Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
Nastavlja da pogadja. Predsjednik Tayyip je ponosan 

4., 5. epizoda
Ne znam ni ja.

Ali ovaj put im zaista ide u prilog sto se igra pred praznim tribinama...za razliku od glavnih konkurenata kojima to bas i ne ide u prilog...eh sad koliko dugo ce se igrati bez publike, to ne znam.
titulu ce kiksati, zar je to upitno:-)
nego,jel ono trabzon izbacen iz evrope..kao da sam procitao neki dan negdje...to bi znacilo da basak ide direktno u ligu sampiona ako ovi uzmu titulu?
nego,jel ono trabzon izbacen iz evrope..kao da sam procitao neki dan negdje...to bi znacilo da basak ide direktno u ligu sampiona ako ovi uzmu titulu?
Sto je brat lijepo prikuca sa 16...iz koljena.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nastavlja biti ubjedljivo najbolji igrač lige.
Zabio golčinu, iz mjesta bomba. On se ubio za polušpica...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mmm jedva čekam iduću utakmicu reprezentacije kad se zabije h korner zastavu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Majstor
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Trabzon sinoć kiksao, preuzeli su prvo mjesto od njih. Da vidimo kako će ove godine ukakiti titulu...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Kao da gledam scenario:
Basaksehir osvaja i igra u grupama LP a Visca ce bas tada kada ne treba, preci u Fenerbahce i nece zaigrati u LP.

Edit: Trabzon opet kiksao i to kod kuće i ako Basaksehir sutra pobijedi Galatasaray onda ce otici na +4 i biti nikad blize tituli, 5 kola prije kraja s povoljnijim rasporedom.
Basaksehir osvaja i igra u grupama LP a Visca ce bas tada kada ne treba, preci u Fenerbahce i nece zaigrati u LP.

Edit: Trabzon opet kiksao i to kod kuće i ako Basaksehir sutra pobijedi Galatasaray onda ce otici na +4 i biti nikad blize tituli, 5 kola prije kraja s povoljnijim rasporedom.
Na koji način ste ekipa i vi zadržali odličnu formu nakon pauze zbog pandemije korona virusa?
- Imali smo klupski program rada, a trenirao sam i individualno. Sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine odradili smo online treninge. Za održavanje fizičke spreme zaslužan je Eldin Jelešković (kondicioni trener), sa kojim radim već 10 godina. Sa njim sarađujem još iz perioda kada sam igrao u Željezničaru. On je čovjek koji me veoma dobro poznaje i slušam njegove savjete. Čak radimo online treninge, a kada je slobodan i uslovi mu dozvoljavaju, obiđe me i u Istanbulu. Svake godine imam cilj da igrački napredujem, a time i timski.
Ko su rivali za naslov turskog prvaka?
- Trabzonspor i Galatasaray, protiv kojeg igramo naredno kolo u nedjelju naveče. Ima još šest utakmica do kraja prvenstva. Svaki susret je bitan, kao da je finalni. Prošle godine, u dvije utakmice kući sa Goztepeom i Rizesporom, osvojili smo samo bod. Sada smo iskusniji što je bitno. Bolje ćemo se spremiti za svaku utakmicu i pristupiti im odgovorno, bez obzira na protivnikovu poziciju na tabeli.
Da li će prednost od 1:0 nad Kopenhagenom iz prvog meča biti dovoljna za prolaz u Evropskoj ligi?
- Mislim da smo ostvarili dobar rezultat na svom terenu, no svjesni smo da nam predstoji težak zadatak u revanšu. Vratili smo se i u revanšu premašili protiv Sportinga minus od 3:1 iz Lisabona, tako da je u fudbalu sve moguće. Revanš Evropske lige dolazi poslije završetka prvenstva. Nadam se da ćemo prikazati dobru igru za plasman u četvrtfinale.
- Imali smo klupski program rada, a trenirao sam i individualno. Sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine odradili smo online treninge. Za održavanje fizičke spreme zaslužan je Eldin Jelešković (kondicioni trener), sa kojim radim već 10 godina. Sa njim sarađujem još iz perioda kada sam igrao u Željezničaru. On je čovjek koji me veoma dobro poznaje i slušam njegove savjete. Čak radimo online treninge, a kada je slobodan i uslovi mu dozvoljavaju, obiđe me i u Istanbulu. Svake godine imam cilj da igrački napredujem, a time i timski.
Ko su rivali za naslov turskog prvaka?
- Trabzonspor i Galatasaray, protiv kojeg igramo naredno kolo u nedjelju naveče. Ima još šest utakmica do kraja prvenstva. Svaki susret je bitan, kao da je finalni. Prošle godine, u dvije utakmice kući sa Goztepeom i Rizesporom, osvojili smo samo bod. Sada smo iskusniji što je bitno. Bolje ćemo se spremiti za svaku utakmicu i pristupiti im odgovorno, bez obzira na protivnikovu poziciju na tabeli.
Da li će prednost od 1:0 nad Kopenhagenom iz prvog meča biti dovoljna za prolaz u Evropskoj ligi?
- Mislim da smo ostvarili dobar rezultat na svom terenu, no svjesni smo da nam predstoji težak zadatak u revanšu. Vratili smo se i u revanšu premašili protiv Sportinga minus od 3:1 iz Lisabona, tako da je u fudbalu sve moguće. Revanš Evropske lige dolazi poslije završetka prvenstva. Nadam se da ćemo prikazati dobru igru za plasman u četvrtfinale.
Važna utakmica protiv Galate, pobjedom će se malo otkinuti od Trabzona.
Dakle, da vidimo na koji će način danas kiksati.
Dakle, da vidimo na koji će način danas kiksati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Odlicna utakmica i igra s obije strane...igraju kao da je pun stadion.
Evo 1:0 vode.
Evo 1:0 vode.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta je reć? Crveni?
⚜️~⚜️~⚜️
ja sam se ukljucio kod 1-0, od tada galata puno bolja, izjednacise zasluzeno, visca glup crveni..jos da izgube i pocinje njihovo rasulo u zadnjim kolima:)
bod ko kuca, titule vrijedan.
u narednom kolu galata rjesava trabzon i ako oni uspiju dobiti svoj mec bez visce, to bi vec bilo blizu.
u narednom kolu galata rjesava trabzon i ako oni uspiju dobiti svoj mec bez visce, to bi vec bilo blizu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Na silu je ovaj crveni nagurao, ima argumenata ali mogao je i pretrpiti..
0:14, kad ti babo isključi plejku.

⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.