FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brate ako si upratio onda znas da ja za Husrefa nisam ako imamo opciju dovest nekog ko je level Keka, Bjelice i slicno
Al ako cemo ga mjenjat s nekim iz lige onda sam apsolutnu za Husrefa
A i ostavrio je rezultat kakav mu daje za pravo da postavlja razumne uslove( ne one 12 mjeseci odstete i slicno sto mu majka ne bi dala )[/quote]
Fala Bogu da zasluzuje Husref da se sa njim prvim dogovore oko uslova. A ocito da ili on ne zeli ili ova uprava namjenski daje mali ugovor ili nesta trece, nzm.
Ja imam utisak da Husref zateze vise nego uprava.
Neki dan na Federalnoj Jahic rece da je prioritet Husref. Klix objavi uslove(mada sumnjam u iste, ali uzet vemo da je nesta slicno ponudjeno) malo koji trener bi to ovde odbio.
Ako on zateze zbog te 3 plate u slucaju otkaza, to samo pokazuje koliko malo sad vjeruje u sebe i nadolazecu sezonu.
Meni je i vise nego posteno da, u slucaju da napravis opet VELIKI uspjeh, dobijas pare koje su u Bosni samo san.
A isto mi je posteno da ako ne ispunis ocekivanja, da dobijes te 3 plate jer si lose radio svoj posao.
Ko bi mogao naslijediti Husrefa u slucaju ne potpisivanja ugovora, neka traze oni koji su debelo placeni za to. Iskreno, ne sumnjam u Hadzica, ne jos uvijek jer je stvarno imao dosta pozitivnih stvari..[/quote]
Apsolutno se slazem sa svim sto si napiso, ja licno cisto sumnjam da uprava oteze jer bas ne bi imalo smisla da se promjeni trener pred same pripreme , a i koliko sam cuoda ce Husref potpisat ugovor sigurno
Al ako cemo ga mjenjat s nekim iz lige onda sam apsolutnu za Husrefa
A i ostavrio je rezultat kakav mu daje za pravo da postavlja razumne uslove( ne one 12 mjeseci odstete i slicno sto mu majka ne bi dala )[/quote]
Fala Bogu da zasluzuje Husref da se sa njim prvim dogovore oko uslova. A ocito da ili on ne zeli ili ova uprava namjenski daje mali ugovor ili nesta trece, nzm.
Ja imam utisak da Husref zateze vise nego uprava.
Neki dan na Federalnoj Jahic rece da je prioritet Husref. Klix objavi uslove(mada sumnjam u iste, ali uzet vemo da je nesta slicno ponudjeno) malo koji trener bi to ovde odbio.
Ako on zateze zbog te 3 plate u slucaju otkaza, to samo pokazuje koliko malo sad vjeruje u sebe i nadolazecu sezonu.
Meni je i vise nego posteno da, u slucaju da napravis opet VELIKI uspjeh, dobijas pare koje su u Bosni samo san.
A isto mi je posteno da ako ne ispunis ocekivanja, da dobijes te 3 plate jer si lose radio svoj posao.
Ko bi mogao naslijediti Husrefa u slucaju ne potpisivanja ugovora, neka traze oni koji su debelo placeni za to. Iskreno, ne sumnjam u Hadzica, ne jos uvijek jer je stvarno imao dosta pozitivnih stvari..[/quote]
Apsolutno se slazem sa svim sto si napiso, ja licno cisto sumnjam da uprava oteze jer bas ne bi imalo smisla da se promjeni trener pred same pripreme , a i koliko sam cuoda ce Husref potpisat ugovor sigurno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Desi samozdravlje drug moj sta mai
Cuo sam da je dzenan reko da su ovo novi momci da nisu uigrani itd. Zasto nisu doveli juniore koji su igrali pl nego ove neuigtane. Ipak je ovo fin turnir gdje se imas priliku izvagat sa naj jacim klubovima ex yuge. Neznam da se to planski neradi radi tog da nebi ko zapiko kakvog mladog igrac od ovih jaci klubova pa ubacuju ove polu uigrane.
Al samo kazem da je sramota da akademija (skolujemo hranimo vozimo i placamo tu djecu) bude 3 na tabeli u ligi gdje 50% timova u omladinskom pogonu imaju trening 2 puta sedmicno.
Husrefa produzit ako hoce za 50 k km vecu platu i 250k km uslucaju duple u slucaju osvajanja prvenstva 200k km sve ispod toga raskid uz 5 plata maksimalno. Ako nece ja bi kockara doveo prije nego Nalica. Nalic smrdi na kodra znaci samo palamudi rezultat i uspjeh sloboda mrtva. 10 licencu jedini klub koji je vodio iz prve lige to je mrtva sloboda iz najgore lige svijeta.
Baka je propalica to svi znamo, al kao trener kad je god treniro zrinjskog repku i ajduk ekipa mu je fino izgledala.
Zrinjski je imo 700 poraza kad je otiso cim se vratio stabilizovo je ekipu i zrinjski je igro dobro. Mjenjoj taktiku igrace i opet do zadnjeg kola su bili u igri.
Normalno plata samo onolika koju je hus ima dosad
Cuo sam da je dzenan reko da su ovo novi momci da nisu uigrani itd. Zasto nisu doveli juniore koji su igrali pl nego ove neuigtane. Ipak je ovo fin turnir gdje se imas priliku izvagat sa naj jacim klubovima ex yuge. Neznam da se to planski neradi radi tog da nebi ko zapiko kakvog mladog igrac od ovih jaci klubova pa ubacuju ove polu uigrane.
Al samo kazem da je sramota da akademija (skolujemo hranimo vozimo i placamo tu djecu) bude 3 na tabeli u ligi gdje 50% timova u omladinskom pogonu imaju trening 2 puta sedmicno.
Husrefa produzit ako hoce za 50 k km vecu platu i 250k km uslucaju duple u slucaju osvajanja prvenstva 200k km sve ispod toga raskid uz 5 plata maksimalno. Ako nece ja bi kockara doveo prije nego Nalica. Nalic smrdi na kodra znaci samo palamudi rezultat i uspjeh sloboda mrtva. 10 licencu jedini klub koji je vodio iz prve lige to je mrtva sloboda iz najgore lige svijeta.
Baka je propalica to svi znamo, al kao trener kad je god treniro zrinjskog repku i ajduk ekipa mu je fino izgledala.
Zrinjski je imo 700 poraza kad je otiso cim se vratio stabilizovo je ekipu i zrinjski je igro dobro. Mjenjoj taktiku igrace i opet do zadnjeg kola su bili u igri.
Normalno plata samo onolika koju je hus ima dosad
Ja nisam ni ocekivao trenera poput Bjelice, ali ako vec mjenjamo Husrefa onda sam svakako ocekivao da to bude neko jace ime od njega, po mogucnosti stranac, mjenjanje Husrefa trenerom koji ni po cemu nije puno bolji od njega, osim sto je mladji, je besmisleno, drzi se onda Husrefa, daj mu jak ugovor i neka tu dok ne iskoci bolje ime.BordoSarajevo je napisao/la:Možda je Nalić i dobar izbor obzirom na mogućnosti kluba za dovođenjem novog trenera. Naravno, velike su bud.ale ako nakon svega promjene trenera.Arhitekt je napisao/la:Ako misle da Nalic zamjeni Husrefa onda apsolutno ispuniti sve uslove koje Husref trazi.
Zaboravite milione, zaboravite Bjelice, zaboravite neke TOP trenere ako kojim slučajem Husref ne produži ugovor.
Nit imamo milione, nit imamo sad neke velike pare u odnosu na ovu prethodnu sezonu da dovedemo neke skupe (kvalitetne) trenere sa ozbiljnijim CV-om.
Zaboraviti Đuriće i neke igrače koje smo prošle sezone i onih ranijih mogli sanjati - i dalje ćemo ih samo sanjati. Nema od tog ništa, nek nastave ovako i ja prezadovoljan. Lazić, Kapić, Tatar....Gavrić, Milanović mogu biti dobra pojačanja ako dođu jer se spominju, i to vam je dokaz da mi nećemo pucati ko što neki misle na neke igrače iz jačih liga. Moguće je da iskoči novi "Lazić" ili "Tatar" i to vrlo moguće, ali za nešto više od toga, neće biti nit nam treba sad za sad. Malo realnosti.
Nikakav preveliki iskorak ne očekujem u evropi ali se normalno nadam, ja sam prezadovoljan ovom sezonom iza nas, nek bude i sljedeća ovakva i svi sretni.
Zadnja izmjena: Arhitekt, dana/u 08 jun 2019, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
A što se toliko žali za Kapićem? Došao bez neke velike pompe i najava, odlazi skromno i u tišini. Nije baš da nas je zadužio nekim megautakmicama, golovima itd. Sjećam se, ovako na prvu, dobrih nastupa protiv Lištice u kupu i protiv Mladosti DK (2:0). Jest i protiv Sloge odigrao dobro al Sloga nije mjerilo. Osim toga, ništa posebno. Pogledajte uticaj Lazića na duplu krunu, i uticaj Kapića, a došli su u isto vrijeme. Sretno mu bilo, nije nas nešto pojačao svojim dolaskom i neće nas nešto oslabit ovim odlaskom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Upravu si skoro Rifet je bio ok igrac i nista vise, tako da nezalim toliko ko recimo ako lazic ili rahmanovic, adukor bi bolje odigro od rifeta. Znaci nije bio los al nije nesto pokazo aman zaman prem da bi bio sigurno bolji da jeosto jos sezonu dvije.
pa i najbolja mu je ta sa Širokim kad ga je stavio bliže golu(desno krilo), na Crepuljinoj poziciji nevidljiv jednostavno je nije znao ispuniti...inače jako fin igrač, tehničar, šut, i taman kad je ušao u neku formu kraj sezone...prekasno ga je počeo koristiti na pravom mjestu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedino mi i najvise zadrzimo kostur ekipe godinama, a ovi sto bi therali upravu nakon duple su primjer kakav smo propali narodkengur je napisao/la:Da je Dinamo tako mislio nikad nebi postao ono sto je sada.zagor1987 je napisao/la:HUS jedan od nas,ako potpise pucace cirevi. Kakvi pesimisti evo kako najavljaju svi odlaze sta ce biti ako svi ostanu sta ce vam onda smeta? Ako jaci klub nudi Kovacevicu,Lazicu novac tesko da ih mozes odbiti iz milion razloga ne samo mi nego vecina balkanskih timova.Za sad je samo Mujakic otisao niko vise,Kapica ne racunam tako da krizirate bez vece,a i da ode i Lazic i Kovacevic opet to nije puno igraca to je realnost koliko god mi zeljeli drugacije
Nije pitanje krize vec se govori o planu za buducnost. Ako ti najbolji igraci stalno odlaze, onda si ti jarane ribogojiliste i daleko od ozbiljnog kluba. U tom slucaju zaboravi i na dominaciju u ovoj jadnoj PLBiH (gdje kvalitet svake godine opada) a o necemu vecem i da ne govorimo. Znace se valjda uskoro.
Televiziyon sovlari.... Šarmantni Husrefoglu hoce da potpiše novi ugovor sa Saraysporom. Podrzava ga lijepa Sabrehanum. Ali Husrefoglu ne zna da Sabrehanum ima zlu sestru-blizanku koja je trudna sa Hadzi-agom. Nambeg s koleba, jer je njegova Poturkizlar obecana starom Hadzitanu. Husrefogluov ahbab Kjafirvalentin zeli Nambega odvratiti od nauma da Poturkizlar uda za starog Hadzitana, a ne zna da Poturkizlar krije da je trudna sa Husrefogluom. Pojavljuje se Yolpaznal, davno ostavljeno i zabravljeno dijete Nambega i rahmetli švedske imigrantice.
Ne propustite nove epizode napete serije Mašalah Saraystan.
Ne propustite nove epizode napete serije Mašalah Saraystan.
Nema nikakvih serija,vec se ovdje prave serije,a uprava kako treba cuti samo dok ostali se jedu od muke,nema mahalanja nema niceg
Evo skauta Avdica da baci analizu Finaca
Ofalio u ovoj Moldaviji pola ga nema.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
fali mu mcdonalds sa rukfašom 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znam ja da je on najskolovaniji trener u europiYNWA je napisao/la:Kako mozes biti protiv modernog, evropskog trenerafera je napisao/la:Ja ne znam kako cu prezivjeti ako stave nalica za trenera hajd halalio sam nekako da husref odlazi al nemojte nalica ljudinsta vam je
neko kaze klopp za siromasne po meni vise rodgers za siromasne.
Treba ga u akademiju pa nek djeci bajke prica, jos ovog avdica nek neko spomene pa ce bitida smo strucni stab pokupili sa nove tv.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Mogli bi I ovog celu na mjesto neko u upravi 
Kad je bal nek je maskenbal
nemoj njega nek se on plavima vratiDenchi je napisao/la:Mogli bi I ovog celu na mjesto neko u upravi
sta je sa sablicem jel on slobodan?
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
fera je napisao/la:nemoj njega nek se on plavima vratiDenchi je napisao/la:Mogli bi I ovog celu na mjesto neko u upravi
Kad je bal nek je maskenbal![]()
Jeste slobodan je,cak se i provlaci kao jedan od kandidata za novog trenera Zrinjskog. On je realno dobar trener za ovaj fudbal kakav mi ovdje gledamo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemamo sta lokalne trenere gledat to nije nikakav napredak...
Kolika ja istina da Husref trazi vise para za sebe ?
Zar nije jedan od njegovih uslova bio zadrzavanje tima i kvalitetna pojacanja na deficitarnim pozicijama ?
Nece covjek da opet uigrava novi tim, zna da mora bit kikseva i zna da ce se kola slomit na njemu. Nije lud.
To je bilo na pocetku price, sad smo na tom da on trazi puno para a ponude za igrace stalno stizu i tesko da cemo ih zadrzat.
Ova spominjana "pojacanja" ne izgledaju tako, vise su rizicne prinove.
Samo da se vlasnik izjasni, dok se slavilo i u pastetama ga je bilo sad nesto frajer..
Uopste mi nije jasno cemu ova situacija, sto se tice uprave.
Zar nije jedan od njegovih uslova bio zadrzavanje tima i kvalitetna pojacanja na deficitarnim pozicijama ?
Nece covjek da opet uigrava novi tim, zna da mora bit kikseva i zna da ce se kola slomit na njemu. Nije lud.
To je bilo na pocetku price, sad smo na tom da on trazi puno para a ponude za igrace stalno stizu i tesko da cemo ih zadrzat.
Ova spominjana "pojacanja" ne izgledaju tako, vise su rizicne prinove.
Samo da se vlasnik izjasni, dok se slavilo i u pastetama ga je bilo sad nesto frajer..
Uopste mi nije jasno cemu ova situacija, sto se tice uprave.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Najbolje da ide onda, ne treba rizikovat Hus...
ako ode husref treba njega zaganjati definitivnomiky_hz je napisao/la:fera je napisao/la:nemoj njega nek se on plavima vratiDenchi je napisao/la:Mogli bi I ovog celu na mjesto neko u upravi
Kad je bal nek je maskenbal![]()
Jeste slobodan je,cak se i provlaci kao jedan od kandidata za novog trenera Zrinjskog. On je realno dobar trener za ovaj fudbal kakav mi ovdje gledamo
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Najbolje je po tradiciji sve rasprodat, dovest nove, je*o rezultat bitno je da imamo kome je*at nesto.Denchi je napisao/la:Najbolje da ide onda, ne treba rizikovat Hus...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 23 gosta.