FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
nadam se da ce isti osjecaj odobravanja i svrsavanja bit kad mu Djordjo ili Peluso otkinu nogu u Torinu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Biće, naravno da će biti. Samo pod uslovom da Bilalija ustane (kao onaj **** Vidal) i nešto sudiji promrmlja.ultrasstyle_tz je napisao/la:nadam se da ce isti osjecaj odobravanja i svrsavanja bit kad mu Djordjo ili Peluso otkinu nogu u Torinu
Tuzlak, budi ti makar razuman i reci da je sad stvarno dosta što se tiče tog 'masakriranja'.
Vom Jäger zum Gejagten
momci jeste culi onog starohana gost sto je bio kod sase u njegovoj opsajd emisiji pita sasa ko bi po vama bio finalist barca i zipa ovo domuz mislim moguce je ako dobijureci reala ako prodju i to je upitno , a protiv nas no chance ono nije nist bilo u kupu kakva je sada forma .
- anelbavarac
- Kontakt:
Yucca je napisao/la:anelbavarac@ samo zbog takvih se nadam da cemu noge Chielino slomiti u Torinu![]()
![]()
![]()
Ako ga bude mogao stici nek slomi
Ne treba nas brinuti šta drugi baljezgaju.Nakon utakmice protiv Juvenutsa uvjeren sam da možemo doći u finale bez obzira na protivnika u 1/2.Ova ekipa izgleda moćno pokriveni smo na svim pozicijama i kad uđemo maximalno angažovano kao sinoć onda možemo dobiti svakoga.Još jedan veoma važan faktor je da tim puca od želje i samopouzdanja još samo da nas zaobiđu povrede (za Kroosa već kasno) i kartoni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
thomashasler
- Kontakt:
ma ljudi svako ima pravo da daje svoje misljenje Bayern Dortmund Barca i Real su vjerovatno polufinalisti i ko god da se sastane odlucivat ce nijanse pa cak i 11-ci jer to je sve u par deka gore dolje zavist ce i kartoni i sreca pa ko bude spretniji i sretniji ici ce u finale u LP puno fulamo i to me brine stvaramo prilike trebalo bi duploo vise golova da damo sinoc smo dali golove iz NEOCEKIVANOG a iz zicera smo fulili par puta, gledam real veceras sto si bili pred golom i dali su, mandzo trci puno pokriva teren zato neko drugi treba da preuzme punjenja mreza rooben al fula puno nikako da pogodi 7 metara miller da a i on fula a vidim vecina hvali van buytena al ja ga ne gotivim i necu nikad sinoc ga okrenu jedan na jedan onaj igrac juventusa uhh malo falilo da bude gol jednostavno nemam sigurnost u njega kad ide igrac prema njemu a da vas pitam bavarci, moj nik DA LI NEKO ZNA OD VAS KO JE UOPSTE TOMAS HESLER

Pitaj bre bato.thomashasler je napisao/la: a da vas pitam bavarci
Namah da ti rečem da taj penduljak (jel mu tako bijaše špicnamethomashasler je napisao/la: moj nik DA LI NEKO ZNA OD VAS KO JE UOPSTE TOMAS HESLER
Je l' tačno? Jeste! Ajd dalje.
Vom Jäger zum Gejagten
-
thomashasler
- Kontakt:
hehe igrao je za minehn 1860 al ha pamtim u dresu kalsruhea hehe kao i u dresu Njemacke repke na Euru ENGLAD 96 pa sam ga gotivio kao igraca jer je SVABO a kao djecak sam igrao nogomet sa puno starijim od sebe pa su me zvali hesler jer sam bio tad najmanji medju njimageronimo je napisao/la:Pitaj bre bato.thomashasler je napisao/la: a da vas pitam bavarci
Namah da ti rečem da taj penduljak (jel mu tako bijaše špicnamethomashasler je napisao/la: moj nik DA LI NEKO ZNA OD VAS KO JE UOPSTE TOMAS HESLER) nikad nije obukao dres Bayerna.
Je l' tačno? Jeste! Ajd dalje.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kud ćeš ba na ovoj temi pitat ovako smiješne stvari kad osim što svi znamo ko je Icke, imamo i Geronima koji je kralj u pamćenju igrača i njihovih nadimaka??thomashasler je napisao/la:hehe igrao je za minehn 1860 al ha pamtim u dresu kalsruhea hehe kao i u dresu Njemacke repke na Euru ENGLAD 96 pa sam ga gotivio kao igraca jer je SVABO a kao djecak sam igrao nogomet sa puno starijim od sebe pa su me zvali hesler jer sam bio tad najmanji medju njimageronimo je napisao/la:Pitaj bre bato.thomashasler je napisao/la: a da vas pitam bavarci
Namah da ti rečem da taj penduljak (jel mu tako bijaše špicnamethomashasler je napisao/la: moj nik DA LI NEKO ZNA OD VAS KO JE UOPSTE TOMAS HESLER) nikad nije obukao dres Bayerna.
Je l' tačno? Jeste! Ajd dalje.al dobar si hehe
On, @ Geronimo, je jedan od onih ljudi koji pamte puno igrača i u stanju je nabrojati ne samo Bayernovu 11-cu prije 20 godina nego i početne sastave ostalih klubova u to vrijeme!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ncini-feud" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo još jedan u nizu da li nam je poteban
momci rei te mi znali ko pepe je haman pripremio svoju ekipu kada dodje u minken ostajke li samer .hvala 
- anton 1983
- Kontakt:
Imam dojam da ljudi izbjegavaju ovu temu i nisu svjesTni što smo mi sa Kroosom izgubili.
Kroos je igrač za kojeg se ja bojim da će nam u LP faliti (za prvenstvo i kup nam ne treba). Zbog njega protivničke momčadi moraju igrati drugačije, nego kad igramo sa Mullerom ili Šaqom. Sa njima dvojicom smo čak možda i više ranjiviji, s tim da je Kroos igrač koji ima **** pregled, šut i pass koji će nam ziher faliti. Malo me strah da ga nećemo uspjeti zamjeniti kako treba te da će nam u krucialnim utakmicama njegova genijalnost faliti, a da negovorim kako ćemo bez njega MORATI IGRATI DRUGAČIJU IGRU.
Da bi to usporedio, to bi bilo, kao kad bi se Barci ozlijedili Xavi ili Iniesta. Nisam ziher sad kaj bi njima bilo gore. S jedne strane Xavi je kapetan, ali igra defanzivniju poziciju od Inieste i za njega baš nemaju pravu zamjenu dok za Iniestu imaju Fabregasa, ali onda Barca igra puno drugačije nego sa Iniestom u srednjem redu. Eto toliko će nama faliti Kroos...
Još kad znamo da za te pozicije sada imamo samo 4 igrača, a to su 3 pozicije, onda se ipak malo usereš, pogotovo kad znaš da je jedan od tih igrača Robben koji mora igrati, a može se ozlijediti - ovo čak više i nije copranje.
Opcija kada se Schweini povlači na poziciju Kroosa a iza njega u NOTWENIDGKEITU igraju LG i Martinez mi se uopće ne sviđa. U tom slučaju bi rađe Alabu stavio u vezni red, a Contenta na lijevog beka....
Sada samo ne želim čuti pizdarije sa taktikom od dva napdača, jer to se neće dogoditi, niti to nemjenja stvari na bolje, niti nam daje opciju više kada pričamo o tekmama protiv Juvea, BvB-a, Barce i Reala...
Kroos je igrač za kojeg se ja bojim da će nam u LP faliti (za prvenstvo i kup nam ne treba). Zbog njega protivničke momčadi moraju igrati drugačije, nego kad igramo sa Mullerom ili Šaqom. Sa njima dvojicom smo čak možda i više ranjiviji, s tim da je Kroos igrač koji ima **** pregled, šut i pass koji će nam ziher faliti. Malo me strah da ga nećemo uspjeti zamjeniti kako treba te da će nam u krucialnim utakmicama njegova genijalnost faliti, a da negovorim kako ćemo bez njega MORATI IGRATI DRUGAČIJU IGRU.
Da bi to usporedio, to bi bilo, kao kad bi se Barci ozlijedili Xavi ili Iniesta. Nisam ziher sad kaj bi njima bilo gore. S jedne strane Xavi je kapetan, ali igra defanzivniju poziciju od Inieste i za njega baš nemaju pravu zamjenu dok za Iniestu imaju Fabregasa, ali onda Barca igra puno drugačije nego sa Iniestom u srednjem redu. Eto toliko će nama faliti Kroos...
Još kad znamo da za te pozicije sada imamo samo 4 igrača, a to su 3 pozicije, onda se ipak malo usereš, pogotovo kad znaš da je jedan od tih igrača Robben koji mora igrati, a može se ozlijediti - ovo čak više i nije copranje.
Opcija kada se Schweini povlači na poziciju Kroosa a iza njega u NOTWENIDGKEITU igraju LG i Martinez mi se uopće ne sviđa. U tom slučaju bi rađe Alabu stavio u vezni red, a Contenta na lijevog beka....
Sada samo ne želim čuti pizdarije sa taktikom od dva napdača, jer to se neće dogoditi, niti to nemjenja stvari na bolje, niti nam daje opciju više kada pričamo o tekmama protiv Juvea, BvB-a, Barce i Reala...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ko nam je treći golman u utakmicama

Iako mi nije drag ipak je Kroos veoma bitan za ovu ekipu Bayerna. Izgubili smo tu čistu "desetku" i zamjene nema. Jedino Muller koji je potpuno drugačiji igrač nego Toni.
Baš me zanima kako će sve to ukompovati Yupp.
Bayern može samo sam sebe pobijediti jer sam siguran da smo u ovom trenutko najkvalitetnija ekipa u Evropi, no to treba pokazati i na terenu.
Baš me zanima kako će sve to ukompovati Yupp.
Bayern može samo sam sebe pobijediti jer sam siguran da smo u ovom trenutko najkvalitetnija ekipa u Evropi, no to treba pokazati i na terenu.
Niko ne uzima za ozbiljno ovaj goal.com portal, pisu gomili gluposti samo da povecaju broj posjetilaca, slicno nacim novinarima.....Bayern@heart je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ncini-feud
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Evo pišu sa ss.ba Pjanke i Bayern.
Ima 2 godine kako ga želim vidjeti u dresu Bayern, koliko je samo omaložavanja i pljuvanja bilo na Pjanića na cro forumu gdje Anton dominira. Da je Nijemac vrijedio bi kao 2 Kroosa
Jedva čekam Pep-a da vidimo šta namjerava činiti. Igra Bayerna je odlična, no ne sumnjam da je vrhunski trener.
Mislim da će otići Tymo i Buyten, prestari su.
Isco je mala maca za Muniana, no pod uslovom da igra desno krilo jer je lijevo zauzeto
Ima 2 godine kako ga želim vidjeti u dresu Bayern, koliko je samo omaložavanja i pljuvanja bilo na Pjanića na cro forumu gdje Anton dominira. Da je Nijemac vrijedio bi kao 2 Kroosa
Jedva čekam Pep-a da vidimo šta namjerava činiti. Igra Bayerna je odlična, no ne sumnjam da je vrhunski trener.
Mislim da će otići Tymo i Buyten, prestari su.
Isco je mala maca za Muniana, no pod uslovom da igra desno krilo jer je lijevo zauzeto
- anton 1983
- Kontakt:
A što ti misliš dal je na ovom forumu bitna Pjanićeva kvaliteta il njegova narodnost il nacionalnost. Daj molim te dođi k sebi. kakav mrtvi Pjanić. Ne govorim da je to loš igrač, ali to nije igrač za Bayern već za Romu...Prije bi malog Špekeca iz Chelsea, koji sada igra u BUNDESLIGI uzeo.Neutral je napisao/la:Evo pišu sa ss.ba Pjanke i Bayern.
Ima 2 godine kako ga želim vidjeti u dresu Bayern, koliko je samo omaložavanja i pljuvanja bilo na Pjanića na cro forumu gdje Anton dominira. Da je Nijemac vrijedio bi kao 2 Kroosa![]()
Pjanić
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Izmislio je za Kroosa fudbal
Kroos će faliti Bayernu radi koncepta u igri svakako, no sa Pep-om dolazi novi stil igranja i u Bayernu neće imati mjesta igrači koji se vuku po terenu kao prebijene mačke.
4.4.2013 da se zna šta ću citirati aBd nakon što počne nova sezona gdje će Kroos biti na klupi i donositi vodu pravim igračima
Anton de nerise, Pjanic je tacno igrac kojeg Bajern trazi, tj. konkuret za Kroos-a. Ne kazem da je on jedini kandidat (ima tu Isco, Eriksen i sl.) al Pjanic bi popravio jedan veliki minus koji Bajern evidentno ima a to je izvodjenje slobodnih udaraca i kornera jer za takve stvari je on velemajstor.anton 1983 je napisao/la:A što ti misliš dal je na ovom forumu bitna Pjanićeva kvaliteta il njegova narodnost il nacionalnost. Daj molim te dođi k sebi. kakav mrtvi Pjanić. Ne govorim da je to loš igrač, ali to nije igrač za Bayern već za Romu...Prije bi malog Špekeca iz Chelsea, koji sada igra u BUNDESLIGI uzeo.Neutral je napisao/la:Evo pišu sa ss.ba Pjanke i Bayern.
Ima 2 godine kako ga želim vidjeti u dresu Bayern, koliko je samo omaložavanja i pljuvanja bilo na Pjanića na cro forumu gdje Anton dominira. Da je Nijemac vrijedio bi kao 2 Kroosa![]()
PjanićDajte mi sad samo njega nemojte forsat jer je sanac Bo. razumijem i podupirem ŠPEKulacije koje su bile vezane za Džeku, ali izvor SS.BA - Pjanić - MUAHAHAHAHHA!
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.