Majmun

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ko bolan?zizu1991 je napisao/la:Ma ja, znaš ti nas yebo ti nas.
Majmun
malo pisao o Osimu kolega ispod, evo imaš navedeno :raul-zakon je napisao/la: Ko bolan?
AllGunsBlazing je napisao/la:A gdje bi to repka igrala? Pa ja bih licno volio bas da vidim da se igrao protiv Grcke na Kosevu, nek idu. Majmun jedan, ni marke nije dao ni za ovo ni za ono na Crkvickom a nasao se nesto pricati. Bolje bi mu bilo da sredjuje savez jer bas zbog toga se ne moze zavrsiti ono na Crkvickom.
Ovim pitanjem si vec dao i odgovor. Nas fudbal . Toga ne bi bilo, da nije OsimaAllGunsBlazing je napisao/la:Da majmun. Sta je ucinio za ovaj nas fudbal? .
Ma ja brate, nama se sve "slučajno poklopilo"...AllGunsBlazing je napisao/la:Da majmun. Sta je ucinio za ovaj nas fudbal? U cemu se to razlikuje od prethodnih? Jedino sto Uefa sad pusta da igramo, a onda nije. Znaju se pokupiti zasluge, i zna se kritizirati, a kda treba nesto uraditi evo govorim ti za Crkvicko brdo, sto ne radi? Sta im tu fali? Zna se zasto je Uefa stopirala sredstva.
De mi ti reci, nego jel ides na save poslije svake utakmice ili igras bez "sejviranja", Ivica je stalno isao na save.Kazu Mourinho jedini ima muda da ne "sejva"AllGunsBlazing je napisao/la:
@Juve Inace Fm je igra u kojoj imas mnogo drugaciju ulogu nego sot to ima ivica, ali sta bi ti znao.
Upravo !Arnelinho je napisao/la:Svejedno ja bih volio i očekujem da se Ivica izvine gradjanima Zenice i navijačima Čelika, jer ovo baš nije bilo lijepo od njega. Vjerovatno je poenta na skroz drugom brijegu, al' ispalo je pomalo neumjesno.
Pošto si se sam prepoznao u mom postu (a ja te apsolutno nisam ni pomenuo, niti citiraoAllGunsBlazing je napisao/la:Sta je to kao pojedinac uradio? Da cujem? Gdje su te zasluge? Govorim za reprezentaciju, za ligu? Osim sto je sudjenje katastrofalno, za to mu svaka cast. On kao predsjednik ima najvise utjecaja, nista nije uspio.
@Ripper ne kritikujem ga, samo tvrdim na osnovu svega da je majmun. Sto i jeste. A to ko gdje zivi, siguran sam da ti ni licne jos nemas.
@Raul sta tacno? Liga nam korumpirana, sudije stimaju na sve strane, mi dobijamo istu kaznu za 2 petarde i stolice, kao i Horde za umalo sakacenje covjeka i stolice. Sta je tu napredak? Imali smo zabranu gostovanja pod njegovom palicom. Malo je falilo da imamo jos jednu. Kvaliteta fudbala se nije povecala, to je pokazao Maribor, pa Zeta, pa Celik pa onda oni amateri sto izbacise SB.
Sta je on konkretno uradio za Zenicu i za ovaj stadion?
@Juve Inace Fm je igra u kojoj imas mnogo drugaciju ulogu nego sot to ima ivica, ali sta bi ti znao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.