Postao/la rio_Ferdy88 » 24 mar 2016, 00:26
Ne treba jer je Small već izgrađen igrač, pa ima 25 god, igrao pod Fergiem, lagano kupio znanje od legendi, i sada pokazuje to, logično da nije mogao igrati te mečeve ako nije imao priliku, ali kad dobije siguran sam da će ih odraditi na vrhunskom nivou, kao što odrađuje već u Premu koji je dovoljno visok nivo.
Povrijedi se Small, onda možemo pričati o Mirandi kao backupu, ali samo kao backupu, ali tu će biti i Blind i eventualno Jones, taj isti Carvalho je u Chelsea došao sa 26 god, a Terry je i tad bio kapiten, ja ne bih imao ništa protiv da Miranda ima isto toliko, ali on ima/imat će iduće sezone 33, što je velika razlika, a iskustvo sa Vidom i Riom, kao i Evrom me naučilo da stoperi i defanzivci u tim god teško izlaze na kraj sa zahtjevima i tempom Prema.
Da pričamo o jednom Silvi, Hummelsu, Ramosu i sličnima pa bih i razumio tvoje inzistiranje, ili da pričamo o jednom od Stones/Laporte/Marquinhos i Mirandi, u paketu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..