NK Zvijezda Gradačac

Topnikus
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Topnikus » 19 jun 2018, 22:23

Ponovo je napisao/la:Jel to sala da se Sapina vraca ili ?
Nije sala. Zvali su ga oni koji su sa njim prodavali utakmice. Od Rudara uzeli 10 milja. Ima jos utakmica. Ti ljudi su ostali u klubu I naravno da im treba bas takav. Sramota.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 19 jun 2018, 22:36

Ako je to istina sa tim prodatim utakmicama sto onda na skupstini se to nije reklo vec svi sute

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 19 jun 2018, 22:44

Nema sanse ajmo se dignut i zaustavit to,kakav sapina,nije Zvijezda samo njihova,Zvijezda je NASA,hocemo li gledati sa strane dok je unistavaju ili cemo ustat i stat uz NJU,moze li se sta organizovati kakvi protesti u znak nezadovoljstva ili sta slicno

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 19 jun 2018, 23:03

Ljudi kakvi ustanci kakve prevare kakvi kriminali delegati su dali Podrsku tim radnjama SRAMOTA GRADJANI GRADA DA TO STE PODRZALI nek vam nosi na cast delegati skupstine

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 19 jun 2018, 23:14

Pisam se na delegate

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 19 jun 2018, 23:55

Član uprave izadje na skupstini i kaže da je cilj 15 poena! I do November traže mandat eh neće moći ima da plivate do kraja godine svi zajedno vi koji ste ko gol sad došli da spasite Zvijezdu! Ja ću vam reci da sam očekivao nešto bolje da će se desiti ali neka im je sretno , moje ideje idu samnom i sa ovim ljudima kojima smo radili. Vjerujte lijepo je da su se vratili pojedinci ali svi nikako nije dobro, to su ljudi kojima nisza sveto nije! Daj boze da griješim znam jedno da ću ja licno i firma moja podržati rukomet u sljedećoj godini!

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 20 jun 2018, 00:05

Da im je taj clan uprave rekao da ce uzet 16 bodova za ovu polusezonu izabran bi bio za počasnog predsjednika SRAMOTA zato da se potroši 180 000 opstinski para

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 20 jun 2018, 00:08

combe80 je napisao/la:Ako je to istina sa tim prodatim utakmicama sto onda na skupstini se to nije reklo vec svi sute
Receno je sve opet ljudi dali podrsku

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 jun 2018, 00:09

Sad da vidimo Zvijezdase kad se moglo Salgiji yebavat mamce mislim da bi se trebalo skupit pa i ovim yebavat sve.
I jos nesto nikad do sad nisam izašao na glasanje a sljedeće izbore ću sa zadovoljstvom i jos ću vrbovat familiju a hvala Bogu ima nas masala. I glasat za prvog jačeg protukandidata našem vrlom načelniku nebitno ko on bio. Samo da se ovim krkanima što su uništili sport u Gradaccu vide leđa.

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 20 jun 2018, 00:51

Dok je SDA bio igrali smo PL čim je prestao njihov mandat počelo je ye banje sporta.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 jun 2018, 08:06

combe je napisao/la:Sad da vidimo Zvijezdase kad se moglo Salgiji yebavat mamce mislim da bi se trebalo skupit pa i ovim yebavat sve.
I jos nesto nikad do sad nisam izašao na glasanje a sljedeće izbore ću sa zadovoljstvom i jos ću vrbovat familiju a hvala Bogu ima nas masala. I glasat za prvog jačeg protukandidata našem vrlom načelniku nebitno ko on bio. Samo da se ovim krkanima što su uništili sport u Gradaccu vide leđa.
eto da se i ja s tobom jednom slozim..Ljudi moji ovaj upravni odbor je čisto stranački odrađen i ko nije u sdp-u nije mogao ni primirisati njemu...O ovome ne treba sutjeti nego na sledećim izborima samo kontra njih glasati jer ih tu najviše boli...ja za svoje 42 godine nisam vidio nesposobniju vlast u Gradačcu a da imaju toliku podršku nadam se da će i tome doći kraj,inače nećemo u čaršiji još zadugo gledati kvalitetan sport...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 jun 2018, 09:41

Skupili su oni glasova dovoljno, zaposlili su koga god su mogli samo da je sdp, ako nisi u stranci nema posla.nisam politicar niti sam u stranci ali ove komunjare ubise i ovo malo zivota u gradaccu,..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 20 jun 2018, 10:23

Sve predispozije ima da ce bit kandzije ove polusezone ako ne osvoje 16 bodova hahaha haha da nije zalosno ovoliko bilo bi smiješno, mozda da places al ruciš

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 jun 2018, 10:43

Mi ovdje možemo palamudit koliko hoćemo ali ne možemo ništa promijeniti. Ljudi su nas doveli u pat poziciju. Oni predlažu, glasaju i usvajaju. Klub trenutno životari od opštinskih(ali to nisu njihove pare nego svih nas građana Gradačca) kojima oni raspolažu i zato se kur če. Ali isto tako i Zvijezda je klub svih nas a nije njihova prcija.
Jedina stvar koju mi po meni trenutno možemo uraditi je da prilikom slijedećih izbora probamo promijeniti opštinsku vlast. Da me pogrešno neko ne shvati nisam stranački opredjeljen tako da me ne interesuju crveni ili zeleni. Ali ove promijeniti pod svaku cijenu nebitno ko drugi da dođe. Dosta je više i njihovog kur cenja i bahaćenja.
Postoji i drugi modus da se nađe neki investitor(domaći ili strani) ali oni bi to opet syebali, tako da od toga nema ništa.
Oni su u ovome vidjeli idealnu šansu da kroz klub stavljaju budžetske pare u svoj džep. Izdvoje opštinskih dvijestotinjak hiljada iz budžeta za klub a ovamo većinu toga sebi strpaju u džep kroz ugovore i plate igračima i prodane tekme.
Poslije ovog izabranog rukovodstva juče(izabrani su ljudi ne svi čast izuzecima koje treba da bude stid hodati kroz grad a ne bit u klubu, kojima trebamo yebavati sve po spisku kad god ih vidimo nakon one sramote što su uradili pred kraj prošle sezone) i ponovo pominjanje Šapine pa ljudi se pišaju po nama.
Mi moramo nešto poduzeti. Ako ništa ako ponovo dovedu Šapinu moramo se pobrinuti da mu boravak u Gradačcu bude toliko lijep da ga sam napusti najdalje za 2-3 sedmice.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 20 jun 2018, 11:04

To si u pravu za Sapinu,treba nacelnika prozivati dok ne krene dolaziti na utakmice da vidi sta se desava u klubu,ja mislim da on nema pojma o situaciji u klubu treba njega pritisnuti da dodje i vidi

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 jun 2018, 11:40

Ponovo je napisao/la:To si u pravu za Sapinu,treba nacelnika prozivati dok ne krene dolaziti na utakmice da vidi sta se desava u klubu,ja mislim da on nema pojma o situaciji u klubu treba njega pritisnuti da dodje i vidi
pa jel ti misliš da bi Šakić bilo šta uradio bez njegovog znanja? zna on itekako šta se dole radi,samo što nedolazi jer lopte nije vidio ni na tv-u..

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 20 jun 2018, 12:00

Manite se politike i izbora. Sport u Gradaccu je cvjetao dok je Cimos davao pare a ne SDA kako neko napisa. Prije Cimosa malo je nedostajalo da ispadnemo i iz druge lige. Nikad opstina nije davala vise novca Zvijezdi nego sada. Inacr nisam clan niti jedne stranke. Sto se tice trenera on je dosao kad je raspad sistema vec poceo tako da ne znam koliko je on kriv. Prije Zvijezde je ostvarivao dobre rezultate. Mozda je bio poslusan pa odgovara novoj-staroj upravi

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 20 jun 2018, 12:05

zmaj348 je napisao/la:
Ponovo je napisao/la:To si u pravu za Sapinu,treba nacelnika prozivati dok ne krene dolaziti na utakmice da vidi sta se desava u klubu,ja mislim da on nema pojma o situaciji u klubu treba njega pritisnuti da dodje i vidi
pa jel ti misliš da bi Šakić bilo šta uradio bez njegovog znanja? zna on itekako šta se dole radi,samo što nedolazi jer lopte nije vidio ni na tv-u..
Pa skoro je bilo nacelnik podrzava program radne grupe sad odjednom ovo ko koga jase ovdje

refik122
Kontakt:

Post Postao/la refik122 » 20 jun 2018, 12:53

Treba se organizovat, nama su potrebni zdravi ljudi i sto se tice grada a i nase Zvijezde..

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 20 jun 2018, 16:14

Ljudi sjetite se da je nacelnik preuzeo dug Zvijezdin prije par godina on da ne misli Zvijezdi dobro nebi to uradio,znaci da nije do njega,treba traziti krivce koji su ostavili taj dug od oko 300 hiljada maraka pa sve do danas sve kroz papire pregledat gdje je i sta otislo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.