alemsa je napisao/la:Harden
Dobar je Harden.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
alemsa je napisao/la:Harden
CHI ocekuje bljesak poput Jordanove i Pippenove sezone,NYK imaju respektabilno ime u Vujacicu,BOS i IND "samo" mogu ocekivati plasaman u PO pored supertimova iz CHI i NY.Lakoste je napisao/la:Jeste li citali onu najavu nove NBA sezone na s o u r c e . b a
jedan od jacih clanaka u proteklih 4,5 godinaLakoste je napisao/la:Jeste li citali onu najavu nove NBA sezone na s o u r c e . b a
a tek da ce bosh voditi miami u playoffDonnie Darko je napisao/la:1. Cleveland Cavs
2. Chicago Bulls
3. New York Knicks
![]()
Cisti sharpshooter sa 2k17Epidaurus je napisao/la:Klay izgleda brutalno u ovoj predsezoni fakat, sretno svim ekipama koje ga pokušaju čuvat sa imalo sitnijim igračem od njega.
Svi ljubitelji košarke više neće imati priliku gledati neke mađioničare koji više nisu s nama, barem što se tiče aktivnog igranja košarke.
kokuz je napisao/la:hahahahhahaha ukucam **** da vidim o čemu pričate, kad druga rečenica
Svi ljubitelji košarke više neće imati priliku gledati neke mađioničare koji više nisu s nama, barem što se tiče aktivnog igranja košarke.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da neko ne pomisli da su poginuli
![]()
![]()
I on je bivsi, vec u pemziji, imao oprostajnu turneju citavu proslu sezonu. :kahva:KK_Bosna je napisao/la:[emoji38]kokuz je napisao/la:hahahahhahaha ukucam **** da vidim o čemu pričate, kad druga rečenica
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] da neko ne pomisli da su poginuli [emoji38] [emoji38] [emoji38]Svi ljubitelji košarke više neće imati priliku gledati neke mađioničare koji više nisu s nama, barem što se tiče aktivnog igranja košarke.
al fakat, ja znam pravila baseballa, ali ni u snu se ne bih usudio napisati tekst o MLB sezoni posto znam samo jednog igraca (jetera), niti znam ista o ekipama... e ovaj tekst je upravo takav kao da sam ja pisao o MLB ligi
et vidis, o tome ti pricamrio_Ferdy88 je napisao/la:I on je bivsi, vec u pemziji, imao oprostajnu turneju citavu proslu sezonu. :kahva:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
HARRISON BARNES’ PRESEASON SHOT CHART. He has a 22.4 USG%, a 35.3 TS%, & made just 17.1% on jumpers.
Jest da je predsezona,ali unazad dve tri godine je u sampionskom sistemu tudjim qurcem koprive mlatio,sad kad treba kreirati i napasti,sutnuti preko ruke pojeo ga mrak.miki_92 je napisao/la:HARRISON BARNES’ PRESEASON SHOT CHART. He has a 22.4 USG%, a 35.3 TS%, & made just 17.1% on jumpers.
To se može reći za sve Dubse osim Iggya i Greena.ozy je napisao/la:
Jest da je predsezona,ali unazad dve tri godine je u sampionskom sistemu tudjim qurcem koprive mlatio,sad kad treba kreirati i napasti,sutnuti preko ruke pojeo ga mrak.
Produkt sistema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.