Mirza Teletović

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Vedad87
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Vedad87 » 26 sep 2014, 20:21

:o :o :o

Šta reće i osta živ :D Ma to je bio kiseli osmijeh :D Svjestan je on da se ne može mjeriti sa Mirzom :cool:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 26 sep 2014, 20:49

Ljudi sto ste cijelu noc spavali, spavali ste uskoro se to mijenja
sto ste na posao-u skolu dolazili na vrijeme i to ce se promijeniti

Mirza i Jusuf uskoro krecu :njanjanja:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 sep 2014, 20:50

Bassha je napisao/la:Ljudi sto ste cijelu noc spavali, spavali ste uskoro se to mijenja

:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2014, 20:55

Đuzef ce se gledati jednom sedmicno,ako bude imao minutazu,zna se ko je prioritet :kafa:

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 26 sep 2014, 21:17

Bassha je napisao/la:Ljudi sto ste cijelu noc spavali, spavali ste uskoro se to mijenja

Sreća u mene razredni lud za košarkom,pa se nagodimo :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 sep 2014, 21:49

Sreca idem ujutro pa mogu spavati kad dodjem kuci i potpuno zamjeniti dan i noc.

I jos Sunce poslije podne ode na drugu stranu pa mi je u sobi tamno :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 27 sep 2014, 07:27

jos mjesec dana :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 sep 2014, 15:32

invincible1921 je napisao/la:J.Crawford je prema rijecima mnogih igraca trenera i strucnjaka jedan od najtelntovnijih igraca koji se ikad pojavio na parketu samo sto ga ubija bolesno mali broj sati treninga, gotovo da uopste nije treniero kroz karijeru .Naravno da neko ne pomisli da nije iso u salu nego nije radio ni blizu koliko je minimum za NBA igraca, strasan je suter i mislim da on i mirza ne mogu u istu recenicu. Uz duzno postovanje mirzi ovdje mnogi daju sebi za pravo da izvale razne gluposti..... O JJ-u bi se vec dalo diskutovat dosta su slicni kada je u pitajnu igra. Cekaju sut i opale bez puno filozfije ili bespotrebnih poteza
kakav jara Jamal strasan suter?

Mani se talenta itd. lik je volume suter, kad ga ide ide, kad ne ide nece, nije konstatan secunde, pogledaj mu FG%. Njemu za 18 poena treba 15 suteva (a ima 5 slobodnih bacanja po tekmi). U NYK kad je igro za 20 poena mu trebalo 17 suteva. Kakav on jak suter, suteri kao on su svrstani u kategoriju volume sutera, da se ne stavljaju u kos jakih sutera.

Kroz karijeru FG 41%, 3pt 35% (oboje lose)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 sep 2014, 23:04

Samo se nadam da uz navijanje za Mirzu ove godine nece biti i navijanja protiv Bojana...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 29 sep 2014, 00:24

Chinaglia je napisao/la:nadaj se :mrgreen:
:lolno: :lolno:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2014, 01:35

alemsa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:J.Crawford je prema rijecima mnogih igraca trenera i strucnjaka jedan od najtelntovnijih igraca koji se ikad pojavio na parketu samo sto ga ubija bolesno mali broj sati treninga, gotovo da uopste nije treniero kroz karijeru .Naravno da neko ne pomisli da nije iso u salu nego nije radio ni blizu koliko je minimum za NBA igraca, strasan je suter i mislim da on i mirza ne mogu u istu recenicu. Uz duzno postovanje mirzi ovdje mnogi daju sebi za pravo da izvale razne gluposti..... O JJ-u bi se vec dalo diskutovat dosta su slicni kada je u pitajnu igra. Cekaju sut i opale bez puno filozfije ili bespotrebnih poteza
kakav jara Jamal strasan suter?

Mani se talenta itd. lik je volume suter, kad ga ide ide, kad ne ide nece, nije konstatan secunde, pogledaj mu FG%. Njemu za 18 poena treba 15 suteva (a ima 5 slobodnih bacanja po tekmi). U NYK kad je igro za 20 poena mu trebalo 17 suteva. Kakav on jak suter, suteri kao on su svrstani u kategoriju volume sutera, da se ne stavljaju u kos jakih sutera.

Kroz karijeru FG 41%, 3pt 35% (oboje lose)
Brate strasan je strijelac ako vec ne suter...ja sam napiso sta kazu strucnjaci u NBA
=\_1921_/=

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 sep 2014, 01:48

Što bi neko navijao protiv Bojana? Priča protiv njega će početi onog trenutka kada neko kaže da je Bojan bolji igrač od Mirze, a to će se naravno desiti.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 sep 2014, 12:13

Za Bojana će se navijati isto kao i za Kolarova sa Džekom, ako će biti pravi saigrač dodavati i sa Mirzom sarađivati.

Inače ako bude krenuo stopama Thortona, Blatch-a i sl. onda će na ovom podforumu Bojan biti proglašen persona non grata. Ali vjerujem da će Bogdanović biti ljudina i da će Balkanska veza dobro trpati trice. :mrgreen:

A dok ne krene nova sezona moramo pogledati neke od legendarnih utakmica našeg MT, a jedna od njih je svakako ova:
Kako ih je babuka trpao, još preko Dirka. :opaopa: :mrgreen:

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 30 sep 2014, 16:59

Evo nekih finih vijesti:
On Media Day, Hollins was asked who had surprised him in the scrimmages leading up to camp. He singled out Teletovic and Bogdanovic, noting both had shown they are more than shooters, an indication they'll get playing time.
Joe Johnson, who knows something about shooting, admitted he hadn't seen much of Karasev and Bogdanovic yet, then smiled and pointed to a higher standard they'd have to meet. "They can't be better shooters than Mirza!"
A kažu neki da Joe ne voli Mirzu :D

Vrijedi pročitati čitav tekst:
http://www.netsdaily.com/2014/9/28/6860 ... ersatility

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 30 sep 2014, 17:40

jest mi bogdanovic nesto bitan, ne znam sto da i spominjete ovde, sto se tice istog nadam se da nece vidit minute na parketu ukoliko to znaci sekundu vise igranja mirzi, kratko i jasno, nebitan mi je toliko da nebitniji ne moze bit i tako bi bar trebalo da je svima

UMRI SAFETE SUSICU!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 sep 2014, 17:42

To Joe ljudino
Joj lena kralja :D

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 30 sep 2014, 17:57

pa brate pisu mi o njemu ovde eto ja trebam za njega navijat, zelit mu dobro ko mirzi bla bla a vamo tema mirze i jedini igrac bitan u netsima mi mirza, ako ce to za njega bit bolje nek pomru svi ostali igraci u ekipi mu ono sto se mene tice, totalno me ne zanima a ne tamo neki bojan, ne znam o cemu pricamo zivota mi :rol:

UMRI SAFETE SUSICU!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 sep 2014, 18:01

hahahahaha..objasnio :salut:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 sep 2014, 19:34

Eo i advokata gospodina Bogdanovica.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, filip13, lopticaskocica i 16 gostiju.