Šta reće i osta živ

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Bassha je napisao/la:Ljudi sto ste cijelu noc spavali, spavali ste uskoro se to mijenja
sto ste na posao-u skolu dolazili na vrijeme i to ce se promijeniti
Mirza i Jusuf uskoro krecu
Sreća u mene razredni lud za košarkom,pa se nagodimoBassha je napisao/la:Ljudi sto ste cijelu noc spavali, spavali ste uskoro se to mijenja
sto ste na posao-u skolu dolazili na vrijeme i to ce se promijeniti
Mirza i Jusuf uskoro krecu
kakav jara Jamal strasan suter?invincible1921 je napisao/la:J.Crawford je prema rijecima mnogih igraca trenera i strucnjaka jedan od najtelntovnijih igraca koji se ikad pojavio na parketu samo sto ga ubija bolesno mali broj sati treninga, gotovo da uopste nije treniero kroz karijeru .Naravno da neko ne pomisli da nije iso u salu nego nije radio ni blizu koliko je minimum za NBA igraca, strasan je suter i mislim da on i mirza ne mogu u istu recenicu. Uz duzno postovanje mirzi ovdje mnogi daju sebi za pravo da izvale razne gluposti..... O JJ-u bi se vec dalo diskutovat dosta su slicni kada je u pitajnu igra. Cekaju sut i opale bez puno filozfije ili bespotrebnih poteza
Brate strasan je strijelac ako vec ne suter...ja sam napiso sta kazu strucnjaci u NBAalemsa je napisao/la:kakav jara Jamal strasan suter?invincible1921 je napisao/la:J.Crawford je prema rijecima mnogih igraca trenera i strucnjaka jedan od najtelntovnijih igraca koji se ikad pojavio na parketu samo sto ga ubija bolesno mali broj sati treninga, gotovo da uopste nije treniero kroz karijeru .Naravno da neko ne pomisli da nije iso u salu nego nije radio ni blizu koliko je minimum za NBA igraca, strasan je suter i mislim da on i mirza ne mogu u istu recenicu. Uz duzno postovanje mirzi ovdje mnogi daju sebi za pravo da izvale razne gluposti..... O JJ-u bi se vec dalo diskutovat dosta su slicni kada je u pitajnu igra. Cekaju sut i opale bez puno filozfije ili bespotrebnih poteza
Mani se talenta itd. lik je volume suter, kad ga ide ide, kad ne ide nece, nije konstatan secunde, pogledaj mu FG%. Njemu za 18 poena treba 15 suteva (a ima 5 slobodnih bacanja po tekmi). U NYK kad je igro za 20 poena mu trebalo 17 suteva. Kakav on jak suter, suteri kao on su svrstani u kategoriju volume sutera, da se ne stavljaju u kos jakih sutera.
Kroz karijeru FG 41%, 3pt 35% (oboje lose)
On Media Day, Hollins was asked who had surprised him in the scrimmages leading up to camp. He singled out Teletovic and Bogdanovic, noting both had shown they are more than shooters, an indication they'll get playing time.
A kažu neki da Joe ne voli MirzuJoe Johnson, who knows something about shooting, admitted he hadn't seen much of Karasev and Bogdanovic yet, then smiled and pointed to a higher standard they'd have to meet. "They can't be better shooters than Mirza!"
Trenutno korisnika/ca: Drum, filip13, lopticaskocica i 16 gostiju.