada ja mislim da vec naredne sezone mozemo napraviti iskorak...
F.K.SARAJEVO
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Bice aBd samo da se ovo igraca sto valja ne proda, pa opet u evropu sa slabom ekipom i da Plisani ostane jos 1-2 sezone ima da budemo ko Barcamolotovljev je napisao/la:Sa ovom generacijom igraca i rukovodstva kluba uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja,za 2-3 sezoneseven je napisao/la:Sarajevo već godinama ima ekipu koja je predominantna za ovu ligu, ne znam zašto do sada nisu to i rezultatski pokazivali, ali evo nadam se da će od ove godine biti drugačije što se rezultata tiče, a ekipa ove godine je atomska.
Koja ekipa osvoji bod protiv Sarajeva može slaviti, a na Koševu će se ići na izlet i čišćenje kartona, ono što je Velež napravio je ko da je titulu osvojio.
igrali bi u grupnoj fazi...mada ja mislim da vec naredne sezone mozemo napraviti iskorak...
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Treba platit carinuGrbavica moj zivot je napisao/la:sta je vama s bordo garniturom zapela na granici ?
U novi boj ...
Trebalo se protiv Celika igrati u bordo dresovima, al' posto su oni obukli crne, onda smo i mi MORALI igrati u bijelim dresovima.Grbavica moj zivot je napisao/la:sta je vama s bordo garniturom zapela na granici ?
-
samosarajvo
- Kontakt:
Tu je bordo garnitura.Malo je kasnila ali je tu.Imamo sad 3 garniture.
Bjelu,Bordo-bjelu i Bordo. Uz ove prve dvije garniture dresova su se nosili i bjeli sorcevi sem protiv Celika kad je bila mjesavina bjelih dresova i bordo sorceva.Sad kakvi ce dresovi biti uz bordo dresove ostaje da vidimo, hoce li biti sve jednobojno ili bordo bjela kombinacija. Ja bi volio sve u jednoj boji a kad igramo na strani onda sareno da je ali nikad vise skroz bjeli.
Bjelu,Bordo-bjelu i Bordo. Uz ove prve dvije garniture dresova su se nosili i bjeli sorcevi sem protiv Celika kad je bila mjesavina bjelih dresova i bordo sorceva.Sad kakvi ce dresovi biti uz bordo dresove ostaje da vidimo, hoce li biti sve jednobojno ili bordo bjela kombinacija. Ja bi volio sve u jednoj boji a kad igramo na strani onda sareno da je ali nikad vise skroz bjeli.
Pa brate najvjerovatnije, mislim 100% sam siguran nesto da ce biti bordo.samosarajvo je napisao/la:Tu je bordo garnitura.Malo je kasnila ali je tu.Imamo sad 3 garniture.
Mi nikada odustati necemo...
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:SVOJ BRAĆI BORDO BOJE (ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI), BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje i od Robije

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...