Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Secerbegovic je supak kao covjek,sto nema veze sa njegovim igrackim kvalitetom.
Sloboda je moja nacija
Tebi Sloboda i Tuzla haman pa ne izlaze iz usta, samo po njima pljuješ. Imaš li ti neki svoj klub da se o njemu zabaviš ili nam nešto napišeš o njemu ? Ovako si za brigu starimiki651 je napisao/la:Hatunić to ko neki lokalni kostolomac i sad idol lokalne mladeži u tuzli..A onog Šećerbegovića sad proglasili lažnim šećerbegovićem dok im baja iz tuđine drukčije ne naredi.
http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 5&sr=posts
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hrgovicEvolve je napisao/la:Saša Papac, BiH reprezentativac sa dobrom igrackom karijerom.
Mario Bazina - Isto je imao odlicnu karijeru, po meni mogao je i puno dalje od Austrie al dobro
Wagner - Najbolji strijelac PL, sta reci drugo![]()
Bilo je tu jos vrlovrlodobrih nogometasa... Al eto.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
JEDINA PRAVA I ISTINSKA LEGENDA SLOBODE JE MUSTAFA HUKIC...OSTALE LEGENDE SU SE P O S R A L E SEBI U USTA RADEĆI PROTIV KLUBA KOJI IH JE STVORIO... u pravu su donekle navijači drugih klubova kada kažu da su titule i trofeji jedino mjerilo veličine...Ja se slažem sa tom konstatacijom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
šećerbegović je šupak koliko i lažni jasmin. A proteklih dana se vrši transformacija lažnog šećerbega u pravog Šećerbega, isto ko jasmin u Jasmina..Sunderland je napisao/la:Secerbegovic je supak kao covjek,sto nema veze sa njegovim igrackim kvalitetom.
- Evolve
- Kontakt:
Nije mi on nikad nesto prirastao srcu bio... Antipatican lik skroz... Iako je on bio isto dobar.. Kasnije u Hajduku, u Dinamu i ne bas.fedeltafrotta je napisao/la:hrgovicEvolve je napisao/la:Saša Papac, BiH reprezentativac sa dobrom igrackom karijerom.
Mario Bazina - Isto je imao odlicnu karijeru, po meni mogao je i puno dalje od Austrie al dobro
Wagner - Najbolji strijelac PL, sta reci drugo![]()
Bilo je tu jos vrlovrlodobrih nogometasa... Al eto.
NK Široki Brijeg
Kad neko nazor pokusava ispasti smijesan i zanimljivmiki651 je napisao/la:šećerbegović je šupak koliko i lažni jasmin. A proteklih dana se vrši transformacija lažnog šećerbega u pravog Šećerbega, isto ko jasmin u Jasmina..
Jedan grad, jedna ljubav!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hrvoje Herceg je legenda Posusja tad je bio najaciMCMXLVI je napisao/la:Po meni.
Siroki - Hrvoje Erceg.
Zrinjski - Amer Bekic
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Evolve
- Kontakt:
Kako je samo Erca izvodio slobodnjake. Sa 20m golman stavi 3-4 u zivi zid, ostali odu na centar cekaju loptu da krenu sa polaSaltCityAttack je napisao/la:Hrvoje Herceg je legenda Posusja tad je bio najaciMCMXLVI je napisao/la:Po meni.
Siroki - Hrvoje Erceg.
Zrinjski - Amer Bekic...ne kradite legende Posusja ili Orasja Brasnicaobas,Pejica
NK Široki Brijeg
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eii Luka Kobas- golmancina, al fkt ..jedan od najboljih golmana Premiejr lige..kako sta vise nije napravio u karijeri to me cudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Evolve
- Kontakt:
Jel on imao ozljedu kakvu ono?ultrasstyle_tz je napisao/la:eii Luka Kobas- golmancina, al fkt ..jedan od najboljih golmana Premiejr lige..kako sta vise nije napravio u karijeri to me cudi
NK Široki Brijeg
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam dal je on imao povredu..mislim da je Baotic Zdenko- nisam siguran
Kobasa je mozda je.alo sto kad je Orasje stupilo na scenu je vec bio relativno u godinama..blize tridesetim, a bio je i malo nizi za golmana cini mi se, iako je bio ko macka
Kobasa je mozda je.alo sto kad je Orasje stupilo na scenu je vec bio relativno u godinama..blize tridesetim, a bio je i malo nizi za golmana cini mi se, iako je bio ko macka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ali ako iko ima legendu onda je to Brotnjo I njihov Blatnjak
...po meni jedan od bajboljih spic napadaca koji su igrali u ovoj ligi..on je tad bio danasnji Ahmetovic,Benko I td 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Hajde da ne ulazim u raspravu o legendama kluba, a zna se da ih je bilo itekako, i zna se kakvi su to igraci bili, ali covjece dragi - svaki klub zavisi od nekoga, nemamo mi bas samoodrzivih klubova. Ti bi to valjda trebao znati i ne znam cemu onda neki jadan pokusaj spustanja za gradonacelnika?PiazzaGrande je napisao/la:Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...tuzlak1987 je napisao/la:Legende su Pujdo i Covic
I taj Zrinjski ovisi o politici i samo zbog nacionalnog predznaka je tu gdje jeste u PL, ti to znas ali priznati neces. Ne pravimo mi neke transfere pa da od toga zivotarimo, nego velikim dijelom sto nam partijski ljudi/clanovi Uprave, grad ili investitor udijele sadake.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Po meni cak dimenzija vise od navedenih.SaltCityAttack je napisao/la:ali ako iko ima legendu onda je to Brotnjo I njihov Blatnjak...po meni jedan od bajboljih spic napadaca koji su igrali u ovoj ligi..on je tad bio danasnji Ahmetovic,Benko I td
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vidis da je bolestan likCoraco je napisao/la:Tebi Sloboda i Tuzla haman pa ne izlaze iz usta, samo po njima pljuješ. Imaš li ti neki svoj klub da se o njemu zabaviš ili nam nešto napišeš o njemu ? Ovako si za brigu starimiki651 je napisao/la:Hatunić to ko neki lokalni kostolomac i sad idol lokalne mladeži u tuzli..A onog Šećerbegovića sad proglasili lažnim šećerbegovićem dok im baja iz tuđine drukčije ne naredi.![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Dosadni ste i sa nacionalnim predznakom i politikom. Hrvatski klub za koji ce uvijek igrati igraci svih nacionalnosti i kapak. U cemu je problem tu?Beduin je napisao/la:Hajde da ne ulazim u raspravu o legendama kluba, a zna se da ih je bilo itekako, i zna se kakvi su to igraci bili, ali covjece dragi - svaki klub zavisi od nekoga, nemamo mi bas samoodrzivih klubova. Ti bi to valjda trebao znati i ne znam cemu onda neki jadan pokusaj spustanja za gradonacelnika?PiazzaGrande je napisao/la:Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...tuzlak1987 je napisao/la:Legende su Pujdo i Covic
I taj Zrinjski ovisi o politici i samo zbog nacionalnog predznaka je tu gdje jeste u PL, ti to znas ali priznati neces. Ne pravimo mi neke transfere pa da od toga zivotarimo, nego velikim dijelom sto nam partijski ljudi/clanovi Uprave, grad ili investitor udijele sadake.
goveđigulašmajka
Haman je momak iz okoline Tuzle pa se preselio u zapadni....babo mu se haman preselio u zapadni kao i sve njegove ujke....posto mu je vecina "su-gradjanja" ruralnog porijekla.Coraco je napisao/la:Tebi Sloboda i Tuzla haman pa ne izlaze iz usta, samo po njima pljuješ. Imaš li ti neki svoj klub da se o njemu zabaviš ili nam nešto napišeš o njemu ? Ovako si za brigu starimiki651 je napisao/la:Hatunić to ko neki lokalni kostolomac i sad idol lokalne mladeži u tuzli..A onog Šećerbegovića sad proglasili lažnim šećerbegovićem dok im baja iz tuđine drukčije ne naredi.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Mozda u tome sto nisam ciljao na to da li imate klubsku politiku poput Sirokog Brijega.rigotina je napisao/la:Dosadni ste i sa nacionalnim predznakom i politikom. Hrvatski klub za koji ce uvijek igrati igraci svih nacionalnosti i kapak. U cemu je problem tu?Beduin je napisao/la:Hajde da ne ulazim u raspravu o legendama kluba, a zna se da ih je bilo itekako, i zna se kakvi su to igraci bili, ali covjece dragi - svaki klub zavisi od nekoga, nemamo mi bas samoodrzivih klubova. Ti bi to valjda trebao znati i ne znam cemu onda neki jadan pokusaj spustanja za gradonacelnika?PiazzaGrande je napisao/la: Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...
Sad ponovo procitaj post koji sam replicirao pa onda i moj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Osobno za mene nema problema. To su zastarjeli predznaci iz kraljevine Jugoslavije. Ima li primjer nekog jaceg kluba iz Evrope da ima predznak sa odrednicom nacionalnog korpusa?rigotina je napisao/la:Dosadni ste i sa nacionalnim predznakom i politikom. Hrvatski klub za koji ce uvijek igrati igraci svih nacionalnosti i kapak. U cemu je problem tu?Beduin je napisao/la:Hajde da ne ulazim u raspravu o legendama kluba, a zna se da ih je bilo itekako, i zna se kakvi su to igraci bili, ali covjece dragi - svaki klub zavisi od nekoga, nemamo mi bas samoodrzivih klubova. Ti bi to valjda trebao znati i ne znam cemu onda neki jadan pokusaj spustanja za gradonacelnika?PiazzaGrande je napisao/la: Navijač kluba koji u svojoj skoro stogodišnjoj historiji nema ni jedan trofej, klub kojem je najprepoznatljivi igrač i legenda bio Jusuf Hatunić, zvani kostolomac, i klub o čijoj sudbini, egzistenciji ili gašenju, odlučuje lokalni faraon , visoki duznosnik SDP-a , se ruga nekom...a šuti, poklopi se...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.