Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Rafa ce ponovo imati problema u eventualnom finalu sa Rogerom ako mu ovaj bude riternirao pod noge, jutros ga je Cilic vrlo lako izbacivao iz poena na taj nacin.
Nisam uopste impresioniran Rafinom igrom dosad, valjda ukljuci u brzinu vise, jer treba mu ritma, nema on on-off prekidac pa da tek tako proigra.
Nisam uopste impresioniran Rafinom igrom dosad, valjda ukljuci u brzinu vise, jer treba mu ritma, nema on on-off prekidac pa da tek tako proigra.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne mora znacit ni da ce Fed u finale ima svojih slabosti. Wawrija i Medo imaju igru za njeg. Sto se Nadala tice njegova prednost je fizicka sprema koju Fed sad tesko da ima. Morao bi zavrsit sve u 2 sata inace gubi.Nail for Real je napisao/la:Rafa ce ponovo imati problema u eventualnom finalu sa Rogerom ako mu ovaj bude riternirao pod noge, jutros ga je Cilic vrlo lako izbacivao iz poena na taj nacin.
je li tebi poznato da je roger odigrao finale wimbledona od nekih 8675 sati bez problema i da je prije toga u polufinalu uzeo više poena u dugim razmjenama nego rafa?NadalRafa je napisao/la:Ne mora znacit ni da ce Fed u finale ima svojih slabosti. Wawrija i Medo imaju igru za njeg. Sto se Nadala tice njegova prednost je fizicka sprema koju Fed sad tesko da ima. Morao bi zavrsit sve u 2 sata inace gubi.Nail for Real je napisao/la:Rafa ce ponovo imati problema u eventualnom finalu sa Rogerom ako mu ovaj bude riternirao pod noge, jutros ga je Cilic vrlo lako izbacivao iz poena na taj nacin.
lakapo, neka se prvo oni sastanu pa ćemo uživati u tome (osim vas idolopoklonika koji ste napeti ko da vam rođeno dijete igra) i vidjeti kako će se to završiti. njihovi mečevi su van zemlje i trave vazda fifti fifti
-
Bordeaux46
- Kontakt:
mogao bi vcrs biti jedan od najboljih meceva dosad. obojica dobro igraju, Medvedev je u boljoj formi sveukupno kad se uzmu i prijasnji turniri, ali je i umorniji. vjerovatno vise mec zavisi od Wawrinke, ako bude igrao kao protiv Novaka, trebao bi dobiti.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
ozdravi brzo drugNadalRafa je napisao/la:Momcovi gripa me dere pravo pa mi nije ni bilo do meca. Moze li neko opisat u kratkim crtama kako je to izgledalo sinoc vidim Rafan set izgubio ali iduca dva prelagano ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tek sad ovo vidim
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
u babukinom stilubodi123 je napisao/la:
Tek sad ovo vidim
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hvala brate, respectdelinjo je napisao/la:ozdravi brzo drugNadalRafa je napisao/la:Momcovi gripa me dere pravo pa mi nije ni bilo do meca. Moze li neko opisat u kratkim crtama kako je to izgledalo sinoc vidim Rafan set izgubio ali iduca dva prelagano ..
Sta mislis ko ide u polufinale veceras
NadalRafa je napisao/la:hvala brate, respectdelinjo je napisao/la:ozdravi brzo drugNadalRafa je napisao/la:Momcovi gripa me dere pravo pa mi nije ni bilo do meca. Moze li neko opisat u kratkim crtama kako je to izgledalo sinoc vidim Rafan set izgubio ali iduca dva prelagano ..![]()
Sta mislis ko ide u polufinale veceras
ma svicarsko polufinale....klasik prije klasika ...nadam se tome
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ja uglavnom ne gledam ženski tenis ali ovaj dubl goff/mcnally protiv azarenke i barty je bio jako zabavan 
jestamaji je napisao/la:ja uglavnom ne gledam ženski tenis ali ovaj dubl goff/mcnally protiv azarenke i barty je bio jako zabavan
i tebi dosadno u zivotu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Valjda Svitlovina dobije ovo 2-0 da sto prije krenu ova dva.
Vjerujem da cemo gledati najbolji mec do sada, nadam se
Vjerujem da cemo gledati najbolji mec do sada, nadam se
- firefirefirely
- Kontakt:
Kako me zivcira ova publika u NY 
Ako te nervira zbog zvizduka Medvedevu tu je sam kriv, pokazao im je i srednji prst, proziva ih poslije svakog meca, provocira tako da to je izmedju njih 
- LlullSergio
- Kontakt:
E pisaj ga, ako oni njega motaju poslije 7 gemova nema od toga nista.
Mogao bi Wawa do polufinala povredama. S tim da bi mogao ispasti iz ritma zbog svega što se događa.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ovo vavaš ne bi smjeo zijanit. šteta za medu ako ga povreda izbaci, ali ne igra se dva mjeseca u cugu na atp turu, to je barem sad naučio
Ovo sve mirise na predaju.
Rekao sam i dns prednost dajem Stanu samo zbog svjezine, Medo djeluje bas mrtav umoran.
Rekao sam i dns prednost dajem Stanu samo zbog svjezine, Medo djeluje bas mrtav umoran.
vise Dimitrov ima sanse protiv babuke nego ova dvojica...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zanimljivo na live kladjenju na Stana 1,3 kvota sad, a na Medu 3 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.