FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kosevskobrdo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kosevskobrdo » 06 jun 2019, 20:48

MortemHz je napisao/la:Ljudi, ja ne mogu staviti svih 16 klubova u anketu jer je maximum 10.. kako to da odradimo? kontao sam spajati klubove ali to mi je sad bezveze.
Kontam da proberem ove sa dna a 6 top klubova svakako ne priželjkuje previše ljudi?
Ove jače ekipe postavi same, celtic, zvezda, bate, astana, maribor
Pa onda stavljaj po dva kluba koji su u istom rangu otprilike: sheriff ili rosenborg, slovan ili aik, helsinki ili skhendija, tns/dundelange/dundalk
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2019, 20:58

zagor1987 je napisao/la:JOKER kazes na kraju mi vise poginulig imali i hvatali se za glavu,to je tacno a sta je razlog tome? Nismo ba imali puske i metaka kako treba,5 godina u okruzenju,da smo samo 20 posto imali ko oni oruzija pito bi te. Koliko je njih bilo a koliko nas znas li cifru uopste? Inace veliki junaci su bili sve smo vidjeli na Zucu i ostalim okolnim ratiatima,jedna buzimska malo mjesto ko dvije zgrade u BG ih je derala gdje je stigla tako mojne velicat njih kad znamo da si to misevi nevidjeni,muda su kad na tenk ides samo ko sto su nasi neki radili. Jel moguce da pitas kolko je njih poginulo a koliko nas FUJJ,da smo ubijali sve sto nema muslimansko ime i zene im i djecu bilo bi ih sigurno vise,il da smo ih 5 godina gadjali sa brda al nema toga vise
Po tvojoj sposobnosti da prepoznaš sarkazam se dosta toga moglo reći. Sjećam se da si zbog običnih šala prijetio Nobelu, Škori ili još nekom. To odmah pokaže koliko je neko kapacitet. Napisao sam haman isto što i ti, da smo imali veliki broj žrtava jer nismo bolesnici odgojeni na kosovskom mitu i svetosavlju, nismo ubijali civile i nemoćne. I isto govorim i za navijački svijet. Horde nisu bolesnici koji će izbosti nekog momka od 55kg ako ga uhvate, a oni bi sad pa sad što neko reče izboli ni krive ni dužne naše navijače koji i nisu u toj ultra furci jer su odgojeni na "ubij turčina". Zato govorim da je bolje zaobići ih u svakom smislu. A ti malo bolje čitaj postove, a ne uvijek uđeš na forum pod adrenalinom, nadrkan, imam osjećaj da lupaš tastaturom od glavu dok pišeš. Nikad nisi napisao neki post u kojem si zadovoljan, uvijek neki konflikt.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 jun 2019, 20:59

Denchi je napisao/la:nije kralju bolje igrat za 10X manje, boli njega klinac gdje igra, eno ti i onog Ofosua u zadnjoj ekipi mađarske, češke, ne interesuje ga samo tipla i tu sam.....normalno da Husić daje pare i to ti je potvrda gdje su nam konkurenti s parama.....nigdje.....
Vezano za ovaj post al nije vezano ličnk za tebe.

Kada pregovaramo sa TOP igračem i kada propadne transfer, priča je neće niko u ovu ligu, nije do para.
Primjer Adukor, sad je samo do para, ne gledaju ligu igrači, u ovom slučaju ni klubove :urnebes:

Uzimamo kako na godi :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 jun 2019, 21:03

Karal se išta?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2019, 21:05

kosevskobrdo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ljudi, ja ne mogu staviti svih 16 klubova u anketu jer je maximum 10.. kako to da odradimo? kontao sam spajati klubove ali to mi je sad bezveze.
Kontam da proberem ove sa dna a 6 top klubova svakako ne priželjkuje previše ljudi?
Ove jače ekipe postavi same, celtic, zvezda, bate, astana, maribor
Pa onda stavljaj po dva kluba koji su u istom rangu otprilike: sheriff ili rosenborg, slovan ili aik, helsinki ili skhendija, tns/dundelange/dundalk
Mogao bi to srediti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 06 jun 2019, 21:06

Pa Adukor odlazi jer nije zelio potpisati novi ugovor i tada je prekrizen za nas. Zajebo se lik i to je to. Ne znam o kakvim vi parama pricate. Najplaceniji igraci u premijer ligi su u FKS. Mada steta dobar igrac al jbg gotovo sad

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 jun 2019, 21:14

BordoSarajevo je napisao/la:
Denchi je napisao/la:nije kralju bolje igrat za 10X manje, boli njega klinac gdje igra, eno ti i onog Ofosua u zadnjoj ekipi mađarske, češke, ne interesuje ga samo tipla i tu sam.....normalno da Husić daje pare i to ti je potvrda gdje su nam konkurenti s parama.....nigdje.....
Vezano za ovaj post al nije vezano ličnk za tebe.

Kada pregovaramo sa TOP igračem i kada propadne transfer, priča je neće niko u ovu ligu, nije do para.
Primjer Adukor, sad je samo do para, ne gledaju ligu igrači, u ovom slučaju ni klubove :urnebes:

Uzimamo kako na godi :mrgreen:
ah ovome smo sjebali plan mi kao klub, pa bolje išta nego ništa...ali generalno sve sa parama se može rješit, preplatiš levata i doće....eh sad jbg zašto preplaćivat kad ima igrača koji su tu negdje u malo jačoj ligi ili ne znaju previše ni on ni zastupnici(familija zastupnik) itd. pa ga uzmeš na foru...

kažem ti gledaj onu blentovinu Ofosua, ugovor na po godine i keš na ruke, svaki prelazni ide dalje...i to čini se u gore i gore klubove...ma hoće recimo ko nije afirmisan ili se vraća od ozljede...eto ti Lazića,Rahmana,Crepulje,Tatara....sve to vraća karijeru...generalno je bolje za reklamu jednog fudbalera jednu sezonu igrat CL nego 3 sezone negdje tavorit...kolko god te platili...ali ne ganja svak karijeru, neki trče za lovom jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2019, 21:15

Uživajte u novoj anketi, siguran sam da će biti jako zanimljiva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 jun 2019, 21:16

Dundalk ili TNS :opaopa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2019, 21:17

Na anketi daj ove Dungelange! :lol:
Ali ne ove naše što marku traže za mora..
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 06 jun 2019, 21:26

Skhendija je po meni super protivnik, nisu nešto naročito teški, a i gostovanje nije predaleko.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 jun 2019, 21:31

Samo Maribor.
Ovo spajanje sa Zvezdom mi se ne đasvi.
Bojkotujem glasovanje.

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 06 jun 2019, 21:39

Dudelanz je najbolja opcija

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 06 jun 2019, 21:42

Krste11 je napisao/la:Dudelanz je najbolja opcija
Ne znam što se zanemaruje činjenica da je taj isti Dudelanž igrao grupnu fazu lige evrope, što nije nimalo lahko.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 jun 2019, 21:43

Najgori izbor Astana, Ludogorets ili BATE, razvalili bi nas, a nisu neki atraktivni protivnici, da napunimo Kosevo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jun 2019, 21:52

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Ne znam što se zanemaruje činjenica da je taj isti Dudelanž igrao grupnu fazu lige evrope, što nije nimalo lahko.
U Lux se puno ulaze u fudbal u svakom smislu. I reprezentacija ostvaruje solidne rezultate u zadnje vrijeme. Tako da Dudelanz nije naivna ekipa koliko mi mislimo. Nije to nivo od prije 15 godina

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 06 jun 2019, 21:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
U Lux se puno ulaze u fudbal u svakom smislu. I reprezentacija ostvaruje solidne rezultate u zadnje vrijeme. Tako da Dudelanz nije naivna ekipa koliko mi mislimo. Nije to nivo od prije 15 godina
Upravo tako.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 jun 2019, 22:12

Jooj, jedva cekam evropske tekme, samo da bude sta blizu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 jun 2019, 22:20

Igrat ćemo se sa Mariborom.
Red bi bio da ga izbacimo napokon.
Preuzmemo ulogu nosioca pa šta bude.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 06 jun 2019, 22:44

Ja bih TNS, ali prije ce Astana :twisted:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: robertkosar i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []