FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzalud je pricat kad ste nanijetili popljuvat covjeka.
On je ovde izgleda obiljezeni negativac, jedini odgovoran u klubu, svi umiru za Sarajevom samo Husref trazi vise para.
On je ovde izgleda obiljezeni negativac, jedini odgovoran u klubu, svi umiru za Sarajevom samo Husref trazi vise para.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- Orangina85
- Kontakt:
Za ove oko ta 3 mjeseca Husrefu, ima li ijedan ugovor na svijetu za trenera sa takvom klauzulom. Nije ovo ugovor o radu da se takve klauzule stavljaju. Uspjeli smo uzeti duplu krunu prvi put u historiji i napraviti cirkus sa covjekom koji nas je doveo do toga. Umjesto da se bavimo pojacanjima i pripremom za narednu sesonu ispadamo smijesan provincijalski klub koji nista naucio nije.
Takva uslovljavanja Husrefu samo govore da oni ne zele Husrefa ali nemaju muda da to kazu vec ga provociraju da ih ****. Jahic vec zvao Zekica i Zildzovica za trenera a Valentin Brdarica doveo bio u klub. Bas me zanima je li njemu takve klauzule pisao.
Takva uslovljavanja Husrefu samo govore da oni ne zele Husrefa ali nemaju muda da to kazu vec ga provociraju da ih ****. Jahic vec zvao Zekica i Zildzovica za trenera a Valentin Brdarica doveo bio u klub. Bas me zanima je li njemu takve klauzule pisao.
Al bi ti bila uredu klauzula kad bi neko drugi bio trener umjesto Husrefa?Orangina85 je napisao/la:Za ove oko ta 3 mjeseca Husrefu, ima li ijedan ugovor na svijetu za trenera sa takvom klauzulom. Nije ovo ugovor o radu da se takve klauzule stavljaju. Uspjeli smo uzeti duplu krunu prvi put u historiji i napraviti cirkus sa covjekom koji nas je doveo do toga. Umjesto da se bavimo pojacanjima i pripremom za narednu sesonu ispadamo smijesan provincijalski klub koji nista naucio nije.
Jel to stavljas Husrefa iznad kluba ?
Kakav zakljucak i kakvo pitanje...Zip je napisao/la:Al bi ti bila uredu klauzula kad bi neko drugi bio trener umjesto Husrefa?Orangina85 je napisao/la:Za ove oko ta 3 mjeseca Husrefu, ima li ijedan ugovor na svijetu za trenera sa takvom klauzulom. Nije ovo ugovor o radu da se takve klauzule stavljaju. Uspjeli smo uzeti duplu krunu prvi put u historiji i napraviti cirkus sa covjekom koji nas je doveo do toga. Umjesto da se bavimo pojacanjima i pripremom za narednu sesonu ispadamo smijesan provincijalski klub koji nista naucio nije.
Stavlja Sabrinu i Anelu iznad kluba.
Ko je ba Husref, treba ga prebit prvom prilikom za duplu krunu, sram ga bilo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Postaje veoma zanimljivo čitati postove na ovoj temi.
Nadam se da ćemo brzo saznati sve.
To će nam samo nagovijestiti smijer, u kojem nam valja zajedno sa našim Sarajevom.
Kako god, oni pravi će biti tu a vi ga sisajte.
Nadam se da ćemo brzo saznati sve.
To će nam samo nagovijestiti smijer, u kojem nam valja zajedno sa našim Sarajevom.
Kako god, oni pravi će biti tu a vi ga sisajte.
- Orangina85
- Kontakt:
Stvar je u tome sto nijedan trener nema takve kaluzule niti bi potpisao takav ugovor. Uzeli smo duplu krunu, promovisali par mladih igraca i sad pravimo cirkus oko trenera sa kojim smo sve to postigli.Zip je napisao/la:Al bi ti bila uredu klauzula kad bi neko drugi bio trener umjesto Husrefa?Orangina85 je napisao/la:Za ove oko ta 3 mjeseca Husrefu, ima li ijedan ugovor na svijetu za trenera sa takvom klauzulom. Nije ovo ugovor o radu da se takve klauzule stavljaju. Uspjeli smo uzeti duplu krunu prvi put u historiji i napraviti cirkus sa covjekom koji nas je doveo do toga. Umjesto da se bavimo pojacanjima i pripremom za narednu sesonu ispadamo smijesan provincijalski klub koji nista naucio nije.
Tacno je da su se neke stvari poklopile kao sa Vladanom da Pavlovic napravi onakvu glupost ali svejedno neka se bave tim i neka uslovljavaju Husrefa sa daljnjom afirmacijom mladih igraca a ne nekakvim presedanima u ugovoru.
- Vainglorious
- Kontakt:
Ne pisem cesto na temi, al tacno ne mogu da se nacudim nasem mentalitetu, pa moram to i napisati. Legenda kluba donese duplu i atmosfera ko da je najveci cetnik.
Za ove sto prizivaju strance za trenera jedna anegdota. Prije 15ak godina na istoku mi jedan stari pitar govori o nekakvom prokletstvu da sarajevo nikad titulu ne moze osvojit ako ga ne vodi bivsi igrac sarajeva. Ja od toga zajebanciju pravio. 15 godina kasnije vracam film na to, prebiram po nasim titulama... i ubij me ako tu nema istine. Titule donosili hus i dzeno.
Hus je momentalno daleko najbolja opcija. Ima rezultat iza sebe i zasluzuje da bude placen. Zasluzuje i zbog n situacija ranije kad je klub bio nefer prema njemu. Zasluzuje jer se uvijek vracao kad ga se zvalo. Zasluzuje da imamo senzibilitet prema njemu cak i da krenu kola nizbrdo, jer je dokazao da voli sarajevo, da je hordas i jer je najtrofejnija nasa legenda. Ovdje bi likovi radije preplatili nekog novog jarnija koji bi trazio sve plate do kraja ugovora, negu husa platili po zasluzi. Garantujem vam, ako ode hus, vec u novembru bismo ga prizivali po forumu. Zivi bili pa vidjeli.
I da, nije mi nista u rodu, ne poznajem ga, za ove sto ce tako protumaciti post.
Za ove sto prizivaju strance za trenera jedna anegdota. Prije 15ak godina na istoku mi jedan stari pitar govori o nekakvom prokletstvu da sarajevo nikad titulu ne moze osvojit ako ga ne vodi bivsi igrac sarajeva. Ja od toga zajebanciju pravio. 15 godina kasnije vracam film na to, prebiram po nasim titulama... i ubij me ako tu nema istine. Titule donosili hus i dzeno.
Hus je momentalno daleko najbolja opcija. Ima rezultat iza sebe i zasluzuje da bude placen. Zasluzuje i zbog n situacija ranije kad je klub bio nefer prema njemu. Zasluzuje jer se uvijek vracao kad ga se zvalo. Zasluzuje da imamo senzibilitet prema njemu cak i da krenu kola nizbrdo, jer je dokazao da voli sarajevo, da je hordas i jer je najtrofejnija nasa legenda. Ovdje bi likovi radije preplatili nekog novog jarnija koji bi trazio sve plate do kraja ugovora, negu husa platili po zasluzi. Garantujem vam, ako ode hus, vec u novembru bismo ga prizivali po forumu. Zivi bili pa vidjeli.
I da, nije mi nista u rodu, ne poznajem ga, za ove sto ce tako protumaciti post.
Zadnja izmjena: Vainglorious, dana/u 09 jun 2019, 00:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Dokazani lazov se opet dokazujeOrangina85 je napisao/la:Za ove oko ta 3 mjeseca Husrefu, ima li ijedan ugovor na svijetu za trenera sa takvom klauzulom. Nije ovo ugovor o radu da se takve klauzule stavljaju. Uspjeli smo uzeti duplu krunu prvi put u historiji i napraviti cirkus sa covjekom koji nas je doveo do toga. Umjesto da se bavimo pojacanjima i pripremom za narednu sesonu ispadamo smijesan provincijalski klub koji nista naucio nije.
Zildzovic dao intervju da ga niko nije zvao iz sarajeva
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Orangina85
- Kontakt:
Ljubi brat. Zvali su ga preko Merdanovica ali nije se nista ozbiljniji kontakt ostvario tj nije se ni uslo u pregovore jer se Jahic malo preracunao tad bio. Merdanovic je to potvrdio Husrefu. Vec je poznata stvar da Jahic hoce duze vrijeme da smijeni Husrefa i zbog njega je pocela ozbiljnija podrska Husrefu sa sjevera.Denchi je napisao/la:Dokazani lazov se opet dokazujeOrangina85 je napisao/la:Za ove oko ta 3 mjeseca Husrefu, ima li ijedan ugovor na svijetu za trenera sa takvom klauzulom. Nije ovo ugovor o radu da se takve klauzule stavljaju. Uspjeli smo uzeti duplu krunu prvi put u historiji i napraviti cirkus sa covjekom koji nas je doveo do toga. Umjesto da se bavimo pojacanjima i pripremom za narednu sesonu ispadamo smijesan provincijalski klub koji nista naucio nije.
Zildzovic dao intervju da ga niko nije zvao iz sarajeva
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vidim dosta se pise o ulaganju, upravi, ambicijama evo i od mene misljenje. Prvo da kazem da dolazaka investitora je pozitiva vratio je dug, kamp, akademija, dva prvenstva, dva kupa, sve to u 5 godina. Mislim da prosla a i ova uprava zele dobro klubu al objektivno ulaganja su skromna za ono sto mi zelimo. Za dominaciju i iskorak u europi treba vise ulaganja (zadrzati ekipu, nadograditi s 2-3 top igraca itd) mi to nismo u mogucnosti, nazalost mi moramo prodali 3-4 igraca da bi funkcionisali a nisu jos cifre 5 miliona pa da mozes od prodaje jednog da zivis.
Orangina85. Npr kodro nije marke uzeo, otisao.
Bile su klauzule, prije husa, ne znam.koliko unazad ali su bile.
Nije niko lud da nekome isplati 24 mjeseca za nista.
3 plate, hocea neces
3 plate, hocea neces
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Orangina85
- Kontakt:
Nije tacno, Kodro je isplacen. Kada je otpusten poslao je brata koji mu je i menadzer da ispregovara iznos. Nisu bile klauzule nego sporazumni raskidi pa dogovoris koliko plata da se isplati.Pantelija je napisao/la:Orangina85. Npr kodro nije marke uzeo, otisao.
3 plate, hocea neces
Jedini koji su napustili bez da su uzeli marke su Cala i Jovic.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zar nije Kodro gospodin?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zar husref ne voli sarajevo vise od zivota? Ja bi npr za nekoga koga volim vise od zivota potpisao na papiru da mi go.vno staveBordoSarajevo je napisao/la:Zar nije Kodro gospodin?
- Orangina85
- Kontakt:
Pa treba se shvatiti jedna stvar. Nije samo uzimanje tih para pitanje pohlepe. Drugi klubovi kad angazuju trenera raspituju se kako se ponasao i rastajao sa drugima. Ako je on tek tako oprostio pare nekom klubu nakon sto je otpusten pocne ga pratiti takva reputacija pa kontaju i drugi hajmo ga dovesti lako cemo s njim ako ne bude valjao. Ovako na neki nacin taj trener kupuje sebi mir da ga se nece tako lako otpustati.
Imamo primjera u svijetu gdje su ozbiljniji ugovori da se treneri obogate ako dobiju nogu.
Imamo primjera u svijetu gdje su ozbiljniji ugovori da se treneri obogate ako dobiju nogu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Husref voli Sarajvo kao i Cala i još neki nasi treneri al moras imati stav, princip i sebe postovati a to sad Husref radi. Ako si mekan sebe ne cijenis bace te u stranu ko bušan kondom. Ljubav je jedno a ozbiljan posao drugo.Pantelija je napisao/la:Zar husref ne voli sarajevo vise od zivota? Ja bi npr za nekoga koga volim vise od zivota potpisao na papiru da mi go.vno staveBordoSarajevo je napisao/la:Zar nije Kodro gospodin?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dok ne legne neki potpis igraca/trenera/Husrefa, slusajte muziku/naglabanje iz naseg studija/foruma.
Tu smo znacibordobijeli je napisao/la:Husref voli Sarajvo kao i Cala i još neki nasi treneri al moras imati stav, princip i sebe postovati a to sad Husref radi. Ako si mekan sebe ne cijenis bace te u stranu ko bušan kondom. Ljubav je jedno a ozbiljan posao drugo.Pantelija je napisao/la:Zar husref ne voli sarajevo vise od zivota? Ja bi npr za nekoga koga volim vise od zivota potpisao na papiru da mi go.vno staveBordoSarajevo je napisao/la:Zar nije Kodro gospodin?
Ja sam sa svim zadovoljan jer ja ne zaboravljam virsle,theranje iz Vogosce,dugove,tuzbe. Simo sve te klubove koje spominjes nisu nam do koljena tj funkcionisuniz dana u dan na jedvite jade,dok smo mi odlicni u svakom segmentu htjeli to eki il ne,ovdje nadgadjate niko otiso nije,ti si druze jos zelen iskreno. Jel mi pratimo isti klub? Pa godinama si se borio da jedva 1 titulu osvojis, da vratis dugove i da ne ostanes igracu 20 plata duzan, sad za kraci period 2 titule tako da tvoje misljenje nije mjeroddavno sekunde
Aha preko tetke ga traziliOrangina85 je napisao/la:
Ljubi brat. Zvali su ga preko Merdanovica ali nije se nista ozbiljniji kontakt ostvario tj nije se ni uslo u pregovore jer se Jahic malo preracunao tad bio. Merdanovic je to potvrdio Husrefu. Vec je poznata stvar da Jahic hoce duze vrijeme da smijeni Husrefa i zbog njega je pocela ozbiljnija podrska Husrefu sa sjevera.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.