Definitivno!!! Ni jedne sekunde nisam mogao prepoznati neko navlacenje bilo za koju ekipu.feniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:25Najbolje sudjenje koje je nasa ekipa imala protiv neke favorizirane ekipe u zadnjih 10 godina sigurno !
Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Nema ovoga!bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:22Ma ovi Šveđani su u takmičarskoj formi, odigrali već pola prvenstva, to je problem. Bit će teško, ali nije nemoguće, nisu individualno jaki kao AEK.
Najgore je to što poslije potencijalnog prolaska Elfsborga opet ide neki gigant u playoffu, a moguće i Roma, Tottenham, Rennes...

Daj bre, kakva takmicarska forma?! Kakv problem? Izadji, daj sve od sebe u dvomecu i ne razmisljaj previse!
Ne smes sopstvenim igracima rusiti samopouzdanje ovakvim defetistickim stavom/bojazni. Ako hoces u grupnu fazu - samo hrabro. Pobij se, pa koliko i ako bude dovoljno. A ove alibi-floskule koje su nasi treneri i mediji usavrsili - na otpad.
-
- Kontakt:
i da parafraziram čuvenog glumca rahmetlog Glogovca: a u Atini muk!!!
- Fareus1921
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Fareus1921, dana/u 29 jul 2021, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- feniksptica
- Kontakt:
Brate kad sam vidio da je ispao Hajduk ti si mi prvi na pameti bio bože sacuvajjolicnikola je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:30i da parafraziram čuvenog glumca rahmetlog Glogovca: a u Atini muk!!!

Hvala svima na velikoj podršci i čestitkama.
Žao mi je svih onih koji su navijali protiv, a pogotovo onih koji su prizivali neki debakl.
Nek se pojedu od muke.
A sada, pustite nas da napunimo arenu Rođeni, jer nećemo svi stati na stadion.
Bože, hvala ti!
Žao mi je svih onih koji su navijali protiv, a pogotovo onih koji su prizivali neki debakl.
Nek se pojedu od muke.
A sada, pustite nas da napunimo arenu Rođeni, jer nećemo svi stati na stadion.
Bože, hvala ti!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li onom Milojku treneru AEK-a pedala poslije večerašnjeg qarinđanja?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sta su ono Fedja i jos neki iz staba uzvikivali na kraju kad su isli prema tribinama.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Moze li se promjenit ime teme u: BH klub u Europi '21/'22
Nivo na kojem svaka ekipa na dunjaluku igra prve utakmice u sezoni nakon što su tek prošli pripreme i onaj na kojem budu poslije 10-15 kola je neuporediv, nebo i zemlja, čuj kakva takmičarska forma. AEK će za 3 mjeseca biti 3 puta ozbiljniji od večerašnjeg, ali koga briga sada jel...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:29Nema ovoga!bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:22Ma ovi Šveđani su u takmičarskoj formi, odigrali već pola prvenstva, to je problem. Bit će teško, ali nije nemoguće, nisu individualno jaki kao AEK.
Najgore je to što poslije potencijalnog prolaska Elfsborga opet ide neki gigant u playoffu, a moguće i Roma, Tottenham, Rennes...![]()
Daj bre, kakva takmicarska forma?! Kakv problem? Izadji, daj sve od sebe u dvomecu i ne razmisljaj previse!
Ne smes sopstvenim igracima rusiti samopouzdanje ovakvim defetistickim stavom/bojazni. Ako hoces u grupnu fazu - samo hrabro. Pobij se, pa koliko i ako bude dovoljno. A ove alibi-floskule koje su nasi treneri i mediji usavrsili - na otpad.
A Šveđani su u ritmu, fizički na vrhuncu. Nisu to floskule nego realnost. Isto kao i to da Velež ima dobre šanse da prođe, ali cijenim da će biti teže nego s AEK-om koji je igrao prve mečeve zajedno s ovim trenerom i ekipom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima Veleza i Starog mosta...
Kakva damu
Prolazak dalje stotine hiljada, vidjeti starog na rubu suza od srece...neprocijenjivo

Kakva damu

Prolazak dalje stotine hiljada, vidjeti starog na rubu suza od srece...neprocijenjivo

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Antipolitika3
- Kontakt:
Cestitke komsijama kao sto sam i replicirao" uvazenom "kolegi Vettelu da ce biti debakl, nije se dogodio cak stovise Aek bezidejan ali kao da oni nebi nakantali da su mogli,takticki i igracki fenomenalna utakmica od strane Veleza i kad vidim ovo slavlje jbg sjetim se Utrechta i tog osjecaja kad se izbaci neka renomirana ekipa NEOPISIVO stoga UZIVAJTE i svaka cast Fedji Dudicu na vodjenju ekipe.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- akisarajevo92
- Kontakt:
prema tome svake sezone bi bilo po deset klubova iz Svedske i Norveske u grupnim fazama a njih skoro ni na mapi osim dva, tri klubabodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:34Nivo na kojem svaka ekipa na dunjaluku igra prve utakmice u sezoni nakon što su tek prošli pripreme i onaj na kojem budu poslije 10-15 kola je neuporediv, nebo i zemlja, čuj kakva takmičarska forma. AEK će za 3 mjeseca biti 3 puta ozbiljniji od večerašnjeg, ali koga briga sada jel...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:29Nema ovoga!bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:22Ma ovi Šveđani su u takmičarskoj formi, odigrali već pola prvenstva, to je problem. Bit će teško, ali nije nemoguće, nisu individualno jaki kao AEK.
Najgore je to što poslije potencijalnog prolaska Elfsborga opet ide neki gigant u playoffu, a moguće i Roma, Tottenham, Rennes...![]()
A Šveđani su u ritmu, fizički na vrhuncu. Nisu to floskule nego realnost. Isto kao i to da Velež ima dobre šanse da prođe, ali cijenim da će biti teže nego s AEK-om koji je igrao prve mečeve zajedno s ovim trenerom i ekipom.
Don't believe the hype.
- OldFashioned
- Kontakt:
samocelik je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:01Eto izgubili ali u 90+. Dovoljno za ovu kalendarsku godinu.OldFashioned je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:02DaBogda promašio i za iduću utakmicu
Nestvarno kakvu je klapu Feđa skovao!![]()

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
O Elfsborgu najbolje govori 9-0 protiv ekipe kojoj Sarajevo u 180 minuta nije dalo gol.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, Morpheus, Pablo11 i 14 gostiju.