Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sunderland
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sunderland » 09 dec 2015, 11:52

Secerbegovic je supak kao covjek,sto nema veze sa njegovim igrackim kvalitetom.
Sloboda je moja nacija

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 dec 2015, 11:53

miki651 je napisao/la:Hatunić to ko neki lokalni kostolomac i sad idol lokalne mladeži u tuzli..A onog Šećerbegovića sad proglasili lažnim šećerbegovićem dok im baja iz tuđine drukčije ne naredi.
Tebi Sloboda i Tuzla haman pa ne izlaze iz usta, samo po njima pljuješ. Imaš li ti neki svoj klub da se o njemu zabaviš ili nam nešto napišeš o njemu ? Ovako si za brigu stari :crazy:

http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 5&sr=posts

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 dec 2015, 11:54

Evolve je napisao/la:Saša Papac, BiH reprezentativac sa dobrom igrackom karijerom.

Mario Bazina - Isto je imao odlicnu karijeru, po meni mogao je i puno dalje od Austrie al dobro

Wagner - Najbolji strijelac PL, sta reci drugo ;)

Bilo je tu jos vrlovrlodobrih nogometasa... Al eto.
hrgovic :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 dec 2015, 11:57

JEDINA PRAVA I ISTINSKA LEGENDA SLOBODE JE MUSTAFA HUKIC...OSTALE LEGENDE SU SE P O S R A L E SEBI U USTA RADEĆI PROTIV KLUBA KOJI IH JE STVORIO... u pravu su donekle navijači drugih klubova kada kažu da su titule i trofeji jedino mjerilo veličine...Ja se slažem sa tom konstatacijom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 09 dec 2015, 11:59

Sunderland je napisao/la:Secerbegovic je supak kao covjek,sto nema veze sa njegovim igrackim kvalitetom.
šećerbegović je šupak koliko i lažni jasmin. A proteklih dana se vrši transformacija lažnog šećerbega u pravog Šećerbega, isto ko jasmin u Jasmina..

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 dec 2015, 12:05

fedeltafrotta je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Saša Papac, BiH reprezentativac sa dobrom igrackom karijerom.

Mario Bazina - Isto je imao odlicnu karijeru, po meni mogao je i puno dalje od Austrie al dobro

Wagner - Najbolji strijelac PL, sta reci drugo ;)

Bilo je tu jos vrlovrlodobrih nogometasa... Al eto.
hrgovic :D
Nije mi on nikad nesto prirastao srcu bio... Antipatican lik skroz... Iako je on bio isto dobar.. Kasnije u Hajduku, u Dinamu i ne bas.
NK Široki Brijeg

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 dec 2015, 12:15

miki651 je napisao/la:šećerbegović je šupak koliko i lažni jasmin. A proteklih dana se vrši transformacija lažnog šećerbega u pravog Šećerbega, isto ko jasmin u Jasmina..
Kad neko nazor pokusava ispasti smijesan i zanimljiv :facepalm: :facepalm: :nene:
Jedan grad, jedna ljubav!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 dec 2015, 12:22

MCMXLVI je napisao/la:Po meni.
Siroki - Hrvoje Erceg. :D
Zrinjski - Amer Bekic :D
Hrvoje Herceg je legenda Posusja tad je bio najaci :-)...ne kradite legende Posusja ili Orasja Brasnica Kobas,Pejica :-)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 dec 2015, 12:27

SaltCityAttack je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Po meni.
Siroki - Hrvoje Erceg. :D
Zrinjski - Amer Bekic :D
Hrvoje Herceg je legenda Posusja tad je bio najaci :-)...ne kradite legende Posusja ili Orasja Brasnicaobas,Pejica :-)
Kako je samo Erca izvodio slobodnjake. Sa 20m golman stavi 3-4 u zivi zid, ostali odu na centar cekaju loptu da krenu sa pola :lol: :urnebes: :lol:
NK Široki Brijeg

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 dec 2015, 12:30

eii Luka Kobas- golmancina, al fkt ..jedan od najboljih golmana Premiejr lige..kako sta vise nije napravio u karijeri to me cudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 dec 2015, 12:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:eii Luka Kobas- golmancina, al fkt ..jedan od najboljih golmana Premiejr lige..kako sta vise nije napravio u karijeri to me cudi
Jel on imao ozljedu kakvu ono?
NK Široki Brijeg

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 dec 2015, 12:41

ne znam dal je on imao povredu..mislim da je Baotic Zdenko- nisam siguran

Kobasa je mozda je.alo sto kad je Orasje stupilo na scenu je vec bio relativno u godinama..blize tridesetim, a bio je i malo nizi za golmana cini mi se, iako je bio ko macka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 dec 2015, 12:42

ali ako iko ima legendu onda je to Brotnjo I njihov Blatnjak :-) ...po meni jedan od bajboljih spic napadaca koji su igrali u ovoj ligi..on je tad bio danasnji Ahmetovic,Benko I td :-)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2015, 12:44

PiazzaGrande je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Legende su Pujdo i Covic
Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...
Hajde da ne ulazim u raspravu o legendama kluba, a zna se da ih je bilo itekako, i zna se kakvi su to igraci bili, ali covjece dragi - svaki klub zavisi od nekoga, nemamo mi bas samoodrzivih klubova. Ti bi to valjda trebao znati i ne znam cemu onda neki jadan pokusaj spustanja za gradonacelnika?
I taj Zrinjski ovisi o politici i samo zbog nacionalnog predznaka je tu gdje jeste u PL, ti to znas ali priznati neces. Ne pravimo mi neke transfere pa da od toga zivotarimo, nego velikim dijelom sto nam partijski ljudi/clanovi Uprave, grad ili investitor udijele sadake.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 dec 2015, 12:50

SaltCityAttack je napisao/la:ali ako iko ima legendu onda je to Brotnjo I njihov Blatnjak :-) ...po meni jedan od bajboljih spic napadaca koji su igrali u ovoj ligi..on je tad bio danasnji Ahmetovic,Benko I td :-)
Po meni cak dimenzija vise od navedenih.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 dec 2015, 12:52

Coraco je napisao/la:
miki651 je napisao/la:Hatunić to ko neki lokalni kostolomac i sad idol lokalne mladeži u tuzli..A onog Šećerbegovića sad proglasili lažnim šećerbegovićem dok im baja iz tuđine drukčije ne naredi.
Tebi Sloboda i Tuzla haman pa ne izlaze iz usta, samo po njima pljuješ. Imaš li ti neki svoj klub da se o njemu zabaviš ili nam nešto napišeš o njemu ? Ovako si za brigu stari :crazy:

Vidis da je bolestan lik
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rigotina » 09 dec 2015, 13:08

Beduin je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Legende su Pujdo i Covic
Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...
Hajde da ne ulazim u raspravu o legendama kluba, a zna se da ih je bilo itekako, i zna se kakvi su to igraci bili, ali covjece dragi - svaki klub zavisi od nekoga, nemamo mi bas samoodrzivih klubova. Ti bi to valjda trebao znati i ne znam cemu onda neki jadan pokusaj spustanja za gradonacelnika?
I taj Zrinjski ovisi o politici i samo zbog nacionalnog predznaka je tu gdje jeste u PL, ti to znas ali priznati neces. Ne pravimo mi neke transfere pa da od toga zivotarimo, nego velikim dijelom sto nam partijski ljudi/clanovi Uprave, grad ili investitor udijele sadake.
Dosadni ste i sa nacionalnim predznakom i politikom. Hrvatski klub za koji ce uvijek igrati igraci svih nacionalnosti i kapak. U cemu je problem tu?
goveđigulašmajka

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 dec 2015, 13:21

Coraco je napisao/la:

Haman je momak iz okoline Tuzle pa se preselio u zapadni....babo mu se haman preselio u zapadni kao i sve njegove ujke....posto mu je vecina "su-gradjanja" ruralnog porijekla.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2015, 13:24

rigotina je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la: Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...
Dosadni ste i sa nacionalnim predznakom i politikom. Hrvatski klub za koji ce uvijek igrati igraci svih nacionalnosti i kapak. U cemu je problem tu?
Mozda u tome sto nisam ciljao na to da li imate klubsku politiku poput Sirokog Brijega. ;)

Sad ponovo procitaj post koji sam replicirao pa onda i moj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 dec 2015, 13:27

rigotina je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la: Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...
Osobno za mene nema problema. To su zastarjeli predznaci iz kraljevine Jugoslavije. Ima li primjer nekog jaceg kluba iz Evrope da ima predznak sa odrednicom nacionalnog korpusa?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.