HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

york
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la york » 13 mar 2011, 18:01

felix123 je napisao/la:vidim puno se priča o puštanju zadru,nema tu nikakva puštanja, velic prvi nece pustit jer je takav trener
zadar je nas bratski klub ucinio nam je najvecu uslugu kad su uzeli nam jusupa i hvala im za to
da zadar pobjedi na pecari nema nikakva cudenja tu
1.veci motiv ce njihovi igraci imat od nas mi ne mozemo ni gore ni dole
2.4 nasa igraca su iz zadra ,ti sudjelovat u raspadu svog klub ja ne bi mogo spavat da unistim svoj klub
3.citava dvorana ce bit za zadar (taman morali gadat svoje igrace :D ) IGRAJ ZADRE VOLIMO TE MI

igosi su pali 3. put ove godine,ne volim ovo tako smo mi pretprosle godine 3 put pusili od bosne pa posle dvokorakom do titule
o cemu ti pricas, zasto bi cijela dvorana bila uz zadar???? glupost... zasto bi ih pustali??, sami su krivi, evo gube kuci od hemofarma 20 razlike u ključnoj utakmici.. mislis da bi sirokog neko pustio da mu treba??? ionako su svi racunali da ce siroki ispast ali zaj*** smo ih :D

igraj siroki nema pustanja

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 mar 2011, 18:39

Tko ce navijati za Zadar? Ako su bolji, nek pobijede. Pustanja nikakvog nema. Kad je nama trebalo gubili su od raznih levata, Heliosa, stoga, izvoli na terenu pogini za opstanak, popusta nikakvog nikome nema. Ja navijam samo za Široki, a da li ce ispasti Zvezda il Zadar prosto me zaboli.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 mar 2011, 18:50

Aj evo Zadar izgubi tako da je sad svejedno za zadnju utkamicu... Nek su danas ispali da ne bi onda u nas bilo sranja, da pobjede pa da se onda na nas svali paljba sa svih strana ili da izgube opet isto... Ovako lagana utakmica i po najveci broj pobjeda u NLB-u...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2011, 08:45

Fran Pilepić: Hvala Bogu da sam došao u Široki

Pred sam kraj ovogodišnjeg izdanja NLB-a, može se doista reći da su košarkaši Širokog i ovaj put ispunili očekivanja koja su pred njih postavljena pred početak sezone. Pamtit će se pobjede na Pecari protiv favoriziranih ekipa poput Partizana, Cedevite, Budućnosti, Crvene Zvezde… Klub, možda u ovoj sezoni nije nikad imao manje financijskih sredstava a postigli su relativno dobar uspjeh. Sezonu NLB-a završavaju sa sigurnih 11 pobjeda a u zadnjem susretu protiv Zadra vrlo je vjerojatno moguća i 12. pobjeda. Pobjednici su i ovogodišnjeg Kup-a BiH. Naravno zasluge pripadaju svima od Uprave, trenera Velića i samih igrača koji su ovo prestižno natjecanje iznijeli na svojim leđima.

Za ovu priliku razgovarali smo sa Franom Pilepićem, igračem koji je ovu sezonu došao u Široki i dao svoj veliki doprinos u ovogodišnjim utakmicama NLB-a, kao i natjecanju za pobjednika Kupa BiH.

Kad je i gdje Fran Pilepić počeo svoj košarkaški put?

-Rođen sam u Rijeci prije 22.godine iako sam od ranog djetinjstva živio u Novom Vinodolskom, košarkom sam se počeo baviti vrlo rano zahvaljujući mom ocu Borisu koji me od malih nogu počeo učiti igrati košarku. On je pravi košarkaški fanatik koji je naviše zaslužan da sam košarku zavolio još dok nisam ni pošao u školu. S devet godina sam bio član Jadrana iz Rijeke, ali zbog putovanja na relaciji N.Vinodolski- Rijeka morao sam preći u Kraljevicu gdje sam prošao školu mlađih selekcija, a onda ponovno Rijeka i tu sam potpisao prvi seniorski ugovor s Kvarnerom. Nakon ispadanja iz lige odlazim u Slavonski Brod i tu sam odigrao sjajnu sezonu, a onda sam došao u kolovozu na probu u Široki i evo me tu. Iako su neki košarkaški stručnjaci bili skeptični spram mog igranja u NLB zbog činjenice da sam igrao ipak nešto slabije natjecanje za razliku od NLB-a, mislim da sam ih u dresu Širokog razuvjerio.

Iza nas je, može se slobodno reći, dosta uspješna sezona Širokog, kako Vi gledate na ove rezultate, jeste li zadovoljni svojim igrama?

-Slažem se da smo ispunili očekivanja i kluba i gledatelja, uvijek može sigurno bolje ali moramo biti zadovoljni, posebno pobjedama na Pecari protiv jačih ekipa gdje smo pokazali da se možemo nositi s najboljima. Osvojili smo i Kup BiH što me također posebno raduje. A evo sad na kraju došli smo i do pobjede u kojoj smo pokazali da možemo i u gostima (Igokea) pobijediti odlične ekipe kao što je Igokea. Što se tiče mojih minuta, mogu reći da se trudim dati maksimalno obola svakoj pobjedi. Nisam nezadovoljan…dobio sam priliku i želio sam je iskoristiti, neka drugi ocjene jesam li uspio.

Jeste li primijetili neku razliku u odnosu na vaše dosadašnje klubove što se tiče organizacije kluba, uvjeta rada i slično?

-Da, naravno velike su razlike, Široki je izuzetno organiziran klub, uvjeti rada su fantastični, mogu reći samo hvala Bogu da sam došao u Široki jer se odmah dalo primijetiti da je Široki sportski grad, posebno za mlade košarkaše koji ovdje dobivaju priliku kako za igrati tako i za košarkaški napredovati, što je izuzetno važno za mladog igrača. Raduje me činjenica da su naše utakmice s obzirom na veličinu grada odlično posjećene i lijepo je igrati pred našom publikom u dvorani Pecara. Znaju napraviti lijepu atmosferu i motivirati nas igrače da dadnemo maksimum u svakoj utakmici. Ljudi nam znaju prići i na ulici, pohvaliti igru i jednostavno se vidi da vole košarku i naš klub. Ugodno se osjećam u Širokom Brijegu.

Vaše dobre igre u dresu Širokog vjerojatno prati i izbornik Joke Vranković, nadate li se možda njegovom pozivu?

-Meni bi bilo drago zaigrati za reprezentaciju Hrvatske, to je san svakog košarkaša, naravno ako moje igre budu na toj razini…trudit ću se. Moram reći da sam imao i dosad pozive za mlađe selekcije ali nisam imao puno sreće jer bi to uvijek završilo s nekakvim ozljedama već na pripremama pa nisam se baš naigrao.

Sezona NLB-a je pri kraju očekuju vas teške utakmice za prvaka BiH, može li ova ekipa Širokog ponovno osvojiti naslov?

-Ja vjerujem da može iako to neće biti nimalo lak posao, svjesni smo da na scenu stupaju i potpuno drugi kriteriji suđenja, pritisak će biti sve veći, trebamo igrati dobro u gostima a kući moramo sve dobiti. Sigurno je da trebamo i pomoć publike u našoj dvorani.

Na kraju smo Frana pitali jeli upoznao nekog u Širokom, kakve su mu Širokobriježanke?

-Jesam, upoznao sam neke prijatelje a Širokobriježanke su stvarno lijepe cure, vitke su i zgodne. Na žalost nisam imao priliku puno ih upoznati ali evo još ću bit tu u Širokom dvije godine pa se nadam da će biti prilike da neke i upoznam,- otkrio nam je ovaj mladi i daroviti igrač Širokog.

Pilepić će najvjerojatnije propustiti utakmicu sa Zadrom jer je ozljedio zglob, no vjeruje da će se brzo oporaviti.
ovo će biti velik igrač
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 15 mar 2011, 13:18

Ne stigne upoznati Sirokobrijezanke jer upoznaje Mostarke Svako vecer.:) :)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 mar 2011, 19:05

Aj netko ako nije problem tko bas zna kako ide ovo bodovanje za NLB odnosno koliko ce koja drava imati predstavnika nek napise... Cuo sam mali milijun opcija u vezi toga pa me zanima koja je istinita...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2011, 23:49

Barney Stinson je napisao/la:Aj netko ako nije problem tko bas zna kako ide ovo bodovanje za NLB odnosno koliko ce koja drava imati predstavnika nek napise... Cuo sam mali milijun opcija u vezi toga pa me zanima koja je istinita...
to ne zna ni nlb board :lol:

a za bh bodovanje opet ce se igosi tuziti ako bude ovako kako je do sada pisano

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 mar 2011, 00:10

Kevin je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Aj netko ako nije problem tko bas zna kako ide ovo bodovanje za NLB odnosno koliko ce koja drava imati predstavnika nek napise... Cuo sam mali milijun opcija u vezi toga pa me zanima koja je istinita...

Ako ce se voditi tim nekim koeficijentima sa nasom pobjedom sutra protiv Zadra imati cemo isto kao i HR tj. 11,5... E sad tu mi onda ne ide u glavu tko ima prednost... :roll:
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 00:12

Ja bi izmislio pravilo da prednost ima ona drzava ciji predstavnik ne ispada iz lige. :p
...Život za Široki...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 mar 2011, 00:14

Barney Stinson je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Ako ce se voditi tim nekim koeficijentima sa nasom pobjedom sutra protiv Zadra imati cemo isto kao i HR tj. 11,5... E sad tu mi onda ne ide u glavu tko ima prednost... :roll:

Gledace se medjusobni omjeri nasi klubova vs Hrvatskih ne znam ko je bolji u pobjedama :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 00:19

Sta fali mom modelu. :p
...Život za Široki...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 mar 2011, 00:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta fali mom modelu. :p

Samo da ga NLB usvoji i nista drugo :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 00:24

Pa, da imaju pameti samo bi mene slusali. Al dobro.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 mar 2011, 00:40

Ali neki dan na jednoj TV ne znam koja je, kaze kako je Zadar ispao i kako je HR izgubila jedno mjestu u NLB i da ce od sljedece sezone umjesto 4 biti 3 predstavnika...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 mar 2011, 08:59

Barney Stinson je napisao/la:Ali neki dan na jednoj TV ne znam koja je, kaze kako je Zadar ispao i kako je HR izgubila jedno mjestu u NLB i da ce od sljedece sezone umjesto 4 biti 3 predstavnika...
tako je..

srbija 4 i vjerojatno 3 slovenija...mozda bih dobije i 2.

a za koeficijente se gleda skor u dvije posljednje sezone nlb lige, ne samo ove..ima tu pravila pun ****..

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 16 mar 2011, 10:05

Kevin je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Ali neki dan na jednoj TV ne znam koja je, kaze kako je Zadar ispao i kako je HR izgubila jedno mjestu u NLB i da ce od sljedece sezone umjesto 4 biti 3 predstavnika...
tako je..

a za koeficijente se gleda skor u dvije posljednje sezone nlb lige, ne samo ove..ima tu pravila pun ****..
kod Lisca prvo i osnovno pravilo je NOVAC, tako da ne treba kombinovati mnogo

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 mar 2011, 13:00

eroor je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
tako je..

kod Lisca prvo i osnovno pravilo je NOVAC, tako da ne treba kombinovati mnogo
Znaci Srbija 4, HR i Slo po 3, Česi 1, Crna G. 1,... znaci BiH 1 ili 2... Ali kao sto je dole netko napisao da njima igra novac BiH ostaje na 1 i taj zadnji ce ici preko pozivnice...
19 - ђ - 11

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 mar 2011, 23:07

i ove godine siroki osvaja prvenstvo bih,jednostavno najkvalitetniji su
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 mar 2011, 00:02

Mogli smo biti i 8... Pobjedili Nymburka 13 a izgubili 13, s tim da su oni dali vise koseva na Pecari... Jbm ti sve :D :D
19 - ђ - 11

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 19 mar 2011, 17:18

Vratio se MASON :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Sinfoc1986 i 17 gostiju.