NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2022/23
Ako Majami večeras dobije Bostona kući, rekao bih da 99% imamo finalni par.Mada nešto mi govori da Boston još može da uradi nešto u ovoj seriji, ako večeras vrate jedan brejk, opet imaju šansu...
Mens sana in corpore sano.
- Shategabri
- Kontakt:
sto se mene tice nek je daju Bruce Brownu, samo da ne bude "prvi put iz gubitnicke ekipe FMVP od....."nerkolfc je napisao/la: ↑21 maj 2023, 05:58A ma očito je bilo jos od prije pocetka PO da je Denver jedina elitna ekipa na ovom Zapadu. Bila bi mrlja karijere Jokicu da nije ovdje izisao sa zapada.djoleprijedor je napisao/la: ↑21 maj 2023, 05:54Ispuho hajp.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 maj 2023, 05:45Nema potrebe.Dovoljno je samo vidjeti kako ste svi odjednom sad postali racionalni.
U nekim trenucima ove serije, čitajući komentare određenih forumaša, neko sa strane bi stekao utisak da su Lejkersi bili 1.nakon RS, a da se Denver nekako preko Plej in-a dokopao doigravanja i to u finišu RS.
Nego hoce li ovo Dzemal uzeti WCFinals MVP Jokicu?

covjek je na ugovoru 13/2 a bori se ko da mu Porter daje svoju platu

Pa ako stvarno mislis da se prime verzija GOAT Jamesa nebi prosetala do finala sa ovom ekipom onda zive veze o kosarci nemas. A sve ukazuje na to jbg.
Pa Lebron je razlog sto Lakersi nemaju makar jednu pobjedu. Pogotovo drugi mec, tu je us.rao max.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
sve ovo ne bi bilo moguce da BKN nije draftovao Musu, hvala im na BB 

- Shategabri
- Kontakt:
Prvo, James nije GOAT.Balon je napisao/la: ↑21 maj 2023, 11:23Pa ako stvarno mislis da se prime verzija GOAT Jamesa nebi prosetala do finala sa ovom ekipom onda zive veze o kosarci nemas. A sve ukazuje na to jbg.
Drugo, to je šbb škb.
Vidjeli smo kako se šetao sa ekipom gdje 3 all stara.
Dobio ga Dirk sa penzionerima.
Treće, to je potcjenjivanje odlične ekipe Denvera.
Eto oni ne bi uzeli ovo da je LBJ 10 godina mlađi, nemaju valjda kvaliteta, šta li?!
Hoće to biti priča sutra ako uzmu prsten? Najslabiji prvak ikad?
Koševo Zapad
Od price kako su Lakersi bolji, kako im je Denver ekstra match up, kako ce lagano rijesiti drugu utakmicu, kako je Hachimura penicilin za Jokica i Denver.. dosli smo do toga da bi "Lakersi lagano rijesili da je LeBron u prajmu".
- Shategabri
- Kontakt:
Trebali bi i Lakersi i James da napokon shvate da nijedno od njih više neće osvojiti titulu dok su zajedno i da pokušaju naći budale koje bi trejdale za Jamesa, a da misle da s njim mogu osvojiti (možda GSW da se James pridruži svojim haverima Drayu i Stephu).
Ja bih od čitavog ovogodišnjeg rostera pokušao na sve načine zadržati Reavesa, a svih ostalih 5-6 igrača koji su pod ugovorom mogu na trade listu.
Jbt samo AD i James naredne godine uzimaju preko 90 miliona, pa kako misle sastaviti ekipu da valja.
Ja bih od čitavog ovogodišnjeg rostera pokušao na sve načine zadržati Reavesa, a svih ostalih 5-6 igrača koji su pod ugovorom mogu na trade listu.
Jbt samo AD i James naredne godine uzimaju preko 90 miliona, pa kako misle sastaviti ekipu da valja.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Shategabri
- Kontakt:
BKN, idealnojose je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:13Trebali bi i Lakersi i James da napokon shvate da nijedno od njih više neće osvojiti titulu dok su zajedno i da pokušaju naći budale koje bi trejdale za Jamesa, a da misle da s njim mogu osvojiti (možda GSW da se James pridruži svojim haverima Drayu i Stephu).

Sumnjam da bi GSW to uradili, koga da daju?
Osim toga, šta će im starac Džemo hiljadu ljeta?
Koševo Zapad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma James je postao nivo igrača ala Derozan, to se sad vidi u PO nakon nabijanja statistike u RS, jednostavno zub vremena. Dogodine će to izgledati još izraženije, budala je ko želi trejdati za njeg sad
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Udri LeGovno
Daju Klaya i filere.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:15BKN, idealnojose je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:13Trebali bi i Lakersi i James da napokon shvate da nijedno od njih više neće osvojiti titulu dok su zajedno i da pokušaju naći budale koje bi trejdale za Jamesa, a da misle da s njim mogu osvojiti (možda GSW da se James pridruži svojim haverima Drayu i Stephu).
Sumnjam da bi GSW to uradili, koga da daju?
Osim toga, šta će im starac Džemo hiljadu ljeta?

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gledamo ovo s pozitivne strane, barem nema ovih cirkusanata što se na pdf-u pojave jednom u 12 mjeseci
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Al sta kaze, Denver im najpovoljniji matchup 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
LeBron sigurno nece biti trejdovan, a nema ni potrebe. Ljeto treba provesti u saniranju povrede stopala zbog kog bi u nekom drugom scenariju gdje Lakersi nisu imali sansu za PO odavno zavrsio sezonu. Druga stvar koja se mora uraditi je tranzicija na Davisa kao neupitne prvu opciju. On bi trebao vratiti napokon onaj sut koji je imao skoro citavu karijeru (ne mislim da ga je totalno izgubio, vise sam sebe limitira). Od ostatka ekipe Reaves, Rui, Vando se MORAJU zadrzati. Bilo bi dobro i Schrödera na nekom manjem ugovoru jer ti i pored upitnog suta i same nekonstantnosti moze donijeti dosta. Walkera isto ne bi bilo lose zadrazti al pitanje je da li ce to biti moguce. Malog Christiea svakako promovisati u rotaciju takodjer.jose je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:13Trebali bi i Lakersi i James da napokon shvate da nijedno od njih više neće osvojiti titulu dok su zajedno i da pokušaju naći budale koje bi trejdale za Jamesa, a da misle da s njim mogu osvojiti (možda GSW da se James pridruži svojim haverima Drayu i Stephu).
Russell i Beasley ne smiju biti dio ekipe dogodine. Da li ce se ici na cisto pustanje obojice ili neki trejd ostaje da se vidi. Uglavnom imamo solidnu osnovu da i dogodine budemo faktor ako se FA odradi kako treba.
- akisarajevo92
- Kontakt:
koja je uopste zvanicna boja Nuggetsa? ima par fransiza za koje to ne znam, ozbiljno se zaj3bavaju sa svojim identitetom
Denveru je sasvim bila okej ona boja dok je Carmelo igrao kod njih
ali ok, samo male fransize mogu sebi to dozvoliti, zamislite da Celticsi, Lakersi ili Bullsi odluce tako mijenjati lol
Denveru je sasvim bila okej ona boja dok je Carmelo igrao kod njih
ali ok, samo male fransize mogu sebi to dozvoliti, zamislite da Celticsi, Lakersi ili Bullsi odluce tako mijenjati lol
Don't believe the hype.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Realno da je Memfis malo zreliji nego što jeste, kao ekipa, prije svega mislim na morona Ja, Lejkersi ne bi vidjeli 2.kruga jer bi dobili po guzici od međeda iz Memfisa.
Ovo je u suštini veliki uspjeh izuzetno limitirane ekipe(za nešto više od RS) sa čovjekom od 39 godina koji im je i sad glavni igrač.
Ovo je u suštini veliki uspjeh izuzetno limitirane ekipe(za nešto više od RS) sa čovjekom od 39 godina koji im je i sad glavni igrač.
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.