Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

zizu1991
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 18:25

Ma ja, znaš ti nas yebo ti nas.
Majmun :oops:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 17 okt 2012, 18:26

zizu1991 je napisao/la:Ma ja, znaš ti nas yebo ti nas.
Majmun :oops:
Ko bolan? :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 18:28

raul-zakon je napisao/la: Ko bolan? :mrgreen:
malo pisao o Osimu kolega ispod, evo imaš navedeno :
AllGunsBlazing je napisao/la:A gdje bi to repka igrala? Pa ja bih licno volio bas da vidim da se igrao protiv Grcke na Kosevu, nek idu. Majmun jedan, ni marke nije dao ni za ovo ni za ono na Crkvickom a nasao se nesto pricati. Bolje bi mu bilo da sredjuje savez jer bas zbog toga se ne moze zavrsiti ono na Crkvickom.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 18:33

Da nemaju ostali članovi Komiteta za normalizaciju nikakvu ulogu ne bi bili tu.
Nema veze nikakve što je on predsjednik Komiteta, kada i oni imaju ulogu u odlučivanju.
Ako ti ne vidiš njegovu vrijednost kao individualca i ono što je on donio našem nogometu nekada onda nemam šta da ti pričam više.
Paralelna usporedba sa recimo Komšićem u politici, svi se kunu u njega, i daje mu se po 200.000 glasova, a praktički se ništa nije uradilo za njegova mandata, zašto ?
Zato što ne vodi jedan čovjek pol. scenu u BiH nego čitav konglomerat njih.
Kada bude vršio funkciju jednog jedinog predsjednika N/FS BiH sa svim ovlastima koji dolaze uz tu poziciju, onda ćeš imati pravo da osuđuješ njegov rad i njega kao individuu.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 okt 2012, 18:34

Najjaca mi je provala je kad ovi NoLiferi koji žive na majcinoj grbaci, kojima roditelji placaju internet, koji ništa u životu nisu radili - pocnu da kritikuju jednog Ivicu Osima preko foruma :lol: :lol: only in Bosnia :mrgreen: :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 okt 2012, 18:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Da majmun. Sta je ucinio za ovaj nas fudbal? .
Ovim pitanjem si vec dao i odgovor. Nas fudbal . Toga ne bi bilo, da nije Osima ;)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 17 okt 2012, 18:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Da majmun. Sta je ucinio za ovaj nas fudbal? U cemu se to razlikuje od prethodnih? Jedino sto Uefa sad pusta da igramo, a onda nije. Znaju se pokupiti zasluge, i zna se kritizirati, a kda treba nesto uraditi evo govorim ti za Crkvicko brdo, sto ne radi? Sta im tu fali? Zna se zasto je Uefa stopirala sredstva.
Ma ja brate, nama se sve "slučajno poklopilo"... :roll:

Čak i kad Bošnjo ujutro ustane, i to mu se slučajno poklopilo, jer on to nije sam u stanju, mora mu se potrefiti...

Prestanite bolan potcjenjivati vlastiti narod.

Sad kad sve ide kako treba, kad konačno nalikujemo na jednu zdravu reprezentaciju, sad ste naši naprđivati?! Ma daj bolan...

Prije 2-3 godine kad bi nam delegacija UEFA-e dolazila, ljudima je na odlasku trebala kutija Lexiliuma da se smire, a sad nas hvale na sva usta, je li se i to slučajno poklopilo Osimu i co.?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2012, 18:37

Ma dobro Ivica ko Ivica,voli ponekad ubosti ali ni u kom slucaju nije zlonamjeran.Neka Straussa,tamo gdje je.Nece mi valjda Iljo,Suljo,Ceko opet palamuditi.
Na onu opasku da je Dzeko skuplji od BP je vrlo lako odgovoriti.Jer i Ibricic vise kosta od onakve Grbavice :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2012, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 okt 2012, 18:37

Svejedno ja bih volio i očekujem da se Ivica izvine gradjanima Zenice i navijačima Čelika, jer ovo baš nije bilo lijepo od njega. Vjerovatno je poenta na skroz drugom brijegu, al' ispalo je pomalo neumjesno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 17 okt 2012, 18:37

'ta će Osim Ivica, ja kod kuce razvaljujem na menadzeru.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 17 okt 2012, 18:41

AllGunsBlazing je napisao/la:
@Juve Inace Fm je igra u kojoj imas mnogo drugaciju ulogu nego sot to ima ivica, ali sta bi ti znao.
De mi ti reci, nego jel ides na save poslije svake utakmice ili igras bez "sejviranja", Ivica je stalno isao na save.Kazu Mourinho jedini ima muda da ne "sejva"
Zadnja izmjena: Juvelandia, dana/u 17 okt 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 17 okt 2012, 18:41

Arnelinho je napisao/la:Svejedno ja bih volio i očekujem da se Ivica izvine gradjanima Zenice i navijačima Čelika, jer ovo baš nije bilo lijepo od njega. Vjerovatno je poenta na skroz drugom brijegu, al' ispalo je pomalo neumjesno.
Upravo !

Mislim da nije imao nikakvu namjeru da uvrijedi Zeničane i njihov klub Čelik, već da je jednostavno htio naznačiti da nas ne mogu stavljati u isti koš sa Litvanijom i Latvijom, jer imamo tako skupe igrače, a oni nemaju.

Znači, tim primjerom je vjerovatno htio da dočara koliko je, u ovom momentu, naša reprezentacija veća od dvije pomenute.

Da je ispalo neumjesno, tu se slažemo, ali ne namjerno, siguran sam. ;)

HALA MADRID !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 18:42

Jeste li dobili opremu ( lopte ), sponzorski ugovor sa Bh telecomom, ugovor sa Arenom BiH, jel veća medijska popraćenost lige ?
Jel se i to samo od sebe desilo ?

vrsajevic
Kontakt:

Post Postao/la vrsajevic » 17 okt 2012, 18:44

dobro je to sto je spomeno za bilino bar je to milionerski stadion samo je trebo spomenuti da vranjes vrijedi vise od zelje i grbavice

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 okt 2012, 18:44

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta je to kao pojedinac uradio? Da cujem? Gdje su te zasluge? Govorim za reprezentaciju, za ligu? Osim sto je sudjenje katastrofalno, za to mu svaka cast. On kao predsjednik ima najvise utjecaja, nista nije uspio.

@Ripper ne kritikujem ga, samo tvrdim na osnovu svega da je majmun. Sto i jeste. A to ko gdje zivi, siguran sam da ti ni licne jos nemas.

@Raul sta tacno? Liga nam korumpirana, sudije stimaju na sve strane, mi dobijamo istu kaznu za 2 petarde i stolice, kao i Horde za umalo sakacenje covjeka i stolice. Sta je tu napredak? Imali smo zabranu gostovanja pod njegovom palicom. Malo je falilo da imamo jos jednu. Kvaliteta fudbala se nije povecala, to je pokazao Maribor, pa Zeta, pa Celik pa onda oni amateri sto izbacise SB.

Sta je on konkretno uradio za Zenicu i za ovaj stadion?

@Juve Inace Fm je igra u kojoj imas mnogo drugaciju ulogu nego sot to ima ivica, ali sta bi ti znao.
Pošto si se sam prepoznao u mom postu (a ja te apsolutno nisam ni pomenuo, niti citirao ;) ) onda moramo konstatovati da samo zatucani papci najgore vrste mogu Osima smatrati majmunom....toliko o tome.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 17 okt 2012, 18:46

[quote="Sakuragi"]http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-vr ... raca/89923

kad ovaj covjek prica treba samo sutiti i slusati. puno mi bolje izgleda i od prosle godine.

trebao bi Pape primiti koji savjet od Ivice, nebi mu bilo ponizavajuce.[/qu

Joj koja legenda mogo bi ga slusati i dan i noc kako on to sve iznese Lulicu ne pase lijevo krilo on je desnjak i treba ga staviti gdije najvise moze uraditi to je ono sto Osim govori imamo par igraca sto se jos pokusavaju snaci na nekim pozicijama Salihovica na lijevo krilo a Kolasinca iz Schalkea na lijevog beka mali je jak ko Spahic beton

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 okt 2012, 18:48

Izvini, nisam se dobro izrazio, slagiran majmun. Jel sad uredu?

@Zizu Sta ce Celiku sponzorski ugovor i lopte ako ce sudije suditi kako je bilo protiv Zelje? Uzimati bodove? Zasto to treba? I nemojte samo pricu kako je Celik los, ja nisam rekao da nije, ali koliko god da je los Zelji je bar bod trebao uzeti.
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 okt 2012, 18:49

Reprezentacija igra na Bilinom Polju, stadionu koji najbolje odgovara našim reprezentativcima. Sam Osim nema namjeru igrati na Koševu ili Grbavici, al' eto on je majmun.
Da, mogao je drugačije upakovati ovu rečenicu, al' ako je Džeko skuplji od našeg najboljeg stadiona, zamislite kakvi su ostali. Čovjek je na malo čudan način pokušao probuditi i ostale gradove i općine da pomognu u stvaranju nove, jake reprezentacije BiH. Al' eto, vjerovatno osoba koja nikad ništa nije uradila za naš fudbal treba raditi neke druge stvari. Recimo, guliti bananu u zoološkom vrtu, jer ipak je etiketiran kao majmun. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 okt 2012, 19:07

Ne zaslužujemo mi Osima, covjeka koji je svojim imenom i autoritetom naš fudbal (i reprezentativni i klupski) spasio trajnog bana od strane UEFE.
Zato, neka se vrate Iljo, Suljo i Bogdan, naravno uz neponovljivog Muniba i sve ce biti OK, za ove zenicane.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 17 okt 2012, 19:16

Ne vrijedi majke mi.

Stakno pravimo neke klanove izmrđu nas samih, ne valja nam nešto.
Mi smo stvarno proklet narod.

I to da smo se bunili kad nam je Moldavija otkidala bodove, kad su Uško i kompanija užurbanim korakom praznili kase i uništavali sve što ima veze s fudbalom, pa hajd', to bi i razumio, ali sad... :o

Mi tačno k'o neki mazohisti, jbt, volimo kad nam je teško i kad patimo, onda je sve udure. Nastojimo ugušiti i ovo malo svjetla na kraju tunela. Pa dokle.

Bok te maz'o, djele se u neke cjeline, klanove, te Republika Zenica, te Sarajevo, te RS...ma pi.čka materina !

Mi smo BOSNA I HERCEGOVINA i svima vama, pa i tebi @AGB bi trebalo biti u cilju naše zajedničko dobro, a ne da tako mrzite i pljujete najveće sinove ove zemlje i neki drugi grad te zemlje, grad koji je samo nekoliko KM udaljen i koji pripada istom narodu i istoj cijelini kao i vaš grad.

Ljudi, sad se moramo pogurati za zajednički cilj, a ne da i mi sami usporavamo, ionako teške korake u boljitak.

Toliko.

HALA MADRID !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.