FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nije sutra 20 Ljoze 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisi bio dobar prijatelj ovih dana pa ti necu reci 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
sapni bratu ...dobar drug se ne ostavlja lako
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
pa ce kasnije biti dela se ohladio
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Brate, nije baš odličan film. Ako si gledao film Ultra (1991), isti je skoro fazon, samo što su tu u pitanju navijači Rome. I dalje se čeka pravi film o Ultrasima, o tučama, skidanju transova, gostovanjima, provodima noć prije utakmice itd.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 apr 2020, 22:15Ko ima pristup Netflixu, preporucujem da se pogleda novi film o okorjelim Ultrasima fudbalskog kluba Napoli. Odlican film. Zove se "Ultras."
Samo ti nas zavaljuj.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Danas je tacno mjesec dana od posljednje utakmice 
Momci, ko je planirao uzeti maskicu, neka se javi na fb stranicu Manijaci 1987. Ne zaboravite da sav prihod ide u humanitarne svrhe. 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Taurus1999
- Kontakt:
Fali. Boga mi.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Navodno se i snimio takav film u koordinaciji s navijacima sarajeva i celika. Da ne duzim, producent je uzeo sve sto oni rade na navijackoj sceni ali je umjesto Ultras filma ispala romanticna komedija pa nikad nije ni dozivljena premijera.wolfie je napisao/la: ↑08 apr 2020, 11:45Brate, nije baš odličan film. Ako si gledao film Ultra (1991), isti je skoro fazon, samo što su tu u pitanju navijači Rome. I dalje se čeka pravi film o Ultrasima, o tučama, skidanju transova, gostovanjima, provodima noć prije utakmice itd.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 apr 2020, 22:15Ko ima pristup Netflixu, preporucujem da se pogleda novi film o okorjelim Ultrasima fudbalskog kluba Napoli. Odlican film. Zove se "Ultras."
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
da, i onda kolo iza toga jedna od najvećih utakmica koje smo igrali, protiv zvezde na grbavici. da smo to dobili mislim da bi uzeli titulu. međutim izgubismo 3:1 i kolo iza toga u mostaru isto.... “malo je falilo”
mislim da je to bila moja jedina tekma na istoku, ni dan danas mi nije jasno zašto sam stao tamo, negdje oko centra, malo bliže jugu. godinama sam bio ubijeđen da smo baš zato izgubili
otišao sam onda u zadnjem kolu u beograd protiv partizana, trebala nam je pobjeda za kup uefa (a njima eventualno za titulu), ili da dinamo dobije hajduka .... upalilo je oboje, odigrali smo genijalno... povratak u vozu je bio nezaboravan! a nismo imali pojma šta smo taj dan izborili i kakva sezona nas očekuje!
mislim da je to bila moja jedina tekma na istoku, ni dan danas mi nije jasno zašto sam stao tamo, negdje oko centra, malo bliže jugu. godinama sam bio ubijeđen da smo baš zato izgubili
otišao sam onda u zadnjem kolu u beograd protiv partizana, trebala nam je pobjeda za kup uefa (a njima eventualno za titulu), ili da dinamo dobije hajduka .... upalilo je oboje, odigrali smo genijalno... povratak u vozu je bio nezaboravan! a nismo imali pojma šta smo taj dan izborili i kakva sezona nas očekuje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.