U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2012, 20:53

Evo sad Jagodic kaze da nece da narusava atmosferu, i da su ove bitne utakmice i da bi slijedece godine trebao Kolasinac da igra. Naravno ako moze igrati jer je igrao za Njemce.
Celik!3,2,2.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 05 avg 2012, 20:23

Ma seratori i Jagodic a Susic pogotovo koji kreten ovaj Susic, ovaj Kolosinac je sazreo za prvog sastava A repke a on hoce da ga vidi u mladoj repki jako ko Puyol mali je zivotinja za Grcku igra Papadopulas 92 godiste stoper Shalke a Susic nece da pozove Kolosinca isti tip igrac kao i Papadopules koda su blizanci samo ovaj Kolosinac brz moze i beka igrati za pocetak u A repki

ov dvojica sto igraju za Olimpik dobri igraci za mladu repku Hajrudinovic 94 godiste lijevi bek ima lijevicu dobru a i brz bolji od Kvesica jest se Zeljo sjebo sto ga nepotpisa i Duljevic 93 godiste igra veznog u Olimpiku pravo dobar igrac

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2012, 20:26

Rodeni je napisao/la:Ma seratori i Jagodic a Susic pogotovo koji kreten ovaj Susic, ovaj Kolosinac je sazreo za prvog sastava A repke a on hoce da ga vidi u mladoj repki jako ko Puyol mali je zivotinja za Grcku igra Papadopulas 92 godiste stoper Shalke a Susic nece da pozove Kolosinca isti tip igrac kao i Papadopules koda su blizanci samo ovaj Kolosinac brz moze i beka igrati za pocetak u A repki

ov dvojica sto igraju za Olimpik dobri igraci za mladu repku Hajrudinovic 94 godiste lijevi bek ima lijevicu dobru a i brz bolji od Kvesica jest se Zeljo sjebo sto ga nepotpisa i Duljevic 93 godiste igra veznog u Olimpiku pravo dobar igrac
Iz tvog pisanja bi se dalo zaključiti da Papadopulos i Kološinac imaju isti status u klubu,a da Grci zovu Papadopulosa dok naši neće da zovu Kološinca,ma tu su oni negdje,jedan dvije sezone standardan u prvoj postavi drugi bez nastupa za prvi tim u službenoj utakmici,njihov status se razlikuje u nijansama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2012, 00:38

On je izgleda završio u Hrv. Dragovoljcu.
U redove Hrvatskog dragovoljca stigao je ovog ljeta i mladi i perspektivni 17-godišnji Belmin Vila, koji je prošle sezone u dresu Željezničara bio najbolji strijelac juniorske lige Bosne i Hercegovine. Napadača se dovodilo u kontekst prelaska čak i u Dinamo, ali izgleda kako je mladić procijenio kako u Hrvatskom dragovoljcu može ostvariti veći igrački napredak. Zbog lagane ozljede propustio je kupreški dio priprema, no, ako se naredne sezone i na hrvatskim travnjacima iskaže kao i na onim susjednim bosanskohercegovačkim, mogao bi Vila biti veliki zalog za budućnost Hrvatskog dragovoljca.
:lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 08 avg 2012, 00:56

bagrcavi je napisao/la:On je izgleda završio u Hrv. Dragovoljcu.
U redove Hrvatskog dragovoljca stigao je ovog ljeta i mladi i perspektivni 17-godišnji Belmin Vila, koji je prošle sezone u dresu Željezničara bio najbolji strijelac juniorske lige Bosne i Hercegovine. Napadača se dovodilo u kontekst prelaska čak i u Dinamo, ali izgleda kako je mladić procijenio kako u Hrvatskom dragovoljcu može ostvariti veći igrački napredak. Zbog lagane ozljede propustio je kupreški dio priprema, no, ako se naredne sezone i na hrvatskim travnjacima iskaže kao i na onim susjednim bosanskohercegovačkim, mogao bi Vila biti veliki zalog za budućnost Hrvatskog dragovoljca.
:lol: :lol:
eo on dao interviju za sc kaže da je u hajduku

Belmin Vila, sada već bivša velika nada Željezničara, nije potpisao ugovor sa zagrebačkim Dinamom, kako je bilo najavljivano, već je postao novi član splitskog Hajduka.

Vila je početkom prošlog mjeseca trebao potpisati ugovor sa Dinamom, međutim nije se uspio dogovoriti sa Zagrepčanima. Mladi napadač boravio je sa Hajdukom na turniru u Briselu, gdje je oduševio, te potpisao dvogodišnji ugovor.

"Nisam se mogao dogovoriti sa Dinamom, tako da sam prešao u Hajduk. Bio sa s njima na turniru u Briselu, gdje sam postigao golove Anderlechtu, Gentu, West Hamu i Bruggeu", rekao je Vila za ****.ba, dodavši:

"Ne žalim što nisam potpisao za Dinamo. Ovdje mi je deset puta bolje. Klima je veoma dobra. Trebam također istaći da sam veoma dobro prihvaćen u novom klubu. Za sada sam u juniorskom timu".

Podsjetimo, juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine, prošle sezone je u 30 utakmica Omladinske Premijer lige postigao isto toliko pogodaka, a zanimljivo svi golovi bili su iz igre.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 08 avg 2012, 00:59

Ima vremena, zažalit će...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2012, 01:43

I gdje je sad? Hajduku ili Dragovoljcu? :lol: Kako je Hajduk krenuo, uskoro i nece to bit neka velika razlika. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 avg 2012, 15:50

Cartman je napisao/la:I gdje je sad? Hajduku ili Dragovoljcu? :lol: Kako je Hajduk krenuo, uskoro i nece to bit neka velika razlika. :D
"BELMIN VILA, dojučerašnja velika nada Željezničara, postao je novi član splitskog Hajduka, prenose bosanskohercegovački mediji.

Vila je početkom prošlog mjeseca trebao potpisati ugovor s Dinamom, međutim nije se uspio dogovoriti sa Zagrepčanima. Mladi napadač boravio je s Hajdukom na turniru u Bruxellesu, gdje je oduševio, potpisavši dvogodišnji ugovor.

"Nisam se mogao dogovoriti s Dinamom, tako da sam prešao u Hajduk. Bio sam s njima na turniru u Bruxellesu, gdje sam postigao golove Anderlechtu, Gentu, West Hamu i Bruggeu", rekao je Vila za ****.ba, dodavši:

"Ne žalim što nisam potpisao za Dinamo. Ovdje mi je deset puta bolje. Klima je veoma dobra. Trebam također istaći da sam veoma dobro prihvaćen u novom klubu. Za sada sam u juniorskoj momčadi".

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine prošle sezone je u 30 utakmica omladinske Premijer lige postigao isto toliko pogodaka, a svi golovi bili su iz igre. Villa je rođen 27. srpnja 1994. godine i tek je napunio 18. Po vokaciji je korpulentni napadač, snažan i visok 188cm."

Kod: Označi sve

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/odbio-dinamo-belmin-vila-odusevio-bijele-i-potpisao-dvogodisnji-ugovor-s-hajdukom/630307.aspx
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 avg 2012, 00:21

gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:I gdje je sad? Hajduku ili Dragovoljcu? :lol: Kako je Hajduk krenuo, uskoro i nece to bit neka velika razlika. :D
"BELMIN VILA, dojučerašnja velika nada Željezničara, postao je novi član splitskog Hajduka, prenose bosanskohercegovački mediji.

Vila je početkom prošlog mjeseca trebao potpisati ugovor s Dinamom, međutim nije se uspio dogovoriti sa Zagrepčanima. Mladi napadač boravio je s Hajdukom na turniru u Bruxellesu, gdje je oduševio, potpisavši dvogodišnji ugovor.

"Nisam se mogao dogovoriti s Dinamom, tako da sam prešao u Hajduk. Bio sam s njima na turniru u Bruxellesu, gdje sam postigao golove Anderlechtu, Gentu, West Hamu i Bruggeu", rekao je Vila za ****.ba, dodavši:

"Ne žalim što nisam potpisao za Dinamo. Ovdje mi je deset puta bolje. Klima je veoma dobra. Trebam također istaći da sam veoma dobro prihvaćen u novom klubu. Za sada sam u juniorskoj momčadi".

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine prošle sezone je u 30 utakmica omladinske Premijer lige postigao isto toliko pogodaka, a svi golovi bili su iz igre. Villa je rođen 27. srpnja 1994. godine i tek je napunio 18. Po vokaciji je korpulentni napadač, snažan i visok 188cm."

Kod: Označi sve

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/odbio-dinamo-belmin-vila-odusevio-bijele-i-potpisao-dvogodisnji-ugovor-s-hajdukom/630307.aspx
:lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 avg 2012, 02:19

Adnan Hrelja bi navodno trebao preci u Real Madrid :shock:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 10 avg 2012, 02:23

Adi_Zepce je napisao/la:Adnan Hrelja bi navodno trebao preci u Real Madrid :shock:
daj ba nemoj bacat bombe u ova doba. idi spavaj covjece :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2012, 02:28

Adi_Zepce je napisao/la:Adnan Hrelja bi navodno trebao preci u Real Madrid :shock:
To onaj što igra gdje u Mađarskoj ? Šta je sa onim prošlim što je prešo u Real ? Ni traga ni glasa od njega.
DRUG NEBI TI PUNCA

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 avg 2012, 02:31

noah je napisao/la:
daj ba nemoj bacat bombe u ova doba. idi spavaj covjece :mrgreen:
Ma nije ba bomba i ja sam tako procitao.Navodno je na nekom turniru u Njemackoj zadovoljio celnike Reala,koji ga zele dovesti u svoju Castillu.
bagrcavi je napisao/la:
To onaj što igra gdje u Mađarskoj ? Šta je sa onim prošlim što je prešo u Real ? Ni traga ni glasa od njega.
Za onog drugog bas ni traga ni glasa.A ovaj jeste u Mađarskoj.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2012, 02:33

Stavi link gdje si to pročitao.
DRUG NEBI TI PUNCA

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 avg 2012, 02:35

bagrcavi je napisao/la:Stavi link gdje si to pročitao.
http://www.realmadridcfbalkan.com/news/ ... ve-skaute/
Predpostavljam da su oni negdje to nasli u španjolskim medijima,a sad tko je to objavio prvi bas bi i ja volio znati :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2012, 02:40

Ne bih ja toliko vjerovao ovoj stranici. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 avg 2012, 02:43

bagrcavi je napisao/la:Ne bih ja toliko vjerovao ovoj stranici. ;)
Ma dobro ne vjerujem im previse ni ja.Gdje ces navijacima Reala vjerovati :mrgreen: ,ali pretpostavljam da su ovo preveli s neke španjolske stranice.

www.valencia-balkan.net

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 10 avg 2012, 15:00

Spisak igrača U-21 i U-19 selekcije, za međusobni susret koji je zakazan za 14.08. u 18h na stadionu Asim Ferhatović Hase:

U21
1 Sipović Enes FC “Otelul” /ROM/
2 Prcić Sanjin FC “Sochaux” /FR/
3 Đurić Milan FC “Kremoneze” /ITA/
4 Višča Edin FC “Istambul BB” /TUR/
5 Bilbija Nemanja FK “Vojvodina” /SRB/
6 Gnjatić Ognjen FK “Rad” Beograd /SRB/
7 Sušić Mateo NK “Istra” Pula /CRO/
8 Zakarić Goran NK “Lokomotiva” Zagreb /CRO/
9 Kvesić Mario NK “Split” /CRO/
10 Tomović Stefan FK “Slavija” I. Sarajevo
11 Abdihodžić Almin FK “Sarajevo” Sarajevo
12 Bukvić Semir FK “Željezničar” Sarajevo
13 Markić Toni HŠK “Zrinjski” Mostar
14 Dupovac Amer FK “Sarajevo” Sarajevo
15 Čolić Benjamin FK “Želejzničar” Sarajevo
16 Kvesić Josip FK “Želejzničar” Sarajevo
17 Čorić Dino NK “Široki Brijeg” Široki Brijeg
18 Kovačević Adnan NK “Travnik” Travnik
19 Suljić Asmir FK “Sarajevo” Sarajevo
20 Mešanović Jasmin NK “Čelik” Zenica
21 Bekić Amer HŠK “Zrinjski” Mostar
22 Grahovac Srđan FK “Borac” Banja Luka
23 Pehar Mile HŠK “Zrinjski” Mostar

U19
1 Jajalo Kristijan GNK «Dinamo» Zagreb
2 Šivšić Safet GNK “Dinamo” Zagreb
3 Graovac Danijel GNK «Dinamo» Zagreb
4 Špikić Jozo NK «Široki Brijeg» Široki Brijeg
5 Zolotić Nermin FK “Željezničar” Sarajevo
6 Hajradinović Haris FK «Olimpic» Sarajevo
7 Čiva Adin FK «Sarajevo» Sarajevo
8 Bevab Dino NK «Zagreb» Zagreb
9 Hodžić Armin FC “Liverpool” /ENG/
10 Rahmanović Amar FK «Sloboda» Tuzla
11 Jovanović Miodrag FK “BSK Borča” /SRB/
12 Sandro Marin GNK «Dinamo» Zagreb
13 Maletić Marko FC «Stuttgart» /GER/
14 Buhač Ivan NK «Široki Brijeg» Široki Brijeg
15 Vila Nermin FK «Željezničar» Sarajevo
16 Duraković Reuf FC “Lustenau” /AUT/
17 Odak Branimir NK “Široki Brijeg” Široki Brijeg
18 Hajtić Halil FC “Kaiserslautern” /GER/
19 Omerbašić Adis FC “Schalke 04” /GER/
20 Imamović Ermin FC “Lokomotiv” Moskva /RUS/

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 avg 2012, 15:04

@ 71000, ovaj zadnji Imamović Ermin, što igra u Lokomotive, jel on igra štopera, jednom sam čitao kolumnu o njemu, pravo talentovan mladić, ne rijetko se upisivao u listu strijelaca ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 10 avg 2012, 15:06

zizu1991 je napisao/la:@ 71000, ovaj zadnji Imamović Ermin, što igra u Lokomotive, jel on igra štopera, jednom sam čitao kolumnu o njemu, pravo talentovan mladić, ne rijetko se upisivao u listu strijelaca ?
Jeste, to je taj...

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CudanLik, napapijri1987, zikerrz21 i 57 gostiju.