Pa šta? Nek' idu momcijohntravolta123 je napisao/la:I Vego otisao u Inter Z...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za kog?belminhordas je napisao/la:Gavrić potpisuje sutra ili u ponedjeljak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belminhordas
- Kontakt:
Pa za nas, danas je došao u grad.joker90 je napisao/la:Za kog?belminhordas je napisao/la:Gavrić potpisuje sutra ili u ponedjeljak.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Rekoše danas da će šarnut za neke Mađare, pa rekoh na tanak led nas navlačiš fazonom.belminhordas je napisao/la:Pa za nas, danas je došao u grad.joker90 je napisao/la:Za kog?belminhordas je napisao/la:Gavrić potpisuje sutra ili u ponedjeljak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- belosevic23
- Kontakt:
Maloprije pricam sa husrefovim pomocnikom sa kojim dugo radi, kaze cak i da nije siguran da ce husref potpisat, pitam ga mozemol ocekivati evropsko sarajevo misleci na pojacanja, kaze vrlo tesko, treba puno para..ugl po njegovoj prici sam skontao da je i on skeptican po pitanju pravljenja necega ozbiljnijeg od ovog sto je sad..isto tako je reko da smo Tana pukli po usima tj uzeli mu pare i covjek se povuko kad je vidio da nema hajra od nas, za novog gazdu kaze da je biznismen i da na ovo gleda kao obicno ulaganje a ne kako mi dozivljavmo euforicno..sve info iz prve ruke iako smo ovo sve znali, malo sam se razocaro jer me covjek spustio na zemlju misleci da cemo neki iskorak napravit
Sa Adukora i Riki Kapica na Gavrica, napredujemo nema sta... opet se ponavlja ona sezona kad smo bili prvaci, pa dolazili polovnjaci.. Daj i Melunovica umjesto Hadzica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nebi bilo lose CZ izvuci, jedino iz razloga ovog desavanja na tekmi CG sa Kosovom, gdje igraci i trener ne zele da nastupaju zbog politike.
Sto bi ukonacnici mogla FIFA i UEFA kazniti izbacivanjem iz svih takmicenja reprezentqciju i klubove iz pomenutih drzava.
I tako onda prodjemo u drugo pretkolo bez borbe
Sto bi ukonacnici mogla FIFA i UEFA kazniti izbacivanjem iz svih takmicenja reprezentqciju i klubove iz pomenutih drzava.
-
belminhordas
- Kontakt:
Za kog?[/quote]
Pa za nas, danas je došao u grad.[/quote]
Rekoše danas da će šarnut za neke Mađare, pa rekoh na tanak led nas navlačiš fazonom.
[/quote]
Ma kakvi mađari nažalost je naš
Pa za nas, danas je došao u grad.[/quote]
Rekoše danas da će šarnut za neke Mađare, pa rekoh na tanak led nas navlačiš fazonom.
Ma kakvi mađari nažalost je naš
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Meni samo nece biti jasno ovo za Adukora, eto pokazo si mu damu, zayebo se i skonto neke stvari, pa.prije bi njega ostavio nego bilo koga doveo, jbt ako mu je zamjena gavric iz ocajne ekipe tamo neke znj lige, onda ga pisaj, yebo ponos ako ce mi gavric igrati(iako ne znam uopste kakav je, al iz Srbije nam vise ne trebaju polovnjaci)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
al crnogorsku neku Zvezdu da izvučemo onda jedinoZip je napisao/la:Nebi bilo lose CZ izvuci, jedino iz razloga ovog desavanja na tekmi CG sa Kosovom, gdje igraci i trener ne zele da nastupaju zbog politike.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
takoe!!!ledesma je napisao/la:Meni samo nece biti jasno ovo za Adukora, eto pokazo si mu damu, zayebo se i skonto neke stvari, pa.prije bi njega ostavio nego bilo koga doveo, jbt ako mu je zamjena gavric iz ocajne ekipe tamo neke znj lige, onda ga pisaj, yebo ponos ako ce mi gavric igrati(iako ne znam uopste kakav je, al iz Srbije nam vise ne trebaju polovnjaci)
jhebo Lazića i Stanojevića, srpske polovnjake!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajmo opet u napred igracima maj.. jeb...
pitaj hrvate sta kazu za Tatara. jedan od najgori igraci ikade u HNL. a kod nas jeb.... sve sta ima.
Ma ja ba,treba Adukora u formu vratiti,6 mjeseci dres nije obukao treba mu veca primanja dat.
Treba mu karinu dat u onaj prostor izmedju prednjih razdovjenih zuba.
Treba mu karinu dat u onaj prostor izmedju prednjih razdovjenih zuba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bravo za savez CG
mora se odigrat
mora se odigrat
Haos u Podgorici: Selektor dobio otkaz jer nije želio voditi meč protiv Kosova
Hadžiji vjerujemo dok ne dokaže suprotno. Pogađao je sa ovim igračima za koje mi ni čuli nismo, samo iz tog razloga ne treba dizati frku. Ne sviđa se ni meni nešto naročito ovaj Gavrić, ali Hadžija je plaćen da o njemu zna ono što treba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
jeste li htjeli da se igraci salju na tribine u slucaju da igrac ne zeli produziti saradnju,sta sada zalite za Adukorom.Kapic je bio posudjen igrac a njegov otkup ugovora za nas je bio preveliki zalogaj plus mu mi ne mozemo dati platu toliku koju sada ima Paderbornu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
belminhordas
- Kontakt:
Gavrić igra Rahmanovu poziciju više je playmaker.Ne igra poziciju zadnjeg veznog gdje je igrao Stanojević ili prije Adukor.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Za Lazica se znao Cv kad je dolazio, i kakav je bioDenchi je napisao/la:takoe!!!ledesma je napisao/la:Meni samo nece biti jasno ovo za Adukora, eto pokazo si mu damu, zayebo se i skonto neke stvari, pa.prije bi njega ostavio nego bilo koga doveo, jbt ako mu je zamjena gavric iz ocajne ekipe tamo neke znj lige, onda ga pisaj, yebo ponos ako ce mi gavric igrati(iako ne znam uopste kakav je, al iz Srbije nam vise ne trebaju polovnjaci)
jhebo Lazića i Stanojevića, srpske polovnjake!!!
Stanojevic dosao iz 5. Ekipe na tabeli Jsl
A fula imali mali milion
Ali evo Hadzija je dokazao da zna, a meni ovo ne ulijeva neko povjerenje i to je to.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ću vjerovati Hadžiji sad zasad pa ćemo vidjeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I to je neka nada i sansa da se prodje u drugo pretkoloDenchi je napisao/la:al crnogorsku neku Zvezdu da izvučemo onda jedinoZip je napisao/la:Nebi bilo lose CZ izvuci, jedino iz razloga ovog desavanja na tekmi CG sa Kosovom, gdje igraci i trener ne zele da nastupaju zbog politike.
I tako onda prodjemo u drugo pretkolo bez borbe![]()
Treba biti pozitivan
Srbi imaju debele prste u ovome, tako da mozemo ocekivati i njihovu odgovornost
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Napapijri, Terreasilver, Turo, Vanja8 i 44 gosta.