Nemoj brato majke ti. I sa 35 godina alkohola i gudriranja mi je mozak brzi od vasegsamoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:30@pastrmka![]()
da je tebe ovako malo oglupit ne bi zgoreg bilo

Nemoj brato majke ti. I sa 35 godina alkohola i gudriranja mi je mozak brzi od vasegsamoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:30@pastrmka![]()
Vidi ovoga holandjanina. Jesi kupio biciklo sebi
Mozda je previse brz cim ovoliku gomilu gluposti uspijes napisat....treba to malo smirit uzmi uz alkohol po jedan xanaxNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:32Nemoj brato majke ti. I sa 35 godina alkohola i gudriranja mi je mozak brzi od vasegsamoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:30@pastrmka![]()
![]()
Da li je moguce da si toliko malouman da ti moram 3 put objašnjavati ono što je najvecim debilima ove države jasno kao dan..samoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:25Iz Zenice ljudi se nisu borili hajd mojne vise pisat de ti nama o sacekusama skrenuli smo sa teme
Levelovo si na nivo dokurca, uskoro slijedi "pozdrav crvena armijo, napustam forum".NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:34Vidi ovoga holandjanina. Jesi kupio biciklo sebi![]()
De bola koji vam je racku![]()
Magarac jedan drzi se ti sacekusa niko te drugo nista nije pito....covjek je konjino glupa napiso u prvom postu da Zenicani nisu branili BiH i nemoj me vise citirat90minut je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:36Da li je moguce da si toliko malouman da ti moram 3 put objašnjavati ono što je najvecim debilima ove države jasno kao dan..samoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:25Iz Zenice ljudi se nisu borili hajd mojne vise pisat de ti nama o sacekusama skrenuli smo sa teme
Borbe u Sarajevu i Mostaru koje su se dešavale Zenica nije vidjela niti 10%.
Brato forum ti je postao sastavni dio zivota tako da si i dokoljenka i mene poceo dozivljavati kao blisku osoburedbull93 je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:37Levelovo si na nivo dokurca, uskoro slijedi "pozdrav crvena armijo, napustam forum".NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:34Vidi ovoga holandjanina. Jesi kupio biciklo sebi![]()
De bola koji vam je racku![]()
Nije da ce ti biti prvi put![]()
Brato laz. Gdje ti ovdje vidis da sam napisao da Zenicani nisu branili BIH. Samo sam napisao da je RA uvijek bio u sluzbi naroda od 1992 do danassamoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:39
Magarac jedan drzi se ti sacekusa niko te drugo nista nije pito....covjek je konjino glupa napiso u prvom postu da Zenicani nisu branili BiH i nemoj me vise citirat
Dok mu se u Zenici gradu bez navijaca poziva na ostajanje u kuci gdje su mladi zbog jakog imunoloskog sistema sa najnizom stopom zarazeMomci iz RA isto kao 1992 kada je trebalo braniti zemlju,vrijeme poplava,elementarnih nepogoda,pa i epidemija sada sebe stavlja u raspolaganje drzavi narodu i svima nama. Dva razlicita mentaliteta,dva razlicita svijeta. Grande Velez Grande Crvena Armija. Ponosan strmkapa na vas djeco moja
![]()
Samo se ti ne javljaj bgt eto, tema propala kako te nije bilo, a vidi ovo sad haha.
Brato ne citate sa razumijevanjem pa userete motku. Malo vise klikera i bistrijeg pogleda sta se napisalo. Ispadate glupi ko kur.ac i cuj moze uci na forum u toku radnog vremena. Eto koliko si u kur.cu. i na poslu ti je forum opsesija i nesto pod moranje. To je postalo dio tvog zivota. U ku.rcu si bratoredbull93 je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:44Samo se ti ne javljaj bgt eto, tema propala kako te nije bilo, a vidi ovo sad haha.
I sta ako je danska i njemacka* ?
Pa nisam ja otisao 90te jbt, a ta prica o ratu dovoljno govori o vama, i cuj price takmice ce se gdje vise ljudi poginulo i ko je vise stradao. Stvarno dno dna ste sa tom pricom, inace nastavit cu ignorisat te vase gluposti o ratu i prepucavanja na nivou ratnih zlocinaca, ne znam sta mi bi da se sad umjesam sa idiotima.
@ribo ne brini se ti za mene, posao mi dozvoljava da mogu uci na forum i u toku radnog vremena, nije mi kao tebi. Al eto vama to nesto kao ispod ponosa, ne kontam.
Jasta nego laze. Sere na dokoljenka a visi na forumu. Nema ni pic.ku ni zivot. Doljenko je lafac za njega. Uvenuo bi da stane forum na 15 dana
To isto da sam ja napiso robija je sacuvala svoj grad oni koji nisu su pickurine i poslje ti napisem brato ne citas sa razumjevanjem....mojne drug o tome to sa nekim drugim hajmo prec na sportNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:48Brato ne citate sa razumijevanjem pa userete motku. Malo vise klikera i bistrijeg pogleda sta se napisalo. Ispadate glupi ko kur.ac i cuj moze uci na forum u toku radnog vremena. Eto koliko si u kur.cu. i na poslu ti je forum opsesija i nesto pod moranje. To je postalo dio tvog zivota. U ku.rcu si bratoredbull93 je napisao/la: ↑19 mar 2020, 23:44Samo se ti ne javljaj bgt eto, tema propala kako te nije bilo, a vidi ovo sad haha.
I sta ako je danska i njemacka* ?
Pa nisam ja otisao 90te jbt, a ta prica o ratu dovoljno govori o vama, i cuj price takmice ce se gdje vise ljudi poginulo i ko je vise stradao. Stvarno dno dna ste sa tom pricom, inace nastavit cu ignorisat te vase gluposti o ratu i prepucavanja na nivou ratnih zlocinaca, ne znam sta mi bi da se sad umjesam sa idiotima.
@ribo ne brini se ti za mene, posao mi dozvoljava da mogu uci na forum i u toku radnog vremena, nije mi kao tebi. Al eto vama to nesto kao ispod ponosa, ne kontam.
Ukupno postova: