SP je realnost

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne igra se.
Ma Babić je odlična. Naša treća igračica.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 13:31Onaj osjećaj kad Dzebo odigra bolje utakmicu defanzivno i ofanzivno Od Melise.I ne dirajte mi Babić 17 poena danas i 7 Asista šut za 3 3/5.
Naravno i protiv Francuske je bila dobro pocela i onda su je sudili napunile sa faulima.Pirke je napisao/la: ↑26 jun 2021, 13:36Ma Babić je odlična. Naša treća igračica.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 13:31Onaj osjećaj kad Dzebo odigra bolje utakmicu defanzivno i ofanzivno Od Melise.I ne dirajte mi Babić 17 poena danas i 7 Asista šut za 3 3/5.
Dosta raje ovdje pretjeruje. Jest da je Jones očigledno iznad svih ostalih, ali Gajić i Babić su fakat odlične. Uz njih imamo nekoliko dobrih igračica.
Sve u svemu, ovo je prilično dobra ekipa. Nadam se da su se neke male curice prepoznale u ovoj ekipi.
koliko sam skontao odlucuje omjer pobjeda a ako je isti onda kos razlika na cijelom prvenstvu, ako spanija pobjedi imat cemo isti skor al oni bolju kos razliku ako rusija pobjedi 5-ti smoShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 13:43Negdje sam procitao da Koš razlika samo u ovim mečevima odlučuje za konačan plasman.Da li je ovo istina zna li neko ?
Vjeruj da je ovako još bolje ispalo što nismo okrenuli onaj meč protiv Slovenije.Jednostavno Marica gajić defanzivno je preveliki hendikep za našu reprezentaciju,još uz Lijenu Brcaninovic vjeruj da bi nas Rusija dobila.Svi se trude cak i Dzebo i daju svoj maksimum osim nje.
Trudi se cura, ispadne ona vecinom na prvu fintu, al u odbrani ide tijelom maximalno pa sta bude i na skoku je nekoliko puta bila dosadna i Svedanke.su izbacivale vani loptu, Melisa to nece da radi visoka je 193 samo da pokusa uzela bi more skokova, al jok nemoj da se ja odvojim od parketa jedini kosarkas/ica koji se ne odvaja od zemlje jw MelisaShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 13:31Onaj osjećaj kad Dzebo odigra bolje utakmicu defanzivno i ofanzivno