Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
IlFantasista je napisao/la:Čekamo geometra Gallianija.

Inače, može li neko okačiti neki regularan penal Milana u zadnjih 5 sezona?
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 mar 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pazzo i Cerci propustise priliku da konacno i mi nekom uvalimo petaka
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
kakva dominacija Milana 
- LegendKiller
- Kontakt:
možeš ti nama navesti jedan skudeto juventusa prije 2011 da je regularan!Pogba je napisao/la:IlFantasista je napisao/la:Čekamo geometra Gallianija.
Inače, može li neko okačiti neki regularan penal Milana u zadnjih 5 sezona?
Lopta i ruka igrača Kaljarija na liniji, penal kao kuća 
Možeš li na pitanje ne odgovarati kontra pitanjem?LegendKiller je napisao/la: možeš ti nama navesti jedan skudeto juventusa prije 2011 da je regularan!
Inače, moje pitanje nema nikakvu provokatorsku konotaciju za razliku od tvog, vjerovao mi ili ne. Čisto se ne sjećam 2 regularna penala za Milan zadnjih godina.
Ali evo da ti probam odgovoriti. I taj 2011 je kupljen po mnogima zbog Muntaria. A i na onaj od lani (102 boda) je bilo zamjerki. I ovaj je krenuo navodnim krađama protiv Rome no izašao je na dobro izgleda.
Ono prije je davno bilo. Mislim da ti kao milanista nemaš pravo da me to pitaš imajući u obzir milanovo izbacivanje iz lige 80-tih godina te duboku umiješanost u 2006-toj.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 mar 2015, 23:23, ukupno mijenjano 4 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nemojte opet
Meni samo ne ide u glavu,17 sudija na terenu i opet se desavaju ovakve stvari.
Meni samo ne ide u glavu,17 sudija na terenu i opet se desavaju ovakve stvari.
Inače, moje pitanje nema nikakvu provokatorsku konotaciju za razliku od tvog.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma najgore što italijanske sudije svoj posao u Evropi odrade besprijekorno, eto Rocchi i Rizzoli su odradili odličan posao na mečevima Lige šampiona, a u prvenstvu prave početničke greške.
Meni je nekad drago što ovako sudije naprave kardinalne greške u koristi drugih klubova čisto da se demantuje šuplja priča kako su sudije na strani Juventusa i kako se šteli najboljoj italijanskoj ekipi.
Legendarno

Meni je nekad drago što ovako sudije naprave kardinalne greške u koristi drugih klubova čisto da se demantuje šuplja priča kako su sudije na strani Juventusa i kako se šteli najboljoj italijanskoj ekipi.
Legendarno

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma svi smo na temi Milana rekli da nije penal, ali treba uzeti u obzir da je sviran kod rez 2-1 (sto je olaksavajuca okolnost, mogu misliti da je bilo 1-1 kako bi pojedinci reagovali)...Sve ko fola neki stariji momci pisu a ono na osnovu par postova mozes vidjeti da se radi o djeci ili o momcima koji su za svoje godine totalno nezreli
Npr. jedno pitanje za navijace Juventusa: ne znam da li je vama uzitak gledati kako nema vise pravog derbija u Italiji i kako nema vise jakih ekipa (Milan,Inter prvenstveno pa zatim Lazio,Roma) koje ce prvenstvo uciniti zanimljivijim i borba za naslov biti neizvjesna pa makar Juve zavrsio i drugi,treci ili cetvrti ali zato u evropi kao 2,3 ili 4 ekipa iz serije a dogura do polufinala ili finala pobijedivsi ekipe tipa Reala,Bayerna itd....Npr. i ove sezone da nije dosao Dortmund 90% ne bi prosli dalje, eto sreca vas prati (sto mi je drago i kladionica 2 na vama zadnju tekmu isla)sad i Monako i lijepa prilika za dalje, ali rpethodnih godina nista kao i ostale ekipe iz italije... Ne znam meni ove titule sto je Juve uzeo i vase trljanje najvise navijacima Milana i Intera je smijesno, jer postali ste kao Bayern ali samo ono sto je on u bundesligi(a ne u evropi)..znam ja za 10-20-30godina to ce biti samo statisticki podatak,ali ko zna ko ziv ko mrtav od nas tad, ali da mi je gledati staru seriu a pa milan nikad da ne uzme prvenstvo ali samo da se onaj kvalitet i ljepota vrati.
Da se vratimo cudnim odluka sudija: uvijek ih je bilo i uvijek ce biti samo nadam se da ce se svesti na minimum.
lp
Npr. jedno pitanje za navijace Juventusa: ne znam da li je vama uzitak gledati kako nema vise pravog derbija u Italiji i kako nema vise jakih ekipa (Milan,Inter prvenstveno pa zatim Lazio,Roma) koje ce prvenstvo uciniti zanimljivijim i borba za naslov biti neizvjesna pa makar Juve zavrsio i drugi,treci ili cetvrti ali zato u evropi kao 2,3 ili 4 ekipa iz serije a dogura do polufinala ili finala pobijedivsi ekipe tipa Reala,Bayerna itd....Npr. i ove sezone da nije dosao Dortmund 90% ne bi prosli dalje, eto sreca vas prati (sto mi je drago i kladionica 2 na vama zadnju tekmu isla)sad i Monako i lijepa prilika za dalje, ali rpethodnih godina nista kao i ostale ekipe iz italije... Ne znam meni ove titule sto je Juve uzeo i vase trljanje najvise navijacima Milana i Intera je smijesno, jer postali ste kao Bayern ali samo ono sto je on u bundesligi(a ne u evropi)..znam ja za 10-20-30godina to ce biti samo statisticki podatak,ali ko zna ko ziv ko mrtav od nas tad, ali da mi je gledati staru seriu a pa milan nikad da ne uzme prvenstvo ali samo da se onaj kvalitet i ljepota vrati.
Da se vratimo cudnim odluka sudija: uvijek ih je bilo i uvijek ce biti samo nadam se da ce se svesti na minimum.
lp
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
A druze da ja tebe pitam, ko je zalioJuventus dok je bio u drugoj ligi a Milan osvojio CLte godine..jel vam tad bilo bitno da bude jaka liga??
#ALLEGRIOUT
Sta je dovelo do toga da bude Juve u drugoj ligi? Od tog skandala i poceo je pad italijanske lige i normalno da je bilo bitno jer se vec tad znalo da ova liga nece vise biti ista... Sljedeca sezona ce biti ista tj Juve ce uzeti prvenstvo ako se bas nesto drasticno ne promijeni u ekipama koje su navedene u prethodnom postu (ovu recenicu sam napisao i prije pocetka ove sezone i ispostavilo se tacnim) i nazalost "uzivat" cemo u polupraznim stadionima i nekvalitetnim utakmicama..JuventinoVero je napisao/la:A druze da ja tebe pitam, ko je zalioJuventus dok je bio u drugoj ligi a Milan osvojio CLte godine..jel vam tad bilo bitno da bude jaka liga??
FORZA MILAN!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam mislio da je izbacivanje Juventusa predstavljalo čišćenje lige, izbacivanje svega što ne valja u svijetu, a ostali su ljudi i timovi koji će talijanski nogomet odvesti na novi nivo pošto više nema kriminalaca? Kako sad pad?Champion1 je napisao/la:Sta je dovelo do toga da bude Juve u drugoj ligi? Od tog skandala i poceo je pad italijanske lige i normalno da je bilo bitno jer se vec tad znalo da ova liga nece vise biti ista... Sljedeca sezona ce biti ista tj Juve ce uzeti prvenstvo ako se bas nesto drasticno ne promijeni u ekipama koje su navedene u prethodnom postu (ovu recenicu sam napisao i prije pocetka ove sezone i ispostavilo se tacnim) i nazalost "uzivat" cemo u polupraznim stadionima i nekvalitetnim utakmicama..JuventinoVero je napisao/la:A druze da ja tebe pitam, ko je zalioJuventus dok je bio u drugoj ligi a Milan osvojio CLte godine..jel vam tad bilo bitno da bude jaka liga??
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
To je ono sto sam gore pricao, ajde pravit cemo se ko je vece dijete i ciji je otac jaciIlCapitano je napisao/la:Ja sam mislio da je izbacivanje Juventusa predstavljalo čišćenje lige, izbacivanje svega što ne valja u svijetu, a ostali su ljudi i timovi koji će talijanski nogomet odvesti na novi nivo pošto više nema kriminalaca? Kako sad pad?Champion1 je napisao/la:Sta je dovelo do toga da bude Juve u drugoj ligi? Od tog skandala i poceo je pad italijanske lige i normalno da je bilo bitno jer se vec tad znalo da ova liga nece vise biti ista... Sljedeca sezona ce biti ista tj Juve ce uzeti prvenstvo ako se bas nesto drasticno ne promijeni u ekipama koje su navedene u prethodnom postu (ovu recenicu sam napisao i prije pocetka ove sezone i ispostavilo se tacnim) i nazalost "uzivat" cemo u polupraznim stadionima i nekvalitetnim utakmicama..JuventinoVero je napisao/la:A druze da ja tebe pitam, ko je zalioJuventus dok je bio u drugoj ligi a Milan osvojio CLte godine..jel vam tad bilo bitno da bude jaka liga??
FORZA MILAN!
Forza Lecce, uvijek su mi bili nekako simpatični 
JuventinoVero je napisao/la:A druze da ja tebe pitam, ko je zalioJuventus dok je bio u drugoj ligi a Milan osvojio CLte godine..jel vam tad bilo bitno da bude jaka liga??
AC Penal vec godinama ovako dobija vjetar u ledja.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Mi barem za razliku od nekih govorimo kako stvari i jesu zaista, niko od Rossonera ne rece da je bio penal, za razliku od pojedinih ovdje, koji ne bi rekli nesto kako jeste samo da ispadnu kao oni u pravu.
lopovija na djelu 'arane, lopovija.
Pogba je napisao/la:Inače, moje pitanje nema nikakvu provokatorsku konotaciju za razliku od tvog, vjerovao mi ili ne. Čisto se ne sjećam 2 regularna penala za Milan zadnjih godina.
Murillo=JJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.